عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
جواب ندادن استادان

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
جواب ندادن استادان
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-09-2014, 11:55 PM
(28-09-2014, 11:13 PM)'hamsad' نوشته:
ممنون از جوابتون یعنی اگر آدرس ایمیل رو عوض کنم و همون رزومه رو با متن ایمیلی متفاوت بفرستم به نظرتون اشکالی نداره؟
مرسی 
دوست خوبم برخی از مواقع ادرس های ایمیلی مثل جیمیل به اسپم اساتید می رود و چک نمی کنند بخاطر همین پیشنهاد کردم از ایمیل های دیگه ای استفاده کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین hamsad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-10-2014, 01:45 PM
با سلام

معمولا چند روز یا هفته باید منتظر ایمیل زدن یک استاد بمونیم؟ آیا اگر جواب ندادن میشه به بقیه اساتید اون انشگاه ایمیل زد؟ 

نقل قول  

آفلاین blueearth
**
نقل قول

03-10-2014, 03:19 PM
(03-10-2014, 01:45 PM)'hamsad' نوشته: با سلام
معمولا چند روز یا هفته باید منتظر ایمیل زدن یک استاد بمونیم؟ آیا اگر جواب ندادن میشه به بقیه اساتید اون انشگاه ایمیل زد؟ 

بهترین کار این هست سه چهار روز منتظر جوابش باشید اگر جوابی دریافت نکردید ایمیل دوم رو بهش بزنید و بازم اگر جوابی ازش دریافت نکردید برید سراغ بقیه
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

Photo  13-10-2014, 12:40 PM
سلام
دوستان یک سوال اگر استادی به ایمیل جواب نداد بعد از چند وقت یک ایمیل یاداوری دیگه بفرستم؟؟ و تو ایمیل دومی چی بنویسم. من دو هفته پیش به استادی در کانادا ایمیل زدم و جوابی نداده.
ممنون.
نقل قول  

آفلاین blueearth
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-10-2014, 01:02 PM
سلام ببینید این که حالا یه استاد چند وقت بعد از ایمیل جواب میده واقعا نمیشه گفت شایدم اصلا هیچ قت جواب نداده اما شما میتونید یه هفته بعد اگر جواب نگرفتید ایمیل قبلیتیون رو براش فوروارد کنید ولی FW اسمش رو بر دارید بعد توی متن ایمیلتون بنویسید من هفته پیش با شما تماس گرفتم ولی ازتون پاسخی نگرفتم خیلی علاقمندم با شما کار کنم ممنون میشم اگر جوابم رو بدید یه همچین چیزی
(13-10-2014, 12:40 PM)'faeze23' نوشته: سلام
دوستان یک سوال اگر استادی به ایمیل جواب نداد بعد از چند وقت یک ایمیل یاداوری دیگه بفرستم؟؟ و تو ایمیل دومی چی بنویسم. من دو هفته پیش به استادی در کانادا ایمیل زدم و جوابی نداده.
ممنون.

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

13-10-2014, 01:04 PM
این طبیعیه که جواب ندادن. حالتهای مختلفی وجود داشته.
1- به دانشجو جدید نیاز ندارن.
2- فیلد کاری شما با فیلد کاری ایشون اشتراک لازم رو نداشته.
3- سرشان شلوغ بوده که در این حالت نیز ایمیل ها رو می خوانند ولی بعضی اوقات جواب نمیدهند (در اکثر موارد ایمیل ها خوانده میشوند).

ایمیلی ارسال کنید و بنویسید که من دو هفته پیش ایمیل فرستادم. آیا این ایمیل به دستتون رسیده.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

13-10-2014, 01:52 PM
(13-10-2014, 12:40 PM)'faeze23' نوشته: سلام
ممنون.

من یکبار 2 تا ایمیل تو فاصله یک هفته زدم استاد جواب داد و گفت: چرا 2 تا فرستادی!! من 2 تا ایمیلت را خوندم ولی متاسفانه جای خالی ندارم!!
نمیشه تعمیم داد ولی به نظر میاد استادها تمام ایمیلها را می خوانند و 2 با فوروارد کردن شاید نتیجه نده
نقل قول  

آفلاین blueearth
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-10-2014, 01:54 PM
البته چنین استادی با همچین اخلاقی حتی اگر جا هم داشته باشه به درد کار کردن نمیخوره مثل خیلی از اساتید داخل ایران
(13-10-2014, 01:52 PM)'atefeh_J' نوشته:
من یکبار 2 تا ایمیل تو فاصله یک هفته زدم استاد جواب داد و گفت: چرا 2 تا فرستادی!! من 2 تا ایمیلت را خوندم ولی متاسفانه جای خالی ندارم!!
نمیشه تعمیم داد ولی به نظر میاد استادها تمام ایمیلها را می خوانند و 2 با فوروارد کردن شاید نتیجه نده

نقل قول  

آفلاین nanock
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-10-2014, 03:20 PM
سلام،
آقا من مردم از بس ایمیل زدم به اساتید دانشگاه های کانادا.... 99% یا جواب نمیدن بقیه هم میگن "نداریم داداش، نیست، پوووول نیست"... یعنی همه قواعد ایمیل فرستادن رو هم رعایت کردم ... بافاصله هم فرستادم... زمینه کاری کاملا matchه ...
حالا یه سوال :
1-اگه بدون تماس با اساتید مدارک رو به این دانشگاهها بفرستم احتمال پذیرش چقدر پایین میاد؟
toronto-waterloo-concordia-york-western ontario-calgary-saskachewan-alberta-montreal-mcmaster
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

14-10-2014, 03:36 PM
(14-10-2014, 03:20 PM)'nanock' نوشته: سلام،
آقا من مردم از بس ایمیل زدم به اساتید دانشگاه های کانادا.... 99% یا جواب نمیدن بقیه هم میگن "نداریم داداش، نیست، پوووول نیست"... یعنی همه قواعد ایمیل فرستادن رو هم رعایت کردم ... بافاصله هم فرستادم... زمینه کاری کاملا matchه ...
حالا یه سوال :
1-اگه بدون تماس با اساتید مدارک رو به این دانشگاهها بفرستم احتمال پذیرش چقدر پایین میاد؟
toronto-waterloo-concordia-york-western ontario-calgary-saskachewan-alberta-montreal-mcmaster

من از رشته اطلاع ندارم. به نظرم اگر هزینه واستون ملاک نیست اینکار رو بکنید و در صورت پذیرش حتماً برای فاند هم بررسی میشید. عجیب اینجاست که دانشگاهایی که شما در نظر گرفتین از دانشگاهای زیر 100 دنیا هستند و وضع مالی خوبی، بدلیل ارتباط با منابع مالی متعدد، دارند. حالا اینها اگر میگن پول نیست، حتماً مسائلی هست که ازشون بی خبریم. در نهایت در صورت پذیرش نگرفتن هم، اگر احساسی با قضیه برخورد نکنید، خوب ضرری جز ضرر مالی بهتون وارد نشده.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 17 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
3 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 24-05-2025، 07:38 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی