عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General

صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 28 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General
آفلاین mehrdadbala
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-07-2014, 04:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-07-2014, 04:10 PM توسط mehrdadbala.)
(30-07-2014, 02:11 PM)'blur' نوشته:
ممنون دوستم که سوالتون رو عمومی پرسیدین. دوستان دیگه هم نظرشون رو بگن بهتره. من الان دوباره یه چند نکته به ذهنم رسید که خدمتتون عرض می کنم. همونطور که عرض شد اولین و مهمترین منبع official guide هست. به اضافه توضیحات این کتاب، دوتا کامپلت تستش و دوتا تست practice book  ها هم جزو واجبات هستن. تست هارو بزنید و با دقت اصلاح کنید. خود اینا کلی وقت گیرن. حالا یه مسئله دیگه هست که من یادم رفت سوال کنم که وضع ریاضیتون چطوره مثلا رشته تون ریاضی و فنی بوده یا چیز دیگه. اگر فنی بودین بعد آشنایی با مباحث تو official guide فقط تست بزنید. اگر نه، توضیحات یه کتاب دیگه رو هم بخونید. من چند صفحه قبلی رو هم دیدم به نظرم این پست بهتون کمک می کنه. بقیه سوالاتتون هم همونطور که گفتم، اولا تایپ رو برا امتحان کامپیوتری تمرین کنید، ثانیا حتما کتاب های GRE Revised رو کار کنید

ممنونم
من حدود 15 روز دیگه ایلتس دارم بعدش میخوام برای جی ار ای بخونم و همونطور که گفتم حدود 1 ماه و 2 هفته وقت دارم این ی مقدار دستمو توی خوندن کتاب های مختلف میبنده.
ریاضیم خوبه! من رشته ام حسابداریه ولی دبیرستان ریاضی بودم. رتبه کارشناسیم 2500 منطقه 1 بود.
پس اگر درست جمع بندی کرده باشم 2 تا کتاب معرفی کردید: Officail guide , Practice book که این ها سوالات تمام بخش هارو دارند. درسته؟

*** این کتاب practice book  برای خود ETS  هستش؟1 کتابه یا چند تا؟ به همین اسم توی بازاره؟ ( ی کم توضیح میدید راجع به این کتاب)

*** همونطورکه گفتم بخش کوانت نزدیک ب کامل زدنش برای من خیلی مهم تره! دوستان همه میگن اسونه ولی دقت زیادی میخاد کامل زدنش! برای همین میخوام نصف زمان خوندن رو صرف کوانت بکنم. بخش وربال هم فقط بالای 140 بزنم.  سوالم دیگم اینه که به نظرتون کار کردن این 2 تا کتاب میشه به این رسید؟خصوصا برای کوانت کافیه؟ این تقسیم بندی زمانی هم که گفتم خوبه یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
30-07-2014, 06:07 PM
(30-07-2014, 04:04 PM)'mehrdadbala' نوشته:
ممنونم
من حدود 15 روز دیگه ایلتس دارم بعدش میخوام برای جی ار ای بخونم و همونطور که گفتم حدود 1 ماه و 2 هفته وقت دارم این ی مقدار دستمو توی خوندن کتاب های مختلف میبنده.
ریاضیم خوبه! من رشته ام حسابداریه ولی دبیرستان ریاضی بودم. رتبه کارشناسیم 2500 منطقه 1 بود.
پس اگر درست جمع بندی کرده باشم 2 تا کتاب معرفی کردید: Officail guide , Practice book که این ها سوالات تمام بخش هارو دارند. درسته؟
*** این کتاب practice book  برای خود ETS  هستش؟1 کتابه یا چند تا؟ به همین اسم توی بازاره؟ ( ی کم توضیح میدید راجع به این کتاب)
*** همونطورکه گفتم بخش کوانت نزدیک ب کامل زدنش برای من خیلی مهم تره! دوستان همه میگن اسونه ولی دقت زیادی میخاد کامل زدنش! برای همین میخوام نصف زمان خوندن رو صرف کوانت بکنم. بخش وربال هم فقط بالای 140 بزنم.  سوالم دیگم اینه که به نظرتون کار کردن این 2 تا کتاب میشه به این رسید؟خصوصا برای کوانت کافیه؟ این تقسیم بندی زمانی هم که گفتم خوبه یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟

بله چاپ خود ETS هست. official guide و  practice book اول اینجاست و دومی. پرکتیس بوک ها توضیحاتشون مشابه official guide هست و فقط کامپلت تست هاشون هست که مطرحه و تو سایت ETS هم می تونید پیداشون کنید. البته برا امتحان کاغذی هستن ولی سوالات فرقی ندارن. یه آزمون کامپیوتری هم باید رو سایت ETS باشه. دوست من کسانی که 170 کامل رو از کوانت می گیرن خیلی هم زیاد نیستن و هرچقدر میشه باید بخونید. توضیحات official guide رو که خونیدن تست بزنید. این کامپلت تست ها که جای خود دارن ( دو تا سه ست رو نزدیک امتحان بزنید) بهتره و احتمالا برای نمره کامل باید از کتاب های دیگه هم تست بزنید. اونچه که مسلمه این مدت برای گرفتن نمره خوب وربال کافی نیست بنابراین به نظر من هم بهتره تمرکز اصلی تون رو کوانت باشه. برا بخش وربال بهتره رو سوالات ردینگ کار کنید تا اونجایی که ممکنه
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین r0a0m0k
**
نقل قول

10-08-2014, 10:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2014, 10:04 AM توسط r0a0m0k.)
با سلام..
 من برنامه ریزی دارم که خرداد یا تیر ماه gre شرکت کنم..روزی هم فقط یک ساعت می تونم براش وقت بزارم چون می خوام واسه تافل هم بخونم.. به نظرتون من چه منابعی رو استفاده کنم و از کدوم منابع اول شروع کنم؟؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
Rainbow  10-08-2014, 11:11 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2014, 11:14 AM توسط ahmadpashaei.)
(10-08-2014, 10:01 AM)'r0a0m0k' نوشته: با سلام..
 من برنامه ریزی دارم که خرداد یا تیر ماه gre شرکت کنم..روزی هم فقط یک ساعت می تونم براش وقت بزارم چون می خوام واسه تافل هم بخونم.. به نظرتون من چه منابعی رو استفاده کنم و از کدوم منابع اول شروع کنم؟؟

برای GRE معمولا اولین کار بالا بردن دایره واژه ها هست و بازم معمولا اولین منبع 1100 واژه و بعد 800 واژه هست،آخریشونم 3500 و Verbal Advantage. شما 1100 رو با روزی یک ساعت 6ماه طول می کشه تمام کنید و از وسطاش بهتره یواش یواش با خود آزمونش و سوالاش و متونش آشنا بشید و خوندن منابعی مثل برنز،افیشل گاید و ... شروع کنید. اما قبل اینکار باید تمام منابع لغت اصلی تافل شامل Essential words for the TOEFL, 504,400 words for TOEFL رو خونده باشید و بقیه لغاتشم در همون منابع تافل مثل لانگمن و ... تا TOPها وجود داره که باهاشون به مرور و توی متونشون آشنا میشید. البته اینا در صورتیه که واقعا بخواهید برای تافل و GRE اصولی کار کنید و هدفتون آوردن نمره بالا باشه،وگرنه با کمتر از اینام میشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-08-2014, 06:49 PM
(10-08-2014, 10:01 AM)'r0a0m0k' نوشته: با سلام..

سلام
این میزان زمان خیلی خیلی کمه. با این مقدار زمان هدفتون چه نمره ایی هست؟ شاید اصلا نیاز نشه به خوندن و اون یکساعت رو هم برا تافل خرج کنید نتیجه بهتر شه. 
با روزی 1 ساعت وربال رو بزارید کنار فقط و فقط روی ریاضی وقت بزارید اونم با بارونز شروع کنید و تموم شد یک نگاهی هم به ETS داشته باشید.اگر  تموم شد تمرین های بیگ بوک قسمت ریاضی رو از انتها به ابتدا شروع کنید.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین r0a0m0k
**
نقل قول

10-08-2014, 07:49 PM
(10-08-2014, 06:49 PM)'Simon2007' نوشته:
سلام
این میزان زمان خیلی خیلی کمه. با این مقدار زمان هدفتون چه نمره ایی هست؟ شاید اصلا نیاز نشه به خوندن و اون یکساعت رو هم برا تافل خرج کنید نتیجه بهتر شه. 
با روزی 1 ساعت وربال رو بزارید کنار فقط و فقط روی ریاضی وقت بزارید اونم با بارونز شروع کنید و تموم شد یک نگاهی هم به ETS داشته باشید.اگر  تموم شد تمرین های بیگ بوک قسمت ریاضی رو از انتها به ابتدا شروع کنید.
شادزی

ممنونم
من می خوام نمره ی خوبی بگیرم..پس مدت زمانشو بیشتر می کنم
به نظرتون توی این هشت ماه روزی چند ساعت باید وقت بزارم که بتونم نمره ی قابله قبولی بگیرم در سه بخش؟؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
Rainbow  10-08-2014, 09:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2014, 09:21 PM توسط ahmadpashaei.)
(10-08-2014, 07:49 PM)'r0a0m0k' نوشته:
ممنونم
من می خوام نمره ی خوبی بگیرم..پس مدت زمانشو بیشتر می کنم
به نظرتون توی این هشت ماه روزی چند ساعت باید وقت بزارم که بتونم نمره ی قابله قبولی بگیرم در سه بخش؟؟

این بستگی به استعداد شما و سطحتون داره، اگر من می خواستم نمره خوبی بگیرم که به مجموع بالای 320 میگن باید کل این 8 ماه حداقل روزی 5ساعت مفید می خوندم. البته کاملا حدسیه چون تجربه آزمون رو ندارم ولی منابع و لغاتش رو میشناسم و قراره امتحان بدم. لغات gre وقتی واردش بشید میبینید چقدر سختن! این گوش در و اون گوش دروازه[img]images/smilies/sad.gif[/img] شما باید سعی کنید همونطور که سایمن عزیز گفتن از ریاضی حداکثر استفاده رو ببرید،یعنی بالای 168 بشید. برای وربالم اگر 1100 رو کسی تمام نکنه اصلا توان درک متون GRE رو بعید میدونم کسی داشته باشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-08-2014, 01:25 AM
(10-08-2014, 09:19 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
 برای وربالم اگر 1100 رو کسی تمام نکنه اصلا توان درک متون GRE رو بعید میدونم کسی داشته باشه.
دوست گرامی اگر کسی 1100 رو تسلط پیدا کنه چه قدر از راه رو رفته حقیقتش منو خیلی از لغاتش ترسوندن من تازه 1100 رو شروع کردم می خوام بدونم بقیه لغات خیلی سخت تر هست یا در همین حده؟ ممنونم
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 9
11-08-2014, 06:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-08-2014, 06:09 AM توسط reza_1st.)
(11-08-2014, 01:25 AM)'mgorji' نوشته:
دوست گرامی اگر کسی 1100 رو تسلط پیدا کنه چه قدر از راه رو رفته حقیقتش منو خیلی از لغاتش ترسوندن من تازه 1100 رو شروع کردم می خوام بدونم بقیه لغات خیلی سخت تر هست یا در همین حده؟ ممنونم

واقعیت اینه که تو تو این سال‌ها تاکید روی کلمات عجیب غریب و غیر رایج کمتر شده تو GRE و نسبتاً از این لحاظ کار راحت‌تر شده، ولی هنوز هم به هیچ وجه ساده نیست و برای یه نمره خوب دایره کلمه‌هایی که لازمه بدونین خیلی گسترده است. تو GRE جدید تاکید روی ریدینگ‌های کوتاه زیاده و می‌شه امتیاز خوبی از اون‌ها جمع کرد، بشرطی که مهارت‌های ریدینگ خوندنتون خیلی خوب باشه. اینکه 1100 چند درصد کلمه‌هایی که لازمه بخونین هست سوال سختیه و خیلی بستگی به دایره کلمات الان شما و اینکه کلاً زبانتون در چه حدی هست داره، ولی بطور کلی اگه در حد تافل 90-100 باشین یعنی کتاب‌هایی مثل 504 و ... برای تافل رو خونده باشین یا بلد باشین از قبل، بنظر من 1100 برای گرفتن یه نمره حدود 145-150 تو وربال  که نمره خوبیه،در حد 70-80% کلمه‌هایی که لازمه رو داره. البته که خیلی بستگی داره به بقیه مهارت‌های شما و فقط دایره لغات نیست، یعنی دونفر با دایره لغات مشابه ممکنه نمره خیلی متفاوتی تو وربال بگیرن، این فقط یه تخمین خیلی کلیه.
موفق باشین.
نقل قول  

آفلاین hasti.k
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
10-11-2014, 04:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-11-2014, 04:07 PM توسط hasti.k.)
منابع Analytical Writing

حتما اگر زمان دارید لیست موضوعات بخش نوشتاری را از سایت http://www.ets.org دریافت و مرور کنید . چرا که در برخی از آنها لغاتی به چشم می خورد که برای شما آشنا نیستند . این کار اعتماد به نفس شما را نیز در سر جلسه افزایش می دهد ، چرا که این اولین بخش آزمون می‌باشد .منابع Verbalبرای آشنایی با بخش واژگان : کتاب های شماره ی 7 و 8 منهتن توصیه شده است که در این لینک قابل دریافت می باشند .با توجه به دشواری که در بخش وربال این آزمون وجود دارد ، کتابهای بسیار زیادی توصیه شده است ، قبل از شروع این کتابها از بلد بودن لغات 504 ( 504 Absolutely Essential Words ) و لغات ضروری تافل ( Essential Words for Toefl ) اطمینان حاصل فرمایید ، سپس این منابع توصیه شده است :
  • 1100 Words you need to know
  • word smart
  • Essential words for GRE
  • Verbal advantage ( برای اطمینان بیشتر )
توجه فرمایید که 3500 واژه بارونز از ویرایش جدید بارونز حذف شده است و به نظر می رسد که اهمیت سابق خود را از دست داده است . منابع Quantitativeبرای آشنایی با بخش ریاضی : کتاب بارونز برای کسانی که می خواهند برای اطمینان بیشتر مروری بر ریاضیات داشته باشند توصیه می‌شود . سطح آزمون از این کتاب ساده‌تر می‌باشد . منابع دیگربا توجه به تغییرات اساسی که در آزمون شکل گرفته ، یکی از مهمترین مهارت ها ، توانایی خواندن متون است ، لذا توصیه می شود تا جای ممکن لغات را در متن یاد گرفته و مجلات و روزنامه نیز خوانده شود . لیست منابع کمک مطالعاتی ( روزنامه ها، مجلات و کتابها ) که در اول کتاب لغات ضروری GRE آورده شده است .
فهرست مجله ها و روزنامه ها
  • The new york times
  • The Christian Science Monitor
  • The Atlantic
  • The new Yorker
  • Time
  • The economist
  • Scientific american
فهرست کتاب ها
  • Consilience, the unity of knowledge by Edward O
  • Beyond Freedom and dignity by B. F. Skinner
تمامی این مجله ها و کتاب ها از این لینک قابل دریافت می باشد . راهنمایی مطالعه کتاب ها با توجه به وقتدر ادامه با توجه به میزان وقت خود یکی از بند های زیر را بخوانید.لازم به ذکر است برای پیدا کردن معنی و مترادف های و کاربرد های لغات حتما از دو دیکشنری زیر به صورت همزمان استفاده کنید. 
  • Longman Dictionary of Contemporary English 5 DVD-ROM Standal by Pearson Longman (COR) Pearson Longman (2011)
  • Oxford Advanced American Dictionary for learners of English by Inc. Oxford University Press (Mar 25, 2011)

لازم به ذکر است فرض شده است که قبلا برای آزمون تافل و یا ... کتاب های زیر را خوانده اید
  • McGraw-Hill's 400 Must-Have Words for the TOEFL
  • Essential Words for the TOEFL
  • 504 Absolutely Essential Words
 راهنمای افرادی که فقط یک ماه وقت دارند
با توجه به این که یک ماه بیشتر وقت ندارید، فقط به کتب زیر اکتفا نمایید. لازم به ذکر است نباید انتظار نمره بالایی داشته باشید

لغت
  • 1100 Words You Need to Know by Murray Bromberg and Melvin Gordon (Mar 1, 2013)
تست
  • The Official Guide to the GRE Revised General Test, 2nd Edition by Educational Testing Service (Jul 17, 2012)
 راهنمای افرادی که فقط دو ماه وقت دارند

با توجه به این که دو ماه بیشتر وقت ندارید، فقط به کتب زیر اکتفا نمایید. لازم به ذکر است نباید انتظار نمره بالایی داشته باشید
لغت
  • 1100 Words You Need to Know by Murray Bromberg and Melvin Gordon (Mar 1, 2013)
  • Word Smart, 5th Edition (Smart Guides) by Princeton Review (Jul 3, 2012)
تست
  • The Official Guide to the GRE Revised General Test, 2nd Edition by Educational Testing Service (Jul 17, 2012)
  • Master the GRE 2014 by Peterson's (April 9, 2013)
 راهنمای افرادی که فقط سه ماه وقت دارند

با توجه به این که سه ماه بیشتر وقت ندارید، فقط به کتب زیر اکتفا نمایید. لازم به ذکر است نباید انتظار نمره بالایی داشته باشید. در حالت خوشبینانه بتوانید نمره متوسیطی دریافت کنید

لغت
  • Verbal Advantage: 10 Steps to a Powerful Vocabulary by Charles Harrington Elster (Sep 26, 2000)
تست
  • 5 lb. Book of GRE Practice Problems by Manhattan Prep (Feb 5, 2013)
 راهنمای افرادی که حدود شش ماه وقت دارند

با توجه به این که شش ماه بیشتر وقت ندارید، فقط به کتب زیر اکتفا نمایید. لازم به ذکر است دستیابی به یک نمره متوسط طی این زمان معقول به نظر می رسد.

لغت
  • Verbal Advantage: 10 Steps to a Powerful Vocabulary by Charles Harrington Elster (Sep 26, 2000)
  • Essential Words for the GRE (Barron's GRE) by Philip Geer (Jul 1, 2010)
  • 500 Essential Words: GRE Vocabulary Flash Cards by Manhattan Prep (Jul 3, 2012)
تست
  • Barron's GRE, 20th Edition by Sharon Weiner Green M.A. and Ira K. Wolf Ph.D. (Jun 1, 2013)
  • Kaplan GRE Premier 2014 with 6 Practice Tests: book + online + DVD + mobile by Kaplan (Jun 4, 2013)
  • Gruber's Complete GRE Guide 2014, 3E by Gary Gruber (Jun 4, 2013)
  • GRE Analytical Writing: Solutions to the Real Essay Topics by Vibrant Publishers (Oct 20, 2011) \
 راهنمای افرادی که حدود یک سال وقت دارندبا توجه به این که حدود یک سال وقت دارید، در چهار تا شش ماه اول به افزایش دامنه لغات خود بپردازید. لازم به ذکر است با توجه به تلاش یک ساله شما امید به نمره خوب و نه عالی وجود دارید

لغت
  • 500 Essential Words: GRE Vocabulary Flash Cards by Manhattan Prep (Jul 3, 2012)
  • mini dictionary kaplan
تست
  • Manhattan Prep GRE Set of 8 Strategy Guides, 3rd Edition by Manhattan Prep (Jul 3, 2012)
  • Barron's GRE, 20th Edition by Sharon Weiner Green M.A. and Ira K. Wolf Ph.D. (Jun 1, 2013)
  • Barron's 6 GRE Practice Tests by Vince Kotchian and David Freeling (Aug 1, 2012)
  • Kaplan GRE Premier 2014 with 6 Practice Tests: book + online + DVD + mobile by Kaplan (Jun 4, 2013)
  • Cracking the GRE with 6 Practice Tests & DVD, 2014 Edition by Princeton Review (Jun 4, 2013)
  • GRE Analytical Writing: Solutions to the Real Essay Topics by Vibrant Publishers (Oct 20, 2011) \
 راهنمای افرادی که دو سال یا بیشتر وقت دارندبرای داشتن یک نمره رقابتی برای کسب موقیت در ده دانشگاه برتر آمریکا صرف این زمان لازم است. در هشت تا ماه اول فقط به افزایش دامنه لغات خود بپردازید لازم است کلیه لغات با معنی هایشان و با کلیه مترادف و متضاد ها و کاربرد کلمه در جملات را کاملا یادگرفته باشید. اما به خاطر بپرسید اگر شما یک دیکشنری متحرک نیز باشید نمی توانید در امتحان موفق شوید لازم است حتما کلیه کتاب های تست را مطالعه کنید.

لغت
  • mini dictionary kaplan
  • Vocabulary for the High School Student by Norman Levine, Robert Levine and Harold Levine (May 1, 2004)
  • Vocabulary for the College Bound Student by Harold Levine, Norman Levine and Robert T. Levine (Jan 1, 2003)
  • Word Power Made Easy by Norman Lewis (Aug 1996)
  • The World of Words by Margaret Ann Richek (Jan 1, 2013)
تست
  • Manhattan Prep GRE Set of 8 Strategy Guides, 3rd Edition by Manhattan Prep (Jul 3, 2012)
  • Barron's 6 GRE Practice Tests by Vince Kotchian and David Freeling (Aug 1, 2012)
  • Cracking the GRE with 6 Practice Tests & DVD, 2014 Edition by Princeton Review (Jun 4, 2013)
  • GRE Analytical Writing: Solutions to the Real Essay Topics by Vibrant Publishers (Oct 20, 2011)
  • bigbook
  • 19 actaual tests
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 28 بعدی »