عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟

نظرسنجی: به نظر شما کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟
سفارت آمریکا در آنکارا
33.80%
24 33.80%
سفارت آمریکا در باکو
4.23%
3 4.23%
سفارت آمریکا در بیروت
1.41%
1 1.41%
سفارت آمریکا در تاشکند
7.04%
5 7.04%
سفارت آمریکا در دبی
15.49%
11 15.49%
سفارت آمریکا در عشق آباد
16.90%
12 16.90%
سفارت آمریکا در کابل
2.82%
2 2.82%
سفارت آمریکا در نیکوزیا, قبرس
8.45%
6 8.45%
سفارت آمریکا در سایر کشورها
9.86%
7 9.86%
مجموع 71 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 34 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟
آفلاین mynameisaida
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-05-2014, 09:05 PM
سلام من از دانشگاه نورتريدج ( california state university northridge)در مقطع مستر از رشته مديريت هتلدارى و گردشگرى پذيرش بدون فاند گرفتم، فاميلاى زياد در امريكا دارم و مادربزرگ و عمه ام هم با خانوادشون در نورتريدج زندگى ميكنند، ايا ذكر اين مطلب شانس من رو افزايش ميدهد يا بهتر است اعلام نكنم؟ و مدرك ليسانسم هم از دانشگاه انگليس بوده (portsmouth university) كه در مالزى گذروندم، يعنى فقط صادره از اونجا بوده، ايا امتياز محسوب ميشه؟ اما هيچ سابقه كارى يا امتيازات ديگه ندارم، كدام سفارت بهتر است بروم؟ دختر هم هستم، سربازى مشكل ندارم، ممنونم از شما و راهنماييتون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 10
26-05-2014, 04:29 PM
برای ویزای دانشجویی داشتن آشنایان نزدیک در آمریکا و به ویژه در همون ایالتی که قراره تحصیل کنید عامل منفی به حساب میاد چرا که از نظر اونها این موضوع شانس شما برای موندن در آمریکا رو بیشتر می کنه و میتونه به طور بالقوه نشون بده که قصد شما مهاجرت به آمریکا هست در حالی که یک دانشجو می بایست نشون بده که بعد از پایان تحصیل قصد داره که به کشور خودش برگرده وگرنه با بند 214b که مربوط به نداشتن وابستگی احتماعی هست درخواست ویزای شما رو رد می کنند.

در هر حال شما وقتی می خواهید وقت بگیرید در فرم DS-160 می بایست به آشنایان نزدیکی که در آمریکا دارید اشاره کنید و نمیشه اون قسمت از فرم رو خالی گذاشت. ولی می تونید در زمان مصاحبه اگر در مورد آشنایان تون سوال شد به شکلی توضیح بدین که نشون بده رابطه خیلی نزدیک خانوادگی با اونها ندارید. اینکه قبلا مالزی بودین رو هم اشاره کنید بد نیست شاید یک کمکی به این موضوع بکنه، هر چند خودشون هم می تونند از روی اطلاعات فرم ببینند.

با توجه به شرایط تون من اگر جای شما بودم به آنکارا یا ایروان می رفتم. تاپیک مزایا و معایت سفارهای مختلف آمریکا رو هم نگاه کنید.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین sara-dz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-06-2014, 12:13 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-06-2014, 01:32 AM توسط sara-dz.)
سلام دوستان برای خانمی که رشته حساسی نمیخونه و قاعدتا مشکل سربازی نداره و البته بدون فاند هست و دیگه این که کارشناسی ارشد مجدد در یک گرایش دیگه هست شما کدوم سفارت رو پیشنهاد میکنید؟؟
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-06-2014, 11:02 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-06-2014, 11:04 AM توسط QUPHAS.)
سلام دوستان.
من تو این چند روز I-20 به دستم میرسه. ممنون میشم راهنماییم کنید. با توجه به وقت کمم فکر کنم تنها گزینم دبی باشه اما شاید ایروان هم بتونم بگیرم!
========================
رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی: فیزیک، کیهانشناسی، مستر

زمینه تحقیقاتی آینده: کیهانشناسی

رشته و مقاطع قبلی:  کارشناسی فیزیک دانشگاه خوارزمی، ترم دو کارشناسی ارشد فیزیک دانشگاه شریف که میخوام انصراف بدم

زمینه کاری در لیسانس: ------

زمینه کاری در فوق لیسانس:  کیهانشناسی

علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟  کیهانشناسی، اختر فیزیک

سال فارغ التحصیلی:لیسانس 2013

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟  ایران تئوری، آمریکا تئوری

آیا فاند دارید؟  بله

نوع فاند؟  (TA, RA, Scholarship, Full or Partia)ا  TA 96%

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ lab instructor, grading etc.

فاند سال اول شما به چه صورت است؟  TA

اگر فاند ندارید چه کسی هزینه شما رو میده؟! 800 دلار کم دارم که یه مقدار بیشتر  تو حساب خودم رو نشون میدم

آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟ نه

اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟ ایران

منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ دانشکده

فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟ دقیقا نمیدونم اما باتوجه به ریسرجش بعید که جای حساسی باشه

آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟ خیر

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی: ------

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: -----

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی: ------

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی: -------

آیا امکان تهیه Research Plan دارید!؟ بله و مینویسن TA  هستم و کلاً بی خطرم!!!

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ نه

سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ تدریس

آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟ نه

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟ دستیار آموزشی

آیا در آمریکا فامیل دارید؟ چند نفر؟!نسبتشون با شما چیه! نه

وضعیت نظام وظیفه تون چیه؟! اگر معافید نوع معافی رو مشخص کنید!  معافی پزشکی

سال گرفتن کارت پایان خدمت ، معافیت یا کفالت!؟ 2013

کارت قدیم دارید یا جدید! جدید
==========================================
قسمت هایی رو که شامل من نمیشد حذف کردم.
خودم مورد حساسی نمی بینم و تنها نکته ای که فکر کنم سوال پیش میاره اینه که دارم از ارشد شریف انصراف میدم که برم اونجا!!!! جوابی هم که دارم اینه که اون فیلدی که اونجا کار میکنن ایجا کسی کار نمیکنه و تو SoP نوشتم که خیلی به اون علاقه دارم و واسه همین میخوام بیام اونجا! بنظرتون این مسئله ی حساسیه؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 7
11-06-2014, 12:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-06-2014, 12:35 PM توسط Leopold.)
شما هر سفارتی که مایل بودید میتونید انتخاب کنید چون کیس شما حساس نیست. اخیرا سفارت عشق آباد هم خوب ویزا میده حتی به رشته هایی مثل مکانیک. با توجه به اینکه وقت های دبی تو ماه جون بازه، دبی میتونه گزینه بهتری باشه. ارمنستان هم همینطور. 
اگه دبی تشریف ببرید و مستر شریف اعلام نکنید و سابقه کار هم نداشته باشید احتمال اینکه ویزا رو درجا و حتی مالتیپل به شما بده زیاده. کمی به اسم دانشگاه شریف اخیرا حساس شدند.   
بهتره اسمی از اون استاد ایرانی در دانشگاه مقصد نیارید (تو SoP) که کلیرنس طولانی میکنه و کارآموزیتون+پروژه های درسی+دستیار آموزشی اگه تو رزومه آوردید هم حذف کنید.
در مورد اینکه الان دارید مستر شریف میخونید تاثیر منفی نداره ولی احتمالا بپرسه و پاسختون هم قانع کننده هست.
(11-06-2014, 11:02 AM)'QUPHAS' نوشته: سلام دوستان.
من تو این چند روز I-20 به دستم میرسه. ممنون میشم راهنماییم کنید. با توجه به وقت کمم فکر کنم تنها گزینم دبی باشه اما شاید ایروان هم بتونم بگیرم!
========================
رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی: فیزیک، کیهانشناسی، مستر
زمینه تحقیقاتی آینده: کیهانشناسی
رشته و مقاطع قبلی:  کارشناسی فیزیک دانشگاه خوارزمی، ترم دو کارشناسی ارشد فیزیک دانشگاه شریف که میخوام انصراف بدم
زمینه کاری در لیسانس: ------
زمینه کاری در فوق لیسانس:  کیهانشناسی
علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟  کیهانشناسی، اختر فیزیک
سال فارغ التحصیلی:لیسانس 2013
زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟  ایران تئوری، آمریکا تئوری
آیا فاند دارید؟  بله
نوع فاند؟  (TA, RA, Scholarship, Full or Partia)ا  TA 96%
در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ lab instructor, grading etc.
فاند سال اول شما به چه صورت است؟  TA
اگر فاند ندارید چه کسی هزینه شما رو میده؟! 800 دلار کم دارم که یه مقدار بیشتر  تو حساب خودم رو نشون میدم
آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟ نه
اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟ ایران
منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ دانشکده
فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟ دقیقا نمیدونم اما باتوجه به ریسرجش بعید که جای حساسی باشه
آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟ خیر
تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی: ------
تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: -----
تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی: ------
تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی: -------
آیا امکان تهیه Research Plan دارید!؟ بله و مینویسن TA  هستم و کلاً بی خطرم!!!
سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ نه
سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ تدریس
آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟ نه
سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟ دستیار آموزشی
آیا در آمریکا فامیل دارید؟ چند نفر؟!نسبتشون با شما چیه! نه
وضعیت نظام وظیفه تون چیه؟! اگر معافید نوع معافی رو مشخص کنید!  معافی پزشکی
سال گرفتن کارت پایان خدمت ، معافیت یا کفالت!؟ 2013
 کارت قدیم دارید یا جدید! جدید
==========================================
قسمت هایی رو که شامل من نمیشد حذف کردم.
خودم مورد حساسی نمی بینم و تنها نکته ای که فکر کنم سوال پیش میاره اینه که دارم از ارشد شریف انصراف میدم که برم اونجا!!!! جوابی هم که دارم اینه که اون فیلدی که اونجا کار میکنن ایجا کسی کار نمیکنه و تو SoP نوشتم که خیلی به اون علاقه دارم و واسه همین میخوام بیام اونجا! بنظرتون این مسئله ی حساسیه؟؟؟

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-06-2014, 04:31 PM
(11-06-2014, 12:00 PM)'Leopold' نوشته: شما هر سفارتی که مایل بودید میتونید انتخاب کنید چون کیس شما حساس نیست. اخیرا سفارت عشق آباد هم خوب ویزا میده حتی به رشته هایی مثل مکانیک. با توجه به اینکه وقت های دبی تو ماه جون بازه، دبی میتونه گزینه بهتری باشه. ارمنستان هم همینطور. 
اگه دبی تشریف ببرید و مستر شریف اعلام نکنید و سابقه کار هم نداشته باشید احتمال اینکه ویزا رو درجا و حتی مالتیپل به شما بده زیاده. کمی به اسم دانشگاه شریف اخیرا حساس شدند.   
بهتره اسمی از اون استاد ایرانی در دانشگاه مقصد نیارید (تو SoP) که کلیرنس طولانی میکنه و کارآموزیتون+پروژه های درسی+دستیار آموزشی اگه تو رزومه آوردید هم حذف کنید.
در مورد اینکه الان دارید مستر شریف میخونید تاثیر منفی نداره ولی احتمالا بپرسه و پاسختون هم قانع کننده هست.

خدا از دهنتون بشنوه!!! خیلی نیاز دارم که ویزام رو زود بدن!
من تو SoP و رزومه که به دانشگاه دادم گفتم که الان مستر شریفم و سابقه ی TA دارم! اگر این ها رو توی نسخه هایی که به سفارت میدم جذف بکنم مشکلی پیش نمی یاد؟؟؟ اگر کلیرنس بخورم متوجه این تفاوت نمیشن؟؟؟
خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-06-2014, 07:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-06-2014, 07:41 PM توسط Leopold.)
چک نمیکنن اونم این موقع سال که سرشون شلوغه. اگر هم چک کنن تو هیچ جای سایت سفارت نگفته که همون CV و SoP که به دانشگاه x دادید برای ما بفرستید. TA میتونید حذف کنید. حتی اگر هم بیارید مشکلی نیست فقط ممکنه کلیرنس شما کمی طولانی بشه. در مورد مسترتون بنظرم بذارید باشه چون ممکنه در آینده واستون دردسر بشه: به عنوان نمونه شاید بنابه هر دلیلی بعد ایشو شدن ویزاتون تصمیم بگیرید که فعلا بیخیال آمریکا بشید و بعد با مستر شریف سال دیگه اقدام کنید. سفارت ها به اطلاعات DS-160 قبلی شما میتونن به راحتی دسترسی داشته باشند.
(11-06-2014, 04:31 PM)'QUPHAS' نوشته:
خدا از دهنتون بشنوه!!! خیلی نیاز دارم که ویزام رو زود بدن!
من تو SoP و رزومه که به دانشگاه دادم گفتم که الان مستر شریفم و سابقه ی TA دارم! اگر این ها رو توی نسخه هایی که به سفارت میدم جذف بکنم مشکلی پیش نمی یاد؟؟؟ اگر کلیرنس بخورم متوجه این تفاوت نمیشن؟؟؟
خیلی ممنون

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین mnavidd
**
نقل قول

18-06-2014, 01:46 AM
سلام دوستان
من وقتی ندارم
خواهشنا راهنماییم کنید
ارشد مکانیک بدون فاند پذیرش دارم
مدرکمو از تهران مرکز گرفتم چندتا پروژه و اختراعم دارم که حساس نیست
معدلم 15.84
برا سفارت بین ارمنستان ، آنکارا و دوبی کجا برم؟؟؟
با توجه به اینکه به تاریخ خودمون باید 24 مرداد آمریکا باشم و هدفمم گرفتن مالتیپل هستش 
خواهشا راهنمایی برمایید
پیشتر سپاسگزارم

نقل قول  

آفلاین hamed1989
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-06-2014, 11:02 AM
(26-05-2014, 04:29 PM)'M1KE' نوشته: برای ویزای دانشجویی داشتن آشنایان نزدیک در آمریکا و به ویژه در همون ایالتی که قراره تحصیل کنید عامل منفی به حساب میاد چرا که از نظر اونها این موضوع شانس شما برای موندن در آمریکا رو بیشتر می کنه و میتونه به طور بالقوه نشون بده که قصد شما مهاجرت به آمریکا هست در حالی که یک دانشجو می بایست نشون بده که بعد از پایان تحصیل قصد داره که به کشور خودش برگرده وگرنه با بند 214b که مربوط به نداشتن وابستگی احتماعی هست درخواست ویزای شما رو رد می کنند.
در هر حال شما وقتی می خواهید وقت بگیرید در فرم DS-160 می بایست به آشنایان نزدیکی که در آمریکا دارید اشاره کنید و نمیشه اون قسمت از فرم رو خالی گذاشت. ولی می تونید در زمان مصاحبه اگر در مورد آشنایان تون سوال شد به شکلی توضیح بدین که نشون بده رابطه خیلی نزدیک خانوادگی با اونها ندارید. اینکه قبلا مالزی بودین رو هم اشاره کنید بد نیست شاید یک کمکی به این موضوع بکنه، هر چند خودشون هم می تونند از روی اطلاعات فرم ببینند.
با توجه به شرایط تون من اگر جای شما بودم به آنکارا یا ایروان می رفتم. تاپیک مزایا و معایت سفارهای مختلف آمریکا رو هم نگاه کنید.

(18-06-2014, 01:46 AM)'mnavidd' نوشته: سلام دوستان
من وقتی ندارم
خواهشنا راهنماییم کنید
ارشد مکانیک بدون فاند پذیرش دارم
مدرکمو از تهران مرکز گرفتم چندتا پروژه و اختراعم دارم که حساس نیست
معدلم 15.84
برا سفارت بین ارمنستان ، آنکارا و دوبی کجا برم؟؟؟
با توجه به اینکه به تاریخ خودمون باید 24 مرداد آمریکا باشم و هدفمم گرفتن مالتیپل هستش 
خواهشا راهنمایی برمایید
پیشتر سپاسگزارم

فاند نداری اصلا دبی نرو که درجا سوشال تای میخوری ریجکت میشی. مالتیپل چون مکانیکی شانست کمه. ترکیه هم که وقتاش تا 1 ماه دیگه پره و اگه اون موقع بری احتمالا به ترم نمیرسی.  
نقل قول  

آفلاین rud
**
نقل قول

28-06-2014, 10:03 AM
با سلام ، یکی از پذیرشای دانشگاه های آمریکا تازه به دستم رسیده، به نظر شما1- می تونم برای فال برسونم خودم رو؟ و2- کدوم سفارت؟3- آیا بهتره یک ترم دیفر کنم؟
برای دکترای عمران دارم میرم. فعلاً فاند ندارم. همسرم(آقا) قراره یک ترم دیگه بیاد( وقتی فاند روبراه شد) یک دوره کوتاه زبان هم باید بگذرونم که تو نامه پذیرشم ذکر شده. یکی از دوستانم با شرایط دقیقاً مشابه من رفت این دانشگاه و از همون ترم یک فاند گرفت.(بنابراین امید فاند دارم یه جورایی اگه بشه ترم پاییز رفت)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 34 بعدی »