عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-11-2014, 07:36 PM
ببینید هر چه رشته غیر صنعتی‌تر باشه، شانص دریافت فاند و کمک هزینه کمتر است. اصولاً دانشگاهایی که برنامه هایی برای دانشجویان International دارند که شامل Schoolarship میشن و یا دانشگاههای اروپایی که از بورس Erasmos بهره میبرند می تونند موقعیت خوبی باشن. به نظرم شما دانشگاههای فرانسوی و بلژیکی کنید که هم اروپایی هستند (به دلیلی که اشاره کردم).
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین sanspareil
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-11-2014, 07:59 PM
ممنون از جوابتون.من برا دانشگاه های فرانسه میتونم بورس بگیرم ولی مشکل اینجاس که دانشگاه های فرانسه فاند ندارند اصلا فقط یک سال از تحصیل رو بورس میکنند و بقیه با هزینه خود شخص است. من دنبال بورس کامل میگردم ترجیحا برای کانادا
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-11-2014, 08:04 PM
(19-11-2014, 07:59 PM)'sanspareil' نوشته: ممنون از جوابتون.من برا دانشگاه های فرانسه میتونم بورس بگیرم ولی مشکل اینجاس که دانشگاه های فرانسه فاند ندارند اصلا فقط یک سال از تحصیل رو بورس میکنند و بقیه با هزینه خود شخص است. من دنبال بورس کامل میگردم ترجیحا برای کانادا

دلیل بورس شدن و نشدن رو خدمتون عرض کردم. باید وقت بگزارید و دنبال برنامه های International باشید. چون پروژه ی صنعتی رو نمیشه با این رشته پیش برد، حمایت از صنایع هم به نظر خیلی ضعیفه میاد و فاند هم به همان نسبت خیلی کمه. همانطور که گفتم بلژیک هم در نظر بگیرید و همینطور کانادا هم با جستجو شاید بتونید پروگرام فاند شده ای رو پیدا کنید.

.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین yaldar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-11-2014, 01:05 AM
سلام، من دانشجوی ph.D ایمنولوژی پزشکی هستم. شرایطم رو نوشتم و میخوام بدونم آیا با این شرایط میتونم از یکی از دانشگاه های معتبر امریکا برای  post doc اقدام کنم؟ و اینکه به نظر شما با این شرایط اگر بخوام دوباره در امریکا Ph.D بخونم شانسی برای گرفتن فول فاند از یک دانشگاه معتبر امریکارو دارم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
کارشناسی علوم آزمایشگاه دانشگاه تبریز معدل 16:30
کارشناسی ارشد ایمنولوژی دانشگاه تبریز معدل 18
ph.D دانشگاه تبریز معدل 17
سه مقاله isi
نقل قول  

آفلاین رویااا
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-12-2014, 12:02 AM
با سلام
بنده کارشناس ارشد ریاضی هستم با معدل 16/5 و معدل کارشناسیم 13/5 هست.
مقاله ندارم و در آزمون زبان هم شرکت نکردم.
تازه تصمیم گرفتم واسه ادامه تحصیل برم خارج.
از آنجا که میدونم راه طولانی در پیش دارم میخوام رو مقاله و زبانم کار کنم تا با دست پر تقاضا رو بفرستم.
خواستم دوستان من رو راهنمایی کنن تا بتونم این مسیر رو با انگیزه بیشتری به پایان برسونم
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

01-12-2014, 12:08 AM
(01-12-2014, 12:02 AM)'رویااا' نوشته: با سلام
بنده کارشناس ارشد ریاضی هستم با معدل 16/5 و معدل کارشناسیم 13/5 هست.
مقاله ندارم و در آزمون زبان هم شرکت نکردم.
تازه تصمیم گرفتم واسه ادامه تحصیل برم خارج.
از آنجا که میدونم راه طولانی در پیش دارم میخوام رو مقاله و زبانم کار کنم تا با دست پر تقاضا رو بفرستم.
خواستم دوستان من رو راهنمایی کنن تا بتونم این مسیر رو با انگیزه بیشتری به پایان برسونم
با تشکر

به نسبت معدلهاتون رو به متوسطه و باید با برجسته کردن سایر قابلیتهاتون این مسأله رو کمرنگ کنید. باید در یکی از آزمون های تافل و یا آیلتس شرکت کنید و در کشور آمریکا به نمره آزمون GRE Genaral و در برخی موارد به GRE Subject هم نیاز دارید. با مشخص کردن هدفتون میتونید برنامه ریزی داشته باشید و به محض آماده سازی مدارک اولیه اپلای کنید. امیدوارم تونسته باشم راهنماییتون کنم.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-12-2014, 12:14 AM
(29-11-2014, 01:05 AM)'yaldar' نوشته: سلام، من دانشجوی ph.D ایمنولوژی پزشکی هستم. شرایطم رو نوشتم و میخوام بدونم آیا با این شرایط میتونم از یکی از دانشگاه های معتبر امریکا برای  post doc اقدام کنم؟ و اینکه به نظر شما با این شرایط اگر بخوام دوباره در امریکا Ph.D بخونم شانسی برای گرفتن فول فاند از یک دانشگاه معتبر امریکارو دارم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
کارشناسی علوم آزمایشگاه دانشگاه تبریز معدل 16:30
کارشناسی ارشد ایمنولوژی دانشگاه تبریز معدل 18
ph.D دانشگاه تبریز معدل 17
سه مقاله isi

راجع به Post-Doc شرایط خیلی خاصه و در باید به دنبال موقعیت خالی در دانشکده های مختلف از دانشگاهها باشید تا در صورت پیدا کردن موقعیت و توافق با استاد (یا اساتید) بتونید در اونجا ادامه تحصیل بدید. به مراتب این مسأله از یافتن Phd سخت تر است. از طرف دیگر سخته که بخواهید توجیه کنید که چه نیازی به Phd مجدد دارید، اما همه اینها قابل حل هست و باید پیگیر باشید. پیشنهاد من این است که مراحل آماده سازی (نمرات آزمونها، مدارک، ...) را آماده سازی کنید که اگر موقعیتی یافتید بتونید سریعاً اقدام کنید.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین asrainman
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-12-2014, 12:05 PM
باسلام و تشكر از سايت عاليتون.
من ليسانس برق قدرتم رو دانشگاه آزاد بودم و معدل معمولي دارم، فوق ليسانس هم دانشگاه آزاد با معدل 18.3 و پايان نامه در زمينه ذخيره انرژي خورشيدي بوده، نمره IELTS رو 8 شدم وGRE رو با اينكه امتحان ندادم اما ميتونم نمره خيلي خوبي توش بگيرم و 1  مقاله IEEE و يك مقاله ISI دارم.بنظر شما شانسي واسه گرفتن فاندPHD از آمريكا دارم يا نه؟(رنك دانشگاه واسم مهم نيست و فقط ميخوام فاند رو بگيرم)
اگه نه آيا شانسي واسه گرفتن پذيرش دارم؟
چون از پس هزينه هاش بر ميام اما خوب مسلمه كه اگه فاند بگيرم بهتره..
ممنونم
نقل قول  

آفلاین mahbo0beh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-12-2014, 05:25 PM
من فوق لیسانس از دانشگاه آزاد با معدل 17 هستم. مدرک کارشناسی از دانشکاه دولتی با معدل 12.89 دارم. متاسفانه هنوز موبق نشده ام مدرک زبان بگیرم. با این شرایط آیا واجد شرایط گرفتن فاند در کشور سوئد هستم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین mahbo0beh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-12-2014, 05:33 PM
من فوق لیسانس از دانشگاه آزاد با معدل 17 هستم. مدرک کارشناسی از دانشکاه دولتی با معدل 12.89 دارم. متاسفانه هنوز موبق نشده ام مدرک زبان بگیرم. با این شرایط آیا واجد شرایط گرفتن فاند در کشور سوئد هستم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
رشته ام مهندسی مکانسک هست. لیسانس سیالات و ارشد طراحی کاربردی خوندم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 72 بعدی »