عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General

صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 28 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General
آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 10
25-01-2014, 11:17 AM
(25-01-2014, 10:53 AM)'giga' نوشته: سلام من سطح زبانم متوسط به بالا هست (upper intermediate). به نظر شما می خوام 2/5 ماه دیگه تافل بدم 1/5 هست که دارم برای تافل می خونم . می خوام 4 ماه دیگه GRE بدم به نظر شما میشه تافل و GRE رو با هم خوند . از نظر زمانی کم نیست؟

بنظر من کسی که برای تافل می خونه در واقع برای جی ار ای هم داره آماده میشه. لغتهایی که می خونید چه اسنشیال چه 1100 تو هر دو آزمون خیلی کاربرد داره گرامر هم به همین صورت. در مورد ریدینگ هم با خواندن متون ساده تر در تافل بمرور برای متون جی ار ای آماده می شوید. تفاوت ریدینگ تافل  و جی ار ای دراینه که در اولی اگر متن بفهمید اکثر سوال ها می تونید جواب بدهید در دومی باید اول متن بفهمید بعد اگر توانایی  استنباط داشته باشید میتونید به سوال ها جواب بدهید. در مورد رایتینگ هم در مورد تافل باید متن روان و صحیح بنویسید حالا حتی موضوع که بحث می کنید منطقی هم نباشه مشکلی نداره در جی ار ای اول به منطقی که بحث می کنید توجه می کنند و انتظاری هم که از سطح گرامر و لغات شما دارند بالاتر ولی تفاوت در اینه که نمره ای که از یک غیر نیتیو انتظار دارند پایین تر.
نقل قول  

آفلاین vazheh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-02-2014, 12:28 PM
سلام من تقريبا يه ماهي هست كه دارم واسه جي آر اي ميخونم بارونزو خوندم كه خيلي كتاب خوبي بود الان دارم سمپل تستاشو ميزنم از نظر زمانبندي معمولا مشكلي ندارم ولي مساله اي كه هست اينه كه تو بخش رياضيش بعد از تموم شدن تست ميبينم كلي از سوالايي كه مطمئن بودم درسته رو غلط زدم!!![عکس: sad.gif]( اصلا نميدونم چرا اينجوري ميشه !!! پيشنهادي واسم داريد يا اينكه فكر ميكنيد كتاب ديگه اي باشه كه واسه حل اين مشكل بتونه كمكم كنه؟ 
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
06-02-2014, 01:17 PM
(06-02-2014, 12:28 PM)'vazheh' نوشته: سلام من تقريبا يه ماهي هست كه دارم واسه جي آر اي ميخونم بارونزو خوندم كه خيلي كتاب خوبي بود الان دارم سمپل تستاشو ميزنم از نظر زمانبندي معمولا مشكلي ندارم ولي مساله اي كه هست اينه كه تو بخش رياضيش بعد از تموم شدن تست ميبينم كلي از سوالايي كه مطمئن بودم درسته رو غلط زدم!!![عکس: sad.gif]( اصلا نميدونم چرا اينجوري ميشه !!! پيشنهادي واسم داريد يا اينكه فكر ميكنيد كتاب ديگه اي باشه كه واسه حل اين مشكل بتونه كمكم كنه؟ 

اگه کلا سطح ریاضیتون بالا نبوده و مدت زیادی بوده که ریاضی نخوندین بهتره توضیحات یک کتاب دیگه رو هم بخونید ولی از اون مهمتر زیاد تست بزنید. شما اول تست زدن هستین و طبیعیه از این مشکلات داشته باشین هر چقدر بیشتر تست کار کنین این مشکلاتتون هم کمتر میشه. نگران نباشید. تست های بیگ بوک رو هم کار کنین.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین elahe
**
نقل قول

Wink  04-03-2014, 03:09 PM
سلام 
من قصد دارم در بخش quantitative  نمره خیلی خوبی بیارم و با توجه به اینکه رشته ام برق بوده هیچ مشکلی ندارم در زمینه ریاضیات
لطفا من رو راهنمایی کنید که از کدوم کتاب شروع کنم ؟ 
و با توجه به همزمانی مطالعه ام برای gre و تافل ، روزی چند ساعت وقت بذارم برای این بخش؟
(وقتم آزاده فعلا Big Grin )
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 9
04-03-2014, 03:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-03-2014, 03:36 PM توسط Leopold.)
سوالات ریاضی امتحان GRE واسه بچه های مهندسی یا علوم ریاضی مشکل نیست، کافیه فقط سرعت و دقت تون بالا ببرید (یعنی اگه وقت کافی به یک دانشجوی مهندسی یا علوم ریاضی داده بشه تقریبا میتونه تمامی سوالات درست جواب بده). بنابراین سعی کنید روی این دو مورد کار کنید. دو ماه هم واسه بخش کوانت کافی هست. ابتدا کتاب official guide ای تی اس کامل بخونید بعدش تست های بیگ بوک و کامپلیت تست های آفیشال گاید و پرکتیس بوک بزنید (حتما وقت بگیرید). در صورتی که خواستید منابع دیگری را هم مطالعه کنید میتونید تست های مگوش، منهتن 5 پوندی و کتاب Bible را بزنید.
فعلا تمرکزتون بذارید رو تافل و وربال GRE و دو ماه مونده به امتحانتون رو بخش ریاضی تمرکز کنید (روزی 2 ساعت کافیه)
(04-03-2014, 03:09 PM)'elahe' نوشته: سلام 
من قصد دارم در بخش quantitative  نمره خیلی خوبی بیارم و با توجه به اینکه رشته ام برق بوده هیچ مشکلی ندارم در زمینه ریاضیات
لطفا من رو راهنمایی کنید که از کدوم کتاب شروع کنم ؟ 
و با توجه به همزمانی مطالعه ام برای gre و تافل ، روزی چند ساعت وقت بذارم برای این بخش؟
(وقتم آزاده فعلا Big Grin )

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین spring64
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-03-2014, 09:18 PM
سلام دوستان. من میخوام یک بخش از زمانم رو اختصاص بدم برای فایل های صوتی کتاب وربال ادونتیج و ورد مستر.خواستم نظرتونو بپرسم راجع به اینکه اول با کدوم یکی از این منابع شروع کنم؟ (البته در کنارش میخوام 1100 و بعد اون 800 رو هم (با آنکی) بخونم ولی دو منبع بالایی رو میخوام گوش بدم و اینطوری یاد بگیرمشون). پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.

♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
08-03-2014, 09:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-03-2014, 09:44 PM توسط Torkan.)
نقل قول نمیکنم تا دوستان دیگه هم نظرشون رو بگن:
دوست عزیز فوق العاده کار خوبی میکنید! یعنی اون دو کتاب اول خیلی مفید هستش. البته بعد و یا همزمان خوندنش با 1100.(راستش 800 رو اگه وقت دارین بخونین وگرنه من توصیه نمیکنم)
اما جواب سوال به نظر من اول ورد اسمارت بعد وربال ادونتیج.
به نظر من لغات ورد اسمارت واسه شروع کار مناسبه چون لغات راحت تری داره و بهتر تو ذهن آدم حک میشه(البته من کتاباش رو خوندم و نه فایل صوتیش رو) و نمیدونم آیا جملاتی که تو این کتاب اورده شده تو فایل صوتی هم میاد یا نه که اگه باشه خیلی خوب میشه. سعی کنین چندین بار روی جملات متمرکز بشین بهتر تو ذهن آدم میمونه. همچنین هر بخش کتاب ورداسمارت 10 تا لغت داره ولی وربال ادونتیج 50 تا که خوب فرسایشیه.
ترتیب زیر رو پیشنهاد میکنم:
1- 1100
2- ورد اسمارت
3- وربال ادونتیج
4- 800
5- KAPLAN FREQUENCY WORDS که انصافا خوب جمع بندی کرده
6- 3500 اگه وقت شد وگرنه متن خوندن خیلی بهتر کمک میکنه.
بحث ریدینگ هم جداست!

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین recolor
**
نقل قول

03-05-2014, 12:15 AM
سلام دوستان
من میخوام ظرف 5 ماه آینده هم تافل و هم GRE امتحان بدم. پستهای شما رو هم خوندم و چیزایی دستگیرم شد. اما ممکنه من رو برای یه برنامه 5 ماهه به طور مختصر راهنمایی کنین و بفرمایین برای تافل و GRE چه کنم؟ کمی سر در گمم.
با توجه به اینکه تو روزای نمایشگاه به سر میبریم بسیار ممنون میشم بفرمایین من که میخوام شروع کنم (و البته 504 و اسنشال تافل رو خوندم) چه کتابایی برم از نمایشگاه بخرم؟ ناشر خوبیم اگه میشناسین بفرمایین.

با سپاس زیاد
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 7
03-05-2014, 07:53 AM
(03-05-2014, 12:15 AM)'recolor' نوشته: سلام دوستان
من میخوام ظرف 5 ماه آینده هم تافل و هم GRE امتحان بدم. پستهای شما رو هم خوندم و چیزایی دستگیرم شد. اما ممکنه من رو برای یه برنامه 5 ماهه به طور مختصر راهنمایی کنین و بفرمایین برای تافل و GRE چه کنم؟ کمی سر در گمم.
با توجه به اینکه تو روزای نمایشگاه به سر میبریم بسیار ممنون میشم بفرمایین من که میخوام شروع کنم (و البته 504 و اسنشال تافل رو خوندم) چه کتابایی برم از نمایشگاه بخرم؟ ناشر خوبیم اگه میشناسین بفرمایین.
با سپاس زیاد

سلام
حقیقتا برنامه چیزیه که به خود فرد بر میگرده و ممکنه برنامه ایی که من توصیه کنم برای شما کارآمد نباشه ولی در خصوص منابع اگر از اون دسته افرادی هستید که با کتاب راحت ترید 3 کتاب زیر رو توصیه میکنم حتما تهیه کنید: 

1100 Words you need to know      (ترجیحا بدون معانی فارسی) 
Official Guide to the GRE (revised) 
Barron's ( new GRE) 

کتاب های زیادی هست که میتونید همه رو تهیه کنید اما این 3 تا از نظر من Must هستند. 

شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین recolor
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-05-2014, 01:13 PM
دوست عزیز از وقتی که گذاشتی خیلی خیلی ممنونم. پس شما میفرمایین که من این سه کتاب رو تهیه کنم و با 1100 وارد دوره مطالعه GRE بشم؟ جریان این کتابهای Big Book چیه؟ اونا رو هم بگیرم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 28 بعدی »