عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
قدردانی از کاربران مفید

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قدردانی از کاربران مفید
آفلاین nt_sunshine
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
24-05-2014, 06:33 AM
سلام
چه تاپیک جالب و خوبیه این تاپیک. من تا الان از وجودش بی خبر بودم. الان نشستم کل 9 صفحه را خوندم. خیلی دلم سوخت که بعضی از دوستانی که اینجا خیلی فعال بودند و خیلی ازشون تشکر شده را دیگه نمی بینم و افتخار آشنایی نداشتم و تشکر می کنم از اونهایی که هنوز فعال هستند. البته خود من برای پذیرش گرفتن خودم از این فروم استفاده نکردم. اما الان هر موقع دلم تنگ میشه سر می زنم به این فروم. از همه دوستانی که فضای دوستانه و خوبی را اینجا ایجاد کردند تشکر می کنم. من فقط به خاطر این فضای دوستانه اینجا سر می زنم.
رضا جان من هم بهت تبریک می گم ایشالا به اهداف بلند مدت و کوتاه مدتت برسی و خبرهای خوب به ما بدی.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-05-2014, 10:09 AM
رضا جان
من هم از زحمات زیادی که برای آکادمیاکافه و کاربران می‌کشی سپاسگزارم و دریافت عنوان Elite رو هم بهت شادباش می‌گم. امیدوارم که همیشه پیروز و تندرست باشی.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-05-2014, 10:21 AM
رضای عزیز؛
تبریک بنده رو هم پذیرا باش دوست من، امیدوارم همینطور پر انرژی و کارا به فعالیتت ادامه بدی.
ممنون از زحماتت، پیروز و سلامت باشی.
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 9
29-05-2014, 12:21 AM
سلام
راستش من باید دوباره از زحمات یکی از دوستان که صمیمانه و خالصانه در حال کمک به دیگران هستند تشکر کنم. البته این تشکرها خشک و خالی هست. من فردی با این حوصله راستش اصلا ندیده بودم. فارغ از خود فروم مطمینا اگر پیام خصوصی هم بزنین ایشون کامل جوابتون رو میدهند طوری که گویا 10 تا سایت رو چرخ زدی و خلاصه نوشتی!
با نقل قولی از ایشون"""زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست / هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود / صحنه پیوسته به جاست / خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد"""
M1KE گرامی امیدوارم همیشه سلامت باشید.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 10
29-05-2014, 12:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-05-2014, 12:53 AM توسط blur.)
فرصت خوبیه که من هم از راهنمایی ها و فعالیت های بسیار ارزشمند M1KE عزیز کمال تشکر و قدردانی رو داشته باشم. واقعا راهنمایی ها و مشاوره هاشون دقیق و حساب شده هستن. من بشخصه خیلی از مطالب و راهنمایی های ایشون یاد گرفتم. امیدوارم که همیشه شاد و موفق باشن Smile
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
01-06-2014, 01:16 AM
M1KE عزیز، واقعا از وقت و انرژی که برای کمک به دوستان صرف میکنی، سپاسگزارم و امیدوارم که بازخورد مثبت این موارد رو در زندگی حقیقی ات دریافت کنی Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Anonymous
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
01-06-2014, 02:01 PM
من هم از Mike عزیز تشکر میکنم و اوه  واقعا نمی شه از حس بشر دوستی دوستان دیگه مث : babak ، محمد یا همون  Mami و یا دوستان مدیر دیگه که رنگ سبزشون در اینجا مثل جوانه های زیبای بهاریه... چشم پوشی کرد. [img]images/smilies/smile.gif[/img] موفق باشین دوستان
نقل قول  

آفلاین deadxxxqueen
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
07-06-2014, 08:02 PM
از M1KE عزيز هم يادم رف تشكر كنم.
بدون حضور شما اين جا مفهومي نداره [img]images/smilies/blush.gif[/img]
پرنده اي كه به كوچ مي انديشد از ويراني لانه اش نمي هراسد
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

12-06-2014, 04:03 PM
لازم میدانم از زحمات دوست پرتلاش saaaaam تشکر کنم. کوشش ایشان در به اشتراک گذاشتن اطلاعات مفیدشان شایسته تقدیر است.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

13-07-2014, 06:10 AM
احمد گرامی، از زحمات همیشگی شما در آکادمیاکافه سپاسگزارم و دریافت عنوان Elite رو به شما شادباش می‌گم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »