عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 70 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان
آفلاین mahya_fa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-11-2014, 02:13 PM
سلام با توجه به اینکه رشته ارشد من مهندسی هسته ای گرایش مواد و چرخه سوخت و لیسانس مهندسی پرتوپزشکی هستم... میخواستم بدون امکانش هست برای مستر دوم یه رشته دیگه اقدام کنم؟
چه رشته ای رو پیشنهاد میکنید؟
اینکه دانشگاه های آلمان رایگان یا نسبتا رایگانه درسته؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-11-2014, 05:37 PM
(18-11-2014, 02:13 PM)'mahya_fa' نوشته: سلام با توجه به اینکه رشته ارشد من مهندسی هسته ای گرایش مواد و چرخه سوخت و لیسانس مهندسی پرتوپزشکی هستم... میخواستم بدون امکانش هست برای مستر دوم یه رشته دیگه اقدام کنم؟
چه رشته ای رو پیشنهاد میکنید؟
اینکه دانشگاه های آلمان رایگان یا نسبتا رایگانه درسته؟

بله. میشه.
رشته رو خودتون براساس علاقمندی باید انتخاب کنید اما به طبع باید زیر مجموعه رشته خودتون رو در بر بگیره.
بسیاری رایگان هستن و برخی هم نیمه رایگان.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

18-11-2014, 06:19 PM
(18-11-2014, 05:37 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
بله. میشه.
رشته رو خودتون براساس علاقمندی باید انتخاب کنید اما به طبع باید زیر مجموعه رشته خودتون رو در بر بگیره.
بسیاری رایگان هستن و برخی هم نیمه رایگان.

بعد تو دانشگاههای آلمان و سفارتش نسبت به این رشته ها حساسیتی نیست؟؟؟  تو رشته مهندسی هسته ای کلا شانس پذیرش هست؟ یا حتی کسی که سابقه تحصیل در چنین رشته ای رو داره، و میخواد برای رشته ی دیگه ای ( هم ردیف با رشته ی کارشناسی) اقدام کنه، این شانس تا چه حده؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-11-2014, 06:40 PM
(18-11-2014, 06:19 PM)'ftn' نوشته:
بعد تو دانشگاههای آلمان و سفارتش نسبت به این رشته ها حساسیتی نیست؟؟؟  تو رشته مهندسی هسته ای کلا شانس پذیرش هست؟ یا حتی کسی که سابقه تحصیل در چنین رشته ای رو داره، و میخواد برای رشته ی دیگه ای ( هم ردیف با رشته ی کارشناسی) اقدام کنه، این شانس تا چه حده؟

سفارت المان که خب به طبع فرم رشته های حساس رو باید پر کنید و نیازه. اما اینکه چقدر موضوعی که روش کار کردید حساس امیز باشه بحث دیگه ایست. مهندسی هسته ای هم که به طبع جزو خط قرمزه!!
برای رشته های معادل هم باید دروسی که دانشگاه مد نظره پاس شده باشه که بشه هم ترازش بهتون پذیرش بدن.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

18-11-2014, 07:53 PM
سلام دوستان
مهندسی نفت هم در آلمان مثل آمریکا جزء رشته های حساس به حساب می آید؟
با سپاس
[font][font][font]برای کشف اقیانوس های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشیم؛ این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر.[/font][/font][/font]

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

18-11-2014, 09:08 PM
(18-11-2014, 07:53 PM)'yousi' نوشته: سلام دوستان
مهندسی نفت هم در آلمان مثل آمریکا جزء رشته های حساس به حساب می آید؟
با سپاس

کشور المان خیلی دانشگاههای قوی و متعدد در رشته های مرتبط با نفت و گاز نداره اما 2-3 دانشگاهی هستن که ارائه میکنند و این رشته ها عموماً و طبق تجربه دوستانم حساسیت زا نبودند. جای نگرانی نیست.
نقل قول  

آفلاین shahabhastam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-12-2014, 05:56 PM
با سلام و عرض خسته نباشید
لیسانس مهندسی برق قدرت از دانشگاه آزاد تهران دماوند با معدل 14.90 دارم.درایالت بادن ووتمبرگ برای فوق لیسانس شانسی برای گرفتن پذیرش ددارم.؟با توجه به اینکه بیش از یک سال ساکن آلمان و شهری در نزدیکی ulm هستم امکان پیدا کردن دانشگاهی در این استان وجود داره؟ بینهایت سپاسگذار میشم راهنمایی ام کنید و البته پیشنهادات خودتون با توجه به بازار کار آلمان رو بفرمایید.
با تشکر فراوان
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

05-12-2014, 06:57 PM
(05-12-2014, 05:56 PM)'shahabhastam' نوشته: با سلام و عرض خسته نباشید
لیسانس مهندسی برق قدرت از دانشگاه آزاد تهران دماوند با معدل 14.90 دارم.درایالت بادن ووتمبرگ برای فوق لیسانس شانسی برای گرفتن پذیرش ددارم.؟با توجه به اینکه بیش از یک سال ساکن آلمان و شهری در نزدیکی ulm هستم امکان پیدا کردن دانشگاهی در این استان وجود داره؟ بینهایت سپاسگذار میشم راهنمایی ام کنید و البته پیشنهادات خودتون با توجه به بازار کار آلمان رو بفرمایید.
با تشکر فراوان

شما برای دانشگاه ULM با توجه به معدل ممکنه شانست بالا نباشه حداقل نمره زبان 6.5 رو باید داشته باشی. این دانشگاه بهترین در استان ووتمبرگه والا باقی همه موسسه علمی کاربردی هستن. ضمن اینکه برای رشته شما باید در اینجا دنبال گرایش و رشته خودت بگردی. 
نقل قول  

آفلاین mghasem
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-12-2014, 08:02 PM
سلام . من می خواهم در آلمان در رشته علوم اجتماعی در مقطع فوق لیسانس ادامه تححصیل بدم.یه دانشگاه خوب می خواهم که کمتر گیر بده و با کمترین شرایط پذیرش بده  . آیا کسی در این مورد اطلاع دارد؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-12-2014, 03:19 PM
(20-12-2014, 08:02 PM)'mghasem' نوشته: سلام . من می خواهم در آلمان در رشته علوم اجتماعی در مقطع فوق لیسانس ادامه تححصیل بدم.یه دانشگاه خوب می خواهم که کمتر گیر بده و با کمترین شرایط پذیرش بده  . آیا کسی در این مورد اطلاع دارد؟

دروود.
دقیق نمیشه گفت. کلاً دانشگاههای المان universitat همگی از یه سیستم تحصیلی بهره میبرن و باید حداقل ها رو داشته باشی صرفاً ممکنه در برخی رشته های پرمتقاضی رقابت باشه که از حداقل ها هم باید بیشتر داشته باشی. اما به نظرم میشه از روی رنکینک به این موارد رسید اما باز هم میگم اصلاً تایید شده نیست!! بنابراین برای دانشگاههای بالای 300-400 رنک جهانی ممکنه مناسب تر از دانشگاههای تاپ است. اینها همه برا این اساس است که شما حداقل ها رو داشته باشی و الا با معدل زیر 14 و نداشتن مقالات و نمره زبان برای این دانشگاهها هم شانس نمیشه متصور شد. در حالت کلی اگر برات دانشگاه مهم نیست به نظرم از موسسات علوم کاربردی هم دریغ نکن FH. فاخوشخوله ها هم رقابتی نیستن و در رنکینگ هم نیستن و شانس به نظرم خیلی مناسبتره.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 70 بعدی »