عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین خانم معلم
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-11-2014, 11:23 PM
چرااین همه بی اعصاب جواب میدین؟؟خب من خیلی هارومیشناسم همزمان هم دانشگاه آزاددرس میخونن هم دولتی!این ممنوعیت نداره که اطلاعات غلط ندیدلطفا!منم منظورم ازتغییرمقطع این بودچون بنده معلمم بعدابه دبیرستان منتقل بشم چون میخوام رشته اموزش زبان انگلیسی بخونم دانشگاه آزاد!خاستم ببینم رشته ی خوبی هست یا نه؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین helna
**
نقل قول

29-11-2014, 11:46 PM
(29-11-2014, 11:23 PM)'خانم معلم' نوشته: چرااین همه بی اعصاب جواب میدین؟؟خب من خیلی هارومیشناسم همزمان هم دانشگاه آزاددرس میخونن هم دولتی!این ممنوعیت نداره که اطلاعات غلط ندیدلطفا!منم منظورم ازتغییرمقطع این بودچون بنده معلمم بعدابه دبیرستان منتقل بشم چون میخوام رشته اموزش زبان انگلیسی بخونم دانشگاه آزاد!خاستم ببینم رشته ی خوبی هست یا نه؟؟؟؟؟

سلام آزاد و سراسری رو نمیتونید همزمان بخونید اما می دونم که سراسری و پیام نور میشه!!!! شما از دانشگاه فرهنگیان جذب میشین نه از رشته ی دانشگاه آزاد بنابراین نمیتونین مستقیما دبیر زیست شین مگر اینکه فارغ التحصیل شین و آموزش و پرورش از رشته های کارشناسی زیست شناسی دبیربخواد میتونین معلم شین ک به نظر بعید میاد!!!

موفق باشین
نقل قول  

آفلاین خانم معلم
**
نقل قول

29-11-2014, 11:50 PM
آزادرو پاره وقت میشه باسراسری خوند چرااطلاعات غلط میدین
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-11-2014, 12:13 AM
ببینید قصد دوستان تنها کمک کردن و روشن کردن موضوع به حد مطلوب است. طبیعیه که در فروم نظرات متفاوتی رو شاهد باشیم. هر چی باشه، ماهیت فروم همینه و در وبسایت همیشه گروهی میپرسن و شخصی جواب میده. در اینجا برعکس. عزیزی می گفت.
نقل قول:
فروم آن است که یک نفر بپرسد و همه جواب بدهند. نه همه بپرسن و یک نفر جواب بدهد.
در مورد وضعیت شما، به نظر مشکلی نمیاد که یک پاره وقت به همراه دوره تمام وقت رو ادامه دهید. در کل می‌تونید برای روشن شدن قضیه و اطمینان خاطر همیشه از مراجع از طریق تلقن پاسخ بگیرید. سوال شما اینقدر واسشون عادی هست که به بهترین شکل راهنماییتان می‌کنند.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Thumbs Down  30-11-2014, 12:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-11-2014, 12:17 PM توسط ahmadpashaei.)
(29-11-2014, 11:23 PM)'خانم معلم' نوشته: چرااین همه بی اعصاب جواب میدین؟؟خب من خیلی هارومیشناسم همزمان هم دانشگاه آزاددرس میخونن هم دولتی!این ممنوعیت نداره که اطلاعات غلط ندیدلطفا!منم منظورم ازتغییرمقطع این بودچون بنده معلمم بعدابه دبیرستان منتقل بشم چون میخوام رشته اموزش زبان انگلیسی بخونم دانشگاه آزاد!خاستم ببینم رشته ی خوبی هست یا نه؟؟؟؟؟

سلام خانم معلم[img]images/smilies/shy.gif[/img]
رشته های مرتبط با زبان اگر چه فارغ التحصیلای زیادی داره ولی کسی که واقعا مسلط باشه علاوه بر معلمی میتونه کارای دیگه ای بکنه و پول خیلی خوبی دربیاره. مشکل شما عدم امکان قانونی هست. من فقط و فقط عرض کردم قانون،وگرنه اگر یجوری اصل دانشنامه یا مدارک دبیرستان رو به یک دانشگاه ندین و ثبت نام بشین کاملا غیرقانونی هست ولی از اونجایی که شما جوری نوشتین که انگار خیلی مطمئن هستین منم به شک افتادم شاید قانون تغییر کرده باشه. برای همین از خود سازمان سنجش پرسیدم مورد شما رو و اینم جوابشون:
[عکس: 13408321751178464396.jpg]
ضمنا اینجا کسی اطلاعات غلط نمیده، شاید نادقیق یا آپدیت شده نباشه ولی نظرات بقیه دوستان مطلع و پرس وو جوشون نمیذاره که یک جواب غلط پایدار بمونه. دوستان تجارب بسیار زیادی دارن و خودشونم بسیاری از راه ها رو رفتن،پس اجازه نمی دن کسی اطلاعات غلط پخش کنه. و اما در مورد جمله اولتون هم باید بگم واقعا من عصبانی جواب دادم در حالیکه با سلام شروع کردم و تا الان از 10 پستی که دادین حداقل به 8تاشون و شایدم همه جواب دادم؟ فکر کنم سوء تفاهم شده ولی اگر این حس رو منتقل کردم عذرخواهی می کنم

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین خانم معلم
**
نقل قول

30-11-2014, 02:24 PM
ممنون ازپاسخگویی شمادوست عزیز،من واقعادیگه اینقدرجوابای مختلفی شنیدم نمیدونستم کجابپرسم ازاینکه ازسازمان سنجش پرسیدیدکمال تشکررادارم وخیلی ناراحت شدم که نمیشه چون بااینکه من خیلی هارومیشناسم همزمان دارن آزادمیخونن برامن نشه!
نقل قول  

آفلاین خانم معلم
**
نقل قول

30-11-2014, 02:32 PM
دوست من سوال من این نبود که در2 رشته تحصیل کنم میدونم این ممنوعیت داره چون نمیشه همزمان دریک دانشگاه دورشته خوندپاسخ سازمان سنجش این بوده که ظاهرااشتباه برداشت کردن منظورمن دانشگاه آزادیاپیام نوردرکنارسراسری هست
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Rainbow  30-11-2014, 03:24 PM
(30-11-2014, 02:32 PM)'خانم معلم' نوشته: دوست من سوال من این نبود که در2 رشته تحصیل کنم میدونم این ممنوعیت داره چون نمیشه همزمان دریک دانشگاه دورشته خوندپاسخ سازمان سنجش این بوده که ظاهرااشتباه برداشت کردن منظورمن دانشگاه آزادیاپیام نوردرکنارسراسری هست

من نگفتم دو رشته در یک دانشگاه! اینکه برای نخبه های رتبه تک رقمی کنکور همیشه وجود داشته! نه من و نه سازمان سنجش هیچ اشتباهی نکردیم[img]images/smilies/dodgy.gif[/img]متن سوال من در عکس وجود نداره ولی این بود:
شخصی که داره در دانشگاه فرهنگیان لیسانس میگیره آیا میتونه همزمان در یک دانشگاه دیگه یا رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد چه به صورت تمام و چه به صورت پاره وقت ثبت نام کرده و لیسانس دیگه ای بگیره؟ 
در پیام نور یا هر نوع دیگه ای چطور؟ آیا اصلا تحت هر شرایطی امکان این وجود داره کسی بتونه همزمان در دو دانشگاه یا دو رشته تحصیل کنه؟
این دقیقا متن سوالم بود. نمیدونم الان قانع شدین یا خیر[img]images/smilies/shy.gif[/img]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین خانم معلم
**
نقل قول

30-11-2014, 03:29 PM
بله پاسخ شمادرست متوجه میشم،ولی این همه دارن میخونن کی سدراهشون شده؟؟؟
نقل قول  

آفلاین zeinab20
**
نقل قول

01-12-2014, 06:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-12-2014, 06:54 PM توسط zeinab20.)
سلام من ۹آذر انصراف دادم و برای انصرافی هزینه هم ندادم و همون روز هم مدارکم رو پس دادن و ی برگه بهم دادن که رئیس دانشگاه امضا کرده و مهر زده یعنی دیگه برای ثبتنام کنکور امسال مشکلی ندارم؟ترم سوم کتابداری روزانه بودم و انتخاب واحد نکردم اگر امسال روزانه قبول بشم باید شهریه بدم ؟شنیدم فقط اونایی باید شهریه بدن که مدرک دانشگاهی گرفته باشن درسته آیا?
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 87 بعدی »