عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-12-2014, 10:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-12-2014, 10:24 PM توسط blur.)
(15-12-2014, 07:12 PM)'akbar_saeedi' نوشته: رفتم ب جا ی کاریابی 2 تا ثبتیدم...اما ببین چی شد...
اول تسلیت بهم بگید تا بگم Sad
رفتم اداره نظارت برا کار خاصی یهو برگشت گفت از دانشگاهت مدرکتو استعلام کردیم!! ای خدای من...حالمو گرفت..
حالا میره تو پرونده لا مصب دانشگاه و ...
حالا هم بیمه داره برا من رد میشه هم از دانشگاه استعلام شده..منو ببخشید برا این اشتباهات
طبق این شرایط من چقد میتونم امید داشته باشم؟
راستی اگه کارشناسی رو بخرم و بخوام 2 سال خدمت مقدس و 1 سال کار دیگه رو کم کنم و بقیه پول ارشد رو بدم...اگه ارشد رو 8 تومن فرض کنیم و 3 سال کار..چقدر ازش کسر میشه؟اصن چند سال تعهد خدمت داریم؟ 5 سال؟

یعنی میخوای بعد از این اوضاع باز هم امید داشته باشی؟ Wink وقتی داره برات بیمه رد میشه خب نمیشه با عدم کاریابی آزاد کنی دیگه. در مورد بخش دوم سوال شما باید بگم تو دانشگاه سریع براتون حساب می کنن و میزان دقیقشو میگن. خیلی بهتر از اینجا با حدس و گمان حساب کردنه.

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-12-2014, 12:16 AM
(15-12-2014, 10:02 PM)'blur' نوشته:
یعنی میخوای بعد از این اوضاع باز هم امید داشته باشی؟ Wink وقتی داره برات بیمه رد میشه خب نمیشه با عدم کاریابی آزاد کنی دیگه. در مورد بخش دوم سوال شما باید بگم تو دانشگاه سریع براتون حساب می کنن و میزان دقیقشو میگن. خیلی بهتر از اینجا با حدس و گمان حساب کردنه.

ازین همه امید دادن ممنونم! بعضی دوستان با بیمه هم تونستن آزاد کنن. و اینکه خب میخوام قبلش حسابشو حدودی داشته باشم ک وقتی حساب کردن بتونیم از خجالتشون دربیاییم
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین mt67
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-12-2014, 05:50 AM
سلام
من آخر شهریور ارشدم تموم شد. واسه آزاد سازی مدرک لیسانس فکر میکردم که مثل فوق کلا یک سال طول میکشه، ولی تازه فهمیدم که اولیو میشه 6 ماهه آزاد کرد.  سوالم اینه که برای اداره کاریابی امکانش هست که تاریخ رو حدودا سه ماه عقبتر بندازه؟ (البته اگه قبول کنه). البته یکی  دو هفته پیش ثبت نام کرده بودم ولی با تاریخ فعلی.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین mt67
**
نقل قول

17-12-2014, 05:57 AM
یه سوال دیگه هم داشتم
کلا این پروسه آزاد سازی مدرک از وقتی که نامه رو از کاریابی بگیریم چقدر طول میکشه؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-12-2014, 01:15 PM
(17-12-2014, 05:57 AM)'mt67' نوشته: یه سوال دیگه هم داشتم
کلا این پروسه آزاد سازی مدرک از وقتی که نامه رو از کاریابی بگیریم چقدر طول میکشه؟
ممنون

همه چی به سرعت پرسنل دانشگاه شما و تلاش شما داره. قسمت مربوط به وزارت علوم هم که مشخصه.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-12-2014, 04:28 PM
(17-12-2014, 05:50 AM)'mt67' نوشته: سلام
من آخر شهریور ارشدم تموم شد. واسه آزاد سازی مدرک لیسانس فکر میکردم که مثل فوق کلا یک سال طول میکشه، ولی تازه فهمیدم که اولیو میشه 6 ماهه آزاد کرد.  سوالم اینه که برای اداره کاریابی امکانش هست که تاریخ رو حدودا سه ماه عقبتر بندازه؟ (البته اگه قبول کنه). البته یکی  دو هفته پیش ثبت نام کرده بودم ولی با تاریخ فعلی.
با تشکر

سلام بر شما...نه نمیشه ثبت نام سیستمیه و روزی ک ثبت میکنی وارد سیستم میشه و تاریخشو کاریابی اصلن نمیتونه تغییر بده.. اینجا ایرانه همه چی رو حساب کتابه فک کردی کم الکیه...البته اصلنی وجود نداره تو ایران ...یهو شاید بشه ولی خب لااقل سخته...
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین mt67
**
نقل قول

18-12-2014, 11:40 AM
(17-12-2014, 01:15 PM)'Andre' نوشته:
همه چی به سرعت پرسنل دانشگاه شما و تلاش شما داره. قسمت مربوط به وزارت علوم هم که مشخصه.

ممنون، ولی به طور تقریبی اگه بگین ممنون میشم. فقط میخوام دستم بیاد چی به چیه...

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
18-12-2014, 11:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-12-2014, 01:09 PM توسط Andre.)
(18-12-2014, 11:40 AM)'mt67' نوشته: ممنون، ولی به طور تقریبی اگه بگین ممنون میشم. فقط میخوام دستم بیاد چی به چیه...

من هزینه پرداخت کردم و سابقه کار ارائه کردم. سریع هم کارم انجام شد. فقط حوزه ریاست دانشگاه یک خورده معطل کرد تا مدرک رو رئیس امضا کنند.
فکر میکنم فرقی نکنه که شما هزینه پرداخت کنید و یا عدم کاریابی استفاده کنید. همین که نامه اخذ مدرکتون از طرف تحصیلات تکمیلی صادر بشه، باید منتظر گرفتن دانشنامه باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین hamed89
**
نقل قول

19-12-2014, 01:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-12-2014, 02:10 AM توسط hamed89.)
من فارغ التحصیل از دانشگاه غیرانتفاعی ام. بهم اصل مدرک رو ندادن و گفتن 5 سال دیگه بیام بگیرم فقط یه گواهی موقت بهم دادن!!
کاریابی ثبت نام کردم برای آزاد کردن مدرک، گفتن اگه سابقه بیمه پیدا کنی مشکلی برای آزاد کردن مدرکت پیش نمیاد!؟!!؟
حالا کدوم یکی داره دروغ میگه: دانشگاه که میگه 5 سال دیگه بیا یا کاریابی؟ برای درخواست آزاد کردن مدرک، کاریابی ازم پول گرفت قانونی بود؟
چی کار کنم؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 11
19-12-2014, 01:55 PM
تعهد خدمت به کشور و ارائه سابقه کار برای گرفتن دانشنامه فقط برای دانشجویان دوره روزانه دانشگاه های سراسریست که بابت تحصیل شهریه ای پرداخت نکردند. دانشجویان بقیه دوره های دانشگاه سراسری اعم از غیرانتفاعی، پیام نور و شبانه مشمول این قانون نیستند و برای گرفتن دانشنامه تنها باید نسبت به تسویه حساب با دانشگاه - از جمله تسویه وام دانشجویی اگر وام گرفتید- و طی مراحل اداری فارغ التحصیلی اقدام کنند. بنابراین اگر شما تمام دوران تحصیلی خودتون رو دانشگاه غیرانتفاعی گذروندید همین الان هم می تونید برای گرفتن دانشنامه خودتون اقدام کنید. این مدت هم قاعدتا نباید بیشتر از چند ماه طول بکشه. 
بنابراین اولا اصلا لزومی نداشته شما کاریابی ثبت نام کنید. دوما اون کاریابی متخلف بوده چون هم از شما پول خواسته و هم اینکه اطلاعات غلط بهتون داده. داشتن سابقه بیمه به معنای اشتغالِ و بنابراین ثبت نام فرد در کاریابی برای پیدا کردن کار بی معناست. 
(19-12-2014, 01:31 AM)'hamed89' نوشته: من فارغ التحصیل از دانشگاه غیرانتفاعی ام. بهم اصل مدرک رو ندادن و گفتن 5 سال دیگه بیام بگیرم فقط یه گواهی موقت بهم دادن!!
کاریابی ثبت نام کردم برای آزاد کردن مدرک، گفتن اگه سابقه بیمه پیدا کنی مشکلی برای آزاد کردن مدرکت پیش نمیاد!؟!!؟
حالا کدوم یکی داره دروغ میگه: دانشگاه که میگه 5 سال دیگه بیا یا کاریابی؟ برای درخواست آزاد کردن مدرک، کاریابی ازم پول گرفت قانونی بود؟
چی کار کنم؟

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 109 بعدی »