عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در کره جنوبی
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-05-2014, 08:57 PM
(25-05-2014, 08:33 PM)'essikorea' نوشته: با سلام.یه سوالی داشتم راجع به برقراری ارتباط با اساتید دانشگاه های کره.من هرچی تو وبسایت دانشگاه سعول دنبال ایمیل استادا گشتم نتونستم پیداشون کنم.تو دپارتمان مخصوص رشتشونم که نگاه کردم بازم نتونستم پیدا کنم.از تو کدوم قسمت میتونم بهشون دسترسی پیدا کنم؟؟و اینکه از کجا بفهمم زمینه ی کاری و علایقشون تو چه زمینه ای هستش؟؟من میخوام واسه ارشد اگه بشه از یکی از استاداشون اوکی بگیرم.ممنون میشم اگه هرکدومتون اطلاع دارین جواب بدین.

دروود بر شما.
خیلی سخت نیست، شما ابتدا باید دپارتمان مربوطه رو پیدا کنی و بعد بدنبال گزینهای بنام staff, faculty academic staff بگردی. اونجا هم به زمینه استاد اشنا میشی هم ایمیل که باهاشون ارتباط بگیری.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین essikorea
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-05-2014, 09:17 PM
مرسی از راهنماییت.به نظرت ما که الان حدود 10ماه وقت داریم تا واسه اپلای از الان باهاشون ارتباط بگیریم یا نه؟؟چون من در حال نوشتن یه مقاله هستم که فعلا حالا کار داره تا تموم بشه.به نظرت با چند تاشون درمیون بذارم که دوس دارم تو فیلد اونها کار کنم و اینکه دارم مقاله مینویسم یا نه؟؟و اینکه به یکیشون ایمیل بزنم یا به چند نفرشون ایمیل بدم؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-05-2014, 09:52 PM
(25-05-2014, 09:17 PM)'essikorea' نوشته: مرسی از راهنماییت.به نظرت ما که الان حدود 10ماه وقت داریم تا واسه اپلای از الان باهاشون ارتباط بگیریم یا نه؟؟چون من در حال نوشتن یه مقاله هستم که فعلا حالا کار داره تا تموم بشه.به نظرت با چند تاشون درمیون بذارم که دوس دارم تو فیلد اونها کار کنم و اینکه دارم مقاله مینویسم یا نه؟؟و اینکه به یکیشون ایمیل بزنم یا به چند نفرشون ایمیل بدم؟؟

بهتره از همون 4-5 ماه مانده به اقدام اینکار رو انجام بدی، به هر حال فیلد و زمینه علاقمندی استاد مهمه!
شما اول باید چند دانشگاه پیدا کنی بعدش که تماس گرفتی با هر دانشگاه از یک استاد در دپارتمان ارتباط بگیری اگر بعد از 1 هفته یا 2 هفته جواب ندادن نفر بعدی! تا اینکه ان شاء الله نفر بعدی.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین psohrabi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-06-2014, 08:21 PM
یه سؤال از عزیزانی که مشغول به تحصیل تو کره جنوبی هستند ؛ اونجا به چه مشکلاتی برخوردین ؟ اگه باز هم حق انتخاب داشته باشید کره جنوبیو انتخاب میکنین ؟
نقل قول  

آفلاین engin.z
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-07-2014, 03:45 PM
سلام ، من کارشناسی و کارشناسی ارشدم هر دوتا کامپیوتر بوده ، الان اگر قصد داشته باشم رشته دیگه ای برای دکترا بخونم ، باید از اول شروع کنم ؟ ( مثلا یکی کارشناسی کامپیوتر خونده ، بعد میاد ارشد معماری می خونه )....
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

06-07-2014, 05:44 PM
(06-07-2014, 03:45 PM)'engin.z' نوشته: سلام ، من کارشناسی و کارشناسی ارشدم هر دوتا کامپیوتر بوده ، الان اگر قصد داشته باشم رشته دیگه ای برای دکترا بخونم ، باید از اول شروع کنم ؟ ( مثلا یکی کارشناسی کامپیوتر خونده ، بعد میاد ارشد معماری می خونه )....

سلام بر شما دوست عزیز
بنظر من دکتری میتونی رشته های نزدیک به لیسانس و فوق لیسانست مثلا ای تی - شبکه - هوش مصنوعی و ... بخونی ولی اگه بخوای یک دفعه به کل دور بشی مثلا ادبیات انگلیسی بخونی متاسفانه چون بیس شما فرق دارد هیچ دانشگاهی قبول نمی کند و فایده ای هم برای شما ندارد.
ارشد میشه دوباره اپلای کنی رشته دیگه ای بخونی ولی باید بدونی که برای دکتری قطعا مشکل عدم تطابق واحدهای پیشنیاز بر خواهی خورد پیشنهاد می کنم تغییر ندی خصوصا اگه معدلات بالا هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-07-2014, 06:50 AM
(15-06-2014, 08:21 PM)'psohrabi' نوشته: یه سؤال از عزیزانی که مشغول به تحصیل تو کره جنوبی هستند ؛ اونجا به چه مشکلاتی برخوردین ؟ اگه باز هم حق انتخاب داشته باشید کره جنوبیو انتخاب میکنین ؟

از نظر من بزرگترین مشکل در شرق اسیا عدم تطبیق مناسب فرهنگ ایرانی و اسیای شرق و کمبود غذاست. والا دانشگاهها و امکانات خیلی هم عالی هست. اما اگر واست اینکه تحویل بگیرن یا نگیرنت و همچنین غذا واست حاضر باشه یا نباشه مهم نباشه جای مناسبی است برای یه دوره از زندگی.
نقل قول  

آفلاین zara s1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-08-2014, 09:12 PM
سلام من دانشجوی کاردانی حرفه ای تدوین فیلم در دانشگاه علمی کاربردی هستم و تا حالا معدلم بالا بوده میخوام بدونم بعد از دریافت مدرک فوق دیپلم یا لیسانس برای ادامه تحصیل در کشور کره در همین رشته برای پذیرش یا بورسیه  ازکدوم دانشگاه ها باید درخواست بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

04-08-2014, 09:36 PM
(04-08-2014, 09:12 PM)'zara s1' نوشته: سلام من دانشجوی کاردانی حرفه ای تدوین فیلم در دانشگاه علمی کاربردی هستم و تا حالا معدلم بالا بوده میخوام بدونم بعد از دریافت مدرک فوق دیپلم یا لیسانس برای ادامه تحصیل در کشور کره در همین رشته برای پذیرش یا بورسیه  ازکدوم دانشگاه ها باید درخواست بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

دروود بر شما.
بورس تحصیلی در دوره فوق به شما زمانی تعلق میگیره که معدل بالا و نمره زبان انگلیسی خوبی داشته باشی این 2 شرط مهمه. ضمن اینکه برای لیسانس شانس فاند زیر 5% است. پس بهتره لیسانس هم ایران بخونی و رزومه خوبی جمع کنی. شما میتونی در همین رشته برای اکثر دانشگاهها اقدام کنی.
نقل قول  

آفلاین mahmod
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-09-2014, 12:35 PM
سلام از عزیزانی کع اطلاعاتی دارن یا مثل اقا امیر حسین تو کره اند سوال دارم کسانی که مثل من هنوز دبیرستانی هستن چه کار هایی میتونن بکنن که به کره راحت تر دست پیدا کنن و نزدیک تر شوند
تنهایی بیشترین مشکلاته
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 25 بعدی »