عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-09-2014, 07:20 PM
(19-09-2014, 04:56 PM)'ftn' نوشته: سلام
یکی از استاتید بعد از حدودا یه روز، این جواب رو دادن، این تمپلت هست؟ چیکار باید کرد الان؟
 Thanks for your email. You are encouraged to apply to ---- and also to list me as a faculty member that you wish to work with. Decisions on admission are made first by the admissions committee when a full application is received. After a positive decision at the admissions committee stage, I will be able to see your full application package.  Thanks again for your interest in my research group.
سلام دوست خوبم
والا بنظر من استاد نقش زیادی در پذیرش و بورس نداره و شما باید اپلای کنی تا ببینی چی میشه همه چیز بستگی به رزومه شما دارد که احتمالا باید خوب باشه چون حداقل استاد جواب داده
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-09-2014, 06:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-09-2014, 06:32 PM توسط atefeh_J.)
با سلام
دوستان ببخشید میشه من را راهنمایی کنید تا جواب این ایمیل را بدهم؟
شانس گرفتن فاند از خود دانشگاه یا همان TA برای من وجود ندارد یعنی؟
می تونم در جواب بگم که اپلای میکنم و از فاند خود دانشگاه استفاده می کنم؟
Unfortunately I do not have research found to cover oversea student tuition fee in the form of RA.
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-09-2014, 09:59 AM
به نظرم بهترین کاری که میتونید بکنید این باشه که بعد از تشکر از استاد، ازش بپرسید که آیا میتونه از اپلیکیشن شما واسه گرفتن فاند TA حمایت کنه. معمولا جوابی که به این سوال میدن این هست که دانشکده تصمیم میگیره و ما هیچ کاره هستیم و احتمالا بگه با فلانی که مسئول تحصیلات تکمیلی هست تماس بگیرید. با ایشون هم تماس بگیرید خواهند گفت که باید اول اپلای کنید تا ببینن چی پیش میاد Smile فاند TA معمولا محدود هست و اگه صرفا واسه گرفتن فاند TA میخواید اپلای کنید (هیچ کدوم از اساتید این دانشگاه که در ارتباط بودید فاند RA نداشتن) باید آمار دانشگاه دربیارید که این نوع فاند آیا به دانشجوهای جدید هم تعلق میگیرد یا خیر و چه عواملی در گرفتنش تاثیر زیادی داره. این میتونید از دانشجوهای ایرانی که در حال حاضر در این دانشگاه تحصیل میکنن بپرسید.
(26-09-2014, 06:26 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
دوستان ببخشید میشه من را راهنمایی کنید تا جواب این ایمیل را بدهم؟
شانس گرفتن فاند از خود دانشگاه یا همان TA برای من وجود ندارد یعنی؟
می تونم در جواب بگم که اپلای میکنم و از فاند خود دانشگاه استفاده می کنم؟
Unfortunately I do not have research found to cover oversea student tuition fee in the form of RA.

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین hamsad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-09-2014, 07:13 PM
سلام به دوستان عزیر 
[align=right]یکی از اساتیدی که کارش به کار من خیلی نزدیکه و من برای دمین بار بش ایمیل زدم امروز این جواب رو به من داده. به نظرتون من باید چی جوابش رو بد که بتونم توجهش رو جلب کنم؟
[align=right][align=right][align=right]Thank you for your interest in our PhD program. We accept applications for Fall 2015 until mid-January. Admission decisions will be communicated by late April.
[align=right]Please feel free to contact our graduate student coordinator Ms. ..... if you have any questions about the application package, requirements and deadlines.
[align=right][align=right]These decisions for admission and/or assistantships are made on a competitive basis based on the pool of applicants and availability of research funding for that year, therefore it is not possible to answer such inquiries in advance. You are welcome to check the status of your application in late Spring when more information will be available.
[align=right][align=right][align=right]ممنون میشم به من کمک کنید.
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-09-2014, 08:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-09-2014, 08:05 PM توسط M1KE.)
ایشون یک جواب کاملا تمپلیت دادن که می بایست از مسیر رسمی دانشگاه اقدام کنید تا پرونده در کمیته پذیرش بررسی بشه و اگر شرایط تون خوب بود پذیرش/کمک هزینه در نظر گرفته میشه. ایمیل زدن بیشتر به ایشون بیهوده هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

01-10-2014, 07:50 PM
با سلام
با تشکر از پاسخگویی دوستان
ممنون میشم نظرتان را راجع به این ایمیل بدانم؟ در جواب چی باید بگم؟
thank you for your interest in our research. There may be positions available for September 2015 start (subject to funding approval about which I'll know in March-April). You should know, however, that international tuition waiver is not automatic here, but a competitive recruitment award. I am concerned that your grades, especially B.Sc. ones, might be somewhat low
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

03-10-2014, 12:17 AM
دوستان ببخشید ممنون میشم پاسخ من را بدهید
یک مقداری عجله دارم Smile
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

03-10-2014, 01:08 AM
(01-10-2014, 07:50 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
thank you for your interest in our research. There may be positions available for September 2015 start (subject to funding approval about which I'll know in March-April). You should know, however, that international tuition waiver is not automatic here, but a competitive recruitment award. I am concerned that your grades, especially B.Sc. ones, might be somewhat low

(03-10-2014, 12:17 AM)'atefeh_J' نوشته: دوستان ببخشید ممنون میشم پاسخ من را بدهید
یک مقداری عجله دارم Smile

دوست خوب پاسخ استاد مشخص هست که امید چندانی بخاطر معدل پایین لیسانس شما برای شما در گرفتن بورسیه معافیت از شهریه نمی بینند بطور خلاصه رو استاد اصلا حساب نکنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

03-10-2014, 03:48 AM
در حال حاضر که مشخصه فاند خاصی برای شما ندارند. می تونید طبق چیزی که گفتن اوائل مارس دوباره ازشون بپرسین که وضعیت فاندهایی که گفته بودین برای سپتامبر 2015 هست در چه قراره و رزومه جدیدتون رو براشون بفرستین که نظر بدن. در این مدت بهتره روی گزینه های دیگه هم کار کنید و امیدوارم این یکی نباشید.
(01-10-2014, 07:50 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین fatimab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-10-2014, 02:23 PM
سلام دوستان
[align=right]من به یه استادی ایمیل زدم این جواب رو بهم داده گفته با این دو تا استاد تماس بگیر
[align=right]حالا من چی بگم
[align=right]ممنون میشم هر چی سریع تر بهم کمک کنید
[align=right]Thank you for your inquiry addressed to Prof. Juutilainen. After reading your CV I would advise you to contact either professor of environmental informatics, Mikko Kolehmainen (mikko.kolehmainen@uef.fi ) or professor of water chemistry, Simo Pehkonen (simo.pehkonen@uef.fi ) for discussions about a suitable research plan. They are both working at the Department of Environmental Science, .
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 100 بعدی »