عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی

صفحه‌ها (38): « قبلی 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 38 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-07-2014, 12:02 PM
'GordAfarid dateline='' نوشته:
سلام دوست عزیز
ممنون از اطلاعات خوبی که دادید، اما این تعهد رو از تمام کسانیکه با هزینه شخصی دارن میرن و میخوان ارز دانشجویی بگیرن میخواهند؟
و اینکه به عنوان ضمانت تعهدمون چه چیزی باید بدیم؟ 
سپاس
سلام بر شما دوست خوب
والا من هم کاملا گیج شدم برخی از دوستان بدون تعهد گرفتن برخی با تعهد اینجور که من فهمیدم بستگی به مسیول پرونده شما و بانکی که برای گرفتن ارز تشریف می برید دارد
یک نکته جالب اینکه به بعضی از دوستان پارسال به دلیل نداشتن مهر خروج از کشور ارز ندادن ولی به برخی دیگر دادند و جالب تر اینکه مسیول بخش فنلاند وزارت علوم میگه به کسانی که مستر دوم می خوان برن ارز نمی دیم ولی بعضی ها گرفتن 
کلا پیدا کنید پرتقال فروش را!!Smile)))
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین GordAfarid
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-07-2014, 12:19 PM
(17-07-2014, 12:02 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام بر شما دوست خوب
والا من هم کاملا گیج شدم برخی از دوستان بدون تعهد گرفتن برخی با تعهد اینجور که من فهمیدم بستگی به مسیول پرونده شما و بانکی که برای گرفتن ارز تشریف می برید دارد
یک نکته جالب اینکه به بعضی از دوستان پارسال به دلیل نداشتن مهر خروج از کشور ارز ندادن ولی به برخی دیگر دادند و جالب تر اینکه مسیول بخش فنلاند وزارت علوم میگه به کسانی که مستر دوم می خوان برن ارز نمی دیم ولی بعضی ها گرفتن 
کلا پیدا کنید پرتقال فروش را!!Smile)))

پس باتوجه به این مسائل هیچ چیز دقیقا مشخص نیست![img]images/smilies/huh.gif[/img]

اطلاع دارین در صورتی که ازمون تعهد بخوان، چه چیزی به عنوان تضمین اش ازمون خواهند خواست؟ وآیا این موردی که برای تضمین اش درخواست میشه هم از فردی به فرد دیگر فرق داره یا ازهمه یک مورد رو به عنوان ضمانت میگیرند؟ (مثلا مبلغی پول میگیرند یا سند؟ برای ضمانت)
با تشکر
نقل قول  

آفلاین GordAfarid
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-07-2014, 05:57 PM
دوستان
من متن تعهدنامه رو خوندم اما یک ابهامی برام ایجاد شده
آیا این تعهد رو از کسانیکه میگیرند که با هزینه دولت(یعنی بورس داخل) دارند اعزام میشن یا کسانیکه دارن با هزینه شخصی میرن رو هم شامل میشه؟ چون نگفته موارد اعزام با هزینه شخصی[img]images/smilies/confused.gif[/img]

ممنون
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-07-2014, 06:32 PM
(17-07-2014, 05:57 PM)'GordAfarid' نوشته: دوستان
من متن تعهدنامه رو خوندم اما یک ابهامی برام ایجاد شده
آیا این تعهد رو از کسانیکه میگیرند که با هزینه دولت(یعنی بورس داخل) دارند اعزام میشن یا کسانیکه دارن با هزینه شخصی میرن رو هم شامل میشه؟ چون نگفته موارد اعزام با هزینه شخصی[img]images/smilies/confused.gif[/img]
ممنون

دوست عزیز
متاسفانه از همه می گیرند و ربطی به اینکه بورس داخل باشید و یا هزینه شخصی ندارد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

17-07-2014, 08:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-07-2014, 08:53 PM توسط m.ost.)
من یک سوال دارم دوستان: این تعهد نامه رو باید محضری هم کرد؟ اگر نه از لحاظه قانونی چقدر اهمیت داره؟ یعنی‌ اگر من بعد از تحصیل گرین کارت بگیرم بعد بیام ایران نمیذارن از کشور خارج شم؟
من قبلا شنیده بودم که نیازی به محضری کردن نیست ولی‌ تازگی‌ها رو خبر ندارم.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-07-2014, 09:48 PM
(17-07-2014, 08:25 PM)'m.ost' نوشته: من یک سوال دارم دوستان: این تعهد نامه رو باید محضری هم کرد؟ اگر نه از لحاظه قانونی چقدر اهمیت داره؟ یعنی‌ اگر من بعد از تحصیل گرین کارت بگیرم بعد بیام ایران نمیذارن از کشور خارج شم؟
من قبلا شنیده بودم که نیازی به محضری کردن نیست ولی‌ تازگی‌ها رو خبر ندارم.

تا آخرین خبری که من دارم، مال یکی دو ماه پیش، نیاز به محضری کردن نیست، و بنظرم با این شرایط اهمیت قانونی نداره. یعنی من و همینطور خیلی از دوستان که می دونم تصمیم به برگشت دائمی به ایران ندارن که دادن تعهد رو. و فعلاً هم که می‌رن ایران و برمی‌گردن. به هر حال تصمیمش با خودتونه، ولی چیز مهمی نیست از دید من.
نقل قول  

آفلاین GordAfarid
**
نقل قول

17-07-2014, 10:36 PM
(17-07-2014, 09:48 PM)'reza_1st' نوشته:
تا آخرین خبری که من دارم، مال یکی دو ماه پیش، نیاز به محضری کردن نیست، و بنظرم با این شرایط اهمیت قانونی نداره. یعنی من و همینطور خیلی از دوستان که می دونم تصمیم به برگشت دائمی به ایران ندارن که دادن تعهد رو. و فعلاً هم که می‌رن ایران و برمی‌گردن. به هر حال تصمیمش با خودتونه، ولی چیز مهمی نیست از دید من.

دوست گرامی، با این حساب یعنی دادن این تعهد خیلی تفاوتی با ندادنش نداره، همینطوره؟
و هیچ چیزی به عنوان ضمانت تعهد از ما نمیگیرند؟
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-07-2014, 06:12 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-07-2014, 06:29 AM توسط reza_1st.)
(17-07-2014, 10:36 PM)'GordAfarid' نوشته:
دوست گرامی، با این حساب یعنی دادن این تعهد خیلی تفاوتی با ندادنش نداره، همینطوره؟
و هیچ چیزی به عنوان ضمانت تعهد از ما نمیگیرند؟
واقعیت اینه که بنظر من نه، و این تعهد دادنش، مشکل خاصی نداره، ولی نمی‌شه با قاطعیت گفت و هرکسی باید خودش تصمیم بگیره. من و خیلی از دوستان اولی که این بحث تعهد محضری مطرح شد از خیر ارز گذشتیم، ولی بعداً اینطور بنظر اومد که این تعهد غیر محضری خطری نداره، و ارز رو گرفتیم و تعهد رو دادیم. با این حال تصمیمش با خودتونه.
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

12-08-2014, 11:00 PM
من قرار بودم که برم ارز رو بگیرم. ولی تازگی یک ایمیل دریافت کردم به این مضمون: 
"طبق ابلاغ دفتر حقوقي سازمان كليه دانشجويان متقاضي دريافت ارز دانشجويي كه در سنوات تحصيلي گذشته معرفي نامه دريافت نموده اند و يا دانشجوياني كه بدوا متقاضي دريافت معرفي نامه مي باشند ضروريست به دفتر حقوقي اين سازمان واقع در طبق اول سازمان امور دانشجويان بمنظور انجام مراحل قانوني و سپردن تعهدي كه دفتر مذكور تعيين مي نمايد،‌مراجعه نمايند و تاييديه مربوط را از دفتر حقوقي دريافت و در پروفايل خود بارگزاري نمايند و اما شما دانشجوي گرامي مي توانيد ضمن تكميل تعهد نامه زير و ارايه آن به موسسه انتخابي (محل دريافت نامه ) معرفي نامه خود را دريافت نماييد و در اولين فرصت(حداكثر تا پايان آبان ماه) با مراجعه به دفتر حقوقي سازمان امور دانشجويان نسبت به توديع وثيقه اقدام نماييد پس حتما به خاطر داشته باشيد جهت مراجعه به موسسه و دريافت نامه ارايه تعهد نامه (تكميل شده توسط پدر،‌مادر و يا وكيل دانشجو) و ارايه تصوير كارت ملي و تصوير وكالتنامه (براي وكيل) الزاميست" 
حالا اصلا تعهد نامه ای در ایمیل نبود! دفعه قبلی که مادرم یک تعهد غیر محضری داد و صحبتی از وثیقه نبود. نمیدونم حالا این وثیقه منظورش چیه دیگه. 
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین mahdieh65
**
نقل قول

17-08-2014, 11:18 AM
بچه ها من نامه پذیرش دانشگاهم یه صفحه است که توش اسم و فامیلم رو نوشته و گفته در این رشته که اپلای کرده قبول شده و توش هیچ حرفی از شهریه و این چیزا نیست .من همینو باید تو صفحه بزارم و آیا اینو به عنوان نامه پذیرش قبول می کنن؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (38): « قبلی 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 38 بعدی »