عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-08-2014, 07:19 PM
کدوم کشوره دوست عزیز؟
خوب می تونید تشکر کنید و بعد بگید که با توجه به سایتش و آگهیش فکر کردید برای فوق هم دانشجو میگیره و در ادامه بگید به دکترا هم علاقه مندید (البته خوب بهتره فوق داشته باشید یا رزومه ی خوبی داشته باشید) و منتظر جوابش باشید ببینید در مورد دکترا چی میگه و ایا پوزیشنی داره؟
(31-08-2014, 03:51 PM)'ftn' نوشته: با سلام...
من برای استاد مربوطه ایمیلی با مضمون ابراز علاقه برای مستر فرستادم و استاد هم این جواب رو زده:
I am sorry, but I don’t have sufficient funds to take a new international Master’s student at this time. 
تو سایتش البته اگه آپدیت باشه، برای یه موضوع مشخصی گفته بود که هم ارشد نیاز داره و هم دکترا...من از ایمیلش اینجوری نتیجه گرفتم که دانشجوی خارجی ارشد نمی خواد و احتمال اینکه دکتری بخواد هست...
- امکانش هست الان ابراز علاقه کنم برای دکتری، البته پیرو ایمیل قبلی و اضافه کردن یه توضیح کوچولو (اگه در مورد این توضیح هم راهنمایی کنید ممنون میشم)؟
-یا منتظر بمونم یه مدت دیگه از صفر ایمیل بزنم به استاد برای دکتری؟
در ضمن این دانشکده application deadline نداره.

نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-08-2014, 07:42 PM
(31-08-2014, 07:19 PM)'soilman' نوشته: کدوم کشوره دوست عزیز؟
خوب می تونید تشکر کنید و بعد بگید که با توجه به سایتش و آگهیش فکر کردید برای فوق هم دانشجو میگیره و در ادامه بگید به دکترا هم علاقه مندید (البته خوب بهتره فوق داشته باشید یا رزومه ی خوبی داشته باشید) و منتظر جوابش باشید ببینید در مورد دکترا چی میگه و ایا پوزیشنی داره؟

ممنون از جوابتون
کانادا هستش...فوق دارم. راستش هم خودم میخواستم یه فوق دیگه بگیرم و هم اینکه اینجور برداشت کردم که با توجه به diverse backgroundام، احتمال پذیرش برای ارشد بیشتر باشه...از طرفی زمینه کاریه این استاد برای من خیلی ایده ال هست چون هم مربوط به کارشناسیم میشه و هم ارشدم.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-08-2014, 09:05 PM
خوب پس همون دکترا رو پیگیر باشید و ببینید چی میشه.چون معمولا فاند برای فوق کم هست.فوقش وسطش دیدید میخاهید فوق بگیرید با توجه به قوانین دانشگاه و امکانش می تونید مدرکتون رو به فوق تبدیل کنید وقتی شرایطشو داشتید.
(31-08-2014, 07:42 PM)'ftn' نوشته:
ممنون از جوابتون
کانادا هستش...فوق دارم. راستش هم خودم میخواستم یه فوق دیگه بگیرم و هم اینکه اینجور برداشت کردم که با توجه به diverse backgroundام، احتمال پذیرش برای ارشد بیشتر باشه...از طرفی زمینه کاریه این استاد برای من خیلی ایده ال هست چون هم مربوط به کارشناسیم میشه و هم ارشدم.

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
31-08-2014, 10:45 PM
ایشون دو مرتبه اشاره کردن که سر فرصت پاسخ ایمیل شما رو خواهند داد و اینکه الان مشغول هستند. اگر می خواستن شما رو برندارن از همون ابتدا می گفتن ظرفیت خالی ندارند. بنابراین در این شرایط پیگیری های چند باره شما خیلی جالب نیست و بهتره بگذارید خودشون پاسخ بدن مگر اینکه یک تا دو هفته ای گذشته باشه.

برخی وقت ها استادها شما رو می خوان منتهی مثلا شما گزینه 2 یا 3 ایشون هستند و منتظر هستند تا گزینه 1 اونها به نتیجه برسه. چون در آغاز ترم ممکنه گزینه 1 به دانشگاه دیگه ای بره و سر اون استاد بی کلاه بمونه و بنابراین ایشون به گزینه های 2 و 3 مراجعه می کنه. تا زمانی که گزینه 1 تکلیفش مشخص نشده باشه شما 10 میلیون تا ایمیل هم که بزنید اون استاد نمی تونه پاسخ مشخصی به شما بده و فقط زمان رو عقب میاندازه تا تکلیف گزینه 1 مشخص بشه.

(31-08-2014, 03:09 PM)'MEMAR1984' نوشته:
ممنون از توجه و نظرتون و عذرخواهی بابت دیر جواب دادن.
خواستم از این طریق متن ایمیل دومی رو که برای استاد فرستادم اینجا پست کنم، چون احساس می کنم دلیل جواب ندادن استاد متن ایمیل که هم برای تشکر و هم برای یادآوری فرستادم، احتمالا مورد پسند ایشون نبوده.
Dear ProfessorI would like to thank you, for your consideration of my request. After your second email, I've been excitedly and eagerly waiting for your answer. Do I have still any chance for PhD position?Sincerely
یعنی این مسئله می تونه تاثیر گذار باشه؟
نکته دیگه ای که ذهنه منو مشغول کرده اینه که، من به همراه ایمیل اول که درخواست از ایشون برای انجام برنامه PHD بود: CV، پرتوفولیو وهمینطور نامه انگیزه(که با جزئیات کامل دروس و پروژه های رو که بیشتر در ارتباط با موضوع پایانامه و دست بر قضا همسو با زمینه های علاقه استاد بود  رو و همینطور توضیح مختصر در مورد موضوع تز دکترا بود) رو براشون فرستادم. سوال اینه که از متن ایمیل های ایشون به طور ضمنی میشه متوجه شد که اون مدارک رو مورد بررسی قرار داند یا نه؟ اگر نه پس دلیلش برای ادامه مکاتبه چی میتونه باشه؟ و جسارتا بر اساس تجربه ای که دارید می تونید حدس بزنید چه سوال ویا حالتی می تونه پیش بیاد؟ هم از لحاظ مالی و هم از لحاظ ادامه همکاری. در ضمن رشته تحصیلی من هم معماری است.
ممنون از لطفتون و وقتی که صرف ی کنید.

با توجه به اینکه مشخصا اشاره کردن برای ارشد پولی ندارن میشه برداشت کرد که برای دکترا پول دارن. پس با توجه به اینکه ارشد هم دارین می تونید همونطور که Soilman عزیز هم اشاره کردند بهشون بگین که در صورتی که ایشون موافق باشیند شرایط ادامه تحصیل در دکترا رو هم دارید و اینکه اول برای ارشد درخواست داده بودین این بوده که فکر می کردین شانس بیشتری براش دارین.
(31-08-2014, 03:51 PM)'ftn' نوشته: با سلام...
من برای استاد مربوطه ایمیلی با مضمون ابراز علاقه برای مستر فرستادم و استاد هم این جواب رو زده:
I am sorry, but I don’t have sufficient funds to take a new international Master’s student at this time. 
تو سایتش البته اگه آپدیت باشه، برای یه موضوع مشخصی گفته بود که هم ارشد نیاز داره و هم دکترا...من از ایمیلش اینجوری نتیجه گرفتم که دانشجوی خارجی ارشد نمی خواد و احتمال اینکه دکتری بخواد هست...
- امکانش هست الان ابراز علاقه کنم برای دکتری، البته پیرو ایمیل قبلی و اضافه کردن یه توضیح کوچولو (اگه در مورد این توضیح هم راهنمایی کنید ممنون میشم)؟
-یا منتظر بمونم یه مدت دیگه از صفر ایمیل بزنم به استاد برای دکتری؟
در ضمن این دانشکده application deadline نداره.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

01-09-2014, 06:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-09-2014, 06:13 PM توسط Glee.)
نقل قول:M1KE
با توجه به اینکه مشخصا اشاره کردن برای ارشد پولی ندارن میشه برداشت کرد که برای دکترا پول دارن. پس با توجه به اینکه ارشد هم دارین می تونید همونطور که Soilman عزیز هم اشاره کردند بهشون بگین که در صورتی که ایشون موافق باشیند شرایط ادامه تحصیل در دکترا رو هم دارید و اینکه اول برای ارشد درخواست داده بودین این بوده که فکر می کردین شانس بیشتری براش دارین.
soilman
Dear Dr. ----,
I have explored your department’s graduate school website in detail, and find out that I do meet the entry requirements for PhD in ---- University. Your research line is an excellent fit for me because of its emphasis on ---- and ---, and I am very keen to do a PhD under your supervision.
The reason that I previously expressed my interest in applying for a Master's degree was that I thought it would increase my chance of getting admission and joining your group.
I would appreciate to know your opinion regarding my case in applying for a PhD, and my chance in joining your research group.
Regards,

نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

02-09-2014, 06:18 PM
سلام
در مکاتبه با استادی از دانشگاهی که جی آر ای جزو requirements اش نیست، گفتن اینکه قصد شرکت در آزمون جی آر ای رو دارم، خوبه؟ بده؟ اصلا چه تاثیری می تونه داشته باشه؟ فکر میکنم اشاره نشه بهتر باشه؟؟؟
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-09-2014, 06:54 PM
لازم نیست بهش اشاره ای بشه وقتی لازم نیست!
(02-09-2014, 06:18 PM)'ftn' نوشته: سلام
در مکاتبه با استادی از دانشگاهی که جی آر ای جزو requirements اش نیست، گفتن اینکه قصد شرکت در آزمون جی آر ای رو دارم، خوبه؟ بده؟ اصلا چه تاثیری می تونه داشته باشه؟ فکر میکنم اشاره نشه بهتر باشه؟؟؟

نقل قول  

آفلاین fatimab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-09-2014, 10:18 AM
سلام دوستان
[align=right]من به استاد مورد نظرم ایمیل زدم برای زمستان 2015 اون این جواب رو داد گفته تا نیمه دوم 2015 جای خالی ندارد. بهش چ جوابی بدم میخام بدونم نظرش در مورد من چیه.
[align=right]این ایمیل استاد بود
[align=right]Many thanks for your query, but at present I have no additional spaces available for PhD students. I won't have any more spaces until the second half of 2015.
[align=right][align=right]Cheers,
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-09-2014, 10:43 AM
وقتی استادی چنین جوابی میدن یعنی به طور مشخص قصد برداشتن شما رو در حال حاضر ندارند، حالا یا به خاطر اینکه ظرفیت کافی ندارند یا هم که شرایط پرونده شما رو ضعیف ارزیابی کردند. این حالت دوم رو به ندرت استادها به صورت مستقیم به دانشجو اعلام می کنند و معمولا با همون بهانه نداشتن ظرفیت پاسخ رد میدن.

البته با توجه به اینکه این استاد یک بازه زمانی مشخص کرده یک کورسوی امیدی هست که اگر تا سال بعد هنوز پذیرش نگرفته بودین دوباره بهشون ایمیل بزنید و پیگیر قضیه بشین. غیر از این، به نظرم دیگه وقت تون رو روی این استاد نگذارید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین fatimab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-09-2014, 11:24 AM
مرسی از جوابتون
من رزومه ضعیفی ندارم و در ضمن اینکه دانشجوی دکتر در ایران هستم ولی میخام اگه پذیرش بگیرم اینجا رو انصراف بدم
پس نظر شما اینه که دیگه ایمیلی بهشون نزنم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 100 بعدی »