عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 122 123 124 125 126 127 128 129 130 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین aminjvd
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,251
10-07-2014, 04:10 PM
سلام. من لیسانس مهندسی ایمنی صنعتی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تهران دارم (کاردانی=13.87 کارشناسی=17.21 مجموع=15.54) و ارشد مهندسی صنایع آزادتهران جنوب(16.70). یک مقاله اکسپت شده اسکوپوس(ژورنال خوب)-یک مقاله سابمیت شده اسکوپوس(ژورنال خوب)-یک مقاله سایمیت شده ISI ایمپکت 1.2 . یک کتاب ترجمه شده دانشگاهی و یک کتاب تالیفی در دست ویرایش دانشگاهی. تافل 90 . GRE 305 . سه تا توصیه نامه قوی. فعالیت به عنوان محقق در ژورنال مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت. 2 دوره برگزاری کارگاه بعنوان TA توی علم و صنعت و تهران جنوب. سابقه کار ندارم.
1) بنظر دوستان سراغ چه بازه رتبه ای دانشگاه های امریکا برم؟
2) اینکه رتبه 21 کنکور سراسری کاردانی به کارشناسی بودم نکته مثبتی برای رزومه هست یا نه؟
توضیح اینکه: دانشگاه ویسکانسین-میلواکی (رتبه300) قبلا به دلیل تافل 78 و عدم وجود GRE تقریبا با همین رزومه ردم کرده بود.
ممنون
نقل قول  

آفلاین juventusir
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,252
12-07-2014, 03:23 PM
سلام به دوستان عزیز
من می خوام تحصیلم رو در رشته توسعه پایدار ( sustainable development ) ادامه بدم
معدل کارشناسی ارشدم 18.80 هست
دو تا مقاله isi دارم و 10 تا بین المللی
زبان هم ایلتس 6 دارم
سه تا معرفی نامه قوی دارم
می تونید با توجه به این شرایط بنده رو راهنمایی کنید
ممنون از وقتی که می گذارید

نقل قول  

آفلاین ah1cobra
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,253
12-07-2014, 06:04 PM
سلام دوستان البته من قبلاً هم سئوال کرده بودم خیلی وقته پیش اما بازم چون فکرم مشغول بود گفتم بپرسم
من کارشناسی ارشد معدنم از دانشگاه صنعتی شاهرود با معدل 17/30
معدل کارشناسی 14/43
الان دارم رو تز کار میکنم و زبان با این که معدل کارشناسی ام کم هستش پیشنهاد شما برای اینکه بتونم فاند بگیرم چیه؟

نقل قول  

آفلاین Omid.madani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,254
12-07-2014, 10:04 PM
سلام
من دانشجوى حسابدارى هستم
معدل كاردانيم در دانشكده فنى تبريز١٨/٣٠
معدل كارشناسيم در غيرانتفاعى دانشوران تبريز ١٧/٥٤
معدل ارشدم در آزاد تبريز ١٦/١٠
با اينكه دانشگاه هايى كه من اونجا درس خوندم ،معروف نيستن
ولى در شمال غرب ايران از بهترين هاى حسابدارى هستن
زبان انگليسى در حدhigh intermediate كانون زبان ايران خوندم
مقاله هم ندارم
٢تا از استادم در انگليس دكترى شون گرفتن
كه ميتونن واسم توصيه نامه رو رديف كنن
البته اونا هيئت علمى آزاد تبريز بودن و هزينه هاشون رو دانشگاه آزاد تقبل كرده بود
نميدونم اطلاعاتى كه دادم كافى بوده باشه يا نه
ولى دوس دارم فاند هم داشته باشه
در ضمن سربازى ام نرفته ام
(به نظر شما من از كجا بصورت جدى شروع كنم،منظورم اين كه اول كاراى زبانم انجام بدم يا اينكه برم دنبال مقاله؟،راسيتش وضعيت داخل ايرانم به نحوى هست كه بيشتر احساس سردر گمى ميكنم،با اينكه به رشته ام علاقه دارم ولى بعضى وقتها حس نااميدى بهم دست ميده)
Yours truly
Omid.m
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,255
Smile  13-07-2014, 02:07 AM
(12-07-2014, 06:04 PM)'ah1cobra' نوشته: سلام دوستان البته من قبلاً هم سئوال کرده بودم خیلی وقته پیش اما بازم چون فکرم مشغول بود گفتم بپرسم
من کارشناسی ارشد معدنم از دانشگاه صنعتی شاهرود با معدل 17/30
معدل کارشناسی 14/43
الان دارم رو تز کار میکنم و زبان با این که معدل کارشناسی ام کم هستش پیشنهاد شما برای اینکه بتونم فاند بگیرم چیه؟

ببینید بعضی دانشگاه ها مینیمم معدل دارن که ممکنه براتون مشکل ایجاد بکنه ولی کلا الان معدل ارشدتون خوبه ولی بازم دانشگاه لیسانس مهمه که نام نبردین.شما میتونید برای امید به فاند به صورت جدی روی مقاله و GRE کار کنید و همینطور توصیه می کنم نمره تافل بالای 100 بیارید تا شانستون در این اوضاع پر رقابت و سخت بالا بره.اینجوری اگر بتونید استاد پیدا کنید(اگرمقاله بدین) امید زیادی به فاند میتونید داشته باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ma_eslami
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,256
13-07-2014, 07:49 PM
سلام،
لیسانس مهندسی مواد (دانشگاه قزوین)، معدل 18.08 (شاگرد اول)، ارشد (دانشگاه علم و صنعت) معدل 17.52، دو مقاله ISI و 5 مقاله کنفرانسی. به نظر شما برای دانشگاه های خوب آمریکا شانس دارم؟ (در حال آمادگی برای TOEFL و GRE هستم)...
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,257
13-07-2014, 10:35 PM
(10-07-2014, 04:10 PM)'aminjvd' نوشته: سلام. من لیسانس مهندسی ایمنی صنعتی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تهران دارم (کاردانی=13.87 کارشناسی=17.21 مجموع=15.54) و ارشد مهندسی صنایع آزادتهران جنوب(16.70). یک مقاله اکسپت شده اسکوپوس(ژورنال خوب)-یک مقاله سابمیت شده اسکوپوس(ژورنال خوب)-یک مقاله سایمیت شده ISI ایمپکت 1.2 . یک کتاب ترجمه شده دانشگاهی و یک کتاب تالیفی در دست ویرایش دانشگاهی. تافل 90 . GRE 305 . سه تا توصیه نامه قوی. فعالیت به عنوان محقق در ژورنال مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت. 2 دوره برگزاری کارگاه بعنوان TA توی علم و صنعت و تهران جنوب. سابقه کار ندارم.
1) بنظر دوستان سراغ چه بازه رتبه ای دانشگاه های امریکا برم؟
2) اینکه رتبه 21 کنکور سراسری کاردانی به کارشناسی بودم نکته مثبتی برای رزومه هست یا نه؟
توضیح اینکه: دانشگاه ویسکانسین-میلواکی (رتبه300) قبلا به دلیل تافل 78 و عدم وجود GRE تقریبا با همین رزومه ردم کرده بود.
ممنون

درود
معدلتون چندن چشمگیر نیست. مقاله ی سابمیت شده هم بخودی خود ارزش جندانی نداره. ولی اگه مقاله هاتون اکسپت (و publish) بشن شرابط شما خیلی بهتر میشه.
کلا با توجه به اینکه نقطه قوت شما ریسرچ هست به نظرم بهتره سعی کنید با استادها ارتباط برقرار کنید و نظر مثبتشون رو جلب کنید و بعد برای دانشگاه اپلای کنید. برای این مورد رنک خاصی نمیشه گفت و هردانشگاهی که مینیمم ها رو براورده میکنید رو در نظر داشته باشید و سعی کنید با استادها ارتباط برقرار کنید.
(12-07-2014, 03:23 PM)'juventusir' نوشته: سلام به دوستان عزیز
من می خوام تحصیلم رو در رشته توسعه پایدار ( sustainable development ) ادامه بدم
معدل کارشناسی ارشدم 18.80 هست
دو تا مقاله isi دارم و 10 تا بین المللی
زبان هم ایلتس 6 دارم
سه تا معرفی نامه قوی دارم
می تونید با توجه به این شرایط بنده رو راهنمایی کنید
ممنون از وقتی که می گذارید

متاسفانه اطلاعات زیادی در مورد رشته ی شما ندارم.
ولی بطور کلی معدل لیسانس هم نقش مهمی رو در پذیرش بازی میکنه. 
از لحاظ ریسرچ که وضعیت خوبی دارید ولی احتمالا احتیاج به GRE هم دارید. نمره زبانتون هم احتیاج به تقویت داره.
بهتره وضعیت دانشگاههای مختلف که رشته شما رو ارائه میکنه روتو اینترنت ببینید تا شرایط بهتر دستتون بیاد. (مثلا دانشگاه کلمبیا این برنامه رو ارائه داده)
(12-07-2014, 10:04 PM)'Omid.madani' نوشته: سلام
من دانشجوى حسابدارى هستم
معدل كاردانيم در دانشكده فنى تبريز١٨/٣٠
معدل كارشناسيم در غيرانتفاعى دانشوران تبريز ١٧/٥٤
معدل ارشدم در آزاد تبريز ١٦/١٠
با اينكه دانشگاه هايى كه من اونجا درس خوندم ،معروف نيستن
ولى در شمال غرب ايران از بهترين هاى حسابدارى هستن
زبان انگليسى در حدhigh intermediate كانون زبان ايران خوندم
مقاله هم ندارم
٢تا از استادم در انگليس دكترى شون گرفتن
كه ميتونن واسم توصيه نامه رو رديف كنن
البته اونا هيئت علمى آزاد تبريز بودن و هزينه هاشون رو دانشگاه آزاد تقبل كرده بود
نميدونم اطلاعاتى كه دادم كافى بوده باشه يا نه
ولى دوس دارم فاند هم داشته باشه
در ضمن سربازى ام نرفته ام
(به نظر شما من از كجا بصورت جدى شروع كنم،منظورم اين كه اول كاراى زبانم انجام بدم يا اينكه برم دنبال مقاله؟،راسيتش وضعيت داخل ايرانم به نحوى هست كه بيشتر احساس سردر گمى ميكنم،با اينكه به رشته ام علاقه دارم ولى بعضى وقتها حس نااميدى بهم دست ميده)
Yours truly
Omid.m

درود
متاسفانه در مورد رشته شما هم اطلاعات چندانی ندارم. ولی در کل گرفتن فاند بدون داشتن مقاله و نمرات زبان سخت هست. فکر میکنم رشته شما احتیاج به GMAT هم داره که خب قاعدتا نمره مناسبی رو میخواد.
بهتره شما هم در بین دانشگاههای امریکا سرچ کنید و در قسمت requirement ها ببینید حداقل ها چقدر هست. بعد رتبه دانشگاه رو در سایتهای رنک دانشگاه (مثل USnews) ببینید تا مینیممهای موجود برای رنکهای مختلف رو با شرایط خودتون تطبیق بدین.
(13-07-2014, 07:49 PM)'ma_eslami' نوشته:
سلام،
لیسانس مهندسی مواد (دانشگاه قزوین)، معدل 18.08 (شاگرد اول)، ارشد (دانشگاه علم و صنعت) معدل 17.52، دو مقاله ISI و 5 مقاله کنفرانسی. به نظر شما برای دانشگاه های خوب آمریکا شانس دارم؟ (در حال آمادگی برای TOEFL و GRE هستم)...

بله حتما شانس دارید. شرایط خوبی دارید در کل. سعی کنید نمرات زبان (مخصوصا  GRE) بالایی بگیرید تا شانستون بالاتر بره. (با توجه به رزومه تحقیقی که دارین سعی کنید با استادهای مرتبط با ریسرچتون هم ارتباط برقرار کنید)

You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین sahelaram
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,258
15-07-2014, 12:22 PM
سلام
ليسانس نرم افزار از غيرانتفاعي سجاد مشهد با معدل 12/66 سال 80
فوق ليسانس نرم افزار از دانشگاه ازاد واحد امارات با معدل 17/24 سال 92
يك مقاله در كنفرانس بين المللي دارم
11 سال سابقه تدريس در دانشگاه ازاد
12 سال سابقه كار  اداري در دانشگاه ازاد را هم دارم
شانسي براي دكترا  با فاند در دانشگاههاي  امريكا دارم ؟
ممنون از شما
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

#1,259
15-07-2014, 12:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-07-2014, 12:54 PM توسط ahmadpashaei.)
(15-07-2014, 12:22 PM)'sahelaram' نوشته: سلام
ليسانس نرم افزار از غيرانتفاعي سجاد مشهد با معدل 12/66 سال 80
فوق ليسانس نرم افزار از دانشگاه ازاد واحد امارات با معدل 17/24 سال 92
يك مقاله در كنفرانس بين المللي دارم
11 سال سابقه تدريس در دانشگاه ازاد
12 سال سابقه كار  اداري در دانشگاه ازاد را هم دارم
شانسي براي دكترا  با فاند در دانشگاههاي  امريكا دارم ؟
ممنون از شما

سلام.راستش شرایط شما برای پذیرش یکم چالش برانگیزه چون شما مینیمم معدل لیسانس رو برای اکثر جاها ندارید و باید به دنبال گزینه هایی با رنک منطقی و متناسب باشید (حداقل برای آمریکای شمالی و اونم فول فاند).اینم در نظر بگیرید این سطح دانشگاه ها کلا منابع مالی و پروژه های بسیار کمتری دارند از دانشگاه های با رنک زیر 300و400 که بخوان به همه فاند بدن. سوابق تدریستون طبعا خوبه ولی خود سابقه کار به درد اپلای نمی خوره. اما برای شما تازه به ویزا که برسیم خیلی براشون مشکوک می زنه!! سن و سابقه کاری و دانشگاه ها (کلا رزومه شما) ممکن هست اونارو مشکوک کنه به اینکه هدفتون موندن و مهاجرت هست.باید حواستون به این مواردم باشه.ترجیحا اگر یکی دو مقاله خوب بدین و استادی پیدا کنید که هم فاند داشته باشه و هم شما رو بخواد کارتون خیلی راحت تر میشه. نهایتا شما باید در بخش های دیگه رزومه یعنی مقاله،نمره تافل و بخصوص GRE که برای آمریکا اجباری هم هست هرچی میتونید تلاش کنید. 

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین sahelaram
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,260
15-07-2014, 02:09 PM
يعني كسي كه 36 سال داشته باشه چون احتمال موندن داره ويزا بهش نمي دن؟
در واقع با اين توضيحات بايد قيدش را بزنم؟
ممنون از راهنماييتون

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 122 123 124 125 126 127 128 129 130 ... 224 بعدی »