عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی فرانسه يادگيري زبان فرانسه (استانداردها و شيوه ها)

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
يادگيري زبان فرانسه (استانداردها و شيوه ها)
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
19-07-2014, 06:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-07-2014, 06:41 AM توسط M1KE.)
زبان فرانسه طوری هست که ابتدا باید یک حداقل هایی رو یک کسی بهتون یاد بده (از نظر تلفظ، صرف فعل، مذکر و مونث و غیره) و بعد از یک سطحی (دست کم 3-2 ترم) خودتون می تونید با منابع دیگه اون رو بهبود بدین و به سختی میشه کسی از صفر خودش اون رو شروع به یاد گرفتن کنه. پیشنهاد می کنم برای آشنایی با برخی اصطلاحات ویدئوهای آموزشی Ma France رو که برای سطح مقدماتی هستند رو نگاه کنید ولی وقتی کلاس ها رو رفتین دوباره برگردین نگاهشون کنید. اگر 4-3 ترم بتونید ممارست کنید و ادامه بدین تا قواعد و اصول اولیه اش رو یاد بگیرید از اون به بعدش دیگه به تدریج ساده میشه و بیشتر باید دایره واژگان تون رو زیاد کنید و روی مهارت های شنیداری وقت بگذارید.

(18-07-2014, 11:13 PM)'juve1897' نوشته: سلام دوستان
من تازه اول راه هستم و میخوام قبل از شروع کلاس ها ، خودم زبان فرانسه رو شروع کنم ، ممنون میشم کتاب خود آموزی فارسی رو بهم معرفی کنید که راه بیوفتم ...
با تشکر

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین amir daniel
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-10-2014, 03:02 AM
سلام من بلژیک زندگی‌ می‌کنم الان ۱۴ ساله ،در دانشگاه اینجا درس خوندم.اگه کسی‌ زبان انگلیسی‌  قوی داره تا حدی که بتونه  آکادمیک آیلتس درس بده من حاضرم بهش فرانسه درس بدم از راه سکایپ

ویرایش توسط MaMi به دلیل تبدیل فینگلیش به فارسی
نقل قول  

آفلاین کارناوال
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-10-2014, 08:27 PM
بنظرم متد کافه و التراگو قدیمی شده متد تاکسی هم تغییر کرده با این وضعیت پیشنهاد جدید چی میتونه باشه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
28-10-2014, 07:52 AM
من خودم 14 ترم با متد قفله كار كردم و بعد از اون بيشتر حالت مكالمه و بحث آزاد كار مي كردم. ولي در كل مهارتهاي زباني به نظرم خيليش به فعاليت هاي فوق برنامه خود آدم برميگرده مثل ديدن فيلم و سريال و خوندن وبسايت هاي فرانسوي زبان. كلاس بيشتر بهانه اي هست كه آدم كلا زبان رو رها نكنه به ويژه در مورد فرانسه كه در حالت عادي زياد باهاش ارتباط و برخوردي ندارين. همين طور بستگي داره كه زبان رو با چه هدفي مي خواهين ياد بگيرين: عمومي يا براي نمره در يك آزمون خاص.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین shaqa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-11-2014, 10:55 AM
سلام من مترجمیه زبان انگلیسی‌ می‌خونم و برای ادامه تحصیل و تکمیل زبانم نیاز به یادگیری زبان فرانسه در سطح امتحانات متوسطش در عرضه نهایتان یک سال دارم. با در نظر گرفتن امور دانشگاه و درگیری درس، من چطور می‌تونم به این ایده‌آل برسم؟

ویرایش توسط Foreveblue برای تبدیل پینگلیش به فارسی
نقل قول  

آفلاین Sally hb
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-11-2014, 02:31 AM
سلام من مدت ١سال فرانسه زندگي كردم حدود ١٠ سال پيش.همونجا فرانسوي ياد گرفتم الان هم كانون زبان ايران مي رم.اشنا بودن با زبان فرانسه چقدر مي تونه براي من مفيد باشه؟چه كمكي مي تونه به ادامه تحصيل من بكنه؟فقط براي ادامه تحصيل واسه كشور فرانسوي موثر هست،
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-11-2014, 10:42 AM
اگر در یادگیری زبان پشتکار وجود داشته باشه و وقت گذاشته بشه میشه در عرض یک سال به سطح متوسط رسید و بعد از اون دیگه به ادامه دار بودن یادگیری اون زبان بستگی داره. در هر حال اگر هدفتون آوردن نمره خاصی در یک آزمون هست به نظرم بهتره در کنار شروع یک کلاس ترمیک به کلاس های مربوط به اون آزمون خاص هم برین که خودتون رو برای اون آزمون هم آماده کنید.

آزمون های زبان چاله ای از اقیانوس زبان هستند. برای موفقیت در آزمون باید با اون چاله آشنایی داشته باشید و برای آشنایی با کل اون زبان باید در طولانی مدت روی همه جوانب اون زبان کار کنید.
(09-11-2014, 10:55 AM)'shaqa' نوشته: سلام من مترجمیه زبان انگلیسی‌ می‌خونم و برای ادامه تحصیل و تکمیل زبانم نیاز به یادگیری زبان فرانسه در سطح امتحانات متوسطش در عرضه نهایتان یک سال دارم. با در نظر گرفتن امور دانشگاه و درگیری درس، من چطور می‌تونم به این ایده‌آل برسم؟
ویرایش توسط Foreveblue برای تبدیل پینگلیش به فارسی

به طبع برای دانشگاه های فرانسوی زبان شرایط تون بهتر خواهد بود. همین طور اگر قرار باشه در محیطی زندگی و کار کنید که مردمانش به فرانسوی صحبت می کنند حتی اگر دانشگاهش به زبان انگلیسی باشه باز هم آشنایی با اون زبان، ارتباطات اجتماعی شما با مردم اون کشور رو ساده تر می کنه.
(13-11-2014, 02:31 AM)'Sally hb' نوشته: سلام من مدت ١سال فرانسه زندگي كردم حدود ١٠ سال پيش.همونجا فرانسوي ياد گرفتم الان هم كانون زبان ايران مي رم.اشنا بودن با زبان فرانسه چقدر مي تونه براي من مفيد باشه؟چه كمكي مي تونه به ادامه تحصيل من بكنه؟فقط براي ادامه تحصيل واسه كشور فرانسوي موثر هست،

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین yashar1985
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

Question  06-04-2015, 08:11 PM
سلام و وقت بخیر؛
در پست های بالاتر، این لینک رو گذاشته بودید:
http://www.punditcloud.com/pf/showthread.php?tid=324

متأسفانه این لینک غیرفعال هست!
ممنون میشم لینک جدید رو up کنید
Those who lack the courage will always find a philosophy to justify it.
-Albert Camus
نقل قول  

آفلاین abbasss
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-04-2015, 11:04 PM
سلام
دوستان برای کسی که میخواد از صفر شروع کنه چه پیشنهادی دارید، حتی با حروف الفبا هم آشنایی ندارم
با تشکر
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
07-04-2015, 04:08 AM
اگر هیچ آشنایی ندارید بهتره با ترم یک این زبان در یکی از موسسه های زبان آشنا بشین بعد به تدریج می تونید تشخیص بدین با چه سیستم هایی راحت تر هستین و به تدریج خودتون هم می تونید از روی کتاب و منابع صوتی و تصویری هم کمک بگیرید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »