عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه نرم‌افزارها راهنمای نرم‌افزارهای تخصصی v
1 2 بعدی »
راهنما و آموزش نرم افزار Eviews

صفحه‌ها (48): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 48 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنما و آموزش نرم افزار Eviews
غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-08-2014, 02:15 PM
(14-08-2014, 11:54 AM)'hadi_q_acc' نوشته: دارم تاثیر حاکمیت شرکتی بر حق الزحمه حسابرسی برای 69 شرکت طی 5 سالو بررسی میکنم
با توجه به ادبیات (هم ایران، هم کشورهای دیگه) و مبانی نظری متغیرها رو وارد مدل کردم. متغیر موهومی مربوط به موسسه های بزرگ که حق الزحمه بالاتری درخواست میکننو وارد مدل کردم.
با توجه به اینکه بازه زمانی تقریبا کوتاهه نیازی به آزمون ریشه واحد هست؟ تو کتاب بالتاجی معمولا به داده هایی که N و T به سمت بی نهایت میل میکنن این آزمونو انجام داده
ضریب تعیین پایینه ولی دوربین واتسون تقریبا 1.6 هست.  
(دارم راجع به ریشه واحد اطلاعات بدست میارم بعد آزمونو انجام بدم)

دوست من 
آزمون ریشه واحد در حقیقت میگه که یک متغیر تابعی از تغییرات اون متغیر در دوره های قبل هست یا نه ؟
برای چک کردن خودهمبستگی بین متغیرها که یکی از دلایل پایین بودن ضریب تعیین هست، لازم هست. 
این هم باید بگم که معمولا تو داده های پانل ضریب تعیین بین 0.2 تا 0.7 هست و بیشتر تابع داده های مقطعی است. 
اماره دربین واتسون هم معمولا بین 1.8 تا 2 در نظر میگیرند. 
تو برآورد مدلتون آیا متغیرهای شما معنادار شدن یا نه ؟
یکبار مدل رو با متغیر موهومی تخمین بزن و ضریب تعیین رو یادداشت کن و بار دیگه با احتساب متغیر موهومی برآورد رو انجام بده. 
ببین نتایج چه تغییری میکنه؟
نقل قول  

آفلاین hadi_q_acc
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-08-2014, 03:05 PM
ضریب تعیین وقتی متغیر موهومی تو مدل هست 0.09 و وقتی نیست 0.08 هست.
آزمون خودهمبستگی تو ایویوزو چه جوری انجام بدم؟ (از کدوم قسمت؟)
آزمون ریشه واحدو وقتی انجام میدم این پیغام خطا رو نشون میده
group unit root tests are not available in a workfile with a panel structure
از 10 تا متغیر 4 تا معناداره، علامت همه ضرایب (مثبت و منفی بودن) به جز یک مورد با مبانی نظری سازگاره.

نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-08-2014, 11:45 PM
(14-08-2014, 03:05 PM)'hadi_q_acc' نوشته: ضریب تعیین وقتی متغیر موهومی تو مدل هست 0.09 و وقتی نیست 0.08 هست.
آزمون خودهمبستگی تو ایویوزو چه جوری انجام بدم؟ (از کدوم قسمت؟)
آزمون ریشه واحدو وقتی انجام میدم این پیغام خطا رو نشون میده
group unit root tests are not available in a workfile with a panel structure
از 10 تا متغیر 4 تا معناداره، علامت همه ضرایب (مثبت و منفی بودن) به جز یک مورد با مبانی نظری سازگاره.

آزمون خود همبستگی در ایویوز رو میتونید با استفاده از قسمت Residual test، گزینه serial correlation LM test انجام بدید. 
برای مشکل آزمون ریشه واحد شما نمیتونید برای داده های پانل به صورت گروهی برای داده های تون این آزمون رو انجام بدین. 
باید برای تک تک متغیرها به طور جداگانه این آزمون صورت بگیره و نه به صورت گروهی. 
به نظر میاد که تو مدل شما خودهمبستگی وجود داره. حالا آزمون بریوش گادفری که بالا روش انجامش رو گفتم انجام بدین تا ببینید نتیجه به چه صورت خواهد شد. 
فرضیه صفر بریوش-گادفری : خودهمبستگی وجود دارد. 
فرضیه مقابل : خود همبستگی وجود ندارد. 
براساس آماره F به دست آمده و احتمال مربوط به اون میتوان اظهار نظر کرد که در مدل خودهمبستگی وجود دارد یا نه ؟ 
نقل قول  

آفلاین hadi_q_acc
**
نقل قول

15-08-2014, 01:14 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-08-2014, 01:52 AM توسط hadi_q_acc.)
(14-08-2014, 11:45 PM)'eliroz' نوشته:
آزمون خود همبستگی در ایویوز رو میتونید با استفاده از قسمت Residual test، گزینه serial correlation LM test انجام بدید. 
برای مشکل آزمون ریشه واحد شما نمیتونید برای داده های پانل به صورت گروهی برای داده های تون این آزمون رو انجام بدین. 
باید برای تک تک متغیرها به طور جداگانه این آزمون صورت بگیره و نه به صورت گروهی. 
به نظر میاد که تو مدل شما خودهمبستگی وجود داره. حالا آزمون بریوش گادفری که بالا روش انجامش رو گفتم انجام بدین تا ببینید نتیجه به چه صورت خواهد شد. 
فرضیه صفر بریوش-گادفری : خودهمبستگی وجود دارد. 
فرضیه مقابل : خود همبستگی وجود ندارد. 
براساس آماره F به دست آمده و احتمال مربوط به اون میتوان اظهار نظر کرد که در مدل خودهمبستگی وجود دارد یا نه ؟ 

تو قسمت residual test  فقط یک گزینه داره histogram-normality test    Sad((
برای آزمون ریشه واحد چه جوری تک تک اینکارو بکنم؟ تو قسمت RANGE داده ها رو به صورت UNSTRUCTURED انتخاب کردم آزمون ریشه واحد به صورت گروهی انجام شد. این آزمون بی معنیه؟
 ببخشید که انقد میپرسم باور کن شب و روز ندارم، هر روز دارم کتاب میخونم. چون انگلیسیم هم زیاد تعریفی نداره خیلی بهم فشار میاره خوندن این کتابا. ببخشید و مرسی که وقت میذاری
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-08-2014, 02:50 AM
(15-08-2014, 01:14 AM)'hadi_q_acc' نوشته:
تو قسمت residual test  فقط یک گزینه داره histogram-normality test    Sad((
برای آزمون ریشه واحد چه جوری تک تک اینکارو بکنم؟ تو قسمت RANGE داده ها رو به صورت UNSTRUCTURED انتخاب کردم آزمون ریشه واحد به صورت گروهی انجام شد. این آزمون بی معنیه؟
 ببخشید که انقد میپرسم باور کن شب و روز ندارم، هر روز دارم کتاب میخونم. چون انگلیسیم هم زیاد تعریفی نداره خیلی بهم فشار میاره خوندن این کتابا. ببخشید و مرسی که وقت میذاری

دوست عزیز
برای خودهمبستگی من آزمون بروش گادفری رو گفتم که فقط برای داده های سری زمانی هست و برای پانل کاربرد نداره. ببخشید Sad
 چندین آزمون برای بررسی خودهمبستگی در داده های پانل وجود داره مثل LBI test statistics که برگرفته از مقاله ای از بالتاجی و وو در سال 1995 هست. اما نمیدونم چطور باید انجام داد. 
راحترین راه برای بررسی خودهمبستگی به نظرم این هست که در قسمت estimate equation که متغیرهاتون رو وارد میکنید (1)AR  رو وارد کنید. آنگاه طبق احتمال و آماره t می توان در مورد خودهمبستگی در مدل اظهار نظر کرد. 

روی هر متغیری که دارید کلیک کنید در پنجره باز شده، قسمت unit root test ،میتونید آزمون ریشه واحد رو انجام بدید. 
چندین آزمون برای بررسی ایستایی چون: آرمون LLc لین، لوین و چو، ازمون ایم شین و پسران و ... وجود داره که در اون قسمت میتونید مشاهده کنید . 
به نظر من بهتره از help  ایویوز که در اینجا گذاشته شده استفاده کنید خیلی خوب و با تصویر نحوه کار رو توضیح داره و بهتر میتونید یاد بگیرید. درسته به انگلیسی هست اما راحته. قسمت داده های پانل از صفحه 619 شروع میشه و آزمون ریشه واحد در ص: 639. 

نقل قول  

آفلاین hadi_q_acc
**
نقل قول

16-08-2014, 04:04 AM
وقتی میخوام آزمون ریشه واحد انجام بدم این error نشون میده
error unable to compute any results with the selected option
برای آزمون خود همبستگی هم این error  نشون داده میشه:
random effects may not be estimated in specifications containing ar terms
من فکر میکنم نرم افزار با من لج کرده Smile)

نقل قول  

آفلاین hadi_q_acc
**
نقل قول

Smile  16-08-2014, 12:33 PM
(16-08-2014, 04:04 AM)'hadi_q_acc' نوشته: وقتی میخوام آزمون ریشه واحد انجام بدم این error نشون میده
error unable to compute any results with the selected option
برای آزمون خود همبستگی هم این error  نشون داده میشه:
random effects may not be estimated in specifications containing ar terms
من فکر میکنم نرم افزار با من لج کرده Smile)

یه کار جدید انجام دادم R-squar به 0.82 رسید Smile 
یه وقفه از متغیر وابسته وارد مدل کردم
اینکارو میتونم به این صورت که حق الزحمه حسابرسی هرسال به قرارداد سال قبل مرتبطه توجیه کنم؟
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-08-2014, 10:10 PM
(16-08-2014, 12:33 PM)'hadi_q_acc' نوشته:
یه کار جدید انجام دادم R-squar به 0.82 رسید Smile 
یه وقفه از متغیر وابسته وارد مدل کردم
اینکارو میتونم به این صورت که حق الزحمه حسابرسی هرسال به قرارداد سال قبل مرتبطه توجیه کنم؟

دوست عزیز 
میشه اما باید با دلیل این کار رو کرد.
به همین خاطر به شما گفتم آزمون ایستایی انجام بدین تا ببینید که کدوم متغیرهای شما با دوره های ماقبل اش در ارتباط هست یا نه ؟!
تا بعد بتونید همچنین کاری انجام بدید.
نقل قول  

آفلاین hadi_q_acc
**
نقل قول

17-08-2014, 03:27 AM
(16-08-2014, 10:10 PM)'eliroz' نوشته:
دوست عزیز 
میشه اما باید با دلیل این کار رو کرد.
به همین خاطر به شما گفتم آزمون ایستایی انجام بدین تا ببینید که کدوم متغیرهای شما با دوره های ماقبل اش در ارتباط هست یا نه ؟!
تا بعد بتونید همچنین کاری انجام بدید.

تو قسمت قبل نوشته بودم که نرم افزار چه خطاهایی نشون میده، لطفا راجع به اونا راهنمایی کنید تا بتونم انجامش بدم
حالا اگه هممخطی، عدم ایستایی و یا ناهمسانی وجود داشته باشه باید چه کاری انجام داد؟
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-08-2014, 11:21 PM
(17-08-2014, 03:27 AM)'hadi_q_acc' نوشته:
تو قسمت قبل نوشته بودم که نرم افزار چه خطاهایی نشون میده، لطفا راجع به اونا راهنمایی کنید تا بتونم انجامش بدم
حالا اگه هممخطی، عدم ایستایی و یا ناهمسانی وجود داشته باشه باید چه کاری انجام داد؟

دوست عزیز 
در مورد خطای اول، اون نمونه ای که شما گرفتین یا اون متغیری که دارین ایستایی براش قابل محاسبه نیست که می تونه به دلیل تعداد مشاهدات کم باشه .
خطای دوم ، در برآورد با اثرات تصادفی وارد کردن متغیر AR مجاز نیست. شما AR وارد کردین یا (1)AR ؟
اگر AR وارد کردید که خطا مربوط به اون هست و شما باید تعداد وقفه هم مشخص کنید. مثلا (1)AR یا (2)AR

در مورد ایستایی وقتی متغیر در سطح ایستا نباشد باید یک وقفه با عرض از مبدا و بدون عرض از مبدا بررسی کنید اگر ایستا شد که متغیر با یک وقفه در مدل وارد میشه، و اگر ایستا نبود باید با وقفه 2 محاسبه کنید. 

به نظرم بیاید از اول نحوه ورود داده ها تون رو چک کنید که بر حسب داده های پانل درست وارد کردید یا نه ؟ 
بعد از متغیرها آزمون ایستایی بگیرید. 
به خاطر اینکه بتونید تغییرات متغیر در ابعاد کوچک تر بررسی کنید میتونید همه متغیرهاتون به صورت لگاریتمی وارد کنید. 
و مدل رو برآورد کنید. 
برای تعریف لگاریتم متغیر در ایویوز شما میتونید از گزینه Generate  استفاده کنید و در پنجره باز شده به صورت ذیل لگاریتم متغیر رو تعریف کنید: (lx= log(x

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (48): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 48 بعدی »