عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه
آفلاین bahiman
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-10-2014, 03:15 PM
سلام دوستان.حداکثر چند ماه میشه کسری گرفت؟؟ شنیدم 12 ماه بیشتر نمیشه؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-10-2014, 04:20 PM
(23-10-2014, 03:15 PM)'bahiman' نوشته: سلام دوستان.حداکثر چند ماه میشه کسری گرفت؟؟ شنیدم 12 ماه بیشتر نمیشه؟؟؟

حداکثر مقدار کسری در حال حاضر 10 ماه است و در موارد خاص و با ارائه تشویق و توصیه مقامات بیشتر از این مقدار به شما تعلق میگیرد. برای اطلاعات بیشتر به ستاد کل بنیاد نخبگان نیروهای مسلح مراجعه کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین civil661
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-11-2014, 10:57 AM
سلام دوستان.من پایان نامم موضوعش پدافند غیر عامل هستش.هنوز دفترچه پست نکردم.خودم ساکن خرم آبادم.و محل خدمتمم احتمالا اینجا باشه.حالا از چه طریقی و از کجا برای کسری باید اقدام کنم.ممنون
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

01-11-2014, 11:01 AM
(01-11-2014, 10:57 AM)'civil661' نوشته: سلام دوستان.من پایان نامم موضوعش پدافند غیر عامل هستش.هنوز دفترچه پست نکردم.خودم ساکن خرم آبادم.و محل خدمتمم احتمالا اینجا باشه.حالا از چه طریقی و از کجا برای کسری باید اقدام کنم.ممنون

ابتدا به ستاد بنیاد نخبگان نیروهای مسلح مراجعه کنید و سپس در صورت نیاز به دانشگاه مالک اشتر تهران. اگر کسی رو در تهران دارید که بره ستاد واستون سوال و جواب کنه خیلی خوبه. چون معمولاً این مراکز تلفی جوابگو نیستند.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

01-11-2014, 01:15 PM
سلام. متاسفانه دانشگاه های امام حسین و مالک اشتر این یکسال بسیار بسیار اذیت می کنند و شکمشون گویا سیر شده که همه رو میپیچونن و یا در دفاعشون مشکل ایجاد می کنند و متاسفانه خیلی از بچه های دانشگاه های تهران رو دارم می بینم به مشکل خوردن.مثلا طرف تیرماه دفاع کرد ولی هنوز تایید نشده!!! بچه های دیگم خیلی مشکل پیدا کردن. اما دانشگاه اما علی ظاهرا خیلی شرایط رو راحت گرفته و مشکل نمیگیره. بد نیست سر بزنید البته من نیازی ندارم و مشکل سربازی ندارم ولی از دوستانم شنیدم که دو تاشون دارن پروژه مالک اشتر رو پس میدن و انصراف میدن برن با امام علی بردارن
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین shadmehr_1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-11-2014, 01:02 AM
سلام دوستان عزیز
من یک سوال دارم
طبق مصاحبه ی سردار کمالی  امریه ها هم از تمام کسری ها به غیر از مناطق عملیاتی و محروم می تونن استفاده کنن اما توی اون فرمی که برای گرفتن کسری باید پر کنیم نوشته که نباید در قبال خدمت سربازی به سازمان دولتی ... تعهد داشته باشید!!
من یه سوال دارم: به نظرتون اگر کسری رو قبل از امریه بگیریم در حین امریه می تونیم ببریم بنیاد ثبتش کنیم؟؟
اصلا بنیاد برای کسایی که در حین امریه هستند کمیسیون تشکیل می ده؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-11-2014, 03:10 PM
(13-11-2014, 01:02 AM)'shadmehr_1' نوشته: سلام دوستان عزیز
من یک سوال دارم
طبق مصاحبه ی سردار کمالی  امریه ها هم از تمام کسری ها به غیر از مناطق عملیاتی و محروم می تونن استفاده کنن اما توی اون فرمی که برای گرفتن کسری باید پر کنیم نوشته که نباید در قبال خدمت سربازی به سازمان دولتی ... تعهد داشته باشید!!
من یه سوال دارم: به نظرتون اگر کسری رو قبل از امریه بگیریم در حین امریه می تونیم ببریم بنیاد ثبتش کنیم؟؟
اصلا بنیاد برای کسایی که در حین امریه هستند کمیسیون تشکیل می ده؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

ببینید قانون جدید از سال 94 اجرا میشه و طبیعتاً فرمها با قوانین فعلی هماهنگ هستند. نمیشه با قطعیت گفت که اجرای قوانین جدید به چه صورت هست. فقط بنا به اخباری که موجوده، امریه ها هم شامل کسری می‌شوند. حالا ممکنه تا اجرای واقعی کلی تغییرات در این قانون هم انجام بشه. به نظر مشکلی نمیاد که شما کسری تون رو بگیرید و بعد که اعزام شدید از اون استفاده کنید. چرا که در قانون فعلی کسری هایی که از پروژه اخذ می شوند، قبل از خدمت (حتی در هنگام تحصیل) قابل ارائه هستند.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mehr_g
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-11-2014, 01:41 AM
(23-10-2014, 04:20 PM)'Andre' نوشته:
حداکثر مقدار کسری در حال حاضر 10 ماه است و در موارد خاص و با ارائه تشویق و توصیه مقامات بیشتر از این مقدار به شما تعلق میگیرد. برای اطلاعات بیشتر به ستاد کل بنیاد نخبگان نیروهای مسلح مراجعه کنید.

حضور مبارک دوستان عارضم که کسری بسیج، زن و بچه و ...حداکثر 12 ماه می باشد و برای پروژه کسر خدمت هیچ محدودیتی نیست
نقل قول  

آفلاین archiman
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-12-2014, 02:52 AM
سلام،جسارتا دوستم که جدیدا رفته پروژه برداره واسه کسری گفتن دیگه نمیدن..صحت داره؟ممنون میشم دوستان کمک کنند...من ارشد معماری ترم سه هستم.چکار باید کنم؟!از کجا شروع کنم؟!
نقل قول  

آفلاین Donnie Darko
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-01-2015, 07:15 PM
با سلام. 
من یک سوال داشتم لطفا کسانی که این راه را رفته اند من را راهنمایی کنند
من یک پروژه از دانشگاه مالک اشتر برداشتم الان استاد به من حدود 14 ماه کسری داده و امضای داوران رو هم گرفتم. چند تا سوال دارم:
1. اول این که گفته شده باید رییس دانشکده هم این برگه رو  امضا کنه. سوال من اینه که ممکنه رییس دانشکده بگه کسری که استادت برات در نظر گرفته زیاد بوده و از این حرف ها؟
2. یکی از بچه ها می گفت که کسری تو چون بالای 14 ماه است ارزیابی ثانویه میشه. یعنی جای دیگه هم میره و بررسی میشه و بعد واست جلسه تشکیل میشه توی بنیاد. حالا روندشو اگر کسی مطلع هست لطفا منو راهنمایی کنه. آیا من باید جای دیگه هم دفاع کنم؟
3. با یک سازمان دیگه در مورد گرفتن پروژه صحبت کردم. تاریخی که این سازمان باید بزنه برای پروژه دوم باید بعد از تاریخ دفاع اولی باشه یا بعد از این که رفت بنیاد و تصویب شد؟
با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »