عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 133 134 135 136 137 138 139 140 141 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین pooriya2014
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,361
31-08-2014, 08:12 PM
(31-08-2014, 01:50 PM)'amiraliiii' نوشته: دوستان عزیز سلام
ممنون میشم مارو بی نصیب نگذارید
 نمیدونید این کارتون چقدر مهم و حیاتی هست برام

تو بدجور دوراهی افتادم و واقعا مستاصل و مضطربم.
من میخوام برای برق اپلای کنم و نیاز به فاند ندارم و حمایت مالی میشم.
من شرایطم ایناس :
1- لیسانس برق-کنترل خواجه نصیر ، معدل 15.2
2- toefl:105
3- (gre (q170 , v164, aw4
4- recom نسبتا خوب
5- sop روتین
6- مقاله ندارم
این معدل درخشان [عکس: smile.png] دردسر ساز نمیشه به نظرتون ؟ دیگه پدر خودمو درآوردم جبرانش کنم  !
ممنون میشم واضح و واقع بینانه بفرمایید برای چه رنکی از دانشگاههای آمریکا شانس دارم یا اینکه اصلا شانس دارم یا نه؟

سلام دوست من معدلت که بد نیست متوسطه ولی جی ار ایت فوق العاده است تافلت هم خوبه کسانی بودند که با معدل 12 حتی فاند گرفتن !!!!!شما که دیگه جای خود داری بنطر من شانست برای بورس هم خوبه چون اکثر دانشگاه های امریکا خیلی به جی ار ای و تافل نگاه میکنند. پذیرشو زیاد سخت نگیرید میشه با توجه به شرایط هر کس دانشگاهی متناسب با اون فردو پیدا کرد. موفق باشید رنک 150 تا 300 خوبه فکر میکنم یا شایدم 100 تا 300
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,362
03-09-2014, 11:46 PM
1-رشته/مقطع: کارشناسی و کارشناسی ارشد، بازرسی فنی(رشته میانی بین مواد و م شیمی)
2-دانشگاه محل تحصیل: صنعت نفت(بورسیه وزارت نفت در کارشناسی و ارشد)
3-معدل کل(کارشناسی 15:87 و ارشد 15:75)
4-نمره زبان: آزمون ندادم اما سطح فعلیم 6
5-تعداد مقالات: 4 داخلی، یک کنگره تگزاس، دو ISI (در حال آماده سازی)، ترجمه 12 جلد کتاب مرتبط با رشته که 3تاش بیرون اومده
6-تعداد توصیه نامه ها: حداقل 4 تا خیلی خوب
خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند) : هدفم دانشگاه های نفتی و اولویتم Texas A&m با فاند، بعدش آستین و هوستون و رایس و بقیه، کلا میخام دانشگاهی برم که بعد از اتمام بتونم در صنایع نفتی ایالات متحده مشغول بشم
....................................................
ممنونم از راهنمایی هاتون
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,363
05-09-2014, 05:24 AM
(03-09-2014, 11:46 PM)'AitUniversity' نوشته: 1-رشته/مقطع: کارشناسی و کارشناسی ارشد، بازرسی فنی(رشته میانی بین مواد و م شیمی)
2-دانشگاه محل تحصیل: صنعت نفت(بورسیه وزارت نفت در کارشناسی و ارشد)
3-معدل کل(کارشناسی 15:87 و ارشد 15:75)
4-نمره زبان: آزمون ندادم اما سطح فعلیم 6
5-تعداد مقالات: 4 داخلی، یک کنگره تگزاس، دو ISI (در حال آماده سازی)، ترجمه 12 جلد کتاب مرتبط با رشته که 3تاش بیرون اومده
6-تعداد توصیه نامه ها: حداقل 4 تا خیلی خوب
خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند) : هدفم دانشگاه های نفتی و اولویتم Texas A&m با فاند، بعدش آستین و هوستون و رایس و بقیه، کلا میخام دانشگاهی برم که بعد از اتمام بتونم در صنایع نفتی ایالات متحده مشغول بشم
....................................................
ممنونم از راهنمایی هاتون

معدل‌ کارشناسی شما معمولیه و معدل ارشد شما برای ارشد پایینه، به همین خاطر لازمه که حتما نمره خیلی خوبی در GRE بیارید تا شانس پذیرش و فاند رو بالا ببرید. همچنین نمره ۶ آیلتس برای پذیرش چندان نمره خوبی نیست و به نظر من باید سعی کنید به ۷ برسونید.

جدا از مساله پذیرش، این موضوع رو هم مد نظر داشته باشید که امریکا در سال‌های اخیر در مورد رشته‌های مرتبط با انرژی برای ایرانی‌ها سختگیری کرده و راحت ویزا نداده. به همین خاطر، اگر من جای شما باشم به غیر از امریکا حتما کشورهای دیگه مثل کانادا رو هم مدنظر قرار خواهم داد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین میرافشار
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,364
05-09-2014, 06:18 PM
باسلام
ممنون می شم با توجه به شرایطم ، شانس پذیرش فاند را از دانشگاههای آمریکا برایم بگویید
1- رشته مهندسی شیمی نساجی در مقطع کارشناسی از داشنگاه امیرکبیر با معدل 14.40
2- رشته مدیریت فناوری در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علامه طباطبایی با معدل 18.60
3- در حال خواندن زبان ( با توجه به شرایط زبانم قادر به کسب حداقل نمره 90-95 از تافل می باشم)
4- 1 مقاله isi مرتبط با رشته لیسانس، دارای 4 مقاله از کنفرانس های داخلی

ممنون می شم اگر نظرات ارزشمند خود را بیان نمایید
نقل قول  

آفلاین KLOH
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,365
10-09-2014, 11:43 AM
سلام دوستان
قبلا هم این سوالو مطرح کرده بودم و عذر میخوام از اینکه دوباره دارم مینویسم ولی شرایط تحصیلی من به گونه ای بود که تقریبا همه ی دوستانم به دلیل معدل پایین لیسانسم و پایین بودم نمرات خیلی از دروس اختصاصیم و اینکه من ده ترمه لیسانس رو تموم کرده بودم به من گفتن هیچ شانسی برای گرفتن فاند نداری یا خیلی خیلی سخت میتونی فاند بگیری.منم بنا به شرایط مالی ام پذیرش بدون فاند با عدم پذیرش هیچ تفاوتی برام نداره ،وبخاطر همین مسئله کمی مایوس شدم نسبت به این قضیه.از دوستانی که واقعا اشنا هستن میخوام که شرایط من رو یک بررسی کنن و ببینن واقعا شانسی دارم یا خیر و به نظرتون من چند درصد شانس برای گرفتن کمک هزینه دارم.
لیسانس ازاد تهران با معدل 14.1
ارشد امیر کبیر با معدل 17.5 
در لیسانس مکانیک جامدات بودم و در ارشد مکانیک تبدیل انرژی
دو مقاله ی isi  و میخوام سومی ور هم شروع کنم
تافل رو چند وقت پیش امتحان دادم و 102 شدم
سابقه کاری هم ندارم ولی با نرم افزار های مکانیک اشنام
Gre :Q:170
v:151
w:3.5
خیلی خیلی خیلی  متشکر
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,366
10-09-2014, 11:53 AM
(05-09-2014, 06:18 PM)'میرافشار' نوشته: باسلام
ممنون می شم با توجه به شرایطم ، شانس پذیرش فاند را از دانشگاههای آمریکا برایم بگویید
1- رشته مهندسی شیمی نساجی در مقطع کارشناسی از داشنگاه امیرکبیر با معدل 14.40
2- رشته مدیریت فناوری در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علامه طباطبایی با معدل 18.60
3- در حال خواندن زبان ( با توجه به شرایط زبانم قادر به کسب حداقل نمره 90-95 از تافل می باشم)
4- 1 مقاله isi مرتبط با رشته لیسانس، دارای 4 مقاله از کنفرانس های داخلی
ممنون می شم اگر نظرات ارزشمند خود را بیان نمایید

سلام 
دوست گرامی در کدوم رشته قراره ادامه تحصیل بدید؟ 
معدل لیسانس شما در هر صورت کمه. اگر جویای فاند هستید برای اینکه حداقل روی TA بتونید حساب کنید تافل رو روی 100 به سمت بالا کار کنید. GRE نمره خوب به سمت عالی نیاز دارید. کنفرانس های داخلی خیلی نکته مثبتی محسوب نمیشن البته بازم به دیدگاه استاد ارتباط داره. با این شرایط من توصیه میکنم دنبال استاد بگردید فقط اینکه اگر هدفتون پاییز سال بعده باید کمی عجله کنید. اطلاعات تکمیلی تری بدید .شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین susu
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,367
10-09-2014, 03:16 PM
سلام اقا بابک
با تشکر از راهنمایی های مفید شما
من امسال کنکور دادم و متاسفانه دانشگاه دولتی قبول نشدم و دانشگاه تهران جنوب میتونم مهندسی صنایع بخونم.
سوالم اینکه اگه بخوام بعد از 4 سال پذیرش دانشگاه های امریکا رو بگیرم تفاوت میکنه که یک سال درس بخونم و مدرک دانشگاه سراسری رو بگیرم؟  و یا انکه همین ازاد رو برم و سعی کنم تمام شرایط مورد نیاز پذیرش رو فراهم کنم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,368
12-09-2014, 12:18 AM
نمرات جی آر ای و تافل تون خیلی خوبه. به ویژه در رشته های مهندسی یا مرتبط با اون، قسمت ریاضی جی آر ای خیلی مهمتر از قسمت وربال هست و در رشته های انسانی یا مرتبط با اون به عکس. با توجه به این موضوع و اینکه معدل ارشد و دانشگاهش هم خوب بوده احتمالش وجود داره که استادهایی پیدا بشن (به ویژه اونهایی که در زمینه مقاله های شما کار پژوهشی می کنند) که در دانشگاه های معروف حاضر بشن استاد راهنمای شما بشن.

پیشنهاد من به شما اینه که در نوشته های خودتون (از ایمیل گرفته تا انگیزه نامه) به نقطه ضعف پرونده تون که همون معدل کارشناسی هست اشاره نکنید و بگذارید برای وقتی که دیگه اصل مدرک ها رو ازتون خواستن که بفرستین یا در صورتی که مثلا استاد یا مسوول دیگه ای مستقیما در مورد اون ازتون سوال کنه. در این صورت امکان داره که با توجه به اینکه استاد موردنظر شما رو به عنوان دانشجوش برداشته کمیته موردنظر هم این شرط رو نادیده بگیره. این رو از این نظر گفتم که این کار غیر ممکن نیست از دانشگاه های با رتبه کمتر از 300 جهانی به ویژه در محدوده 100 تا 300 پذیرش بگیرید. با این حال، بهتره در کنار اینکه برای این رتبه ها تلاش می کنید رتبه های 300 تا 500 رو هم نادیده نگیرید که بدون پذیرش نمونید. تفاوت سطح آکادمیک دانشگاه ها در این محدوده رتبه ها تفاوت خیلی شگرفی نمی کنه و شما اگر خودتون دانشجوی قوی باشین در دانشگاه متوسط تر هم می تونید عملکرد یک دانشجوی متوسط در دانشگاه بهتر رو داشته باشید.
(10-09-2014, 11:43 AM)'KLOH' نوشته: سلام دوستان
قبلا هم این سوالو مطرح کرده بودم و عذر میخوام از اینکه دوباره دارم مینویسم ولی شرایط تحصیلی من به گونه ای بود که تقریبا همه ی دوستانم به دلیل معدل پایین لیسانسم و پایین بودم نمرات خیلی از دروس اختصاصیم و اینکه من ده ترمه لیسانس رو تموم کرده بودم به من گفتن هیچ شانسی برای گرفتن فاند نداری یا خیلی خیلی سخت میتونی فاند بگیری.منم بنا به شرایط مالی ام پذیرش بدون فاند با عدم پذیرش هیچ تفاوتی برام نداره ،وبخاطر همین مسئله کمی مایوس شدم نسبت به این قضیه.از دوستانی که واقعا اشنا هستن میخوام که شرایط من رو یک بررسی کنن و ببینن واقعا شانسی دارم یا خیر و به نظرتون من چند درصد شانس برای گرفتن کمک هزینه دارم.
لیسانس ازاد تهران با معدل 14.1
ارشد امیر کبیر با معدل 17.5 
در لیسانس مکانیک جامدات بودم و در ارشد مکانیک تبدیل انرژی
دو مقاله ی isi  و میخوام سومی ور هم شروع کنم
تافل رو چند وقت پیش امتحان دادم و 102 شدم
سابقه کاری هم ندارم ولی با نرم افزار های مکانیک اشنام
Gre :Q:170
v:151
w:3.5
خیلی خیلی خیلی  متشکر

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین مهسا فامکار
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,369
13-09-2014, 06:32 PM
با سلام
من فارغ التحصيل رشته اقتصاد از دانشگاه شيراز هستم.
معدل کارشناسى : 16.09
معدل ارشد:17.19,شاگرد اول.
Ielts:6.5
GRE:math:150,verbal:141,writing:3
تعداد مقاله :1
سوال:شانس من براى گرفتن فاند از دانشگاههاى امريکا و کانادا با چه رنکي بالا است¿
ايا لازم است مجددا امتحان gre بدهم براى کسب نمره بالاتر در بخش رياضي¿
شاگرد اول بودن چقدر در پذیرش گرفتن تاثير دارد¿
نقل قول  

آفلاین Alex electric
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,370
16-09-2014, 02:12 PM
Hey friends .
thats my cv . Which university i have chance to go there with found .
electrical engineering
gpa:3.1
gre:v:154 q :169 w:4
toefl: s:26 l:27 r :28 w:25
paper :4 isi
last 2 years gpa :3.9
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 133 134 135 136 137 138 139 140 141 ... 224 بعدی »