عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
جواب ندادن استادان

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
جواب ندادن استادان
آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-10-2011, 09:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-10-2011, 09:09 PM توسط mohamad0014.)
سلام

این جواب ندادن استاتید همانطوریکه یکی از دوستان در جایی گفته بود به شخصیت اساتید قسمتش بر می گرده.بعضی ها از بهترین دانشگاه های دنیا خیلی نایس جواب می دند بعضی ها هم نه... من در پروسه ایمل زدن چند نکته متوجه شدم.

1- بعضی از استاید این گونه ایمیل ها را اخر هفته ها جواب می دهند.
2- اگر ایمیل را به منشی گروه بزنید ، منشی به خود استاد فروارد می کنه و در این صورت شانس جواب دادن استاد خیلی بالاتر می ره.
3- گاهی جواب ندان یعنی واقعا کاری ازشون برنمی آید و هیچ نقشی در کمینه پذیرش ندارند.
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-10-2011, 08:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-10-2011, 08:46 PM توسط mohamad0014.)
نقل قول از یکی از اساتید:
  • I usually keep all the applications that I receive, and when I am able to select a student I contact only the most qualified student. Given the huge number of requests that I receive, I can reply only to the most outstanding students
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-10-2011, 03:55 PM
(04-10-2011, 08:45 PM)mohamad0014 نوشته: نقل قول از یکی از اساتید:
  • I usually keep all the applications that I receive, and when I am able to select a student I contact only the most qualified student. Given the huge number of requests that I receive, I can reply only to the most outstanding students
به نظر من تمپلیت هست!!
نمیدونم چرا اما همش من فک میکنم استادا دو تا یا چند تا ایمیل دارن که یکیش رو خیلی خیلی کم چک میکنن!!
عنوان ایمیلت چی بوده براش فرستادی؟

راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین mohamad0014
نقل قول

06-10-2011, 04:46 PM
(06-10-2011, 03:55 PM)spt نوشته: به نظر من تمپلیت هست!!
نمیدونم چرا اما همش من فک میکنم استادا دو تا یا چند تا ایمیل دارن که یکیش رو خیلی خیلی کم چک میکنن!!
عنوان ایمیلت چی بوده براش فرستادی؟
اینو یکی از اساتید در جواب اینکه چرا بعضی از استادها جواب نمی دهند در چت بهم گفت.

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-12-2011, 03:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-12-2011, 04:07 PM توسط Saeid.)
بچه ها بعضی از دانشگاها ددلاینشون خیلی دیره...مثلا بعضیا بعد عید هستن....دیر بودن ددلاین میتونی دلیلی برا جواب ندادن استاد باشه...در واقع شاید هنوز خیلی زود باشه برا بعضی دانشگاها....من رزوممو دادم یکی از دوستام به استاد نشون بده....استاد گفته من هنوز درگیر دانشجوی سال قبلم , زوده...نظرتون چیه؟؟
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-12-2011, 04:01 PM
(05-12-2011, 03:03 PM)saeed_oroomy نوشته: بچه ها بعضی از دانشگاها ددلاینشون خیلی دیره...مثلا بعضیا بعد عید هستن....دیر بودن ددلاین میتونی دلیلی برا جواب ندادن استاد باشه...در واقع شاید هنوز خیلی زود باشه برا بعضی دانشگاها....من رزوممو دادم یکی از دوستام به استاد نشون بده....استاد گفته من هنوز درگیر دانشجوی سال قبلم....نظرتون چیه؟؟
فکر نکنم دلیلش این باشه ، من اولین میلی که برای استادم فرستادم ، ده روز بعد از ددلاین سال قبل بود ، یعنی یک سال تا زمان اپلای مونده بود و اون هم جوابمو داد ،
اما اگه همین استادی که گفتی به دوستت این مطلبو گفته ، جواب نمیده ، حرفت درسته ، دیر تر باهاش مکاتبه کن ، یا یه میل بفرست و بگو من کی باهاتون مکاتبه کنم ، یا برای خودش و یا برای مسئول بخش پذیرش

جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

07-12-2011, 07:39 PM
دوستان داریم به تعطیلات کریسمس نزدیک می شیم و قاعدتاً جواب ندادن اساتید خیلی بیشتر خواهد شد! می خواستم بدونم به طور متوسط تو کانادا و آمریکا این تعطیلات برای دانشگاه از کِی تا کِی هست؟

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-12-2011, 12:03 PM
تعطیلات رسمی سال نو خیلی کمه و در مجموع کمتر از یک هفته است، ولی معمولا در دانشگاه‌ها تعطیلات از اواسط دسامبر شروع می‌شه تا اوایل ژانویه. یعنی یک بازه‌ی حدودا سه هفته‌ای.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

08-12-2011, 02:29 PM
بابک یعنی استادا ایمیل های دانشگاهشون رو چک نمی کنن؟
اینجوری که ..........!
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

09-12-2011, 11:24 AM
استادها معمولا ایمیل‌هاشون رو چک می‌کنند، ولی همون طور که می‌دونید استادها ایمیل‌های پذیرش رو در حالت عادی هم ممکنه جواب ندن. وقتی بحث تعطیلات باشه شرایط معمولا بدتر هم می‌شه. ضمن این که خیلی‌ها در این مدت مسافرت می‌رن و ممکنه نتونند ایمیل‌ها رو به موقع چک کنند یا جواب بدن.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 17 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 23-05-2025، 12:36 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی