عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا گرفتن وقت سفارت امریکا v
1 2 بعدی »
سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com
آفلاین Dr.Roya
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-04-2014, 09:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-04-2014, 10:22 PM توسط Dr.Roya.)
وقت همگی بخیر.من پذیرش از SDSU با TA  دارم و با توجه به اینکه مبلغی که دانشگاه ازم خواسته برای  bank statement،  برای یه سال 8162 $ ست ، من حدود 20000$  تاییدیه بانکی گرفتم که البته این پول به حساب پدرم است.
حالا سوالام:
1.آیا برای گرفتن ویزا آمریکا این مقدار تاییده بانکی کفایت می کنه؟
2.آیا اینکه پول به حساب پدرم هست مشکل ساز می شه در ویزا ؟

مرسی از شما
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-04-2014, 10:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-04-2014, 10:06 PM توسط Torkan.)
(14-04-2014, 09:56 PM)'Dr.Roya' نوشته: وقت همگی بخیر.من پذیرش از SDSU با TA  دارم و با توجه به اینکه مبلغی که دانشگاه ازم خواسته برای  bank statement،  برای یه سال 8162 $ ست ، من حدود 20000$  تاییدیه بانکی گرفتم که البته این پول به حساب پدرم است.
حالا سوالام:
1.آیا برای گرفتن ویزا آمریکا این مقدار تاییده بانکی کفایت می کنه؟
2.آیا اینکه پول به حساب پدرم هست مشکل ساز می شه در ویزا ؟
3.من یه سوال حیاتی تو یکی از فروم ها که تاپیکش :" کدام سفارت برای شرایط من مناسب تر است؟ " ، چندین روزه که نوشتم اما کسی پاسخی نداده،چه کار کنم؟!!!!؟؟؟؟ Sad
مرسی از شما

سلام
فکر کنم مکان سوال نامناسبه و سوالات شما چند بندی هستش!
1- به نظرم خوب هستش. اتفاقا مقدار خیلی زیاد ممکنه براتون مشکل ایجاد بکنه. معمولا میگن6/5 مقدار bs رو بذارید ولی قاعده کلی نیست. مثلا اونایی که 30000تا میخواد 36000هزار تا میذارن اونایی که 20000 تا 24000هزار تا میذارن....
مشکلی نیست.
2- اتفاقا خیلی هم خوبه...به حساب خودت مشکل ایجاد میکنه (social tie!)...دانشجو باید به حساب پدر یا مادر باشه...بقیه خطری میشه!
3- زیاد درگیر این مسایل نباشید! (باز شرایطتون رو اینجا بنویسید شاید دوستان دیگه نظر بدن ولی نگران سفارت ها و ... نباشید...مشکلی نباشه ویزاتون رو میدن)

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Dr.Roya
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-05-2014, 08:41 PM
بچه هاااااااااااااااااا احتیاج به کمک فوری دارم لطفا:
من تو سایت http://usvisa-info.com/ فرم DS-160  رو submit  مردم و مشکلی نبود اما موقع  schedule an appointment  ،  دو تا اطلاعات اشتباه وارد کردم : 
I submitted 2 wrong information when I was about to do the "schedule an appointment" process.

here are what I need to be changed in the mentioned section:
-country of citizenship :Iran
-country on birth :Iran
درخواست این تغییرات رو به این آدرس ایمیل فرستادم :
dubaivisa@state.gov
به نظرتون کمکم می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پیشنهادتون چیه؟!!!!
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-05-2014, 08:06 AM
(07-05-2014, 08:41 PM)'Dr.Roya' نوشته: بچه هاااااااااااااااااا احتیاج به کمک فوری دارم لطفا:
من تو سایت http://usvisa-info.com/ فرم DS-160  رو submit  مردم و مشکلی نبود اما موقع  schedule an appointment  ،  دو تا اطلاعات اشتباه وارد کردم : 
I submitted 2 wrong information when I was about to do the "schedule an appointment" process.

here are what I need to be changed in the mentioned section:
-country of citizenship :Iran
-country on birth :Iran
درخواست این تغییرات رو به این آدرس ایمیل فرستادم :
dubaivisa@state.gov
به نظرتون کمکم می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پیشنهادتون چیه؟!!!!

سلام
بله معمولا درست میکنن (چند روزکاری صبر کنید و اگه جولب نگرفتید دوباره اییل بزنید)
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

28-06-2014, 04:45 PM
سلام معمولا وقت مصاحبه درسفارت آمریکا چقدر بعد از ثبت نام می افته؟ و پس از مصاحبه چند وقت بعد ویزا آماده می شود؟  
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-06-2014, 06:16 PM
بستگی به سفارتش داره. در مورد سفارت هایی مثل دوبی ممکنه برای دو هفته بعد هم بتونید وقت مصاحبه بگیرید و برای سفارت هایی مثل آنکارا و ایروان که سرشون شلوغ هست ممکنه تا دو ماه دیگه هم وقت مصاحبه گیر نیارین. به ویژه در تابستون ها که برای ترم پاییز هست سفارت ها خیلی سرشون شلوغ هست و در فصل های پاییز و زمستون سرشون خلوت تر میشه.

در مورد ویزا که هیچ پیش بینی خاصی نمیشه کرد و به مدت کلیرنس شما بستگی داره. از بدون کلیرنس ویزا گرفتن وجود داره تا حدود حتی یک سال. سفارت دوبی معمولا زود تکلیف شما رو مشخص می کنه و ممکنه 1 ماهه جواب شما رو بده. سفارت آنکارا ممکنه 2 ماهه جواب شما رو بده. می بایست در تاپیک های کلیرنس هر کدوم از سفارت های آمریکا به طور خاص ببینید اون سفارت اخیرا عملکردش در ویزادهی چطور بوده.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Barooni
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-07-2014, 02:49 PM
سلام
من و همسرم هرکدام بصورت جداگانه دارای I-20 هستیم می خواستم بدونم برای اینکه هر دو در یک زمان مصاحبه شویم بهتر است یک اکانت درست کرده و دیگری
dependent معرفی شود و یا اینکه هریک بصورت جداگانه و بدون ذکر dependent  ثبت نام نماییم.
با تشکر 
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-07-2014, 09:15 PM
تا جایی که من اطلاع دارم ویزای نفرات همراه F2 میشه و اگر بخواهید اونها رو به عنوان dependent اعلام کنید نوع ویزاشون F2 میشه که برای کسی که قصد تحصیل داره قابل استفاده نیست و دوباره بعدا باید به F1 تغییر وضعیت بده. بنابراین به نظر میرسه مجبور هستین هر دو به صورت جداگانه برای F1 درخواست بدین. منتهی با توجه به اینکه همزمان وقت می گیرین قکر نمی کنم کار سختی باشه که هر دو در یک روز وقت بگیرید که دست کم با هم سفر کنید. اگر احیانا یکی از درخواست ها قبول نشد دو گزینه خواهند داشت یکی اینکه دوباره برای F1 اقدام کنند یکی هم اینکه به عنوان Dependent نفر دیگر اقدام کنند (ترجیحا در صورتی که وقت I-20 شون تموم شده باشه که توجیه اینکه چرا به عنوان همراه میرن راحت تر باشه).

تاپیک اقدام زن و شوهر برای ویزای F1 رو هم می تونید نگاه کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Barooni
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-07-2014, 10:08 PM
سلام
مرسی از راهنماییتون .
با توجه به اینکه گفتید باید من و همسرم بصورت جداگانه اکانت ساخته و برای F1 اقدام نماییم ، آیا من باید در فرم D-160 نام همراه که همسرم  می باشد را حذف کنم یا اینکه مشکلی نیست.
ممنون میشم اگه زودتر جوابمو بدین
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-07-2014, 08:59 AM
به نظرم در فرم دقیق نگاه کنید اگر اطلاعات ایشون رو صرفا به عنوان اطلاعات همسر و فرزند خواستن (یعنی در بخش هایی که در مورد اطلاعات شخصی شما سوال میشه) که بنویسین ولی اگر در بخش مربوط به کسانی هست که شما رو همراهی می کنند خالی بگذارید.

برداشت من اینه که اگر ایشون همزمان برای F1 هم اقدام کنند قاعدتا نباید همزمان برای F2 هم از طریق شما اقدام کرده باشن چون این دو متناقض هستند. به طوریکه در پرونده شما به نوعی اعلام کردند که قصد کار و تحصیل ندارند و فقط همراه هستند ولی در پرونده خودشون اعلام کردن که قصدشون تحصیل هست که متناقض هستند و در نتیجه قاعدتا درخواست F2 ایشون باطل میشه و حتی ممکنه تاثیر خوبی روی پرونده F1 شون هم نداشته باشه. ولی در صورتی که ویزای F1 ایشون به هر دلیل به نتیجه نرسه و امکان تحصیل براشون فراهم نشه، حق همراهی شما --تا زمانی که دانشجو باشین-- براشون محفوظه و می تونند بعدا دوباره درخواست جدیدی برای ویزای F2 بدن.

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »