عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
« قبلی 1 2
غلط های املایی و نگارشی

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
غلط های املایی و نگارشی
آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-01-2011, 04:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-01-2011, 04:42 AM توسط spt.)
مهمه که بدونیم که داریم درست مینویسیم چون خیلی ها قراره به این نوشته ها نگاه کنن!!
با توجه به این که این سایت برای افراد تحصیل کرده هست و مطمئنن فرهنگ ساز خاهد بود. و با توجه به توصیه های فرهنگستان زبان فارسی و با توجه به دلایل منطقی و عقلی خاهش میکنم بنویسید نظر ها و پیشنهاد ها.
دلیلی 1: این درسته که خیلی کلمه های زبان ما عربی هستند اما تنها ریشه شون عربیه و الان دیگه کاملا فارسی شدن!! نمیدونم برای شما هم پیش اومده یا نه اما یه لغت عربی رو به عرب ها میگید نمیفهمن!!! این برای اینه که ما کاربرد و معنی اون لغت ها رو عوض کردیم و الان توی زبان ما معنی داره نه توی زبان اون ها!!! برای همین نظر درسته دارای ریشه ی عربی هست اما الان دیگه فارسیه و بهتره به شیوه ی فارسی جمع بسته بشه...
دلیل 2: از نظر خانشی زشته
دلیل 3: باعث ادامه ی فرهنگ غلط میشه!!
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-01-2011, 11:46 AM
به شدت موافقت شد. ممنون از یادآوری خوبت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

13-07-2013, 01:25 AM
بابک عزیز
آیا این نسخه از ادیتور فروم، امکانی در خصوص spell checker  دارد؟ (البته مسلما به زبان انگلیسی)
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

14-07-2013, 12:04 PM
خیر این امکان رو نداره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

18-07-2013, 02:48 AM
بابك جان بدون اين spell checker‌پير ميشيما. [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]من ديكته ام ضعيفه داشتم مينوشتم ديدم غلط نگرفت خلاصه شك كردم با ديكشنري چك كردم ديدم يك حرف جا مونده. خلاصه بايد يه ديكشنري هم باز باشه كنار دستم. نميشه حالا مثلا يه كاريش كرد ؟ من البته به برنامه نويسي اين صفحات وب و فاروم ها اشراف ندارم ولي فكر كنم كار نشد نداشته باشه. نميشه كاربردش رو از جايي عاريه گرفت به اينجا اضافه كرد مثلا؟ ببخشيد اگر سوالم جاهلانه است ميگم كه من به اين فاروم ها و كدهاشون اصلا اشراف ندارم. 
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

18-07-2013, 03:57 AM
(18-07-2013, 02:48 AM)'SimonFrom-A.A' نوشته: بابك جان بدون اين spell checker‌پير ميشيما. [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]من ديكته ام ضعيفه داشتم مينوشتم ديدم غلط نگرفت خلاصه شك كردم با ديكشنري چك كردم ديدم يك حرف جا مونده. خلاصه بايد يه ديكشنري هم باز باشه كنار دستم. نميشه حالا مثلا يه كاريش كرد ؟ من البته به برنامه نويسي اين صفحات وب و فاروم ها اشراف ندارم ولي فكر كنم كار نشد نداشته باشه. نميشه كاربردش رو از جايي عاريه گرفت به اينجا اضافه كرد مثلا؟ ببخشيد اگر سوالم جاهلانه است ميگم كه من به اين فاروم ها و كدهاشون اصلا اشراف ندارم. 
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]

سایمون جان، شما اگر از مرورگر گوگل کروم یا فایرفاکس استفاده کنی، این مرورگرها خودشون قابلیت Spell Checker رو دارند که میتونید با فعال کردنش از طریق Option برنامه، ازش استفاده کنید و دیگه نیازی به لغت نامه و ... هم نخواهد بود.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

18-07-2013, 04:29 AM
(18-07-2013, 03:57 AM)'MaMi' نوشته:

سایمون جان، شما اگر از مرورگر گوگل کروم یا فایرفاکس استفاده کنی، این مرورگرها خودشون قابلیت Spell Checker رو دارند که میتونید با فعال کردنش از طریق Option برنامه، ازش استفاده کنید و دیگه نیازی به لغت نامه و ... هم نخواهد بود.

دستت درد نكنه . من كروم دارم الان چك كردن تيك خورده . نميدونم چرا چك نميكنه. بروزر ديگه هم به دلمون نميچسبه. حالا ديگه پينگليش مينويسم تا حد ممكن [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]بازم سپاس از كمكت. شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

18-07-2013, 05:15 AM
(18-07-2013, 04:29 AM)'SimonFrom-A.A' نوشته:
دستت درد نكنه . من كروم دارم الان چك كردن تيك خورده . نميدونم چرا چك نميكنه. بروزر ديگه هم به دلمون نميچسبه. حالا ديگه پينگليش مينويسم تا حد ممكن [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]بازم سپاس از كمكت. شادزي

این ادیتور در کروم دو تا باگ داره:  1- هنگ کردن موقع استفاده برخی از hot key ها  2- کار نکردن spell checker
من هم همین مشکلات را دارم [img]images/smilies/smile.gif[/img]
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

18-07-2013, 05:39 AM
(18-07-2013, 05:15 AM)'ForeverBlue' نوشته:
این ادیتور در کروم دو تا باگ داره:  1- هنگ کردن موقع استفاده برخی از hot key ها  2- کار نکردن spell checker
من هم همین مشکلات را دارم [img]images/smilies/smile.gif[/img]

فكر نكنم با بروز كردنم حل شه. من آخرين نسخه رو امتحان كردم . ممكنه بخاطر اين باشه كه مثلا كروم براي ايران تحريمه؟ البته شنيدم تحريمها برداشته شده. 
خلاصه تقصير اين معلم اول ابتداييه به ما ديكته ي فارسي خوب ياد داد ولي انگليسي رو پشت گوش انداخت. 
[img]images/smilies/tongue.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

18-07-2013, 09:21 AM
این ویرایشگر، یک جعبه متنی (text box) ساده نیست و به این خاطر spell check درش کار نمی‌کنه، اما اگر ویرایشگر رو در حالت «سورس» قرار بدید، spell check مرورگر کار خواهد کرد.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 09:29 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی