عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز ترجمه مدارک ترجمه واژه‌هاي مدارك تحصيلي و ريز نمرات

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ترجمه واژه‌هاي مدارك تحصيلي و ريز نمرات
آفلاین hossein20j
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-02-2014, 12:11 AM
ترجمه واحد حذف شده چي ميشه؟ (همون حذف اضطراري منظورمه)
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
17-02-2014, 12:38 AM
(16-02-2014, 12:11 AM)'hossein20j' نوشته: ترجمه واحد حذف شده چي ميشه؟ (همون حذف اضطراري منظورمه)

سلام
میشه Emergency withdrawal
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-02-2014, 09:27 AM
(16-02-2014, 12:11 AM)'hossein20j' نوشته: ترجمه واحد حذف شده چي ميشه؟ (همون حذف اضطراري منظورمه)

ahmadpashaei عزیز درست اشاره کردن و واسه من هم مترجم معتبر ترجمه کرده:
emergency dropped
 بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mani.mahvash
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-03-2014, 08:19 PM
Emergency Withdrawal ترجمه درست این عبارت است
نقل قول  

آفلاین zahya
**
نقل قول

01-08-2014, 01:44 PM
سلام دوستان جان..
خیلی خیلی ممنون میشم ترجمه ریز نمرات مهندسی شهرسازی (دانشگاه آزاد) را رو سایت قرار بده..نیاز فوری دارم
با تشکر از همکاری شما.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Music  01-08-2014, 02:24 PM
سلام. من اینو از یک کاربر که 3 سال پیش در سایت دیگه ای نوشته بود نقل می کنم .البته مقداری ویرایش کردم و لینکش رو هم بررسی کردم. امیدوارم الانم همینطور باشه:
[align=right]روش ترجمه سرفصل دروس
.
1-سازمان مرکزی (خیابان پاسداران ) معاونت آموزشی درخواست سر فصل دروس میکنید.[align=right]نکته: باید اضافه کنم الان باید برید همون مرکز دانشگاه آزاد واقع در نیستان 9، چون دیگه معاونت دانشجویی واقع در گلستان8 قبول نمیکنه .وارد که شدید اتاق 12 .سعی کنید قبلش برگه ها رو پرینت گرفته باشید تا مسئول مربوطه مهر رو بهتون بده تا صفحاتش رو مهر کنید.[align=right]2-یه cd بهتون میده که از تو [align=right]این سایت
 استخراج کرده و میگن برو پرینت کن بیار تا مهر بزنیم .[align=right]3- بعد که بردید تو خیابون پاسداران پرینت گرفتید - بستگی به رشته شما از 90 تا 150 صفحه همراه بخشنامه ها و سرفصل دروس- دوباره میبرید همونجا تمام صفحه ها رو مهر میکند و یه نامه برای ترجمه به شما میدهد که این نامه به اسم خود شما صادر میشود و برای ترجمه سرفصل حتما باید ببرید دارالترجمه.[align=right]4-بعد یه کپی از اون صفحه های مهر شده و نامه رو میزنید زیر بقل میبرید دارالترجمه و میگید ((خلاصه سر فصل دروس رو بهم بده)) دقت کنید نامه رو که از شما میگیره دیگه به شما پس نمیده چون اون نامه رو وزارت دادگستری میگیره و دیگه پس نمیده..پس با دارالترجمه درگیر نشید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین zahya
**
نقل قول

01-08-2014, 02:30 PM
سلام مجدد.ب دوستان جان .ممنون از اینکه اینقدر سریع پاسخ دادید..منظورم ترجمه خود ریز نمرات  رشته شهرسازی به انگلیسی است ک نیاز دارم..میخام  سیلابس دروس رو چک کنم...
خیلی خیلی ممنون میشم اگه ترجمه دروس رو دارید بمن کمک بفرمایید..با تشکر
نقل قول  

آفلاین setareh2014
**
نقل قول

15-09-2014, 09:53 PM
ببخشیدبرای مدرک کاردانی چه عبارتی باید در رزومه بنویسیم؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Bug  15-09-2014, 11:30 PM
(15-09-2014, 09:53 PM)'setareh2014' نوشته: ببخشیدبرای مدرک کاردانی چه عبارتی باید در رزومه بنویسیم؟

سلام
کاردانی: Associate Degree
کارشناسی: Bachelors Degree و کارشناسی ارشد: Masters Degree
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین setareh2014
**
نقل قول

17-09-2014, 12:12 AM
ببخشید برای مدرک کاردانی به کارشناسی چی ؟منظورم اینه که من یک مدرک کاردانی دارم که می نویسم Associate Degree و بعد برای مدرک کاردانی به کارشناسی چی بنویسم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 12 بعدی »