عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
قدردانی از مدیران

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قدردانی از مدیران
غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 10
26-08-2014, 10:21 PM
سلام خدمت همه دوستان عزیزم،

بعد از جدا شدن از تیم متاسفانه فرصتی نشد که برگردم و پست های محبت آمیزتون رو ببینم. از همتون خیلی خیلی ممنونم که به بنده لطف داشتید و با پست های مهربونتون بدرقم کردید Smile

برای همگی آرزوی موفقیت و شادکامی می کنم.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

04-11-2014, 09:37 PM
معمولا در این تاپیک از دوستانی که از تیم مدیریت جدا شدند، قدردانی بعمل میاد (عزیزانی مثل نسیم، پژمان، امین، بهرام، آیدا، مینا، شاهین*) ولی خب قرار نیست که همیشه بعد از جدا شدن عزیزی از تیم مدیریت، ازش قدردانی بشه، به همین دلیل لازم دونستم همین جا از همه بچه های تیم آکادمیاکافه تشکر کنم که بدون هیچ چشمداشت و علیرغم مشغله هایی که همگی به نوعی باهاش مواجه هستند، از وقت و انرژی شون برای کمک به دوستان صرف میکنند. از همه این عزیزان سپاسگزارم و دستشون رو به گرمی میفشارم و براشون آرزوی موفقیت، پیروزی و سلامتی در زندگی واقعی شون رو دارم.

پ.ن: این نکته رو هم اضافه کنم که مسلما وجود کاربران فعال، برای وجود و رشد چنین محیطی لازم هست، وگرنه اگر کاربری نباشه، فروم و مدیری هم نخواهد بود! و ما همیشه از اینکه کاربران خوب، فهیم و فعالی داریم، به خودمون میبالیم Smile

* اینها دوستانی بودن که من باهاشون هم تیمی بودیم و اگر اسم دوستی رو از قلم انداختم، عذر میخوام.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 12
04-11-2014, 11:47 PM
با سلام
من تازه اینجا را پیدا کردم!
می خواستم از زحمات آقایان بابک، مایک ، سایمن و سام خیلی خیلی تشکر کنم. واقعا زحمت و وقت زیادی برای این فروم می گذارند و البته خیلی راهنمایی های خوبی به من کردند.
امیدوارم که همیشه موفق باشند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 9
23-11-2014, 11:31 PM
مهیار گرامی مدت‌ طولانی مدیریت انجمن امریکا و بعدتر مدیریت ارشد سایت رو به عهده داشت. ایشون از مدیرانی هستند که تا مدت‌ها بعد از خروج از ایران هم در تیم مدیران سایت فعالیت زیادی داشتند و اخیرا مشغول به کار شده‌اند و به همین خاطر فرصت زیادی براشون باقی نمونده که اون طور که خودشون مایلند در تیم مدیران فعالیت کنند. به همین خاطر تصمیم گرفته‌اند که از تیم مدیران جدا بشن.

مهیار جان،
از زحمات بسیار زیادت و اطلاعات و تجربیات بسیار خوبی که به اشتراک گذاشتی سپاسگزارم. برات بهترین‌ها رو در زندگی آرزو می‌کنم و امیدوارم که باز هم شاهد حضورت در سایت و به اشتراک گذاری تجربیاتت باشیم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
24-11-2014, 12:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-11-2014, 12:18 AM توسط blur.)
من هم از مهیار عزیز بخاطر تمام کمک ها، راهنمایی ها و مدیریتشون در فروم نهایت تشکر و قدردانی رو دارم و براشون آرزوی موفقیت می کنم Smile
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-11-2014, 01:16 AM
من هم از همه زحمات و کوشش های مهیار گرامی ممنونم.
امیدوارم بازهم بعنوان یک دوست باتجربه در فروم حضور داشته باشند و از راهنمایی هایشان بهره ببریم.[img]images/smilies/smile.gif[/img]
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
24-11-2014, 05:30 AM
من هم به نوبه خودم برای مهیار عزیز که مدت زیادی در مدیریت انجمن فعالیت داشتن، آرزوی موفقیت بیشتر در کار و زندگانی شون رو دارم.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 12
24-11-2014, 08:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-11-2014, 08:11 AM توسط Glee.)
(24-11-2014, 05:30 AM)'M1KE' نوشته: من هم به نوبه خودم برای مهیار عزیز که مدت زیادی در مدیریت انجمن فعالیت داشتن، آرزوی موفقیت بیشتر در کار و زندگانی شون رو دارم.

سلام
من جناب مهیار رو نمیشناختم...ولی کلا هر کسی که بی منت و بی چشمداشت به دیگران کمک میکنه (مثل دوستایی که اینجا فعالیت دارند) و تجربیات و راهنماییهاش رو بی دریغ در اختیار بقیه میذاره، خدا بهترین ها رو نصیبش کنه...به شخصه دعاگوی همتون هستم و بهترینها رو براتون آرزو دارم...[img]images/smilies/angel.gif[/img]
با سپاس فراوان

نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

24-11-2014, 11:09 AM
مهيار عزيز براي اطلاعات مفيدي كه به اشتراك گذاشتي و زحماتي كه كشيدي بسيار سپاسگزارم، و برايت آرزوي موفقيت روزافزون دارم.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
24-11-2014, 11:32 AM
با سلام به همه دوستان
من هم از مهیار عزیز تشکر می کنم و امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشه.
مهیار جان شخصا خیلی از اطلاعاتت استفاده کردم البته بخاطر تجربیات زیادت در آمریکا واقعا نیاز به حضورت احساس میشه و امیدوارم سر بزنی و به سوالات پاسخ بدی.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 49 بعدی »