عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Rainbow  26-10-2014, 11:14 PM
(26-10-2014, 06:03 PM)'shiva**' نوشته: با سلام من که امسال روزانه قبول شدم ویکسال محرومیت دارم می تونم امسال کنکور بدم وفقط برای دانشگاه ازاد انتخاب رشته کنم؟

سلام. شما امسال هم میتونید با پر کردن برگه انصراف قطعی تا آذر ماه اصلا محروم نشید. دفترچه شماره یک و دو در موردش نوشته و یک فرم هم آخر دفترچه داهر که باید پرش کنید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین shiva**
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-10-2014, 01:30 AM
با تشکر از پاسخ شما . فقط فرم رو پر کنم کافیه؟؟
نقل قول  

آفلاین shiva**
**
نقل قول

27-10-2014, 05:57 PM
من که اصلا ثبت نام نکردم هم باید فرم انصراف رو ببرم دانشگاه تا تایید بشه؟؟
نقل قول  

آفلاین helna
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-10-2014, 09:47 PM
(26-10-2014, 06:28 PM)'سارا خ.' نوشته: سلام.ممنون از تاپیک مفیدتون.من و همسرم کارشناسی گفتاردرمانیمونو از دانشگاه علوم پزشکی روزانه گرفتیم و الانم دانشجوی  روزانه کارشناسی ارشد همون رشته ایم .الان ترم 3 هستیم ولی تصمیم داریم کنکور 94 واسه پزشکی دوباره کنکور بدیم.همسرم میگه انصراف بدیم الان ولی من اصلا دلم نمیاد چون کلی واسش زحمت کشیدیم از طرفی چون همسرم سربازیش مونده میگه مجبورم انصراف بدم.یعنی واقعا هیچ راهی نداره که حتی پزشکی آزاد بدیم بدون انصراف دادن؟ این راسته که موقع ثبت نام نباید دانشجو باشیم؟؟!! مرسی از راهنماییهاتون

سلام ساراجان

تاجایی که من میدونم لازم نیست انصراف بدید،به شرط اینکه تا مهر 94 فارغ التحصیل شین،بعد شماتنها رشته های دکترای حرفه ای رو میتونین انتخاب کنین، برای دانشگاه آزاد هم چون این سالها کنکور آزاد و سراسری یکی هست،میتونین بعد از کنکور فقط برای آزاد انتخاب رشته کنید.

موفق باشین
نقل قول  

آفلاین o_asani70
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-11-2014, 09:48 PM
(24-04-2014, 11:58 AM)Shahlolak نوشته: سلام
اینجانب دانشجوی مقطع کارشناسی ترم 6 دوره ی روزانه هستم ,آیا میتونم یکبار دیگه در کنکور سراسری شرکت کنم ؟ در صورتی که در رشته های پزشکی یا داروسازی قبول بشم باید شهریه بپردازم؟

دوست عزیز من انصراف دادم ولی مدارکتو پس نمیدن و زکانی که دانشگاه جدید قبول شدید اگر روزانه باشه از طرف دانشگاه نامه ای به دانشگاه سابق میبری و مدارکتو بهت میدن ولی بعد از دانشگاه تعهد خدمت هر دو رو باید انجام بدی یعنی اگه کلا ۵ سال درس خوندی باید تا ۵ سال از کشور خارج نشی, که فک نکنم کسی خارج بشه ؛)
نقل قول  

آفلاین o_asani70
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-11-2014, 09:52 PM
سلام
من ترم ۸ بودم و از داشگاه انصراف قطعی دادم و مدارکمو پس ندادن امسال دانشگاه قبول شدم و از طرف دانشگاه جدید نامه ای بردم و مدارک رو بهم دادن و در دانشگاه جدید ثبت نام کردم آیا تحصیل رایگان به اینصورت و دو بار پیاپی امکان پذیره!؟؟؟
نقل قول  

آفلاین o_asani70
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-11-2014, 10:05 PM
(29-07-2014, 07:59 PM)MaMi نوشته:

شما در هر مقطع تحصیلی تنها یک بار میتونید از خدمات آموزش رایگان بهره ببرید. یعنی الان اگر انصراف بدید، تا جایی که من خاطرم هست، در صورت پذیرفته شدن، تنها میتونید در دوره شبانه (مقطع کارشناسی) تحصیل کنید.

نه عزیزم من خودم ترم هشت انصراف دادم پارسال باید هزینه خوابگاه و وام رو یکجا بدی ولی هزینه تحصیل رایگان رو نمیدی اون دانشگاهم مدارکت رو پس نمیده ولی به شرطی که سال بعد روزانه قبول بشی از دانشگاه جدید بهت یه نامه میدن میبری دانشگاه سابقت و میتونی مدارکت رو بگیری و بری دانشگاه جدید روزانه ثبت نام کنی و بعد اتمام تحصیلاتت باید کل تعهد خدمتت به کشور رو انجام بدی
نقل قول  

آفلاین shimmaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-11-2014, 10:46 PM
سلام
دوستان من رشته کشاورزی گرایش گیاهپزشکی از دانشگاه سراسری مدرک دارم،می‌خواستم ببینم اگه دوباره کنکور بدم می‌تونم پرستاری یا پزشکی‌ درسزیو روزانه برم؟یا نه ؟یا باید شهریه بدم؟
نقل قول  

آفلاین saniya
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-11-2014, 11:32 AM
سلام.
من دانشجوی ترم 7 زیست شناسی روزانه هستم. با توجه به اینکه ترم دیگه فارغ التحصیل میشم آیا میتونم در کنکور سال 94 شرکت کنم؟ و اگر در رشته دندان یا پزشکی روزانه قبول بشم باید هزینه پرداخت کنم؟ مبلغ پرداختی چقدر است؟
ممنون میشم اگر سریع پاسخ بدهید... 
نقل قول  

آفلاین yahmmadi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-11-2014, 03:31 PM
باسلام
من دارای مدرک کارشناسی در رشته زیست شناسی عمومی هستم می خواستم دوباره کنکور شرکت کنم ایا به نظر شما من چطور و از کجا شروع کنم و سوال دوم اینه اگر مثلا در رشته پزشکی قبول شوم ایا این واحدهای گذرونده شده مقطع کارشناسی من قابل تبدیل هستند یعنی برای من منظور می شوند
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 87 بعدی »