عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
جواب ندادن استادان

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
جواب ندادن استادان
آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
14-10-2014, 03:50 PM
(14-10-2014, 03:20 PM)'nanock' نوشته: سلام،
آقا من مردم از بس ایمیل زدم به اساتید دانشگاه های کانادا.... 99% یا جواب نمیدن بقیه هم میگن "نداریم داداش، نیست، پوووول نیست"... یعنی همه قواعد ایمیل فرستادن رو هم رعایت کردم ... بافاصله هم فرستادم... زمینه کاری کاملا matchه ...
حالا یه سوال :
1-اگه بدون تماس با اساتید مدارک رو به این دانشگاهها بفرستم احتمال پذیرش چقدر پایین میاد؟
toronto-waterloo-concordia-york-western ontario-calgary-saskachewan-alberta-montreal-mcmaster

ممكن براي رشته هاي مختلف تفاوت كنه، ولي من اين كار رو براي Mcmaster انجام دادم. اگر مداركتون قابل قبول باشه آموزش گروه پذيرش اوليه بهتون داده، پرونده تهيه مي كنند و بهتون ميگن در صورت يافتن استاد پذيرش نهايي رو از دانشگاه مي تونيد بگيريد. تنها فرقش با شرايط الانتون اين هست كه استاد مي دونه اپلاي كرديد و به پروندتون دسترسي داره.
در سايت دانشگاه هايي كه استاد گفته خودش فاند نداره مي تونيد دنبال منابع مالي ديگه (مثل اسكالرشيپ) هم بگرديد.
به نظر من با توجه به شيوه اپلاي توضيح داده شده براي هر دانشگاه و رشته اگر تاكيد كرده باشن كه بايد استاد داشته باشيد اپلاي بدون استاد در كانادا مي تونه فقط هدر دادن وقت و هزينه باشه.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
14-10-2014, 06:25 PM
آقا من مردم از بس ایمیل زدم به اساتید دانشگاه های کانادا.... 99% یا جواب نمیدن بقیه هم میگن "نداریم داداش، نیست، پوووول نیست"... یعنی همه قواعد ایمیل فرستادن رو هم رعایت کردم ... بافاصله هم فرستادم... زمینه کاری کاملا matchه ...
حالا یه سوال :
1-اگه بدون تماس با اساتید مدارک رو به این دانشگاهها بفرستم احتمال پذیرش چقدر پایین میاد؟
toronto-waterloo-concordia-york-western ontario-calgary-saskachewan-alberta-montreal-mcmaster

سلام 
منم تجربه مشابه دارم! تو این مدت که کانادا مکاتبه کردم دو سه تا دانشگاه تقریبا خوبش، هیچ جوابی دریافت نکردم. تا اینکه با یکی از دانشجویان دکتری رشته ی خودم در همون دانشگاه صحبت کردم و علت رو پرسیدم! ایشون گفتن استادای ما فعلا دانشجوی دکتری نمیخوان بابت همین جواب ایمیل هم نمیدن! گفت مثلا اساتید الان گرایش دارن بیشتر دانشجوی ارشد بردارن تا دکتری! دلیلش رو نمیدونم! اما گفت وقتت رو هدر نده چون من میدونم وضعیت دانشگاهمون رو و اساتید رو! الان وقت تلف کردنه که دوباره ایمیل بزنی! وقتت رو بزار رو دانشگاه های دیگه. مخصوصا جاهایی که اپن پوزیشن هست حتما پیدا کن و اپلای کن

خلاصه اینکه ممکنه واقعا اون چندتا دانشگاه که اپلای کردید فعلا دانشجوی دکتری نخوان. خیلی بهتره که شماهم با دانشجویان هم رشته تون تو اون دانشگاه ها ارتباط برقرار کنید و اطلاعات بگیرید. (البته من اکثر با همین هم وطنامون که اونجا هستن ارتباط دارم و میپرسم شرایط واقعی رو! اروپا هم چندتا کشور همینطوری اطلاعات گرفتم ببینم در حال حاضر تو فکر استاداشون چی میگذره! خدایی خیلی دوستان کمک میکنند و اطلاعات خوبی میدن )

موفق باشید
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-10-2014, 07:34 PM
حالا یه سوال :

با سلام
از بین دانشگاه هایی که نام بردین yorkفکر کنم اوضاعش واقعا خراب باشه چون من با 2 تا از اساتیدش مکاتبه کردم گفتن دچار بحران شدید مالی هستیم Big Grin
بیشتر اساتید به من گفتن یا فاند نداریم یا جا نداریم، دوستان برای فال 2015 یعنی از کی باید شروع به تماس با اساتید می کردیم؟
اگه رزومه قوی و خوبی دارین حتما روی متن رزومه و نگارشتون هم دقت کنید شاید ایراد کار اونجا باشه!!
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

14-10-2014, 07:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-10-2014, 07:54 PM توسط atefeh_J.)
به نظر منم اگه دانشگاه اشاره به این کرده که اول استاد باید پیدا کنید اپلای کردن فقط پول هدر دادنه.
میشه برای اون دانشگاه هایی که به وضوح به مکاتبه با استاد را اشاره نکردن اپلای کنیم
نقل قول  

آفلاین faeze23
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Question  14-10-2014, 09:12 PM
سلام
برای استادی که میخوام دوباره ایمیل بزنم آخر متنم این رو بنویسم خوبه؟؟ یا هیچی اضافه نکنم همون رو فوروارد کنم؟؟
ممنون
I sent an email to you about two weeks ago and as I am interested in your research area would like to know about research opportunities to work with you. I sincerely appreciate your attention in advance and look forward for your kind response. 
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
15-10-2014, 12:05 AM
(14-10-2014, 09:12 PM)'faeze23' نوشته: سلام
برای استادی که میخوام دوباره ایمیل بزنم آخر متنم این رو بنویسم خوبه؟؟ یا هیچی اضافه نکنم همون رو فوروارد کنم؟؟
ممنون
I sent an email to you about two weeks ago and as I am interested in your research area would like to know about research opportunities to work with you. I sincerely appreciate your attention in advance and look forward for your kind response. 

اگر غرض اینه که استاد متوجه شه که شما دوباره میل زدین که فوروارد کردن اینو نشون میده. اگر هدفتون نشون دادن علاقه زیادتونه در صورتیکه تو متن میل اصلی این قضیه رو بیان کردین حالت تکراری پیدا میکنه و میل رو طولانی تر...ولی اگر میل اصلی تون به نظرتون اشتیاق رو خوب بیان نکرده می تونید اینم اضافه کنید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین faeze23
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-10-2014, 11:51 PM
دوستان سلام
استادی در کانادا این جواب رو به من داده حالا چکارکنم؟؟؟!!!
البته اون دانشگاه صریحا اعلام کرده اسکولارشیپ دارن ولی برای دریافتش نباید خیلی امیدوار باشید و اینها و اینکه تو سرچی که داشتم  برای اون دپارتمان فاند و اوارد زیاد ارائه شده. اپلای کنم بدون استاد؟؟ یعنی راه دیگه ای هم نیست برام... .
لطفا راهنمایی کنید...منون
Our program is a professional program. You therefore do not have to align yourself with a research topic and advisor before applying. You simply apply to the program (the process is laid out on our website) and when accepted we will assign you a suitable advisor based on your application. 
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

17-10-2014, 05:03 AM
خوب در اینجور موارد بسته به نظر خودتون داره.می تونید به بقیه استادهای مرتبط هم ای میل بزنین ببینین چجوریه ولی معمولا اینجور دانشگاه ها با توجه به رزومه متقاضی چند نفرو انتخاب می کنن و بورس و این چیزها رو میدن
(16-10-2014, 11:51 PM)'faeze23' نوشته: دوستان سلام
استادی در کانادا این جواب رو به من داده حالا چکارکنم؟؟؟!!!
البته اون دانشگاه صریحا اعلام کرده اسکولارشیپ دارن ولی برای دریافتش نباید خیلی امیدوار باشید و اینها و اینکه تو سرچی که داشتم  برای اون دپارتمان فاند و اوارد زیاد ارائه شده. اپلای کنم بدون استاد؟؟ یعنی راه دیگه ای هم نیست برام... .
لطفا راهنمایی کنید...منون
Our program is a professional program. You therefore do not have to align yourself with a research topic and advisor before applying. You simply apply to the program (the process is laid out on our website) and when accepted we will assign you a suitable advisor based on your application. 

نقل قول  

آفلاین sanazz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-10-2014, 11:24 AM
سلام.یه استادی جواب داده
Thank you for your interest in the Univ. of x
and in my research projects.

Unfortunately, at this time I DO NOT have the funds to supervise
another graduate student as I'm currently supervising 15 students.
At this time I will ONLY consider students IF AND ONLY IF
they have a full scholarship "outside" the Univ. of X that will
allow them to live and study in Canada for at least two years.

Please be advise that I cannot make any decision on taking a
student without evaluating and reading their full application
package submitted to our department (who in turn will review
the student credential to verify that he/she satisfies the
minimum entrance requirements
منظورشون از اسکولارشیپ خارج از دانشگاه چیه؟ اون قسمت آخر منظورش اینه که تا اپلای نکنی من پروندتو نبینم نمیتونم تصمیم گیری کنم؟ این که خودش داره میگه فاند ندارم حالا چه اپلای کنم یا نکنم مگه فرقی هم میکنه برای اون؟ به نظرتون این جواب یه تمپلیته؟ 
نقل قول  

آفلاین artyman
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-11-2014, 09:54 AM
سلام دوستان...اکه میشه یکی منوراهنمایی کنه
ازاستادی قول فاندگرفتم ولی انقدربهش ایمیل زدم وتاکیدکردم بفرست نامش وواسه اموزش نه تنهااینکارو نکردبلکه که دیگه جواب من روهم نمیده..حتی تلفن...حتی چنددقیقه اسکایپ...نمی دونم دوهفته دیگه وقت سفارت دارم...نه نامه research planدارم نه نامه funding....موندم.حیرون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-05-2025، 07:23 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی