عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در کره جنوبی
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-09-2014, 06:39 AM
(02-09-2014, 12:35 PM)'mahmod' نوشته: سلام از عزیزانی کع اطلاعاتی دارن یا مثل اقا امیر حسین تو کره اند سوال دارم کسانی که مثل من هنوز دبیرستانی هستن چه کار هایی میتونن بکنن که به کره راحت تر دست پیدا کنن و نزدیک تر شوند

سلام

به نظر من بهترین کار اینه که سعی کنین فعلا واسه کنکور خیلی خوب درس بخونید تا بتونید یه دانشگاه خوب قبول بشید
الان واسه کارهای دیگه مثل مقاله و نمره آیلتس زوده و به نظر من تمام سعیتون برای رفتن به یه دانشگاه خوب و نمرات خوب باشه/ در ضمن به نظر من یه کلاس زبان انگلیسی هم برید و سطح زبانتون رو بالا ببرید خوبه واسه اینکه بعدا نیاز دارین واسه آیلتس یا تافل بخونین!
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین salmeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-09-2014, 02:05 PM
سلام خسته نباشید.ببخشید من اطلاعاتم برای پذیرش میشه گفت تقریبا صفره و چیزه زیادی نمی دونم چون تجربه اشو نه خودم و نه خانواده ام نداشتیم.

من دیپلم تجربی دارم و می خوام برای کارشناسی کره جنوبی درس بخونم.چند تا سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدین.

1- دانشگاه snu  تنها دانشگاه دولتی این کشوره؟ اگه نه میشه اسم دانشگاه های دولتی دیگری رو هم نام ببرید.
2- عده ای می گن برای تحصیل در مقطع کارشناسی در اونجا نیازی به مدرک زبان انگلیسی نیست و عده ای هم می گن مدرک ایلتس می خواد.خواستم بدونم کدوم درسته؟
3- برای پذیرش در مقطع کارشناسی هم باید با استاداشون صحبت کنیم یا نحوه پذیرشش فرق می کنه با سایر مقاطع دیگه؟

با توجه به اینکه گفتم من اطلاعاتم در زمینه پذیرش خیلی پایینه ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید باید برای پذیرش چه کارایی انجام بدم.چون راستش من که اطلاعاته خودم پایینه.موسساتی هم که اعزام دانشجو دارن بیشتر برای کشورهای دیگه هستن تا کره جنوبی
نقل قول  

آفلاین t-z-b-b-h
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-11-2014, 11:31 AM
سلام دوستان.
میشه منو راهنمایی بکنید.من برای پذیرش در مقطع لیسانس  درخواست دادم و این چند روزه قراره تماس بگیرن برای مصاحبه.خواستم بپرسم تو مصاحبه چه سوالاتی ازمون می پرسن که امادگی پاسخگویی داشته باشم.کسی تجربه داره؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-11-2014, 11:57 AM
(16-09-2014, 02:05 PM)'salmeh' نوشته: سلام خسته نباشید.ببخشید من اطلاعاتم برای پذیرش میشه گفت تقریبا صفره و چیزه زیادی نمی دونم چون تجربه اشو نه خودم و نه خانواده ام نداشتیم.
من دیپلم تجربی دارم و می خوام برای کارشناسی کره جنوبی درس بخونم.چند تا سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدین.
1- دانشگاه snu  تنها دانشگاه دولتی این کشوره؟ اگه نه میشه اسم دانشگاه های دولتی دیگری رو هم نام ببرید.
2- عده ای می گن برای تحصیل در مقطع کارشناسی در اونجا نیازی به مدرک زبان انگلیسی نیست و عده ای هم می گن مدرک ایلتس می خواد.خواستم بدونم کدوم درسته؟
3- برای پذیرش در مقطع کارشناسی هم باید با استاداشون صحبت کنیم یا نحوه پذیرشش فرق می کنه با سایر مقاطع دیگه؟
با توجه به اینکه گفتم من اطلاعاتم در زمینه پذیرش خیلی پایینه ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید باید برای پذیرش چه کارایی انجام بدم.چون راستش من که اطلاعاته خودم پایینه.موسساتی هم که اعزام دانشجو دارن بیشتر برای کشورهای دیگه هستن تا کره جنوبی

دروود بر شما.
این پست برای مدتی از زمانش گذشته اما برای ایندگان توضیحاتی میدم.
1- خیر . تعداد دانشگاههایی که پسوند national دارن همگی دولتی هستن و تعدادشون زیاد. 
2- بستگی به دوره رشته شما داره. اگر به کره ای باشه نیاز نیست اگر هم به انگلیسی باشه نیازه. 
3- خیر نیازی نیست. تنها حداقلهای دانشگاه رو داشته باشید و با دانشگاه مکاتبه کنید مشکلی نیست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

19-11-2014, 11:59 AM
(19-11-2014, 11:31 AM)'t-z-b-b-h' نوشته: سلام دوستان.
میشه منو راهنمایی بکنید.من برای پذیرش در مقطع لیسانس  درخواست دادم و این چند روزه قراره تماس بگیرن برای مصاحبه.خواستم بپرسم تو مصاحبه چه سوالاتی ازمون می پرسن که امادگی پاسخگویی داشته باشم.کسی تجربه داره؟

دروود بر شما.
برای دوره لیسانس خیلی سوالات سخت نیست. اینکه چرا فلان دانشگاه رو انتخاب کردید، چرا کشور کره جنوبی رو مد نظر قرار دادید، کی شما رو در دوره تحصیل ساپورت خواهد کرد، قصد برگشت به ایران داری یا خیر،
یه سوال: شما مدارک رو به دانشگاه تحویل دادید که درخواست مصاحبه دادن یا سفارت؟؟؟
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین t-z-b-b-h
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-11-2014, 12:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-11-2014, 12:18 PM توسط t-z-b-b-h.)
سلام.ممنون از توجهتون.من راستش یکم اضطراب دارم چون تجربه اشو نداشتم نمی دونم مصاحبه ام خوب پیش می ره یا نه.من مدارکو برای دانشگاه فرستادم.
--------------------------------------------------------------------------
سوال خاص دیگه ای می پرسن؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

19-11-2014, 12:24 PM
(19-11-2014, 12:12 PM)'t-z-b-b-h' نوشته: سلام.ممنون از توجهتون.من راستش یکم اضطراب دارم چون تجربه اشو نداشتم نمی دونم مصاحبه ام خوب پیش می ره یا نه.من مدارکو برای دانشگاه فرستادم.
--------------------------------------------------------------------------
سوال خاص دیگه ای می پرسن؟

اصلاً نگران نباشید. خیلی دقیق به سوالات گوش کنید و ارام و کوتاه جواب بدهید. اصلاً نگران نباشید اونها سن و سال شما رو در نظر میگیرن و در حدی سوال میپرسن که از پسش بر بیای. موفق باشید
نقل قول  

آفلاین eliha1
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

19-11-2014, 02:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-11-2014, 02:12 PM توسط eliha1.)
(19-11-2014, 11:59 AM)Mr-Voltage نوشته:
دروود بر شما.
برای دوره لیسانس خیلی سوالات سخت نیست. اینکه چرا فلان دانشگاه رو انتخاب کردید، چرا کشور کره جنوبی رو مد نظر قرار دادید، کی شما رو در دوره تحصیل ساپورت خواهد کرد، قصد برگشت به ایران داری یا خیر،
یه سوال: شما مدارک رو به دانشگاه تحویل دادید که درخواست مصاحبه دادن یا سفارت؟؟؟

سلام ببخشید برای فوق لیسانس مصاحبه میکنن میپرسن چرا میخوای بیای کره واسه تحصیل و قصد موندن داری یا نه؟خب برای کسی که قصد برگشتن نداره چی باید بگه راستشو باید بگه؟اصلا چرا میپرسن؟و یعنی چی کسی شما رو در دوره ی تحصیل ساپورت خواهد کرد منظورشون از چه لحاظه؟چه جوابهایی مناسبه؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

19-11-2014, 06:44 PM
(19-11-2014, 02:11 PM)'eliha1' نوشته: سلام ببخشید برای فوق لیسانس مصاحبه میکنن میپرسن چرا میخوای بیای کره واسه تحصیل و قصد موندن داری یا نه؟خب برای کسی که قصد برگشتن نداره چی باید بگه راستشو باید بگه؟اصلا چرا میپرسن؟و یعنی چی کسی شما رو در دوره ی تحصیل ساپورت خواهد کرد منظورشون از چه لحاظه؟چه جوابهایی مناسبه؟ ممنون

اصولاً دانشگاههای کره جنوبی  یا سفارت به تنهایی مصاحبه نمیگیرن ممکنه استاد بخواد ازتون مصاحبه کنه که به طبع بدلیل اشنایی با کار و پژوهش شماست و اینکه میخواد بهتون فاند بده. اما این مورد دوستمون هم 1 از 100 مورده که عرض کردم سخت نگیر و راحت باش.
منظور از ساپورت اینه که چه کسی هزینه های شما رو زمانی که کره تشریف میاری قراره تقبل کنه. شرکت، خانواده، دولت ایران و .........
نقل قول  

آفلاین t-z-b-b-h
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-11-2014, 06:51 PM
منم اولش که بهم گفتین به ذهنم نرسید ولی این دوستمون که گفتن بهش فکر کردم این که قصد برگشت به ایران داریم یا نه جواب بله و خیرش چه تاثیری می تونه داشته باشه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 25 بعدی »