عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین acronia
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-10-2014, 02:17 AM
سلام،
من به یه استاد ایمیل زدم و اولش مشخصا از لفظ supervisor استفاده کردم و بعدش کل تحقیقات و . . .. رو نوشتم و ارسال کردم
بعد از کمتر از 10 دقیقه ایجوری جواب داد:
I don’t know how many students I will take next year, but you are welcome to apply. You can see my website for more information. 
اصلا نمیفهمم منظورش چیه. آیا منظورش اینه که قبوله و فاندشم جوره یا اینکه معلوم نیست ولی میتونی اپلای کنی؟
ممنون و سپاسگذارم اگه کمکم کنید.
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-10-2014, 01:37 PM
(07-10-2014, 01:02 AM)'Andre' نوشته: دوستان یک موردی که نیاز به راهنمایی دارم. به استادی ایمیل زدم و ایشون پاسخ دادن که رزومه خوبی دارم، اما در آینده نزدیک به دانشجویی جدید نیاز ندارن. به دید خودم در دانشگاه مقصد ظرفیت Schoolarship بسیار مناسبی را برای دانشجویان در نظر گرفته شده، اما با در نظر گرفتن رزومه اساتید به غیر از ایشون گزینه مناسب دیگری برای همکاری کردن ندیدم (شاید زیادی سخت گیرم). می خواهم از ایشون راهنمایی بخوام که می تونند استادی در دانشگاه مقصد با علایق و رزومه علمی من معرفی کنند. این کار مودبانه است؟ در صورت مثبت بودن نظرتان نمونه ای از نامه نگاری به این سبک را مثال بزنید.

سلام دوست خوب
والا بر اساس تجربه من استاد اطلاع کامل داشتند که در گروه هم کسی نیست که بتواند سوپروایزر شما بشوند و یا اصلا منابع مالی برای ان بخش خاص وجود ندارد
بنظر من بهتره دنبال دانشگاهی دیگر باشید ولی سوال پرسیدن از استاد اشکالی ندارد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

07-10-2014, 01:46 PM
(07-10-2014, 01:37 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام دوست خوب
والا بر اساس تجربه من استاد اطلاع کامل داشتند که در گروه هم کسی نیست که بتواند سوپروایزر شما بشوند و یا اصلا منابع مالی برای ان بخش خاص وجود ندارد
بنظر من بهتره دنبال دانشگاهی دیگر باشید ولی سوال پرسیدن از استاد اشکالی ندارد

ممنونم. ایشون فقط وضعیت خودشون را عنوان کردند. نحوه انتخاب یک استاد توسط من و برقرار تماس با ایشان به عوامل زیادی بستگی دارد. تقریبا از تمام محدود ایمیل های که ارسال کردم جواب (و مثبت) گرفتم. می تونم به اساتید دیگر در دانشگاه مقصد شده مراجعه کنم و نظر آنها رو بپرسم. اما به نظرم بهتر است که از طریق ایشان این قضیه رو دنبال کنم. ناگفته نماند که رتبه این دانشگاه به مراتب نسبت به رتبه سایر دانشگاهای تحت مکاتبه پایین‌تر است و وضعیت فاند مناسب و داشتن اطمینان از اینکه دستکم یک جایی برای تحصیل کردنم وجود دارد، از جمله عواملی است که من را به ادامه مکاتبه با این دانشگاه تشویق می کند.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین fatimab
**
نقل قول

07-10-2014, 03:02 PM
سلام دوستان
استاد مورد نطر من این جواببو داده که گفته فاند نداره و می تونی از جای دیگه ای فاند پیدا کنی. به نظر شما فقط ازش تشکر کنم و دیگه ادامه ندهم و برم سراغ یکی دیگه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
این متن ایمیل استاد هست.

Thank you for your email. Your background certainly looks promising from the viewpoint of environmental informatics. Unfortunately, we do not have any funding available at the research group level. However, if you are able to find a possible source of funding either in UEF (our university) pages or elsewhere, I 'm willing to help you to get the application done.
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

07-10-2014, 04:41 PM
(07-10-2014, 03:02 PM)'fatimab' نوشته: سلام دوستان
استاد مورد نطر من این جواببو داده که گفته فاند نداره و می تونی از جای دیگه ای فاند پیدا کنی. به نظر شما فقط ازش تشکر کنم و دیگه ادامه ندهم و برم سراغ یکی دیگه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
این متن ایمیل استاد هست.
Thank you for your email. Your background certainly looks promising from the viewpoint of environmental informatics. Unfortunately, we do not have any funding available at the research group level. However, if you are able to find a possible source of funding either in UEF (our university) pages or elsewhere, I 'm willing to help you to get the application done.

سلام دوست خوب
والا این رسم ما ایرانی ها هست و استاد اصلا منتظر نامه تشکر شما نیست ولی اگه در اینده تصمیم به مکاتبه داری ضرری نداره یک ایمیل تشکر بفرستی
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

08-10-2014, 12:08 AM
دوستان با سلام
به نظر شما این تمپلت است؟

Thank you for your interest in our research. I would urge you to apply to the graduate program. We can only consider your file once you have been approved by the admissions committee. You can contact ....for an application form.
نقل قول  

آفلاین blueearth
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-10-2014, 12:14 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-10-2014, 12:15 AM توسط blueearth.)
ببخشید ولی تمپلیت برای جواب های منفی کاربرد داره
هیچ استادی وقت اضافی و الکی نداره که تمپلیت جواب مثبت برای ایمیل هاش بفرسته و برای خودش یه عالمه اپلیکشن الکی بگیره..من اگر جای شما بودم کلاهم رو مینداختم بالا ...خیلی از استادا اصلا ایمیل ها رو نمیخونن چه برسه به اینکه جواب بدن
(08-10-2014, 12:08 AM)'atefeh_J' نوشته: دوستان با سلام
به نظر شما این تمپلت است؟
Thank you for your interest in our research. I would urge you to apply to the graduate program. We can only consider your file once you have been approved by the admissions committee. You can contact ....for an application form.

نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-10-2014, 09:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-10-2014, 09:52 AM توسط atefeh_J.)
(08-10-2014, 12:14 AM)'blueearth' نوشته: ببخشید ولی تمپلیت برای جواب های منفی کاربرد داره
هیچ استادی وقت اضافی و الکی نداره که تمپلیت جواب مثبت برای ایمیل هاش بفرسته و برای خودش یه عالمه اپلیکشن الکی بگیره..من اگر جای شما بودم کلاهم رو مینداختم بالا ...خیلی از استادا اصلا ایمیل ها رو نمیخونن چه برسه به اینکه جواب بدن

با سلام
من تو همین انجمن دیدم که خیلی از استادها پاسخ دادن و دوستان گفتن تمپلت است. حالا نمیدانم این جواب هم تمپلت است یا به قول شما کلاهمو باید بندازم بالا Big Grin
به نظرم همه اساتید ایمیلشان را چک میکنن حالا یا دانشجو نمی خوان بگیرن یا ظرفیت ندارن یا دلیل دیگه که جواب نمیدن.
من جای شما بودم روی متن ایمیل و رزومه ای که می فرستادم باز کار می کردم.

نقل قول  

آفلاین blueearth
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-10-2014, 03:00 PM
نه همیشه این طور نیست استادی که ظرفیتش پر هست به خودش زحمت خوندن ایملتون رو هم نمیده و درجا پاکش میکنه من دوستی در کلگری کانادا دارم که میگه استادش روزانه صد ها ایمیل دریافت میکنه فقطو فقط از چین! خیلی وقتا نخونده پاک میکنه
خیلی از دوستان روی ایمیل 500 ام همچین جوابی که شما گرفتید رو میگیرن به نظرم شما چون خیلی زود همچین جوابی دریافت کردید فکر میکنید اگر به سایر اساتید ایمیل بدید بقیه هم راحت جواب میدن ولی واقعیت اینه که اصلا اینجور نیست حتی اگر تمپلیت هم باشه خیلی باید خوشحال باشید که گیر استادی افتادید که تمپلیت هاش هم مثبته !
(08-10-2014, 09:50 AM)'atefeh_J' نوشته:
با سلام
من تو همین انجمن دیدم که خیلی از استادها پاسخ دادن و دوستان گفتن تمپلت است. حالا نمیدانم این جواب هم تمپلت است یا به قول شما کلاهمو باید بندازم بالا Big Grin
به نظرم همه اساتید ایمیلشان را چک میکنن حالا یا دانشجو نمی خوان بگیرن یا ظرفیت ندارن یا دلیل دیگه که جواب نمیدن.
من جای شما بودم روی متن ایمیل و رزومه ای که می فرستادم باز کار می کردم.

نقل قول  

آفلاین mahnaz103
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-10-2014, 05:18 PM
من جدیدا از یکی از دانشجویان مقطع دکتری رشته ی خودم در کنکوردیای کانادا اطلاعات گرفتم. از  ایشون پرسیدم چرا اساتید جواب ایمیل نمیدن؟؟ گفت این استادای ما فعلا نیازی به دانشجوی دکتری ندارن از طرفی ترجیح میدن ارشد بردارن ! بنابراین دیگه ایمیل دانشجویان رو جواب نمیدن!!! پس بهتره به این اساتید فعلا ایمیل نزنی! و وقتتو هدر ندی! البته این تجربه ایشونه در اون دانشگاه و در همون رشته! شاید اساتید دانشگاه های دیگه اینطور نباشن! و به قولی ایمیل رو بخونن و مدنظرقرار بدن رزومه ی اون دانشجو رو تا سر فرصت جواب بدن1
به نظر منم وقتی استادی میاد میگه اپلای کن الان ، یعنی اینکه اول از سد پذیرش اینا بگذر تا مطمئن بشم دانشگاه قبول داره مدارک رو و پذیرش میده تا بعد تصمیم بگیرم بابت فاندت و...

(اینها نظر وتجربه ی من بود و ممکنه برا همه جا صدق نکنه)
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 100 بعدی »