عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 115 116 117 118 119 120 121 122 123 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,181
10-12-2014, 08:03 PM
(06-12-2014, 08:21 PM)'Farzadiohead' نوشته: با سلام ,  نیاز به کمک دارم , چیزایی که می نوسم تجربیاتمه شاید به درد دوستان بخوره
  مجموع آستیگمات هر دو چشمم ۸.۲۵ هست. از آیین نامه ی جدید خبر نداشتم و دفترچه پست کردم. امروز تو بیمارستان امام سجاد دکتر گفت آستیگمات بالا داری نمره ی دو چشمم رو نوشت تو برگه و مهر زد. هیچ حرفی راجع به موافی نزد که طبیعی بود. منشی ها گفتن امضای دکتر دوم رو خودشون می گیرن وباید منتظر باشم برای کمیسیون. در ضمن منشی ای که قبل از اومدن دکتر با دستگاه نمره ی چمام رو گرفت قطره تو چشمام نریخت گفت نمره ات پایینه با آیین نامه ی جدید یک چشم باید بالای ۶ باشه. 
اما من مشکل دیسک پروتروژن هم دارم که تو برگه ی معاینه ی اولیه نوشته شده. منو فقط فرستادن چشم پزشکی. از منشی ها پرسیدم این دیسک که مشکل دومم هست چی میشه گفتن برو میدون سپاه. رفتم اونجا اداره ی پزشکی, گفتن وقتی اومدی کمیسیون اونجا برگ معاینه اولیه ات رو نشون بده بگو دیسک هم داری.
 دو ماه پیش از جایی سقوط کردم و کمرم آسیب دید. نتیجه ی M.R.I نوشته Mild right paracentral disc protrusion at the D11 -12 من هنوز درد کمر و پا دارم. می خواستم نظر و تجربتون رو در مورد احتمال موافی من در اختیارم بگذارید. یک دنیا ممنونم.

بنظرم اقدام کنید. در هر صورت تا اقدام نکنید که متوجه نمیشید میتونسیتید معافیت بگیرید و یا خیر.
(07-12-2014, 01:01 AM)'amink' نوشته: بعد از یکماه انتظار واسه اومدن نامه بیمارستان الان بهم گفتن تاریخ کمیسیونت یک ماه دیگه هستش.....  تازه اون درجه داره که بهم نوبت کمیسیون داد گفت امکانام داره روز کمیسیون دوباره بفرستنت معاینه مجدد که دریگه وقتی اینو شنیدم کلا از حال رفتم ......... اما وقتی بهش گفتم که واسه معاینه فرستادنم بیمارستان سجاد برگشت بهم گفت که پس اگه رفتی سجاد دیگه معاینه مجدد نداره... اونجا یکی بهم گفتش چون سجاد خیلی سخت میگیره تغریبا نظرش واسه نظام وظیفه حجته...... حالا با توجه به اینکه احتمالا دکترای سجاد برام خوب نوشته باشن امیدوارم که نتیجه خوبی داشته باشه.
چیزی که این وسط تا اینجا از روال کار معافیت متوجه شدم اینه که واسه نظام وظیفه بعضی شهرا نظر بیمارستان همه کاره اما واسه بعضی دیگه تاثیر زیادی نداره....
چیزه دیگه  اینه که خیلی از بچه هایی که واسه معافیت پزشکی اقدام میکنن تغریبا خودشون میدونن که بیماری و مشکلشون جوری نیست که بخاطرش معافیت بگیرن اما اصلا نمیفهمم چرا بازم میان وقتشون رو میزاران اینقدرهم فشار عصبی تحمل میکنن و آخرشم نتیجه نمیگیرن!!!؟؟ مگر اینکه به قول بعضی از دوستان بخوان از بند پ استفاده کنن.
اگر شماهم تجربتون رو اینجا بزارید اونوقت یه بانک تجربه درست میشه که همه میتونن ازش استفاده کنن....

معمولاً بچه های که خدمت نرفتن سختگیری بیشتری میشه. اما کسایی که در حین آموزشی و یا در دوره میرن شانصون بیشتره. بیمارستانهای ارتش فرق داره. بدی کار اینه که ممکنه 6، 7 ماه معطل بشید. به نظرم کسایی که فکر میکنن شانصوش پایین تره اینطوری اقدام کنن بهتره، چراکه در صورت نگرفتن معافی خدمتشون رو ادامه میدن.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین lechking18
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,182
12-12-2014, 04:49 PM
سلام
دوستان من مشکل وسواس دارم البته به نظر خودم شک الان بعد از مطالعه برخی از صفحات سایت دچار استرس شده ام
واقعیت امر اینکه من وقتی برای معاینه اولیه بعنی برای اعزامم به پزشک رفتم بدون اینکه من چیزی در مورد وسواسم حرفی زده باشم ایشون دست من و به حالت مچ گیری گرفت!! و گفت از اب زیاد استفاده میکنی؟؟ و من هم گفتم بله ایشون گفت چرا نمیگم وسواس دارم ؟؟و همچنین گفت اگه تو نگی من میفهمم که وسواس داری البته دست من تعرق داره و من اولش گفتم و اونم گفت دستتو ببند و بزار روی زانوت و حرف بزن و بعد از یه مدتی گفت دسستو باز کن که دید خیسه و گفت تو مشکل وسواس داری و باید ارجاع بشی به کمیسیون!!
خلاصه برای من بعد از 8 روز نامه اومد و من رفتم تبریز که گفتن باید پیش 2 تا متخصص بری و من رفتم البته هر کدوم از اینها فقط در حده 4 یا 5 دیقه معاینه کردنو گفتن خوش اومدی منم چیزی نپرسیدم
البته اولی گفت چرا تا الان اقدام برای درمان نکردی تا حالا خودتو اذیت کردی 
دومی هم به مامانم گفته بود چرا تا حالا اقدام نکردید تا الان که بدتر شده اقدام کردید مادرم هم گفته براش دارو بدید که گفته اگه دارو بدم ممکمن تا کمیسیون  تو رفتارش تاثیر بزاره!!
البته مادر من قبلا خودش وسواس داشت ولی پدرم داشته و داره حتی تو فامیلهای پدرم افرادی هستن که به خاطره وسواس ازدواج نکردند و  الان پیرمرد و پیرزن شدن !! البته وسواس خودم پاین تر از این حرفاست
مثلا خونه ما 2 تا wc داره که یکیش فقط ماله من یعنی خودم فقط استفاده میکنم یا هم مثلا بشقاب های خودمو علامت گذاری کردم البته خیلی خیلی شکاکم هستم یعنی خیلی شک میکنم یعنی چندین بار یه چیزی رو باید چک کنم یا برای انجام دادن یه کار نظر کلی ادمو میپرسم!! در کل سخت یقین میکنم و البته فک کنم کامل گرا هم هستم
خودمم لیسانس هستم و 21 سالمه
سوال اینکه اگه به ادمی مثل من معاف از رزم بدن من چه طوری برم اونجا حمام و دستشویی بشیویم؟؟ وقتی تو خونه دستشویی من جداست  مثلا من تو دوران دبیرستان و راهنمایی و حتی دانشگاه به دستشویی هیچ کدوم از اینها نرفتم الان چه طوری......
قظیه معافیت کلی وسواس چه طوری ؟؟ بی کی میدن؟؟ من فک نکنم مال من مقاوم به درمان باشه!!
توروخدا راهنمایی کنید پس فردا جلسه کمیسیون من یعنی 23 اذر خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید 
من معاف میشم یا نه؟؟
نقل قول  

آفلاین aliaga
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,183
15-12-2014, 01:54 AM
با سلام 
ممنون میشم اگه جواب منو سریع بدید ... به نطرتون با این جواب MRI معاف میشم ؟
centerolatral disk protrusion associated with canal stenosis is seen at L3 - L4 and L4 - L5 levels.
also there is centeral disk protrusion associated with thecal sac impression at L1-L2 and L2 - L3 levels
posterior disk bulging is seen at T11 - T12 , T12 - L1 and L5 - S1 levels 
schmurl nodes are seen at multiple levels
no evidence of intramedullary lesion and S.O.L is seen 
visualized cord and conus medullaris appear normal in shape and signal intensity

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,184
15-12-2014, 03:26 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-12-2014, 03:28 AM توسط M1KE.)
اگر Disk Extrusion بود احتمال معافی خیلی بالا بود ولی برای شما بیشتر Disk Protrusion و Disk Bulging اشاره شده که خفیف تر از اولی هستند و طبق بند 3 بخش ششم از آیین نامه احتمال اینکه مشمول معاف از رزمی بشه زیاد هست.

(15-12-2014, 01:54 AM)'aliaga' نوشته: با سلام 
ممنون میشم اگه جواب منو سریع بدید ... به نطرتون با این جواب MRI معاف میشم ؟
centerolatral disk protrusion associated with canal stenosis is seen at L3 - L4 and L4 - L5 levels.
also there is centeral disk protrusion associated with thecal sac impression at L1-L2 and L2 - L3 levels
posterior disk bulging is seen at T11 - T12 , T12 - L1 and L5 - S1 levels 
no evidence of intramedullary lesion and S.O.L is seen 
visualized cord and conus medullaris appear normal in shape and signal intensity

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین habib_nobakht
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,185
15-12-2014, 09:27 AM
سلام دوستان.
اگر سوالی در باره ی گرفتن معافیت اعصاب و روان دارید، می توانید با ارسال پیام خصوصی، سوالتان را از من بپرسید.
نقل قول  

آفلاین lechking18
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,186
16-12-2014, 12:45 AM
دوستان من 2 روز پیش براس وسواسم به کمیسیون رفتم و در انجا برای من طول درمان درخواست شد برای 1 سال 
الان من چند تا سوال داشتم لطفا راهانمایی کنید تا از برزخ خارج بشم
واقعتش دوستان من نمیدونستم که باید 24 ماه تحت درمان باشم تا اثبات بشه مقاوم به درمانه والا اصلا منکرش میشدم هرچند که من این قظیه رو نگفتم و دکتر خودش فهمید چون خودم ققصذ داشتم تو اسفند برم سربازی
الان با این معافیت موقت پزشکی من میتونم درس بخونم حتی خارج از کشور الان من لیسانس هستم مثلا میشه برای فوق برم ترکیه؟؟ 
اصلا من میتونم برم خارج ار کشور( غیبت ندارم و 2 ماه بعد از فارغ از تحصیلی اقدام کردم)
مشکل اصلی من این که مبن لیسانس کامپیوتر هستم و قصد دارم تو ترکیه پزشکی بخونم ولی گفتن چون از معافیت لیسانس استفاده کردم نمیشه دوباره تو مقطع لیسانس درس بخونم مگر با داشتن پایان خدمت الان من با این معافیت موقت همچنان این مشکل و  دارم؟؟
من میتونم قبل از یه سال که به من مدت درمان دادن مثلا در عرض 3 ماه بگم که مشکلم حل شده و اماده سربازی هستم؟؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین lechking18
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,187
17-12-2014, 12:58 AM
دوستان این حکمی که کمیسیون داده مبنی بر این که من 1 سال مهلت درمان دارم ایا قابل اعتراض هست و من میتوانم خودم را اماده خدمت معرفی کنم؟؟
نقل قول  

آفلاین Lekolek
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,188
20-12-2014, 10:52 PM
(15-12-2014, 09:27 AM)'habib_nobakht' نوشته: سلام دوستان.
اگر سوالی در باره ی گرفتن معافیت اعصاب و روان دارید، می توانید با ارسال پیام خصوصی، سوالتان را از من بپرسید.

سلام
من 18 آذر معایناتم در بیمارستان امام سجاد علیه السلام برای مشکل اعصاب و روان تموم شد و تا الان نامه برای دعوت به شورا برام نیومده آیا خودم باید برم اونجا و خودم رو معرفی کنم؟
وقتی در شورا شرکت می کنیم و انشاء الله معاف میشیم اون 100 هزار تومن رو کجا باید بریم واریز کنیم؟ باید بریم بانک یا در خود محل شورا جایی هست که باید واریز کنیم؟
ممنون از پاسخ گوییتان

نقل قول  

آفلاین daryoushs
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,189
22-12-2014, 11:01 PM
با عرض سلام
به نظر بزرگواران با این ام ار ای معاف میشم؟ممنون از راهنمایی هاتون
centeral and right paracenteral disk protrusion is seen at l1-l2 level
there is bulged disk at t11-t12 , t12-l1 and l2-l3
osteochondritis type 1 to 2 is seen at end-plates of t12-l1
canal stenosis is seen at l1-l2 and l2-l3 levels
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,190
23-12-2014, 12:52 AM
شرایط شما خیلی شبیه این دوست هست. در MRI شما هم بیشتر روی Disk protrusion و Disk Bulging تاکید شده که در آیین نامه جدید طبق بند 3 بخشش ششم بیشتر شامل معاف از رزمی میشه. با این حال در مقایسه با ایشون به مواردی مثل باریک شدگی کانال نخاعی هم اشاره کرده که ممکنه در مجموع به معافیت منجر بشه. در این مرحله نمیشه پیش بینی دقیق تری کرد. 
(22-12-2014, 11:01 PM)'daryoushs' نوشته: با عرض سلام
به نظر بزرگواران با این ام ار ای معاف میشم؟ممنون از راهنمایی هاتون
centeral and right paracenteral disk protrusion is seen at l1-l2 level
there is bulged disk at t11-t12 , t12-l1 and l2-l3
osteochondritis type 1 to 2 is seen at end-plates of t12-l1
canal stenosis is seen at l1-l2 and l2-l3 levels

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 115 116 117 118 119 120 121 122 123 ... 366 بعدی »