عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-06-2014, 07:19 AM
(07-06-2014, 06:40 AM)'mahyarelc' نوشته:
بطور میانگین نوشته. توجه کنید که ممکنه برای شروع کار باشه و نه برای یک فرد سابقه دار. خود دکترا معادل ۴ سال کار هست و کسی که بیشتر کار کرده باشه و سابقه خوبی داشته باشه قاعدتا باید حقوق خوبی بگیره. ضمنا قرار نیست همه متوسط حقوق رو بگیرن خیلیا ممکنه حقوق بسیار بیشتری بگیرن (با توجه به تخصص و تجربه)
این سایت معمولا برای یک تخمین هست که دوستان استفاده میکنن
من فکر میکنم شما درست نوشته ها رو نخوندید. من در جواب ایشون وبسایتی رو برای تخمین درامدها معرفی کردم که ایشون به نظرشون اعداد اون وبسایت غیر واقعی بودن. مطرح شدن ایالت تگزاس مربوط به پست دیگه ای بود.

در واقع منظور اصلی من این بود که فرد به فرد میزان درآمد متغیر هستش و مثلا فردی فرض کنیم با نگاه کردن به وبسایت(نه لزوما این وبسایت) که درامد در فلان منطقه فلان قدره ممکنه کمی هم گمراه بشه یا شاید هم هدایت بشه!
منظور از مطرح کردن تگزاس هم این بود که باز ایالت به ایالت فرق داره درآمدها. حتی ممکنه در یک ایالت با کار کمتر درامد بیشتری هم به نسبت اون یکی ایالت داشت.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mahmood2228
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-06-2014, 05:29 PM
من بیشترم منظورم جذب شدن در شرکتهای مهندسین مشاوره که از علم مهندسی عمران در زمینه های طراحی انواع سازه ها اعم از پل، سازه های بلند فلزی یابتنی و سد و....نهایت استفاده رو میبرند. میشه با یک دکترا از دانشگاه متوسط امیدی داشت.؟ تو ایران متاسفانه شرکتهای مشاور اوضاع درست درمونی ندارند ولی این شرکتها جایییه که باید هم دید اجرایی داشت و هم تسلط علمی تا بتوان طراحی های مناسبی انجام داد. بچه های ایرانی عمران آیا واقعا راضی اند از شرایط کاری؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-06-2014, 07:38 AM
سلام
اینجا اشاره ای به میزان بیکاری و مقایسه اون برای مدارک مختلف تحصیلی و درآمد متوسط اومده(دقت کنید البته که این فقط یه دید کلی هستش و نمیشه گقت قطعا مثلا یه دکترا در صنعت هفتگی 1800 تا میگیره!) افرادی هستند که خیلی بیشتر ای این میگیرن و شاید معدود افرادی باشن که کمتر!
همینطوری دوره های internship و ... هم در اینجا در نظر گرفته نشده. همانطور که گفتم یه دید کلی میده. این اطلاعات واسه 2013 هستش از اداره آمار کاری ایالات متحده:
http://www.bls.gov/emp/ep_chart_001.htm
یه سوال در این میون!
اون professional degree منظورش دقیقا چی هستش؟

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 10
16-06-2014, 08:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-06-2014, 08:41 AM توسط M1KE.)
منظور از Professional Degree مدرک هایی هستند که بیشتر روی جنبه های کاربردی تاکید دارند و فرد رو برای بازار کار در حرفه موردنظرش آماده می کنند در مقابل Research Degree که مدرک هایی هستند که بیشتر جنبه پژوهشی دارند و افرادی که فصد ادامه تحصیل در دکترا دارند به سمت اونها می روند.

معمولا چنین مدرک هایی بعد از گرفتن مدرک کارشناسی قابل گرفتن هست و در هر رشته ای ممکنه اسم خاصی داشته باشه. در مهندسی ها میشه Master of Engineering ها رو به نوعی مدرک حرفه ای و Master of Science ها رو نوعی مدرک پژوهشی در نظر گرفت. برای رشته های پزشکی، حقوق و هنر هم مدارک حرفه ای مشابهی وحود داره که در مورد اینها در تاپیک تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج از کشور یک توضیحاتی داده شده.

بیشتر کارفرماهایی که با کارهای اجرایی سر و کار دارند براشون خیلی مهم هست که فرد موردنظر دید اجرایی و تجربی داشته باشه و با کدها و آیین نامه ها و روال هایی که در عمل و در بازار کار باهاشون سر و کار دارند آشنا باشند. به همین دلیل معمولا شرط خیلی ها از شغل ها داشتن یک مدرک تحصیلی خاص (کاردانی، کارشناسی یا کارشناسی ارشد) + چند سال سابقه کار مرتبط هست. بین دو فردی که سابقه کار نداشته باشند فردی که مدرک حرفه ای داشته باشه از نظر شرکت هایی که کارهای اجرایی می کنند مناسب تر هست ولی پژوهشی ها هم در صورتی که سابقه کار مرتبط داشته باشند مشکلی در استخدام در این نوع شرکت ها ندارند. در شرکت هایی یا موسسه های پژوهشی برعکس این فضیه بیشتر صادق هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین lili2015
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-08-2014, 10:01 AM
سلام
من ميخواستم بدونم وضعيت كاريم با رشته كامپيوتر ارشد كه تحصيلات در ايران دارم و زياد حرفه اي نيستم در امريكا چطوريه ميشه راهنمايي فرماييد
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Bug  26-08-2014, 11:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-08-2014, 11:21 AM توسط ahmadpashaei.)
سلام به lili2015
چون من راجع به وضعیت کاری از منظر خودم نظر میدم و راجع به وضعیت وجود کار و درآمد و غیره بهتره دوستان دیگه که آمریکا هستند نظر بدن پست شما رو نقل قول نمی کنم تا بقیه هم ببینن و نظر بدن. اما:
تا جاییکه من شنیدم بازار رشته کامپوتر خوبه ولی با مدرک لیسانس یا ارشد وارد بازار کار شدن یعنی توان انجام کارها و پروژه هایی که نیاز بازار و صنعت هستند. چه لیسانس چه ارشد و حالا هر کشوری باشین وقتی میخواهید وارد بازار کار تجاری و صنعتی بشین باید با زمینه های اون آشنا باشید یعنی علاوه بر دانش کلی باید مثلا قطعات و دستگاه هایی که استفاده می شوند رو بشناسید مخصوصا اینکه مثلا در آمریکا و کانادا چه استانداردهایی در فلان کار استفاده میشه،چه مدارکی لازم هست،چه لایسنسهایی و از کدام ارگانها لازم هست و این قوانین در آن ایالت چگونه هست؟ چجوری لایسنس بگیریم و چه منابعی رو بخونیم؟ آیا کارآموزی دارن یا نه؟ و ..... چون اگرچه از نظر انجام کار باید وارد باشید ولی از نظر اجرا و قوانین و استانداردها واقعا مثل ایران نیست و خیلی حساب و کتاب دارن. ضمنا باید زبان صنعتی و تجاری بلد باشید نه زبان کتابهای آموزشگاهی انگلیسی! باید بتونید طرف رو قانع کنید کار رو به شما بده. بازم مثلا باید بدونید دستگاه هایی با کدام brand و پروتکل در آمریکا استفاده میشه، مثلا اگر سیسکو استفاده میشه خوب امکان یادگیریش در ایرانم فراهمه. در رشته خود من مثلا من باید بدونم که PLC Ziemens, LG و ... به درد اونجا نمی خوره بلکه فقط Allen Bradley استفاده میشه. اگر من بلد نباشم خوب باید از راههایی مثل کلاس رفتن و بعدش کارآموزی (apprenticeship) اقدام کنم نه به عنوان نیروی متخصص و امثال این.
پس به عنوان کسی که ارشد در ایران داره باید بدونید چه اینجا چه آمریکا باید اولا با خود کار صنعتی روز دنیا و دوم با نحوه شروع و اجازه کار و قوانین اون کشور آشنایی کاملی داشته باشین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین alireza_7077
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-09-2014, 11:28 PM
سلام دوستان. من چند روزی هست که عضو این سایت شدم.
در مورد آمریکا چنتا سوال داشتم و تقریبا همه ی تاپیک ها رو زیر و رو کردم تا به نتیجه ای برسم.
در حال حاضر دانشجوی ترم آخر رشته ی صنایع غذایی هستم (لیسانس)، ولی متاسفانه مقاله و رزومه و از این چیزا ندارم. قصد ندارم که حداقل تو ایران فوق بخونم چون هرچی بیشتر مدارج علمی رو طی کنی کمتر کار هست! اگه هم بخوام بر فرض برا فوق برم آمریکا که شرایطم سخته چون کار علمی و پژوهشی و مقاله ندارم.
ولی من تقریبا ۲ سالی میشه که تجربه ی کار توی کارگاه شیرینی پزی رو دارم (مدرک شیرینی پزی و کیک پزی و آشپزی و اینا رو دارم از فنی و حرفه ای) میخواستم بدونم امکانش هست که من برای کار برم آمریکا؟
مدرک زبان میخواد یا همین که تسلط به زبان داشته باشیم کافیه؟
یکی از دوستام میگفت میتونی ولی اگه بیای باید با حقوق ساعتی 10$ شروع بکار کنی. اون خیلی وارد نبود تو این زمینه. میخواستم از دوستانی که تجربه دارن کمکم کنن. چون شرایط ایران رو دوست ندارم و یکم اهدافم بزرگه (حالا خوشبختانه یا بدبختانه) [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
یکی از فامیلای دورمونم هست که اگه برفرض اسپانسر مالی بخوان اونو بگم، کمکی میکنه یا باید فامیل نزدیک باشه؟ به حساب بانکی توی ایران برای اینکه آفیسر بفهمه که من ساپورت مالی میشم نیازی هست؟
اصلا از اینجور شغل ها میذارن؟ چون توی تاپیکی بود که نوشته بود آمریکا مثه ایران نیس که دکتره بره ساختمان ساز بشه، هرکسی طبق مدرکش میره سر شغل خودش. به هرحال منم هم مدرک دانشگاهیم هم کارم باهم دیگه جوره.
البته الان نه هاااا چون ۲ سالم سربازی دارم ولی خب آینده نگرم [img]images/smilies/biggrin.gif[/img][img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
ممنون میشم راهنمایی کنید. مرسی از سایت خوبتون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-09-2014, 12:03 AM
(29-09-2014, 11:28 PM)'alireza_7077' نوشته: سلام دوستان. من چند روزی هست که عضو این سایت شدم.
در مورد آمریکا چنتا سوال داشتم و تقریبا همه ی تاپیک ها رو زیر و رو کردم تا به نتیجه ای برسم.
در حال حاضر دانشجوی ترم آخر رشته ی صنایع غذایی هستم (لیسانس)، ولی متاسفانه مقاله و رزومه و از این چیزا ندارم. قصد ندارم که حداقل تو ایران فوق بخونم چون هرچی بیشتر مدارج علمی رو طی کنی کمتر کار هست! اگه هم بخوام بر فرض برا فوق برم آمریکا که شرایطم سخته چون کار علمی و پژوهشی و مقاله ندارم.
ولی من تقریبا ۲ سالی میشه که تجربه ی کار توی کارگاه شیرینی پزی رو دارم (مدرک شیرینی پزی و کیک پزی و آشپزی و اینا رو دارم از فنی و حرفه ای) میخواستم بدونم امکانش هست که من برای کار برم آمریکا؟
مدرک زبان میخواد یا همین که تسلط به زبان داشته باشیم کافیه؟
یکی از دوستام میگفت میتونی ولی اگه بیای باید با حقوق ساعتی 10$ شروع بکار کنی. اون خیلی وارد نبود تو این زمینه. میخواستم از دوستانی که تجربه دارن کمکم کنن. چون شرایط ایران رو دوست ندارم و یکم اهدافم بزرگه (حالا خوشبختانه یا بدبختانه) [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
یکی از فامیلای دورمونم هست که اگه برفرض اسپانسر مالی بخوان اونو بگم، کمکی میکنه یا باید فامیل نزدیک باشه؟ به حساب بانکی توی ایران برای اینکه آفیسر بفهمه که من ساپورت مالی میشم نیازی هست؟
اصلا از اینجور شغل ها میذارن؟ چون توی تاپیکی بود که نوشته بود آمریکا مثه ایران نیس که دکتره بره ساختمان ساز بشه، هرکسی طبق مدرکش میره سر شغل خودش. به هرحال منم هم مدرک دانشگاهیم هم کارم باهم دیگه جوره.
البته الان نه هاااا چون ۲ سالم سربازی دارم ولی خب آینده نگرم [img]images/smilies/biggrin.gif[/img][img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
ممنون میشم راهنمایی کنید. مرسی از سایت خوبتون

شاید شما بتونید در امریکا کار پیدا کنید، اما مشکل اصلی شما قبل از این صحبت‌ها اینه که به امریکا برسید. شما از چه طریق می‌خواهید ویزای ورود به امریکا بگیرید؟ با کارهایی مثل آشپزی بسیار بعیده که شما بتونید ویزای کار بگیرید. قسمتی از گرفتن ویزای کار شامل این مرحله است که کارفرمای شما بگه نتونسته از امریکا فرد مورد نظرش رو استخدام کنه و به همین خاطر داره از خارج از امریکا فردی رو استخدام می‌کنه. به همین علت هست که تنها مشاغل تخصصی می‌تونند ویزای کار بگیرند و گرفتن ویزای کار برای مشاغلی که در امریکا افراد زیادی می‌تونند انجامش بدند خیلی مشکله.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین alireza_7077
**
نقل قول

30-09-2014, 12:58 AM
ممنونم از جوابتون. (ولی حالا با فرض اینکه راهم هموار باشه برای ورود به آمریکا)!!!!
یکی از دوستای خانوادگی از طریق سرمایه گذاری اقامت آمریکا رو گرفته و اینطور که خبر رسیده باید اون پول رو به یه کاری بزنه و در گردش باشه و میگفت که میخواد یه جایی رو باز کنه که هم شیرینی و هم غذا باشه، حتی با اینکه طرف ایرانیه شانس ورود من چطوریه؟ حتما باید اولویت استخدامش آمریکایی باشه؟
چنتا مورد توی سایت www.indeed.com دیدم که مثه اینکه اپلای میکنن. میشه؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-09-2014, 11:12 PM
(30-09-2014, 12:58 AM)'alireza_7077' نوشته: ممنونم از جوابتون. (ولی حالا با فرض اینکه راهم هموار باشه برای ورود به آمریکا)!!!!
یکی از دوستای خانوادگی از طریق سرمایه گذاری اقامت آمریکا رو گرفته و اینطور که خبر رسیده باید اون پول رو به یه کاری بزنه و در گردش باشه و میگفت که میخواد یه جایی رو باز کنه که هم شیرینی و هم غذا باشه، حتی با اینکه طرف ایرانیه شانس ورود من چطوریه؟ حتما باید اولویت استخدامش آمریکایی باشه؟
چنتا مورد توی سایت www.indeed.com دیدم که مثه اینکه اپلای میکنن. میشه؟

اگر ایشون می‌خوان که اقامت امریکا رو از طریق سرمایه‌گذاری بگیرند، تا اونجا که من می‌دونم باید برای افراد امریکایی شغل ایجاد کنند و از امریکایی‌ها استخدام کنند. حتی اگر این محدودیت وجود نداشت، ایشون باید دلیل خوبی برای این که می‌خوان شما رو از خارج از امریکا استخدام کنند و برای شما ویزای کار یا اقامت بگیرند داشته باشند. «دلیل خوب»‌ هم در این زمینه کار تخصصی هست و این که ایشون نتونسته باشه کسی رو در امریکا پیدا کنه که تخصص شما رو داشته باشه. ثابت کردن این موضوع که کسی با تخصص آشپزی یا شیرینی‌پزی رو نتونسته در امریکا پیدا کنه مشکله و به همین خاطر احتمال گرفتن ویزا برای شما پایین میاد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 26 بعدی »