عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی فرانسه يادگيري زبان فرانسه (استانداردها و شيوه ها)

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
يادگيري زبان فرانسه (استانداردها و شيوه ها)
آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-11-2012, 11:47 PM
بله، همونطور که گفتند، با مدرک زبان انگلیسی هم میتونید در فرانسه تحصیل کنید و بورس بگیرید اما با زبان فرانسه، در صورتی که نتونید ویزای فرانسه رو بگیرید، عملا کار دیگری نمیتونید بکنید
من پیشنهاد میکنم اگه هدف اصلیتون فرانسه است ، به موازات دو زبون رو یاد بگیرید، اما اگه هنوز شک دارید همون کار دوم رو انجام بدید
جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین melika!
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-08-2013, 01:46 AM
درود.
من 16سالمه و قصد دارم برای لیسانس و  مقاطع بالاتر برم فرانسه.5ساله که انگلیسی میخونم و حالا با توجه به اینکه هدفم رشته ی جامعه شناسیه و اونطوری که اطلاع دارم زبان فرانسم باید عالی باشه تصمیم دارم کلاس انگلیسی رو بذارم کنار و زبان فرانسه رو از حالا شروع کنم تا برای پذیرش از این نظر مشکلی نداشته باشم و خیالم راحت باشه.
میخوام بدونم نظر شما راجع به این تصمیم چیه؟کاره درستیه؟
و اینکه شما برای منی که میخوام از 0 شروع کنم کدوم متد رو پیشنهاد میکنید؟

نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-08-2013, 06:33 AM
(05-08-2013, 01:46 AM)'melika!' نوشته: درود.
من 16سالمه و قصد دارم برای لیسانس و  مقاطع بالاتر برم فرانسه.5ساله که انگلیسی میخونم و حالا با توجه به اینکه هدفم رشته ی جامعه شناسیه و اونطوری که اطلاع دارم زبان فرانسم باید عالی باشه تصمیم دارم کلاس انگلیسی رو بذارم کنار و زبان فرانسه رو از حالا شروع کنم تا برای پذیرش از این نظر مشکلی نداشته باشم و خیالم راحت باشه.
میخوام بدونم نظر شما راجع به این تصمیم چیه؟کاره درستیه؟
و اینکه شما برای منی که میخوام از 0 شروع کنم کدوم متد رو پیشنهاد میکنید؟

سلام
بله، باید فرانستون در حد خیلی خوبی باشه، در مورد درستی تصمیمتون هم بستگی به علاقتون به فرانسه داره، با یادگرفتن زبان فرانسه، در مقایسه با زبان انگلیسی کشورهای محدودتری رو میتونید انتخاب کنید. ضمن اینکه یادگیری زبان فرانسه و گرفتن دیپلم زبان 1-2 سال طول میکشه.
به نظر من بهتره که یادگیری زبان فرانسه رو با یه کلاس زبان شروع کنید، در اینصورت ادامه دادنش براتون خیلی راحتتر میشه، و خب متد هم بستگی به کلاستون داره، و بعد از 2-3 ترم، اگر خواستید خودتون بخونید.
برای انتخاب متد و دانلود منابع هم میتونید از این تاپیکها استفاده کنید :
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%B3%D9%87
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...%87?page=4
جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین روزبه 3322
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-10-2013, 02:18 AM
لطفا دیگران رو اشتباه راهنمایی نکنید کسانی که الان لیسانس زبان فرانسه هستن در سطح c1 هستن این به این معنی هست که شما با روزی 4 ساعت حداقل و در مدت 4 سال در بیشترین حالت می تونید به سطح c1 برسید. و این رو هم در نظر بگیرید که از سطح b2 به بعد یعنی وقتی که وارد سطح c1 , c2 میشید دیگه به راحتی یادگیری و رسیدن و طی مراحل تا این مقطع نیست و میزان انرژی که این سطح می بره چندین برابر سطح های دیگه هست. به گفته دیگه وقتی شما در سطح c1 قرار می گیرید باید مثل یک فارسی زبان(در زبان فارسی) که بعضی وقتا زبونش می گیره بتونید فرانسه صحبت کنید و این یعنی اینکه با یک سال اون هم با روزی یک ساعت؟!!!...
نقل قول  

آفلاین arezoo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-10-2013, 03:56 AM
سلام، می‌خواستم بدونم از بین متد کتابهای فرانسه کدوم بهتره؟ من بیشتر هدفم یادگیری به عنوانه زبان ۳وم هست، و قصد خروج از کشور ندارم،فقط علاقه دارم زبان های مختلف رو تجربه کنم.

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-10-2013, 07:16 AM
بیشتر زبان آموزها سیستم های Alter ego و Cafe Creme را می پسندند که یک چیزی شبیه سیستم Interchange در انگلیسی هستند. سیستم taxi هم تقریبا مثل همین هاست که در اونها روی همه مهارت ها به یک اندازه متمرکز شده اند. سیستم Reflets هم در برخی موسسه ها هست که به نسبت سخت تر از بقیه هست.

[عکس: 16665215778650357292.jpg][عکس: 61349259962861574759.jpg][عکس: 74441195937853887602.jpg][عکس: 74065963037346688349.gif]
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

20-10-2013, 10:54 AM
بعضی از منابعی که در این تاپیک
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%B3%D9%87
معرفی شده اند، پاک شدند. خیلی نمی خوام خودم و در گیر فرانسه کنم، اما دوست دارم سطحی از آن (مثل B1  و یا B2) را در رزومه داشته باشم، لطفاً روشی رو معرفی کنید که موثر و سرعت خوبی داشته باشه.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-10-2013, 11:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-10-2013, 11:10 AM توسط M1KE.)
یکی از ایرادهای لینک دادن به سایت های خارج از آکادمیا کافه همین هست که بعد از مدتی فایل های موردظر از روی سایت های موردنظر برداشته می شوند. مثلا رپیدشیر در حالت رایگان 3 یا 6 ماه فایل ها را نگه می دارد.

در هر حال، برای اینکه خودتون رو به سطح B2 برسونید می بایست حدود 600-500 ساعتی (حدود 9-8 ترم) فرانسه کار کنید. البته اینکه چه مقدار هم خودتان فعالیت های جانبی داشته باشید تاثیرگذار هست. برای نمونه ما در کلاسمان همان ترم 4 یک همکلاسی داشتیم که در حد سطح B1 حرف می زد و وقتی به ترم 6 رسید در سطح B2 قرار داشت (بگذریم که بعد از ترم 6 فرانسه را رها کرد!). از آن طرف هم یک هم کلاسی تنبل داشتیم که خودش را با نمرات ناپلئونی تا ترم 14 بالا آورد ولی به زحمت می توانست در سطح B1 حرف بزند. این هست که در یادگیری زبان دو عامل، علاقه و انگیزه خیلی مهم هستند.

مثلا همین فیلم های آموزشی که من گذاشتم را اگر در کنار درس های معمولی کار کنید خیلی روی بهبود مهارت شنیداری و همین طور دیگر مهارت ها تاثیر خواهد گذاشت. پیشنهاد من این است که دست کم 4-3 ترمی را با سیستم Alter ego پیش بروید و بعد از آن خودتان همه چیز دستگیرتان خواهد شد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین juve1897
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-07-2014, 11:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-07-2014, 11:13 PM توسط juve1897.)
سلام دوستان
من تازه اول راه هستم و میخوام قبل از شروع کلاس ها ، خودم زبان فرانسه رو شروع کنم ، ممنون میشم کتاب خود آموزی فارسی رو بهم معرفی کنید که راه بیوفتم ...

با تشکر
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Exclamation  19-07-2014, 12:36 AM
(18-07-2014, 11:13 PM)'juve1897' نوشته: سلام دوستان
من تازه اول راه هستم و میخوام قبل از شروع کلاس ها ، خودم زبان فرانسه رو شروع کنم ، ممنون میشم کتاب خود آموزی فارسی رو بهم معرفی کنید که راه بیوفتم ...
با تشکر

سلام و خوش آمدین
راستش اگر می خواهید زبانی رو یاد بگیرید سعی کنی سراغ منابع فارسی نرید.چون چیزی که به دردتون بخوره یاد نخواهید گرفت. از اول و بدون پیش فرض برید سراغ ساده ترین منابع اصلی.شما نهایتا معانی لغات رو اگر علاوه بر فرانسوی،فارسیشونم ببینید عیبی نداره ولی اولویت با فرانسوی هست،یادتون نره.منابع آموزشگاهی رو دوستان معرفی کردن که باید همین تاپیک رو بخونید.بجز اونها میتونید از منابع با روشهای جدید مثل پیمزلر،میشل توماس،پاول نوبل و ... استفاده کنید که ظاهرا خیلی کارا هستند.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »