عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین parinaz amn
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-08-2014, 02:19 PM
سلام. من کاردانی رو در دانشکده فنی و حرفه ای کرمان خوندم. هزینه آزاد کردن مدرکم رو دادم و الان مدرکم اومده. واسه ی گرفتن ریز نمرات باید از دانشگاه بخوام یا خودشون میدن؟ میشه راهنماییم کنین. بعد از گرفتن مدرک و ریز نمره باید چیکار کنم،با توجه به اینکه مدرک کارشناسیم هنوز گیره. برای تایید هر دو مدرک کاردانی و کارشناسی رو با هم به مجتمع آموزش عالی پیامبر اعظم ببرم یا هر کدوم جداست؟
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
21-08-2014, 09:49 PM
(19-08-2014, 02:19 PM)'parinaz amn' نوشته: سلام. من کاردانی رو در دانشکده فنی و حرفه ای کرمان خوندم. هزینه آزاد کردن مدرکم رو دادم و الان مدرکم اومده. واسه ی گرفتن ریز نمرات باید از دانشگاه بخوام یا خودشون میدن؟ میشه راهنماییم کنین. بعد از گرفتن مدرک و ریز نمره باید چیکار کنم،با توجه به اینکه مدرک کارشناسیم هنوز گیره. برای تایید هر دو مدرک کاردانی و کارشناسی رو با هم به مجتمع آموزش عالی پیامبر اعظم ببرم یا هر کدوم جداست؟

سلام دوست من؛
دوست بزرگوارم، شما در صورتی که الان نیاز دارید به ریز نمراتتون، باید درخواست بدید تا اونو دریافت کنید، با توجه به اینکه میفرمائید مدرک کاردانیتون آزاده، مشکلی هم برای دریافتش مسلما ندارید، منتها درخواست بدید اگر نیازِ فورس دارید.
بعد از اون در صورتی که شما دانشگاه محل تحصیلتون (هر دوی کاردانی و کارشناسی) تحت پوشش وزارت علوم هست، باید بعد از آزاد کردن مدرک کارشناسیتون، تائید هر دوی مدارک تحصیلیتون رو بگیرید که برای اطلاعات بیشتر میتونید به اینجا رجوع بفرمائید.
موفق باشید.
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین hamideh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-08-2014, 02:21 PM
با سلام
آیا امکان آزاد کردن مدارک ارشد  و لیسانس درحین تحصیل دکتری وجود دارد؟
همه اینها سراسری هستند.
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
22-08-2014, 06:09 PM
(22-08-2014, 02:21 PM)'hamideh' نوشته: با سلام
همه اینها سراسری هستند.

سلام دوست من، به فروم خوش اومدین Smile
بله شما میتونید مدارک دوره های قبلیتون رو در حین تحصیل دکتری از طریق خرید تعهدات تحصیلات رایگان، آزاد کنید که برای اطلاع از هزینه ها میتونید از اطلاعات این تاپیک استفاده کنید.
برای آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی تا جایی که من میدونم چون شما در حال حاضر دانشجو هستید و دانشجو بودن در واقع شغل محسوب میشه در نتیجه شما نمیتونید با عدم کاریابی اقدام به آزاد کردن مدرک دوره ی قبلیتون بکنید، البته در این مورد بهتره که بیشتر تحقیق کنید و یا موضوع رو از آموزش دانشگاه جویا بشید، اما در مورد خرید تعهدات مانعی وجود نداره و شما میتونید با پرداخت هزینه، مدارک دوره های قبلی رو آزاد کنید.
موفق باشید.

Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Bug  22-08-2014, 06:29 PM
(22-08-2014, 02:21 PM)'hamideh' نوشته: با سلام
همه اینها سراسری هستند.

با سلام به شما
به سه طریق مدارک رو میشه آزاد کرد: 1- خرید، که pama مدیر محترم در پست بالایی توضیح دادن. 2- کار کردن به اندازه سالهای تعهد آموزش رایگان، و 3- آزاد کردن از طریق عدم کاریابی، که 6ماه بعد از دوره فارغ التحصیلی هر مقطع میشه برای اون تشکیل پرونده داد. پس شما به عنوان دانشجو قانونا نمیتونید این قانون رو استفاده کنید(یعنی من نشنیدم و ندیدم دانشجوی دکترا چیز خاصی برای این مورد داشته باشه). اما،
تحصیلات تکمیلی این حسن رو داره که شما میتونید با این قانون مدارک تحصیلی مقاطع قبلی یعنی برای شما لیسانس و فوق لیسانستون رو در صورت داشتن سابقه کار آزاد کنید و که خودش غنیمتیه[img]images/smilies/cool.gif[/img]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین lmira
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-08-2014, 11:49 AM
سلام.من دانشجوی فوق دانشگاه آزاد تهران جنوب هستم.میخوام مدرک لیسانسم که از دانشگاه دولتی علامه هست رو آزاد کنم.امروزم نامشو از اداره کار گرفتم +اینکه قصد انصراف هم دارم از فوقم البته هنوز کاری نکردم.با این اوصاف میدن بهم یا چون دانشجوهستم نمیشه.من 90 لیسانسمو فارغ التحصیل شدم. و فوق هم ورودی 92 هستم.ترم 3 میشم.تا یه ماه دیگم دارم میرم آلمان و مدرک لیسانسمو لازم دارم.میشه بگید اوضاع من چی میشه!؟ 
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-08-2014, 03:52 PM
(24-08-2014, 11:49 AM)'lmira' نوشته: سلام.من دانشجوی فوق دانشگاه آزاد تهران جنوب هستم.میخوام مدرک لیسانسم که از دانشگاه دولتی علامه هست رو آزاد کنم.امروزم نامشو از اداره کار گرفتم +اینکه قصد انصراف هم دارم از فوقم البته هنوز کاری نکردم.با این اوصاف میدن بهم یا چون دانشجوهستم نمیشه.من 90 لیسانسمو فارغ التحصیل شدم. و فوق هم ورودی 92 هستم.ترم 3 میشم.تا یه ماه دیگم دارم میرم آلمان و مدرک لیسانسمو لازم دارم.میشه بگید اوضاع من چی میشه!؟ 

سلام 
چون شما ارشدتون دانشگاه روزانه نبوده پس مشکلی نیست. میتونید مدرک لیسانستون رو ازاد کنید 
من خودم شبانه بودم ارشد و مدرک لیسانسمو آزاد کردم . مشکلی پیش نیومد 
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین kianoosh777
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-08-2014, 05:37 PM
با سلام
من دانشجوی دکتری هستم که قصد انصراف دارم. می خواستم بدونم در صورت انصراف دارن می تونم مدرک فوق لیسانسم را با خرید تعهد آزاد کنم؟ از الان که انصراف بدم یک سال وقت دارم برای خدمت رفتن. تو این مدت می تونم مدرکم را بخرم و برای پذیرش اقدام کنم و از کشور خارج بشم؟!
نقل قول  

آفلاین lmira
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-08-2014, 07:14 PM
(24-08-2014, 03:52 PM)'mahnaz103' نوشته:
 سلام 
چون شما ارشدتون دانشگاه روزانه نبوده پس مشکلی نیست. میتونید مدرک لیسانستون رو ازاد کنید 
من خودم شبانه بودم ارشد و مدرک لیسانسمو آزاد کردم . مشکلی پیش نیومد 

سلام مرسی از پاسختون.پس دانشجو بودن من تاثیر نداره؟امروزم که با دانشگاه تماس گرفتم فقط تاریخ پرسید و اینکه وام گرقتی یانه که نگرفتم.گفت 25 شهریور زنگ بزن ایشالا آمادس!من تا اون موقع به احتمال زیاد ارشدم انصراف میدم.چون یه ماه بیشتر وقت ندارم.امیدوارم بدن بهم Sad

نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
24-08-2014, 07:26 PM
(24-08-2014, 07:14 PM)'lmira' نوشته:
سلام مرسی از پاسختون.پس دانشجو بودن من تاثیر نداره؟امروزم که با دانشگاه تماس گرفتم فقط تاریخ پرسید و اینکه وام گرقتی یانه که نگرفتم.گفت 25 شهریور زنگ بزن ایشالا آمادس!من تا اون موقع به احتمال زیاد ارشدم انصراف میدم.چون یه ماه بیشتر وقت ندارم.امیدوارم بدن بهم Sad

تا جایی که بنده اطلاع دارم، اگر کسی تحصیلش در مقطع بالاتر به صورت روزانه نباشه، دیگه تحصیل در مقطع بالاتر هیچ تاثیری برای ازاد سازی مدرک مقطع پائین تر نداره.  
من همون موقع که دانشجوی ارشد شبانه بودم ، مدرک لیسانسمو با عدم کاریابی آزاد کردم. برای اطلاعات دقیق تر و اطمینان بیشتر میشه همین سوال رو از دانشگاه پرسید. 
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 91 بعدی »