عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین nitah
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-10-2014, 06:18 PM
سلام
من 4 ترم دکتری حرفه ای دامپزشکی _ روزانه ارومیه خوندم ورودی 91 هستم. امسال میخوام کنکور 94 شرکت کنم برای پزشکی
راستش چندتا سوال دارم انقدر که جواب های مختلف شنیدم قاطی کردم !
دقیقا تا کی وقت دارم که انصراف بدم اگر بخوام کنکور سراسری شرکت کنم ؟ و اینکه اصلا امکان شرکت در کنکور امسال هست؟ (دختر هستم!) بعضیا میگن تا قبل ثبت نام تو کنکور باید انصراف بدی بعضیا میگن تا قبل اعلام نتایج
میتونم دوباره دکتری روزانه قبول بشم؟؟ اگر آره بازهم رایگانه یا باید شهریه بدم؟؟(بعصیا میگن دکتری فقط یکبار میتونی قبول شی روزانه!)
توروخدا دقیق جوابمو بدید دارم روزی nساعت!! درس میخونم (فعلا مرخصی گرفتم ابن ترم رو) واسه پزشکی خیلی نگران شدم که یوقت نتونم دوباره شرکت کنم . خیلی ممنونم
نقل قول  

آفلاین koohkan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-10-2014, 08:49 PM
سلام و خسته نباشید
من دانشجوی ترم 3 مهندسی کشاورزی گرایش علوم خاک هستم.میخاستم انصراف دهم و در کنکور شرکت کنم.اما از دوستانم شنیدم که بهتر است این ترم را درس عمومی بردارم وانصراف ندهم.اگر این ترم را انصراف ندهم و ترم بعد انصراف دهم در شرکت کردن در کنکور برای من مشکلی پیش می اید؟؟؟؟؟؟ یا بهتر است زودتر انصراف دهم؟؟؟؟/
نقل قول  

آفلاین ayda_74
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-10-2014, 09:59 PM
سلام من 92 کنکور دادم و روزانه علوم کامپیوتر قبول شدم ورودی بهمنم بودم میخواستم بدونم امکانش هست ک دوباره کنکور سراسری 93شرکت کنم؟ میشه دوباره روزانه بخونم؟ اگه اره میشه بعد از اینکه رتبم اومد انصراف بدم ؟ یا کلا کی باید انصراف بدم ؟!  میشه کلا یکم درمورد قوانینش توضیح بدید؟
نقل قول  

آفلاین blueearth
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-10-2014, 10:07 PM
(02-10-2014, 09:59 PM)'ayda_74' نوشته: سلام من 92 کنکور دادم و روزانه علوم کامپیوتر قبول شدم ورودی بهمنم بودم میخواستم بدونم امکانش هست ک دوباره کنکور سراسری 93شرکت کنم؟ میشه دوباره روزانه بخونم؟ اگه اره میشه بعد از اینکه رتبم اومد انصراف بدم ؟ یا کلا کی باید انصراف بدم ؟!  میشه کلا یکم درمورد قوانینش توضیح بدید؟

خیر شما به هر دلیلی اگر از دوره روزانه انصراف بدید به مدت دو سال از تحصیل و یک سال از کنکور محروم میشید که در واقع اون یک سال محرومیت از کنکورتون معادل دو سال محرومیت از تحصیل محسوب میشه چون شما نه امسال رو دیگه شرکت میکنید نه سال بعد رو
شما در هر صورت چه انصراف بدید چه ندید و بخواید کنکور شرکت کنید باید این دو سال رو بگذرونید حالا یه به صورت محرومیت به خاطر انصراف یا دو سال اشتغال به تحصیل سپس شرکت در کنکور و انصراف از دانشگاه فعلی
نقل قول  

آفلاین blueearth
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-10-2014, 10:09 PM
(02-10-2014, 08:49 PM)'koohkan' نوشته: سلام و خسته نباشید
من دانشجوی ترم 3 مهندسی کشاورزی گرایش علوم خاک هستم.میخاستم انصراف دهم و در کنکور شرکت کنم.اما از دوستانم شنیدم که بهتر است این ترم را درس عمومی بردارم وانصراف ندهم.اگر این ترم را انصراف ندهم و ترم بعد انصراف دهم در شرکت کردن در کنکور برای من مشکلی پیش می اید؟؟؟؟؟؟ یا بهتر است زودتر انصراف دهم؟؟؟؟/

شما برای شرکت مجدد در کنکور باید 2 سال گذرونده باشید و با توجه به گذشت سه ترم از تحصیل شما اگر ورودی بهمن ماه نبوده باشید میتونید کنکور امسال رو شرکت و وقتی ترمی چهارتون تموم شد در صورت قبولی دانشگاه انصراف بدید...برای شرکت در کنکور مهم اینه دو سال گذشته باشه حالا این دو سال اگر بشه سه سال مشکلی پیش نمیاد ...میتونید با گذروندن دروس عمومی این دروس رو در رشته بعدیتون تطبیق واحد بدید و یکی دو ترم جلو بیفتید
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Rainbow  03-10-2014, 11:40 AM
(02-10-2014, 02:50 PM)'pink64' نوشته: سلام و درووود
اگر کسي دانشجوي ((دانشگاه آزاد)) باشد(ترم1 ورودي 93)
 دوباره کنکور دهد(کنکور94)  در صورت قبولي در يکي از دانشگاه هاي دولتي آموزش عالي روزانه(دانشگاه تهران) 
مي تواند از دانشگاه آزاد انصراف و به دانشگاه دولتي قبولي برود.
تاحالا هم انصراف نداده ام .
و معافيت چگونه مي شود(دوباره برام صادر مي شود) .
نظام وظيفه گفته است (در صورت قبولي و انصراف از دانشگاه قبلي(در صورت يکبار انصراف) صادر ميشود.
مي خوام بدونم سازمان سنجش قبول دارد يا نه.
با تشکر از وقتي که براي ما مي گذاريد. س‍‍‍پاس گذاريم.

شما مشکلی نداری و میتونی انصراف بدی و در صورت قبولی برید دانشگاه دولتی و اگر قبول نشید برید سربازی
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Music  03-10-2014, 11:46 AM
(02-10-2014, 06:18 PM)'nitah' نوشته: سلام
من 4 ترم دکتری حرفه ای دامپزشکی _ روزانه ارومیه خوندم ورودی 91 هستم. امسال میخوام کنکور 94 شرکت کنم برای پزشکی
راستش چندتا سوال دارم انقدر که جواب های مختلف شنیدم قاطی کردم !
دقیقا تا کی وقت دارم که انصراف بدم اگر بخوام کنکور سراسری شرکت کنم ؟ و اینکه اصلا امکان شرکت در کنکور امسال هست؟ (دختر هستم!) بعضیا میگن تا قبل ثبت نام تو کنکور باید انصراف بدی بعضیا میگن تا قبل اعلام نتایج
میتونم دوباره دکتری روزانه قبول بشم؟؟ اگر آره بازهم رایگانه یا باید شهریه بدم؟؟(بعصیا میگن دکتری فقط یکبار میتونی قبول شی روزانه!)
توروخدا دقیق جوابمو بدید دارم روزی nساعت!! درس میخونم (فعلا مرخصی گرفتم ابن ترم رو) واسه پزشکی خیلی نگران شدم که یوقت نتونم دوباره شرکت کنم . خیلی ممنونم

سلام، شما باید تاریخ دقیق رو در دفترچه ببینید ولی حدود اواسط آذر امسال باید انصراف قطعی بدین.خود ثبت نامم دوره من آبان بود دیگه. فرم مخصوص انصراف قطعی هم در همون دفترچه کنکور شماره 1 وجود داره. والا فکر نکنم رشته با رشته فرق داشته باشه و فقط نوبت قبولی مهمه ولی برای اطمینان بیشتر حتما از سامانه پاسخگویی سازمان سنجش کمک بگیرید یا اگر تهرانی هستین حضورا برید جنب پل کریم خان زند،سامان سنجش. تاجاییکه من میدونم اگر پزشکی قبول بشید و تا آذر انصراف بدین میتونید دوباره روزانه بخونید ولی بازم بپرسید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Sad  03-10-2014, 12:04 PM
(02-10-2014, 08:49 PM)'koohkan' نوشته: سلام و خسته نباشید

سلام و شمام خسته نباشید
همونطور که در پستهای قبلی چندبار نوشتم شما باید تا وسطای آذر امسال با پر کردن فرم مخصوص انصراف که در دفترچه شماره یک قرار داره انصراف بدین. وگرنه اصلا محروم از کنکور میشین و دیگه بحث قبولی و شهریه و .... هم نیست 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین sahaaaaar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-10-2014, 07:26 PM
(02-10-2014, 06:03 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام به شما و خوش آمدین
دانشگاه آزاد که میتونید ولی دانشگاه سراسری هم میتونید! چرا که امسال قبول نشدین میشه یکسال و سال دیگه میشه دوسال،بنابراین شما محرومیت دو ساله رو تا زمان ثبت نام که شهریور 94 باشه پشت سر میذارید.

خیلی ممنون از شما و سایت پربارتون[img]images/smilies/smile.gif[/img]
من امسال که میخواستم کنکور بدم تو دفترچه یه قانونی دیدم که همین امسال گذاشتن و تا سازمان سنجش هم رفتم و پرسیدم و اونا گفتن صحت داره و حتما اجرا میشه.  گفته دانشجوها و فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد روزانه دیگه نمی تونن در دانشگاه سراسری بخونن مگر در واحد بین الملل!! برای همین دانشگاه آزاد رو تنها شانس خودم میدونم[img]images/smilies/sad.gif[/img]. این مورد رو شما در نظر داشتید؟

پس با توجه به گفته های شما کلا دانشگاه آزاد با سراسری جداست. راستش رو بگم چون من نمیخواستم متحمل خرج انصراف بشم اقدام نکردم. حالا که اخراجی هستم می ترسیدم بعدا برای ثبت نام دانشگاه آزادم مشکلی پیش بیاد مخصوصا اینکه الان کنکور آزاد و سراسری یکی شده....
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Thumbs Down  04-10-2014, 10:56 PM
(04-10-2014, 07:26 PM)'sahaaaaar' نوشته:
خیلی ممنون از شما و سایت پربارتون[img]images/smilies/smile.gif[/img]
من امسال که میخواستم کنکور بدم تو دفترچه یه قانونی دیدم که همین امسال گذاشتن و تا سازمان سنجش هم رفتم و پرسیدم و اونا گفتن صحت داره و حتما اجرا میشه.  گفته دانشجوها و فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد روزانه دیگه نمی تونن در دانشگاه سراسری بخونن مگر در واحد بین الملل!! برای همین دانشگاه آزاد رو تنها شانس خودم میدونم[img]images/smilies/sad.gif[/img]. این مورد رو شما در نظر داشتید؟
پس با توجه به گفته های شما کلا دانشگاه آزاد با سراسری جداست. راستش رو بگم چون من نمیخواستم متحمل خرج انصراف بشم اقدام نکردم. حالا که اخراجی هستم می ترسیدم بعدا برای ثبت نام دانشگاه آزادم مشکلی پیش بیاد مخصوصا اینکه الان کنکور آزاد و سراسری یکی شده....
سلام. خیلی ممنون
کارمندای سازمان سنجش چنین چیزی گفتن به شما؟ ولی اینا در خود سیستم پاسخگویی و همینطور دفترچه به صراحت گفتن که هرکس حق داره در هر مقطع یکبار از آموزش رایگان بهرمند بشه. شما اصلا یک مقطعم استفاده نکردین و دارین انصراف می دین که!! فقط برای اطمینان بیشتر بهتره تا اواسط آذر اون فرم انصراف انتهای دفترچه رو پر کنید و تحویل بدین اگر چه اون هم مال خود کارشناسی ها هست نه دانشجوی ارشد. شما الان دانشجوی ارشدین نه فارغ التحصیل ارشد و میتونید با انصراف از اینجا به رشته دیگه ای برید[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 87 بعدی »