عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 125 126 127 128 129 130 131 132 133 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین س.ع.م
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,281
24-09-2014, 08:29 PM
سلام من ستاره دارای مدرک کارشناسی ارشد رشته آماراز پیام نور تهران دارم بامعدل 16.29 خواستم ببینم برای گرفتن پذیرش چه کشور هایی رو پیشنهاد می کنید.؟
نقل قول  

آفلاین Shahab44841
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,282
25-09-2014, 06:24 PM
سلام ميخواستم ببينم دانشگاههايي كه در آلمان رشته مهندسي عمران را در مقطع ارشد ميشه ادامه داد را از كجا بايد پيدا كنم؟
نقل قول  

آفلاین shadi21
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,283
26-09-2014, 06:11 PM
با سلام و خسته نباشید
من کارشناسی ارشد گرافیک از دانشگاه ازاد تهران هستم.
می خوام در یکی از شاخه های دیزاین در کالیفرنیا ادامه تحصیل بدم اما نمی دونم کدوم دانشگاه بهتر هست و اینکه از کجا باید شروع کنم؟
مرسی از راهنمایی شما
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,284
29-09-2014, 10:55 AM
(25-09-2014, 06:24 PM)'Shahab44841' نوشته: سلام ميخواستم ببينم دانشگاههايي كه در آلمان رشته مهندسي عمران را در مقطع ارشد ميشه ادامه داد را از كجا بايد پيدا كنم؟

سلام بر شما دوست خوب
از این ادرس می توانید فهرست کامل انها را پیدا کنید البته فیلتر دارد که میشود برنامه هایی که مثلا به زبان انگلیسی برگذار می شوند را جدا کرد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین aminp
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,285
30-09-2014, 11:27 PM
سلام
من کارشناسی اقتصاد با معدل 16.8 از دانشگاه تبریز و ارشدو با معدل 16.5 از دانشگاه تهران تموم کردم
نمره تافلم 95 ولی هنو gre ندادم بنظرتون میتونم واسه دکترا از کانادا فاند بگیرم.
یدونه مقالم از پایان نامم دارم.

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

#1,286
30-09-2014, 11:36 PM
(30-09-2014, 11:27 PM)'aminp' نوشته: سلام
من کارشناسی اقتصاد با معدل 16.8 از دانشگاه تبریز و ارشدو با معدل 16.5 از دانشگاه تهران تموم کردم
نمره تافلم 95 ولی هنو gre ندادم بنظرتون میتونم واسه دکترا از کانادا فاند بگیرم.
یدونه مقالم از پایان نامم دارم.

دوست عزیز در مورد کانادا متاسفانه بدون جی ار ای امکان ندارد ولی اگه چند مقاله خارجی با کیفیت داری و می توانی یک پروپوزال خوب بنویسی بنظرم می توانی از اروپا مثلا دانمارک یا فنلاند فاند بگیری 
همه چیز به پیدا کردن استاد و پروپوزال شما بستگی دارد
انشاله موفق باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین blueearth
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,287
01-10-2014, 03:16 AM
 سلام من کارشناسی زیست با معدل 17.50 هستم
3 تا مقاله در ژورنال هایی با نمایه های بین المللی و ایمپکت دار دارو
18 تا کنفرانس داخلی  و بین المللی
2 سال هم گواهی سابقه دستیار پژوهشی
تافل 98
برای من کشور مهم نیست من دنبال گزینه هایی هستم که فاند کامل داشته باشه و هزینه ها رو پوشش بده
میشه گزینه های محتملی که میتونم اقدام کنم بهم بگید؟
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,288
01-10-2014, 12:29 PM
(01-10-2014, 03:16 AM)'blueearth' نوشته:  سلام من کارشناسی زیست با معدل 17.50 هستم
3 تا مقاله در ژورنال هایی با نمایه های بین المللی و ایمپکت دار دارو
18 تا کنفرانس داخلی  و بین المللی
2 سال هم گواهی سابقه دستیار پژوهشی
تافل 98
برای من کشور مهم نیست من دنبال گزینه هایی هستم که فاند کامل داشته باشه و هزینه ها رو پوشش بده
میشه گزینه های محتملی که میتونم اقدام کنم بهم بگید؟

در كل شرايط خوبي داريد. گرايشتون مي تونه اثر گذار باشه ولي مي تونيد براي اروپا دنبال موسسات تحقيقاتي باشيد كه ساليانه دانشجو مي پذيرن (مراكزي مثل ماكس پلانك، ماكس پروتز و سانجر). گزينه هاي ديگه شركت در اسكالرشيپ هايي مثل اراسموس، گشتن دنبال موقعيت هاي كاري كه اساتيد براي دانشجويان در سايت دانشگاه ها اعلام مي كنن و يا مستقيم استاد پيدا كردن هستن. بعضي از اين گزينه ها مثل مراكز مي تونن شرايط سني داشته و بسيار رقابتي باشن.
براي آمريكا، كانادا و استراليا هم مي تونيد دنبال استاد بگرديد. در مورد اين سه كشور آمريكا براي دانشجويان زيست به نظر من بيشتر امكان پيدا كردن استاد و فاند رو داره، ولي حتما بايد GRE بديد. مي تونيد در آمريكا دنبال دانشگاه هايي هم باشيد كه سال اول آزمايشگاه چرخشي دارند و نياز به تماس با استاد ندارن. در اين موارد ولي حتما شرايط فاند دانشگاه رو بررسي كنيد تا ببينيد براي سال اول هم داشته باشند.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین blueearth
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,289
01-10-2014, 12:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-10-2014, 12:53 PM توسط blueearth.)
(01-10-2014, 12:29 PM)'ice' نوشته:
در كل شرايط خوبي داريد. گرايشتون مي تونه اثر گذار باشه ولي مي تونيد براي اروپا دنبال موسسات تحقيقاتي باشيد كه ساليانه دانشجو مي پذيرن (مراكزي مثل ماكس پلانك، ماكس پروتز و سانجر). گزينه هاي ديگه شركت در اسكالرشيپ هايي مثل اراسموس، گشتن دنبال موقعيت هاي كاري كه اساتيد براي دانشجويان در سايت دانشگاه ها اعلام مي كنن و يا مستقيم استاد پيدا كردن هستن. بعضي از اين گزينه ها مثل مراكز مي تونن شرايط سني داشته و بسيار رقابتي باشن.
براي آمريكا، كانادا و استراليا هم مي تونيد دنبال استاد بگرديد. در مورد اين سه كشور آمريكا براي دانشجويان زيست به نظر من بيشتر امكان پيدا كردن استاد و فاند رو داره، ولي حتما بايد GRE بديد. مي تونيد در آمريكا دنبال دانشگاه هايي هم باشيد كه سال اول آزمايشگاه چرخشي دارند و نياز به تماس با استاد ندارن. در اين موارد ولي حتما شرايط فاند دانشگاه رو بررسي كنيد تا ببينيد براي سال اول هم داشته باشند.

سلام ممنون از پیشنهادتون...البته شرط سنی فکر نمیکنم زیاد روی من تاثیر داشته باشه چون من 22 سالمه و تازه فارغ شدم... من متاسفانه شرایط جی ار ایی رو ندارم برای همین بعید میدونم بتونم امریکا اقدام کنم Sad ...میشه راجع به اون دو تا موسسه دیگه ای که به غیر از ماکس پلانک گفتید یه توضیح مختصری بدید و لینکشون رو هم بذارید؟
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,290
01-10-2014, 01:13 PM
(01-10-2014, 12:52 PM)'blueearth' نوشته:
سلام ممنون از پیشنهادتون...البته شرط سنی فکر نمیکنم زیاد روی من تاثیر داشته باشه چون من 22 سالمه و تازه فارغ شدم... من متاسفانه شرایط جی ار ایی رو ندارم برای همین بعید میدونم بتونم امریکا اقدام کنم Sad ...میشه راجع به اون دو تا موسسه دیگه ای که به غیر از ماکس پلانک گفتید یه توضیح مختصری بدید و لینکشون رو هم بذارید؟

پيشنهاد مي كنم براي خوندن GRE و دادن امتحانش سعي خودتون رو بكنيد چون در سال هاي اخير بعضي مراكز اروپايي (به ويژه آلماني) هم جز شرايطشون گذاشتن. نمي گن نمره چند لازم دارن، ولي مي گن بايد امتحان رو داده باشيد.
ماكس پروتز هم مشابه ماكس پلانك هست و كارهاي مولكولي انجام ميده. مي تونيد در سايتش اطلاعات كاملي پيدا كنيد. سنجر انگليسي بوده، بيشتر در زمينه هاي انساني كار مي كنه و بخش بيوانفورماتيك هم داره (لينك سنجر).
از طريق سايت هايي مثل اين و اين هم جستجو كنيد.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 125 126 127 128 129 130 131 132 133 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 23-06-2025، 04:08 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی