عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین atefeh_J
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-10-2014, 08:05 PM
(14-10-2014, 07:58 PM)'blueearth' نوشته: ایشون احتمالا منظور شما رو بد متوجه شده و فکر کرده شما دارید به طور قطعی ازش قول پذیرش میگیرد ااحتمالا درست منظورتون رو نفهمیده

قول پذیرش ازشون نخواستم فقط گفتم اسمتان را به عنوان استاد راهنما بنویسم تا شانس پذیرشم بالا بره!
نقل قول  

آفلاین blueearth
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-10-2014, 10:06 PM
من نگفتم اینو ازشون خواستید! استاد این جوری متوجه شده به نظر من ایشون منظور شما رو نفهمیده
(14-10-2014, 08:05 PM)'atefeh_J' نوشته:
قول پذیرش ازشون نخواستم فقط گفتم اسمتان را به عنوان استاد راهنما بنویسم تا شانس پذیرشم بالا بره!

نقل قول  

آفلاین nanock
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-10-2014, 02:32 PM
آقا سلام،
از همه دوستان تشکر میکنم.... در پوست خود نمی گنجم ، بالاخره یکی جواب داد، آقا یکی جواب داااااااااااد...
از همه صاحبنظران در این حوزه دعوت به تفسیر این ایمیل میشود، اجرکم عندالله....
Thank you for your email and CV.  I will be accepting new graduate students for Summer and Fall 2015.  Based on your technical background and experience, I highly recommend that you apply to the University of XXX for a Ph.D. under my supervision.  Research projects in my group are focused on YYYY areas.  Be sure to include my name in the appropriate part of the application and please inform me once your application is complete (including all references).
آقا یعنی بفرستم؟
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-10-2014, 03:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-10-2014, 03:51 PM توسط blur.)
(15-10-2014, 02:32 PM)'nanock' نوشته: آقا سلام،
از همه دوستان تشکر میکنم.... در پوست خود نمی گنجم ، بالاخره یکی جواب داد، آقا یکی جواب داااااااااااد...
Thank you for your email and CV.  I will be accepting new graduate students for Summer and Fall 2015.  Based on your technical background and experience, I highly recommend that you apply to the University of XXX for a Ph.D. under my supervision.  Research projects in my group are focused on YYYY areas.  Be sure to include my name in the appropriate part of the application and please inform me once your application is complete (including all references).
آقا یعنی بفرستم؟

جواب خوبی به نظر میرسه و فکر می کنم ارزش اپلای کردن داره. سعی کنید ارتباطتون رو باهاشون حفظ کنید
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین nanock
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-10-2014, 05:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-10-2014, 05:29 PM توسط nanock.)
(15-10-2014, 02:32 PM)'nanock' نوشته: آقا سلام،
آقا یعنی بفرستم؟

(15-10-2014, 03:50 PM)'blur' نوشته:
جواب خوبی به نظر میرسه و فکر می کنم ارزش اپلای کردن داره. سعی کنید ارتباطتون رو باهاشون حفظ کنید

ممنون داداش،
فقط یه سوال دیگه، تو این پست چندتا دانشگاهها رو گفتم که هیچ کدوم از اساتید جواب ندادن... حالا به نظرتون میتونم رو این جواب حساب کنم و واسه بقیه دانشگاهها اپلای نکنم یا ریسک نکنم؟
بسیار تشکر میکنم از همه

Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-10-2014, 05:45 PM
ببینید تو کانادا قضیه استاد مهمه پس همین رو بچسبید ولی بی خیال بقیه نشوید.به نظرم یورک، ساسکاچوآن و مک مستر رو حتما تو لیستتون بگذارید.ببینید کلا چقدر براتون می صرفه و تا چقدر می تونید مایه بگذارید
(15-10-2014, 05:25 PM)'nanock' نوشته:
ممنون داداش،
فقط یه سوال دیگه، تو این پست چندتا دانشگاهها رو گفتم که هیچ کدوم از اساتید جواب ندادن... حالا به نظرتون میتونم رو این جواب حساب کنم و واسه بقیه دانشگاهها اپلای نکنم یا ریسک نکنم؟
بسیار تشکر میکنم از همه

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

17-10-2014, 07:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-10-2014, 07:40 PM توسط Andre.)
تا به امروز چندین ایمیل به استاتید مختلف زدم و به جز در یکی و دو مورد، در مابقی جواب دریافت کردم. این پاسخ کمی عجیب است

We haven't yet started looking at applications for Sep 2015 but if you applied you'll get a response in due time.

Thanks for your interest.

ایشون می فرمایند که هنوز شروع نکردیم (در اکثر موارد شروع اپلیکیشن ها اول November هست). این پاسخ دور از انتظار بود و جواب سوال من مبنی بر همکاری با ایشون نیست.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-10-2014, 11:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-10-2014, 11:43 PM توسط M1KE.)
این احتمال وجود داره که تا نوامبر پرونده ها رو جمع می کنند در دسامبر اونها رو طبقه بندی می کنند که به دپارتمان ها و بخش های مختلف بفرستند و بعد در آغاز ترم که سر استادها خلوت میشه یعنی حدود ژانویه و فوریه در موردشون تصمیم می گیرند و همون حدود فوریه یا مارس پاسخ پذیرش رو میدن. روال داخلی دانشگاه رو به ندرت کسی با این جزئیات توضیح میده ولی به هر حال ایشون اشاره کرده که من استاد الان پرونده ها رو نگاه نمی کنم ولی شما اگر اپلای کرده باشین من پرونده تون رو به وقتش می بینم و جوابتون از همون مجرای رسمی دانشگاه داده میشه.
(17-10-2014, 07:21 PM)'Andre' نوشته: تا به امروز چندین ایمیل به استاتید مختلف زدم و به جز در یکی و دو مورد، در مابقی جواب دریافت کردم. این پاسخ کمی عجیب است
We haven't yet started looking at applications for Sep 2015 but if you applied you'll get a response in due time.
Thanks for your interest.
ایشون می فرمایند که هنوز شروع نکردیم (در اکثر موارد شروع اپلیکیشن ها اول November هست). این پاسخ دور از انتظار بود و جواب سوال من مبنی بر همکاری با ایشون نیست.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین GIS90
**
نقل قول

21-10-2014, 02:06 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-10-2014, 02:07 AM توسط GIS90.)
سلام دوستان، میشه لطف کنید بگید این ایمیل دقیقا چی میگه؟ پاراگراف اول و دومش انگار با هم مغایرت دارن
Dear Abolfazl,
Thank you for sending your CV along – yes, I agree, we do have common research interests.  I am accepting new graduate students for the fall semester, particularly those with overlapping research interests, and after taking a look at your publications, I would be willing to advise you should you be accepted. 
I don’t currently have research assistant positions available, but the Geospatial and Environmental Analysis (GEA) program has competitive graduate assistantships available and you would be eligible to be considered for one.
Please let me know if you have other questions, either about my research program or about the GEA PhD program.
Best wishes,
نقل قول  

آفلاین blueearth
**
نقل قول

21-10-2014, 02:37 AM
سلام
شاید بهتر باشه از خودشون سوال کنید این طور که معلومه خودشون هم مشتاقن که ایمیل بعدی رو از طرف شما دریافت کنن
پس بهترین کار اینه از خودشون بپرسید چون ممکنه حالا من یا یکی دیگه از دوستان چیزی بگیم که شاید در واقعیت اون نباشه
(21-10-2014, 02:06 AM)'GIS90' نوشته: سلام دوستان، میشه لطف کنید بگید این ایمیل دقیقا چی میگه؟ پاراگراف اول و دومش انگار با هم مغایرت دارن
Dear Abolfazl,
Thank you for sending your CV along – yes, I agree, we do have common research interests.  I am accepting new graduate students for the fall semester, particularly those with overlapping research interests, and after taking a look at your publications, I would be willing to advise you should you be accepted. 
I don’t currently have research assistant positions available, but the Geospatial and Environmental Analysis (GEA) program has competitive graduate assistantships available and you would be eligible to be considered for one.
Please let me know if you have other questions, either about my research program or about the GEA PhD program.
Best wishes,

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... 100 بعدی »