عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
« قبلی 1 2
لاتاری 2015 و سوالات مربوطه

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
لاتاری 2015 و سوالات مربوطه
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-05-2014, 01:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-05-2014, 01:08 PM توسط M1KE.)
مواردی که الان میگم تا حدی غیر رسمی هست و ممکنه تغییر کنند. به نظرم تا 19 می صبر کنید تا فرم آنلاین در دسترس قرار بگیره و دستوالعمل پر کردنش رو در سایت رسمی شون قرار بدن. ولی ظاهرا این طوری هست که با اطلاعات نفر اصلی وارد میشین و در اونجا همسر و فرزندان رو Add می کنند و اطلاعات برای اونها هم پر میشه.

در این قسمت از سایت رسمی دولتی آمریکا اشاره شده که متقاضی اصلی و اعضای خانواده اش (منظور همسر و فرزندان هست) می بایست فرم DS-260 رو پر کنند.

The principal applicant and each family member who plans to apply for a diversity visa and travel to the United States should fill out an electronic DS-260.

(14-05-2014, 12:39 PM)'jhantin' نوشته:
مرسی از پاسخ . ولی من که case number  ندارم برای ورود که پر بکنم . جریان چطوری میشه ؟  یعنی بابید همون case number  همسرمو وارد بکنم . و  قسمت  iam the  با گزینه های  attorney , petitioner , ....  را چی باید بزنم .

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -

آفلاین عزیز
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-08-2014, 07:54 PM
سلام دوستان میشه محبت کنید و بنویسید واسه کسایی که برنده نشدن دقیقا چه متنی بالا میاد؟

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-08-2014, 10:34 AM
(10-08-2014, 07:54 PM)'عزیز' نوشته: سلام دوستان میشه محبت کنید و بنویسید واسه کسایی که برنده نشدن دقیقا چه متنی بالا میاد؟

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.

You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge

آفلاین king
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-08-2014, 04:14 PM
درود 
لاتاری 2015 که تموم شد رفت
واسه 2016 میدونید کی هست؟ میشه نیمه دوم مهر؟

آفلاین king
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-09-2014, 12:55 PM
ثبت نام برای لاتاری 2016 از تاریخ 9مهر 1393 شروع میشود

تاپکش رو بزنم یا مدیران میزنند؟

آفلاین nazanin_nmk
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-10-2014, 03:16 AM
سلام دوستان
من یه سوال دارم
من بعد از ثبت نام در لاتاری یعنی قبل از اینکه متوجه بشم که برنده شدم اقدام کردم برای اقامت اروپا و الان نزدیک به 8 ماهه که از ایران خارج شدم و الان پاسپورت اروپا دارم اما همونطور که میدونید سیتیزن نیستم
میخواستم بدونم که این مساله میتونه برام مشکل ساز باشه یا نه
و اینکه جز مدرک عدم سوء پیشینه از این کشور مدرک دیگه ای برای مصاحبه لازم هست یا نه ؟
لطفا کمکم کنید چون خیلی استرس دارم و نگران این موضوع هستم

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

18-10-2014, 09:19 AM
وقتی شما پاسپورت کشوری رو داشته باشین طبیعتا شهروندش حساب میشین. احتمالا منظورتون ویزا یا کارت اقامت هست. در هر حال شما به واسطه ایرانی بودنتون می تونستین شرکت کنید و مشکلی نداره. جرئیات مدارکی رو که نیازه رو سفارت به شما اعلام می کنه و بعید می دونم به غیر از همین عدم سوء پیشینه چیز دیگه ای از اون کشور نیاز داشته باشید که تهیه اون وقت گیر باشه. بیشتر مدارک شناسایی (مثل گذرنامه و شناسنامه) لازم هست و مدارک تحصیلی و سابقه کار (در صورت وجود) و نتایج آزمایش پزشکی و هزینه ها و عکس و یک سری موارد دیگه که در ایمیل سفارت بهشون اشاره میشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -

آفلاین مرمر
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-11-2014, 01:18 AM
سلام
من وقت مصاحبه لاتاری رو از دست دادم هیچ ایمیلی برای من نیومد الان 1.5 ماه گزشته کسی اطلاعاتی داره به من کمک کنه که درست بشه

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-11-2014, 12:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-11-2014, 12:07 PM توسط M1KE.)
خب دوباره برای همون سفارت وقت مصاحبه بگیرید. شما فکر می کنم تا حدود اواخر تابستون سال بعد فرصت دارید که ویزا بگیرید. بنابراین می بایست هر چه سریعتر وقت بگیرید و قبل از رفتن به مصاحبه آزمایش های پزشکی رو انجام و واکسن ها رو زده باشین. البته اشاره نکردین که قبلا براتون ایمیل اومده بوده یا خیر و اینکه مدارک تون رو برای سفارت فرستاده بودین یا خیر؟

(27-11-2014, 01:18 AM)'مرمر' نوشته: سلام
من وقت مصاحبه لاتاری رو از دست دادم هیچ ایمیلی برای من نیومد الان 1.5 ماه گزشته کسی اطلاعاتی داره به من کمک کنه که درست بشه

Aboriginal Proverb -

آفلاین مرمر
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-11-2014, 12:01 AM
برای من اصلا از اول هیچ ایمیلی نیومده منم هرروز روزی هزار بار چک ایمیلمو چک می کردم . خدا کنه بهم وقت بدن , شما کسی رو می شناسین که این اتفاق براش افتاده باشه ؟ خیلی شوک بزرگی بهم وارد شده

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
Topic locked