عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 110 111 112 113 114 115 116 117 118 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین سهیل توفیقی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,131
28-07-2014, 01:56 AM
خیلی ممنون از راهنماییتون'
پس با توجه به حرف شما من تا پایان ترم ۶ زیاد نیاز نیست که دنبال دانشگاه باشم اما کشورش برام خیلی مهمه وخیلی دوست دارم که بتونم این شانس رو تو آمریکا به دست بیارم'بنابراین من تا پایان ترم۶ باید فقط به فکر معدل بالا باشم اما در مورد زبان امکانش هست که یکم بیشتر منو راهنمایی کنید که به امید خدا اگر قراره از الان شروع کنم هر وقت خواستم برای پذیرش اقدام کنم دستم تو این مورد باز باشه'
یک سوال دیگه اونم اینکه اگر معدلم بالا بیاد نمره زبانم هم بد نباشه با توجه به این که مقاله ای ندارم ویک ترم هم مشروط شدم ایا برای تحصیل تو امریکا به همراه فاند شانسی دارم?میشه بگین چند درصد احتمال داره?
خیلی ممنون از پاسخگوییتون'
ان فدر شکست میخورم تا شکست دادن را بیاموزم.s:t
نقل قول  

آفلاین tamasha
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,132
28-07-2014, 02:17 AM
سلام .من رشته تحصیلیم موسیقی بوده و برای فوق میخواستم بدونم که آیا امکان ادامه تحصیل در رشته تاریخ هنر رو دارم؟یا این رشته شناور نیست.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که چطور میتونم  از  شرایط پذیرش در این رشته در دانشگاه های ترکیه مطلع شم.ممنون
ضمنن ممنون میشم برام منبعی معرفی کنید که بتونم اطلاعاتی در زمینه رشته هایی که برای فوق لیسانس مرتبط با رشته تحصیلیم هستند و میتونم در اونها ادامه تحصیل بدم رو داشته باشم.سپاس
نقل قول  

آفلاین Dr.Ahf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,133
28-07-2014, 01:48 PM
این سوالمو جوابشو ندادید...
آیا همگام با تحصیل میشه کار کرد و هزینه های زندگی رو در آورد؟
نقل قول  

آفلاین pipo14
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,134
28-07-2014, 11:58 PM
درود خدمت دوستان عزیز
من دانشجوی ترم 2 ارشد مهندسی شیمی ام،میخواستم ببینم برای پذیرش دکتری در یکی از دانشگاه های کانادا چکار باید کرد!؟
معدل کارشناسی 14.30 ارشد هم فعلن 15،زبان هم ضعیفم!
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,135
Exclamation  29-07-2014, 10:28 AM
(28-07-2014, 01:48 PM)'Dr.Ahf' نوشته: این سوالمو جوابشو ندادید...

نه،با ویزای دانشجویی نمیشه کار کرد. حالا اگر در مدارس پزشکی فرقهایی وجود داره من نمی دونم. منظورم به عنوان کمک هزینه و .... برای کمک در بیمارستان هست که نمیدونم چنین چیزی برای رزیدنتها وجود داره یا نه. ولی کار بیرون دانشگاه رو اصلا نمی تونید انجام بدین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
#1,136
29-07-2014, 07:55 PM
(28-07-2014, 01:48 PM)'Dr.Ahf' نوشته: این سوالمو جوابشو ندادید...

من نکته ای رو اضافه کنم، شما وقتی ویزای F1 (دانشجویی) داری، طبق مقررات حداکثر 20 ساعت در هفته، اون هم در دانشگاه میتونید کار کنید. البته در خارج از دانشگاه هم تحت شرایط خاصی میتونید کار کنید که شامل OPT و Internship یا CPT است. البته برای اینکه بتونید به صورت OPT یا CPT کار کنید، حداقل یک سال باید از ورود شما به امریکا گذشته باشه. ادامه مباحث OPT و CPT رو میتونید در تاپیک کار off-campus در هنگام و پس از تحصیل با ویزای دانشجویی (OPT & CPT) دنبال کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین sarahalm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,137
30-07-2014, 04:48 PM
لیسانس معماری از دانشگاه آزاد مشهد
معدل 17.5
میخوام بدونم نمره تافل و ایلتسم چند باید بشه تا بتونم فاند بگیرم ؟دانشگاه مهم نیست براموبیشتر هزینه تحصیل و زندگی تو اون کشور برام مسئله ست.
نقل قول  

آفلاین ashkan065
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,138
30-07-2014, 07:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-07-2014, 09:03 PM توسط ashkan065.)
(30-07-2014, 04:48 PM)'sarahalm' نوشته: لیسانس معماری از دانشگاه آزاد مشهد
معدل 17.5
میخوام بدونم نمره تافل و ایلتسم چند باید بشه تا بتونم فاند بگیرم ؟دانشگاه مهم نیست براموبیشتر هزینه تحصیل و زندگی تو اون کشور برام مسئله ست.

سلام.
نمره ي 6.5 به بالا براي ايلتس خوبه ترجيحا 7
اطلاعات بيشتري لازمه كه بگي.دنباله فاند هستي؟يا فول فاند ؟چه كشورايي مد نظرته...؟و...؟
چون براي مقطع ارشد شانس گرفتن فاند كمه اما نه اينكه غير ممكن باشه.
دانشگاه هاي امريكايي ازمون gre رو اجباري كردن اگر به فكر اونجا هستي حتما لازمه اين ازمون رو انجام بدي ولي براي اروپا نه اين طور نيست اجاري نيست.
داشتن توصيه نام از اساتيد هم تاثير مثبتي داره براي گرفتن فاند.
نقل قول  

آفلاین golezan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,139
31-07-2014, 01:22 AM
با سلام و خسته نباشید....
قبل از همه چیز از اینکه یه همچین سایتی راه انداختید تشکر می کنم...
من لیسانس مهندسی مکانیک دانشگاه خواجه نصیر تهران دارم با رتبه 550 کارشناسی معدل کارشناسیم 15/10 هست
الانم رتبه تبدیل انرژی ارشدم 130 شده و شبانه دانشگاه تهران میرم.
احتمال اینکه پروژه کارشناسیم مقاله ISI بشه خیلی زیاده
میخواستم بدونم واسه فول فاند گرفتن از دانشگاه های زیر 100 امریکا یا کانادا باید چکار کنم؟
منظورم معدل ارشد ؟ نمره تافل؟نمره GRE؟ و کلا یه راهنمایی کلی بکنید خیلی ممنون میشم
واسه دکتری میخوام برم و هزینه برام خیلی مهمه
بازم ممنون از سایت خوبتون
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,140
Rainbow  31-07-2014, 10:06 AM
(31-07-2014, 01:22 AM)'golezan' نوشته: با سلام و خسته نباشید....
قبل از همه چیز از اینکه یه همچین سایتی راه انداختید تشکر می کنم...
من لیسانس مهندسی مکانیک دانشگاه خواجه نصیر تهران دارم با رتبه 550 کارشناسی معدل کارشناسیم 15/10 هست
الانم رتبه تبدیل انرژی ارشدم 130 شده و شبانه دانشگاه تهران میرم.
احتمال اینکه پروژه کارشناسیم مقاله ISI بشه خیلی زیاده
میخواستم بدونم واسه فول فاند گرفتن از دانشگاه های زیر 100 امریکا یا کانادا باید چکار کنم؟
منظورم معدل ارشد ؟ نمره تافل؟نمره GRE؟ و کلا یه راهنمایی کلی بکنید خیلی ممنون میشم
واسه دکتری میخوام برم و هزینه برام خیلی مهمه
بازم ممنون از سایت خوبتون

سلام و خوش آمدین به این سایت
اگر به اون دانشگاه های آمریکا می خواید برید باید دانشگاه های خوبی درس خونده باشید که همینطوره،مقاله های خوبی داشته باشید که که ظاهرا اینطور خواهد شد. ولی معدل لیسانستون خیلی بالا نیست. پس اولا باید معدل ارشدتون رو حتما بالای 17 بیارید و دوم باید نمره GRE خوبی بیارید یعنی دیگه حتما مجموع کوانت و وربال رو بالای 320 بیارید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 110 111 112 113 114 115 116 117 118 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 19-05-2025، 02:28 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی