عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 131 132 133 134 135 136 137 138 139 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Oilman
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,341
24-08-2014, 08:51 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-08-2014, 08:53 AM توسط Oilman.)
با سلام
من دانشجوی سال دوم ارشد دانشگاه شریفم، رشته نفت. معدل 15.5. با رتبه عالی در کنکور ارشد.
لیسانسمم دانشگاه تهران بودم(با معدل خیلی پایین!!)
تافل و جی آر ای هنوز ندادم، مقاله هم ندارم.
ممنون میشم اگه نطرتون رو در مورد شانس من برا گرفتن پذیرش از دانشگاه های تاپ آمریکا و کانادا برای پاییز 2015 در مقطع دکترا بگین.
مسئله تحریم رشته نفت از جانب این کشورها رو مدنظر داشته باشین!
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

#1,342
24-08-2014, 09:44 AM
معدل کارشناسی به هر حال یکی از ملزومات پذیرش بسیاری از دانشگاه های برتر هست و اگرچه ممکنه در موارد معدودی که دیگر شرایط پرونده خیلی قوی باشه نادیده گرفته بشه ولی چیزی نیست که بشه روی اون حساب ویژه ای باز کرد. اگر معدل تون کمتر از 14 هست تقریبا باید روی دانشگاه هایی با رتبه های حدود 500 تا 700 بیشتر وقت بگذارید. سطح تافل تون رو هم سعی کنید به حدود 100 برسونید. با توجه به اینکه معدل کارشناسی تون کم هست باید در قسمت مقاله هم قوی تر ظاهر بشین و دست کم یکی دو تا مقاله داشته باشین که خیلی هم پرونده تون ضعیف نباشه. شانس ویزا برای رشته های مربتط با انرژی برای کانادا و آمریکا پایین هست ولی به هرحال صفر هم نیست. باید موضوع تون رو طوری انتخاب کنید که زیاد حساسیت برانگیز نباشه.
(24-08-2014, 08:51 AM)'Oilman' نوشته: با سلام
من دانشجوی سال دوم ارشد دانشگاه شریفم، رشته نفت. معدل 15.5. با رتبه عالی در کنکور ارشد.
لیسانسمم دانشگاه تهران بودم(با معدل خیلی پایین!!)
تافل و جی آر ای هنوز ندادم، مقاله هم ندارم.
ممنون میشم اگه نطرتون رو در مورد شانس من برا گرفتن پذیرش از دانشگاه های تاپ آمریکا و کانادا برای پاییز 2015 در مقطع دکترا بگین.
مسئله تحریم رشته نفت از جانب این کشورها رو مدنظر داشته باشین!

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Oilman
**
نقل قول

#1,343
24-08-2014, 10:03 AM
من روی استاد تز و توصیه نامه ایشون حساب ویژه ای باز کردم (بسیار شناخنه شده در سطح بین المللی) و البته روی برند دانشگاه لیسانس و ارشد و رتبه کنکور، از طرفی چون لیسانسم نفت نبوده (معدن) شاید بتونم با یه موضوع بین رشته ای این قضیه تحریم رو حل کنم.
 ولی این موضوع معدل پایین خیلی نگرانم کرده و البته نداشتن مقاله،
اگه همونطور که شما گفتین شانسم در حد رنک های 500 تا 700 باشه، فک کنم باید بیخیال اپلای بشم، چون قضیه رو خیلی دست بالا گرفته بودم...
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

#1,344
24-08-2014, 09:22 PM
ببینید در کل پذیرش یک بخشیش هم شانس هست. مثلا ممکنه موضوعی که شما کار می کنید خیلی شبیه به کاری باشه که اون استاد خارجی مدنظرش هست و در مقایسه با فرد دیگری که شرایط پرونده اش از شما بهتره بهتون اولویت داده بشه. یا مثلا خیلی ها شرایط پرونده شون خوبه ولی چون استادهای موردنظرش در اون سال ظرفیت خالی ندارند یا پروژه خاصی دستشون نیست نمی تونه ازشون پذیرش بگیره. یا باز هم برای مثال برخی رشته ها ممکنه تعداد متقاضی هاشون یا تعداد دانشگاه هایی که اون رشته رو دارند متفاوت باشه. مثلا رشته مهندسی عمران، مکانیک یا برق رو ممکنه همه دانشگاه های معروف کانادا یا آمریکا که دانشکده فنی دارند داشته باشند ولی رشته مهندسی نفت به دلیل خاص بودنش فقط در یک سری دانشگاه های خاص ارائه میشه. همه اینها باعث میشه که نشه یک عدد دقیقی برای شانس پذیرش فرد ارائه داد به ویژه که اطلاعی از موضوع کاری متقاضی و موضوع کاری استادهای خارجی و ظرفیت آزاد اونها یا شرایط فاندشون وجود نداره و بیشتر اطلاعات بر اساس یک تجربه کلی هست. 

شما با توجه به اینکه در شریف و تهران درس خوندین یک مقدار این شانس رو دارین که استادهایی در دانشگاه های بهتر هم از پرونده شما خوششون بیاد و به همین دلیل می تونید یک مقدار محدوده رتبه ها رو وسیع تر کنید و مثلا تا 300 نزدیک بشین و در هر رتبه ای که پذیرش بهتری گرفتین پیگیر همون بشین. برای اینکه شانس تون بیشتر بشه طبیعتا باید در دیگر مشخصه ها مثل GRE و مقاله ها قوی باشین.

(24-08-2014, 10:03 AM)'Oilman' نوشته: من روی استاد تز و توصیه نامه ایشون حساب ویژه ای باز کردم (بسیار شناخنه شده در سطح بین المللی) و البته روی برند دانشگاه لیسانس و ارشد و رتبه کنکور، از طرفی چون لیسانسم نفت نبوده (معدن) شاید بتونم با یه موضوع بین رشته ای این قضیه تحریم رو حل کنم.
اگه همونطور که شما گفتین شانسم در حد رنک های 500 تا 700 باشه، فک کنم باید بیخیال اپلای بشم، چون قضیه رو خیلی دست بالا گرفته بودم...

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,345
Lightbulb  24-08-2014, 10:00 PM
(24-08-2014, 10:03 AM)'Oilman' نوشته: من روی استاد تز و توصیه نامه ایشون حساب ویژه ای باز کردم (بسیار شناخنه شده در سطح بین المللی) و البته روی برند دانشگاه لیسانس و ارشد و رتبه کنکور، از طرفی چون لیسانسم نفت نبوده (معدن) شاید بتونم با یه موضوع بین رشته ای این قضیه تحریم رو حل کنم.

سلام
ببینید شما اطلاعات کامل ندادین و معدلهاتونم جالب نیست که مهمترین معیاره. با این وضع باید نمرات تافل و GRE خیلی بالایی بیارید و دو سه مقاله خوب ژورنالی داشته باشید و استادم که خوب همه باید پیدا کنند. امکان داره ولی رنکش با جور کردن اینایی که گفتم خیلی بهترم میشه بخاطر دانشگاهتون.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Oilman
**
نقل قول

#1,346
25-08-2014, 01:17 AM
هرنوع اطلاعاتی که فک میکنین لازمه بگین من عرض کنم تا این قضیه برام روشن شه،
خیلی ذهنم درگیرشه
ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,347
25-08-2014, 01:49 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-08-2014, 02:13 AM توسط M1KE.)
دیگه جزئی تر از این بعید می دونم بشه پیشنهاد خاصی داد و خودتون می بایست با توجه به تجربه های پژوهشی قبلی تون و مواردی که بهشون علاقه دارین به سایت استادها سر بزنید و ببینید روی چه موضوعاتی کار می کنند و با اونهایی که نزدیک به شما هستند ارتباط برقرار کنید. همونطور که در ایران فقط یک سری دانشگاه های تهران و خوزستان رشته نفت رو دارند در کانادا و آمریکا هم دانشگاه های معدودی رشته شما رو دارند و ممکنه در یک سری محدوده رتبه ها اصلا دانشگاهی که رشته شما رو داشته باشند پیدا نشه.

تا جایی که اطلاع دارم در کانادا دانشگاه های زیر رشته مهندسی نفت رو دارند:

- دانشگاه آلبرتا
- دانشگاه کلگری
- دانشگاه مموریال نیوفاندلند
- دانشگاه رجینا

در آمریکا هم دانشگاه های زیر رشته مهندسی نفت رو دارند:

- تگزاس آستین
- تگزاس ای اند ام
- استنفورد
- تگزاس تک
- کانزاس
- آلاسکا
- کارولینای جنوبی
- اوکلاهاما

پینوشت: دانشگاه آلاسکا از نظر عرض جغرافیایی تقریبا از تمام مناطق مسکونی کانادا هم بالاتر هست و دمای هوای اون فکر کنم تا 60- درجه هم برسه بنابراین شاید متقاضیان زیادی نداشته باشه. رتبه اش هم حدود 500 هست. فقط این رو هم در نظر بگیرید که مثلا رشته مهندسی نفتی که در آلاسکا تدریس میشه با اونی که در تگزاس تدریس میشه ممکنه یه مقدار متفاوت باشه. در اولی مثلا دروس یخ شناسی و حفاری در هوای سرد قطب شمال رو آموزش بدن و در دومی در عمق چند صد متری خلیج مکزیک رو آموزش بدن. این موضوع شاید روی زمینه کاری آینده تون یک مقدار تاثیر بگذاره.

(25-08-2014, 01:17 AM)'Oilman' نوشته: هرنوع اطلاعاتی که فک میکنین لازمه بگین من عرض کنم تا این قضیه برام روشن شه،
خیلی ذهنم درگیرشه
ممنون

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین foadraji
**
نقل قول

#1,348
25-08-2014, 12:45 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز، با رزومه زیر به نظر شما شانس پذیرش با فاند از کدوم دانشگاههای آمریکا رو دارم.
کارشناسی مهندسی شیمی - دانشگاه صنعتی اصفهان - معدل 14
کارشناسی ارشد - دانشگاه فردوسی مشهد - معدل 17/30
آیلتس 7
نمره جی آر ای: 315 (q = (168 , V = 147
مقاله : دو تا چاپ شده ISI با ایمکت 2.6 , دو تا جدیدا سابمیت کردم و یکی هم به عنوان نفر سوم دارم سابمیت میکنم
توضیحات : گرفتن فاند خوب برام خیلی مهمه؟ غیر از آمریکا بنظرتون کجاها شانس پذیرش با فاند دارم؟
نقل قول  

آفلاین nanock
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,349
26-08-2014, 05:53 PM
سلام،
واسه آمریکا میشه بدون GRE فرستاد و ازشون خواست درصورت امکان conditionaal accept بدن و مثلا بعد چند ماه یا موقع رسیدن نمره رو داد؟ اگه مخ استاد رو بزنیم که آقا فعلا نمی تونم ولی بقیه اش آماده اس، استاد میتونه کمیته پذیرش رو مجاب کنه؟
ممنون
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین pooriya2014
**
نقل قول

#1,350
27-08-2014, 11:32 PM
سلام دوستان یه چیزی ذهن منو درگیر کرده چند وقته دانشگاه The city college of new york  میخوام برای  biomedical engineering  اقدام کنم در سایت دانشگاه که نگاه کنید میبینید خیلی از پیشنیازهاش نمره مینیممش خیلی پایینه مثلا تافل 74 یا جی ار ای 1000 که ب راحتی میشه این نمراتو اوورد سوالم اینه که درصد پذیرش این دانشگاه نزدیک 40% چرا؟ کسی اپلای نمیکنه اینجا که انقد کمه یا کسیو قبول نمیکنند؟ با این پیش نیاز ها که اوتو ماتیک مورد 2 حذف میشه!!!!!! پس مشکل کجاس؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید من حتما باید این دانشگاه اپلای کنم به دلایلی.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 131 132 133 134 135 136 137 138 139 ... 224 بعدی »