عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-12-2014, 05:41 PM
(08-12-2014, 05:33 PM)'mahbo0beh' نوشته: من فوق لیسانس از دانشگاه آزاد با معدل 17 هستم. مدرک کارشناسی از دانشکاه دولتی با معدل 12.89 دارم. متاسفانه هنوز موبق نشده ام مدرک زبان بگیرم. با این شرایط آیا واجد شرایط گرفتن فاند در کشور سوئد هستم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
رشته ام مهندسی مکانسک هست. لیسانس سیالات و ارشد طراحی کاربردی خوندم

سلام
دوست خوبم برای فاند گرفتن در منطقه اسکاندیناوی شما نیاز به استاد داری و اینگه رزومه شما باید پژوهشی باشد یعنی چند مقاله ای اس ای داشته باشی حداقل
ولی برای اینکه معدل لیسانست را کاور کنی ازمون جی ار ای کمک می کند به شما و نهایت هم می توانی برای پوزیشن های دکتری در دانمارک که بعضا اصلا مدرک لیسانس را نمی خواهند اقدام کنی مثلا دانشگاه کپنهاک
ولی دوست خوب رقابت خیلی بالاست یک پلن بی هم مثلا مستر دوم در فنلاند که رایگان هست داشته باشی خیلی کمک می کنه
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین mahbo0beh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-12-2014, 10:47 AM
(08-12-2014, 05:41 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام
دوست خوبم برای فاند گرفتن در منطقه اسکاندیناوی شما نیاز به استاد داری و اینگه رزومه شما باید پژوهشی باشد یعنی چند مقاله ای اس ای داشته باشی حداقل
ولی برای اینکه معدل لیسانست را کاور کنی ازمون جی ار ای کمک می کند به شما و نهایت هم می توانی برای پوزیشن های دکتری در دانمارک که بعضا اصلا مدرک لیسانس را نمی خواهند اقدام کنی مثلا دانشگاه کپنهاک
ولی دوست خوب رقابت خیلی بالاست یک پلن بی هم مثلا مستر دوم در فنلاند که رایگان هست داشته باشی خیلی کمک می کنه

ممنون از راهنماییتون.
بیرون از این اینجا همه خیلی راحت در مورد بورس گرفتن حرف میزنن.
با این حساب راه سختی در پیش دارم. یعنی قبل از هر جیز باید به فکر مدرک ایلتس باشم؟
نقل قول  

آفلاین Sg1989
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-12-2014, 02:14 PM
سلام.
من فوق ديپلم و ليسانس معماري از دانشگاه آزاد تهران دارم.معدل هر دو ١٤.٥ هست.مي خوام براي ارشد به بلژيك برم.در حال گرفتن تافل و مدرك زبان فرانسه هستم.لطفا طريقه ي گرفتن فاند رو بهم توضيح بديد
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-12-2014, 02:18 PM
(09-12-2014, 02:14 PM)'Sg1989' نوشته: سلام.
من فوق ديپلم و ليسانس معماري از دانشگاه آزاد تهران دارم.معدل هر دو ١٤.٥ هست.مي خوام براي ارشد به بلژيك برم.در حال گرفتن تافل و مدرك زبان فرانسه هستم.لطفا طريقه ي گرفتن فاند رو بهم توضيح بديد

قبل از هر چیز توصیه میشه که جزوء سایت رو مطالعه بفرمایید و بعد در صورت وجود سوال، سوالتون رو جزئی تر مطرح کنید. اینکه کمک هزینه تحصیلی به چه صورت به دانشجو اختصاص پیدا میکنه خیلی جای بحث داره و در جزوء به طور دقیق شرح داده شده.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Sg1989
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-12-2014, 11:13 PM
مرسي از راهنمايي تون.
كامل جزوه را مطالعه كردم.زياد دنبال فاند نيستم.
بيشتر پذيرش گرفتن برام اهميت داره.
همانطور كه گفتم فوق ديپلم و ليسانس معماري با معدل ١٤.٥٠ دارم.براي بلژيك مي خوام اقدام كنم،
شانس پذيرش براي ليسانس بيشتر يا فوق ليسانس؟؟
آيا امكانش هست از طريق ويزاي زبان برم بعد همون جا اقدام كنم براي اپلاي كردن؟؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-12-2014, 11:20 PM
(14-12-2014, 11:13 PM)'Sg1989' نوشته: مرسي از راهنمايي تون.
كامل جزوه را مطالعه كردم.زياد دنبال فاند نيستم.
بيشتر پذيرش گرفتن برام اهميت داره.
همانطور كه گفتم فوق ديپلم و ليسانس معماري با معدل ١٤.٥٠ دارم.براي بلژيك مي خوام اقدام كنم،
شانس پذيرش براي ليسانس بيشتر يا فوق ليسانس؟؟
آيا امكانش هست از طريق ويزاي زبان برم بعد همون جا اقدام كنم براي اپلاي كردن؟؟

اینکه میتونید تمام مخارج رو تقبل کنید، خیلی راه رو واستون هموار می‌کنه. ترجیعاً در چند دانشگاه بلژیکی در رتبه های متفاوت مثلاً Université Libre de Bruxelles، Free University of Brussels / Vrije Universiteit Brussel VUB و همچنین University of Antwerp / Universiteit Antwerpen اپلای کنید. شاید نیاز باشه یکی دو مورد دیگه با رتبه های پایینتر اضافه کنید (فرض بر این است که شما میخواین از بلژیک پذیرش بگیرید، و گرنه کشورهای دیگر هم شرایط مشابه هست). به فرض اینکه نمره زبان ندارید، باید دوره زبان هم ثبت نام کنید. اگر شهریه و مخارج واستون سقفی داره!؟ می تونید از وبسایت دانشگاهها از هزینه ها مطلع بشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Sg1989
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-12-2014, 12:55 PM
اول اينكه ممنون از راهنمايي دقيقتون.
دوم اينكه ٤ سوال ديگه هم دارم.
١- رتبه بندي دانشگاه ها رو از كجا مي تونم پيدا كنم!؟
٢-آيا لازم براي اپلاي كردن بدون نياز به كمك هزينه با استادي از دانشگاه مورد نظر ارتباط بر قرار كنم!؟يا در اين صورت مي تونم مستقيم اپلاي كنم!؟
٣-آيا امكانش هيست از طريق ويزاي زبان برم بعد از گذروندن دوره مستقيم همونجا براي اپلاي برم!؟
٤-امكان گرفتن پذيرش براي ليسانس چقدر است!؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-12-2014, 09:32 PM
(16-12-2014, 12:55 PM)'Sg1989' نوشته: اول اينكه ممنون از راهنمايي دقيقتون.
دوم اينكه ٤ سوال ديگه هم دارم.
١- رتبه بندي دانشگاه ها رو از كجا مي تونم پيدا كنم!؟
٢-آيا لازم براي اپلاي كردن بدون نياز به كمك هزينه با استادي از دانشگاه مورد نظر ارتباط بر قرار كنم!؟يا در اين صورت مي تونم مستقيم اپلاي كنم!؟
٣-آيا امكانش هيست از طريق ويزاي زبان برم بعد از گذروندن دوره مستقيم همونجا براي اپلاي برم!؟
٤-امكان گرفتن پذيرش براي ليسانس چقدر است!؟

من تمام سوالاتتون رو یکجا جواب میدم. معمولاً کسانی که میتونند شهریه بپردازند از شانص پذیرش به مراتب بالاتری برخوردارن و دیگه نگران نمرات زبان نیستند چون هزینه بالای کلاسهای زبان در دانشگاه رو می‌پردازند. به نظر من اپلای کنید. می تونید از همان دانشگاههایی که من مثال زدم (در رتبه های متفاوت) استفاده که شانصتون بالاتر بره. در نهایت هم پس از پذیرفته شدن یکی رو انتخاب می کنید و ثبت نام می کنید.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین amooo
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-12-2014, 03:04 PM
سلام دوستان..من دانشجوی آخرای ترم 5 مهندسی شهرسازی دانشگاه دولتی با معدل 17/80 هستم...زبان هم روی 6/5 هم حساب باز میکنم...احتمالا بتونم یه مقاله داخلی و یه گواهی همایش بین المللی داشته باشم...با توجه به شرایط من شما کجا رو برای فاند پیشنهاد میکنید؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-12-2014, 08:37 PM
(21-12-2014, 03:04 PM)'amooo' نوشته: سلام دوستان..من دانشجوی آخرای ترم 5 مهندسی شهرسازی دانشگاه دولتی با معدل 17/80 هستم...زبان هم روی 6/5 هم حساب باز میکنم...احتمالا بتونم یه مقاله داخلی و یه گواهی همایش بین المللی داشته باشم...با توجه به شرایط من شما کجا رو برای فاند پیشنهاد میکنید؟؟؟

متأسفانه بحث کمک هزینه در مورد دوره Master در دانشگاههای آمریکای شمالی تا حدودی محدود و رقابتی هستند. باید شرایط خاصی رو از خودتون نشان دهید (مثل نمرات زبان و GRE بالا و معدل و دانشگاه خوب) که این کمک هزینه ها بهتون تعلق بگیره. از طرفی می تونید کشورهای اروپایی رو مقصد قرار دهید که هم از بورس Erasmus بهره میبرند هم به نسبت با شرایطی که ذکر کردید شانص بیشتری خواهید داشت. هموار کشورهایی که فاقد شهریه دانشگاهی هستند، مثل فنلاند هم توصیه می‌شوند که در این صورت باید هزینه زندگی خودتون رو تأمین کنید.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 72 بعدی »