عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV سوالات متداول در بخش Experiences رزومه

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات متداول در بخش Experiences رزومه
آفلاین atefeh_J
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-02-2014, 03:26 PM
با سلام
من چند تا سوال داشتم من اگه بخوام  یکی از عنوان های کاریم را که بصورت پروژه پاره وقت به عنوان همکار اصلی در دپارتمان مکانیک دانشگاه اصفهان است  (هنوز هم تمام نشده)بنویسم، باید توی همین بخش work experience یادداشت کنم؟
میشه عنوانش را بهم بگید؟ برای سمت شغلی Reasercher بنویسم کافی است یا همکار اصلی باید ذکر شود؟
ممنون از توجه  تان Smile

نقل قول  

آفلاین ella
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-09-2014, 08:02 PM
سلام دوستان. اگه work experience  مرتبط با رشته تحصیلی نباشه آیا ذکرش تویCV تاثیر منفی داره حتی اگه اون شغل مرتبط به انگلیسی و مترجمی باشه؟ آیا Gap برای دانشگاه یا اساتیدی که میخوام ایمیل بفرستم سوال برانگیره یا فقط برا سفارت ممکن مشکل بوجود بیاره؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-09-2014, 08:28 PM
(05-09-2014, 08:02 PM)'ella' نوشته: سلام دوستان. اگه work experience  مرتبط با رشته تحصیلی نباشه آیا ذکرش تویCV تاثیر منفی داره حتی اگه اون شغل مرتبط به انگلیسی و مترجمی باشه؟ آیا Gap برای دانشگاه یا اساتیدی که میخوام ایمیل بفرستم سوال برانگیره یا فقط برا سفارت ممکن مشکل بوجود بیاره؟

والا در اروپا که همه هر کاری پیدا کنند انجام می دهند بنظر من هیچ اشکالی نداره که کاری بدون ارتباط با تحصیلاتت انجام داد باشی
گپ را با کاری که گفتی پر کن بنظر من خیلی بهتره کپ نباشه. برای سفارت که بنظر من مشکلی نداره فقط باید نشان بدی که بر می گردی به کشور خودت
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-09-2014, 11:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-09-2014, 11:58 AM توسط Simon2007.)
(05-09-2014, 08:02 PM)'ella' نوشته: سلام دوستان. اگه work experience  مرتبط با رشته تحصیلی نباشه آیا ذکرش تویCV تاثیر منفی داره حتی اگه اون شغل مرتبط به انگلیسی و مترجمی باشه؟ آیا Gap برای دانشگاه یا اساتیدی که میخوام ایمیل بفرستم سوال برانگیره یا فقط برا سفارت ممکن مشکل بوجود بیاره؟

سلام 
تاثیر منفیش اینه که حجم CV رو بیجهت بالا میبره استاد هم این رو میفهمه. اگر مرتبط نیست نگید. برای دانشگاه که زیاد نه برای استاد اگر بخواد فاند بده بله ترجیح میده بدونه این زمان رو به چه کاری مشغول بودید و قطعا اگر مرتبط نباشه دانشجوی تازه فارغ التحصیل شده که دانشش به روزتره رو ترجیح میده. اما در این موضوع هم قطعیت وجود نداره و به دیدگاه اون استاد بر میگرده. برای سفارت مهمه و ممکنه اگر کار چیزی باشه که ناخوشایندشون باشه مشکل افرین شه. سفارت بحثش جداست باید بتونید افیسر رو متقاعد کنید به هدف تحصیل میرید نه مهاجرت.(دانشگاه های امریکا یا کانادا )
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین samsoon
**
نقل قول

20-09-2014, 04:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-09-2014, 04:04 PM توسط samsoon.)
سلام . دوستان من این ترم TA درس زبان تخصصی دارم میشم . خواستم بدونم باید از استادم نامه ای چیزی بخوام که داشته باشم که ثابت کنه من TA بودم؟ یا اینکه فقط تو رزومه بنویسیم قبوله؟؟ دیگه مدرک نمیخواد؟؟ 
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-09-2014, 04:12 PM
(20-09-2014, 04:02 PM)'samsoon' نوشته: سلام . دوستان من این ترم TA درس زبان تخصصی دارم میشم . خواستم بدونم باید از استادم نامه ای چیزی بخوام که داشته باشم که ثابت کنه من TA بودم؟ یا اینکه فقط تو رزومه بنویسیم قبوله؟؟ دیگه مدرک نمیخواد؟؟ 

سلام
دوست خوبم اگه رشته شما زبان انگلیسی هست ممکنه در اینده مدرکی بابت تی ای شدن داشته باشی مفید باشه در غیر اینصورت بنظر من نمره امتحان تافل یا ایلتس بیشتر مفید هست تا در زبان - تخصصی تی ای شدن
دروس تخصصی مهمتر هست تا زبان

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین نگین میرخسروی
**
نقل قول

20-09-2014, 04:13 PM
(20-09-2014, 04:02 PM)'samsoon' نوشته: سلام . دوستان من این ترم TA درس زبان تخصصی دارم میشم . خواستم بدونم باید از استادم نامه ای چیزی بخوام که داشته باشم که ثابت کنه من TA بودم؟ یا اینکه فقط تو رزومه بنویسیم قبوله؟؟ دیگه مدرک نمیخواد؟؟ 

سلام
نمیشه این مساله رو به همه ی دانشگاه ها تعمیم داد که مدرک رو نخوان
بعضا دانشگاه ها ممکن است از شما درخواستی برای اثبات این مساله بخواهند
شما از استادتون درخواست کنید مدرک یا گواهی بابت TA شما بهتون بده
اینجوری بهتر و مطمئن تر عمل میکنید

موفق باشید .
نقل قول  

آفلاین samsoon
**
نقل قول

20-09-2014, 04:17 PM
(20-09-2014, 04:12 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام
دوست خوبم اگه رشته شما زبان انگلیسی هست ممکنه در اینده مدرکی بابت تی ای شدن داشته باشی مفید باشه در غیر اینصورت بنظر من نمره امتحان تافل یا ایلتس بیشتر مفید هست تا در زبان - تخصصی تی ای شدن
دروس تخصصی مهمتر هست تا زبان

رشته م که برقه ولی میخوام تجربه ی TA هم داشته باشم. یعنی به نظرتون TA این درس شدن کلا بیهوده هستش؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

20-09-2014, 04:24 PM
(20-09-2014, 04:17 PM)'samsoon' نوشته:
رشته م که برقه ولی میخوام تجربه ی TA هم داشته باشم. یعنی به نظرتون TA این درس شدن کلا بیهوده هستش
بنظر من بجای این درس درس تخصصی تی ای بشین
این درس تاثیر + بر اپلیکشن شما نداره

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
20-09-2014, 11:50 PM
مدرک خاصی که معمولا نمی خواد. روالش اینطوره که اگر شما می خواهید این قابلیت رو بولد کنید زمانی که توصیه نامه می گیرید یکی از اونها رو از همین استادتون بگیرین و ایشون در متن توصیه نامه اشاره کنه که شما حل تمرین فلان درسش بودین.

همونطور که سام عزیز هم اشاره کردن، TA بودن در دروس تخصصی رشته خودتون بهتر از TA بودن در درس های متفرقه هست. با این حال اگر امکانش نبود همین رو هم از دست ندین. حل تمرینی لزوما به معنی توانمند بودن در درس موردنظر نیست و نشون دهنده توانمندی های دیگه ای مثل حرف زدن در مقابل جمع، شیوه ارائه یک درس و توانمندی های مشابه دیگه هست که در موارد مشابه به دردتون خواهد خورد. من دانشجویان زیادی رو می شناسم که در ارائه پروژه های شفاهی شون استرس زیادی دارند و نمی تونند به راحتی جلوی جمع یک چیزی رو ارائه کنند و داشتن چنین تجاربی ترس شما از ارائه رو می ریزه. به همین دلیل پیگیرش بشین خوبه.

(20-09-2014, 04:17 PM)'samsoon' نوشته:
رشته م که برقه ولی میخوام تجربه ی TA هم داشته باشم. یعنی به نظرتون TA این درس شدن کلا بیهوده هستش؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »