عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-03-2014, 02:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-03-2014, 02:08 PM توسط M1KE.)
1- اول اینکه این محدودیت ها که مثلا مدرک های یک دانشگاهی رو نپذیرند به یک سری کشورهای انگشت شمار محدود میشه و طبیعتن بهتره افرادی که اجساس می کنند مشمول حال اون محدودیت ها میشن برای اون کشورها اقدام نکنند. در حالتی که محدودیتی نباشه به نظر من به غیر از 7-6 دانشگاه اصلی تهران و یک سری دانشگاه های معروف شهرستان ها بقیه همه در یک تراز دیده میشن و خیلی نمی تونند مثلا تفاوت دانشگاه پیام نور یا آزاد یزد یا دانشگاه سراسری سمنان رو متوجه بشن. این موضوع یک مقدار هم به عملکرد تحصیلی دانشجوهای قبلی که به اون دانشگاه رفتن بستگی داره. طبیعتن اگر قبلن دانشجوهایی از شریف و تهران یا دانشگاه شما در اونجا خوش درخشیده باشن وقتی اسم دانشگاه شما رو می بینند خوشبین میشن و به عکس. در مجموع به نظرم خیلی ذهنتون رو مشغول این موضوع نکنید و دور کشورهای خاص رو خط بکشید.

2- بله اگر بتونید یک گواهی مانندی از دانشگاه بگیرید و در رزومه تون هم به این موضوع اشاره کنید به نظرم تاثیر مثبت روی پذیرش شما می گذاره. حتی می تونید از یکی از استادهایی که توصیه نامه براتون می نویسه بخواهید که به شکلی به این ممتاز شدنتون در توصیه نامه اشاره کنه.

3- وقتی دانشگاهی مدرکی رو از شما نمی خواد فقط به شرطی اون رو بهشون ارائه کنید که در اون نمره خوبی آورده باشین. مثلن اگر در GRE بالای 310 آوردین به نظرم ارائه کنید. در این نوع موارد به نظرم خیلی هم ضرورتی نداره که از ETS درخواست فرستادنش رو بکنید بلکه همین طور یک کپی معمولی از مدرک تون رو همراه بقیه مدارک بفرستین. مگر اینکه هزینه اش خیلی براتون مهم نباشه.
(21-03-2014, 12:51 PM)'mgorji' نوشته:
خیلی ممنون از پاسخ و احساس مسئولیتتون
فقط من چند تا نکته هنوز برام مبهم هست:
1) آیا فارغ التحصیلی من از دانشگاه غیر انتفاعی یک  امتیاز منفی در رزومه من محسوب میشه؟ آخه شنیدم مثلا دانشگاه های اتریش به وضوح مدرک دانشگاه آزاد رو نمی پذیرند در مورد دانشگاه غیر انتفاعی هم همین طور هست؟
2) من در دوره کارشناسی رتبه اول بودم آیا این مساله امتیازی هست که بتونه اثر دانشگاه محل تحصیل من رو خنثی کنه؟
3) بعضی کشور ها مثل المان یا اتریش مدرک GRE رو نمی خوان با این وجود آیا داشتنش باز هم لازمه؟ و همیشه یک امتیاز محسوب میشه؟
یک دنیا ممنون

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین behnamab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-03-2014, 11:58 PM
ممنون بابت نظر و راهنماییتون
[align=right]من نمره وربالم 130 شده البته میدونم که اشتباه شده و اعتراض هم دادم اما با فرض اینکه تغییر نکنه میخواستم بگم که من به دلایل شخصی اگر آمریکا نشه برم فقط میخوام برم ترکیه ادامه تحصیل بدم!!! میخواستم بپرسم شما به دانشگاه های خوب ترکیه آشنا هستین و با این شرایطی که دارم شانسم چقدره از دانشگاه های خوب خصوصی ترکیه بتونم فاند کامل بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین هستی 89
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-04-2014, 11:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-04-2014, 11:48 PM توسط هستی 89.)
سلام . من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد ریاضی محض گرایش آنالیز ریاضی از دانشگاه دولتی سمنان هستم با معدل 17.20و مدرک کارشناسی ایم رو از دانشگاه پیام نو رگرفتم با معدل 13.98. یه مقاله ISI دارم و مدرک تافل با نمره 6مدرک جی آر ای رو هنوز ندارم برای پایان نامه روی یکی از مقالات یکی از استادان ایرانی در کانادا کار کرده ام . میخوام بدونم با این شرایط میتونم امیدوار باشم که فاند بگیرم برای دکترا؟
نقل قول  

آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 7
06-04-2014, 12:25 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2014, 12:26 AM توسط yousi.)
(05-04-2014, 11:46 PM)'هستی 89' نوشته: سلام . من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد ریاضی محض گرایش آنالیز ریاضی از دانشگاه دولتی سمنان هستم با معدل 17.20و مدرک کارشناسی ایم رو از دانشگاه پیام نو رگرفتم با معدل 13.98. یه مقاله ISI دارم و مدرک تافل با نمره 6مدرک جی آر ای رو هنوز ندارم برای پایان نامه روی یکی از مقالات یکی از استادان ایرانی در کانادا کار کرده ام . میخوام بدونم با این شرایط میتونم امیدوار باشم که فاند بگیرم برای دکترا؟

سلام دوست من خوش اومدی به این سایت!
معدل لیسانست خوب خیلی خوب نیست شاید یکم این اذیت بکنه مخصوصا برای کانادا که معدل براش خیلی مهمه. بهر حال شما به نظرم با داشتی GRE subject میتونی کمی معدلتو جبران کنی. معدل فوق خوبه و مشکلی نداره اصلا. نمره زبانت باز مشکل داره ( فک کنم IELTS منظورت بوده بجای TOEFL) نمره زبان دیگه حداقل برای دانشگاهها اونم مقطع دکترا 6.5 برای IELTS و 80 برای TOEFL.
پس شما این کار هارو بکن و بعد به امید خدا fund میگیری
1) دادن یک امتحان زبان مجدد و آوردن نمره قابل قبول
2) دادن امتحان GRE subject و آوردن نمره خوب
3) دادن امتحان GRE General و آوردن نمره خوب
در غیر اینصورت شاید خیلی بالا نباشه گرفتن فاند
نقل قول  

آفلاین Hosseinnikkar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-04-2014, 08:50 PM
با سلام و خسته نباشيد
جناب مشاور من دانشجوي ترم ٣ كارشناسي ارشد فيزيولوزي ورزش هستم و ترم ديكه دفاع خواهم كرد ٢ مقاله isi و ١ مقاله به صورت بوستر در دو كنفرانس داخلي و بين المللي دارم. در زمينه ورزش و سرطان دارم كار مي كنم و در حال انجام و اماده سازي طرح تحقيقاتي در اين رابطه هستم معدل ارشدم تا اينجا ١٦ هستش. مزاحم شدم كه سوال كنم من قصد ادامه تحصيل در مقطه phd by research رو دارم كشور هاي مورد نظرم استراليا ، اسبانيا ، و سويس هستش ايا اميدي هست براي دريافت اسكالرشيب و تسهيلات بالا لطفا راهنمايي بفرماييد
نقل قول  

آفلاین ویداس
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-05-2014, 04:44 PM
سلام
خسته نباشین
من فارغ التحصیل الکترونیک دیجیتال
از دانشگاه امیرکبیر
با معدل 14.95 هستم
ایلتس 6.5 دارم
از دو تا از استادام می تونم ریکام بگیرم
به نظرتون من شانس برای پذیرش گرفتن تو دانشگاههای کانادا رو واسه ارشد دارم؟!
سطح دانشگاه و رنکش خیلی مهم نیست. فاند مهم تره
ممنون میشم جواب بدینSmile
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-05-2014, 11:47 PM
معدل کارشناسی تون خیلی جالب نیست و برای ارشد هم رقابت برای گرفتن فاند زیاد هست. اگر بتونید یکی دو تا مقاله در مجله های معتبر انتشار بدین و نمره آیلس تون رو هم ترجیحا به 7 برسونید میشه روی دانشگاه هایی با رتبه های جهانی حدود 300 تا 500 امیدوار بود. اگر موضوع کاری مقاله هاتون به زمینه کاری استادتون بخوره شانس تون بیشتر میشه. اگر نتونستین پذیرش بگیرین ارشد رو در همون دانشگاه خودتون بخونید و مقاله بدین و برای دکترا کارتون به مراتب ساده تر میشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ویداس
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-05-2014, 12:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-05-2014, 12:32 PM توسط ویداس.)
ممنون که جواب دادین
من معدل اخرم 17.05 و معدل دو سال اخرم هم 15.7 هست.
پروژه کارشناسیم نسبتا قویه. درضمن اونو 20 شدم.
این ها تاثیری نداره؟
یا دانشگاهی که درس خوندم؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-05-2014, 12:50 PM
برخی از دانشگاه ها روی معدل 2 سال آخر تاکید می کنند و از این نظر شاید بهتره باشه روی اون دانشگاه ها بیشتر سرمایه گذاری کنید. در کل هر چیزی که فکر می کنید به شکلی شما رو از بقیه متمایز می کنه رو در رزومه خودتون اشاره کنید از شاگرد اولی در برخی از ترم ها گرفته تا مقاله ها یا نمره خوب پایان نامه، سابقه کار پژوهشی، حل تمرینی و مواردی از این دست.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Arezou1987
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-06-2014, 12:36 PM
با سلام،
من لیسانس زبان و ادبیات فرانسه هستم از دانشگاه تهران با معدل 16.67، فوق لیسانسمم تو همین رشته از دانشگاه شهید بهشتی با معدل 16.69 (البته بدون احتساب نمره پایان نامه، چون به تازگی درسم تموم شده و هنوز نمره پایان نامم ثبت نشده)، هنوز هیچ مقاله یا کار تالیفی ندارم اما 3 سال سابقه کار دارم که 9 ماهش تو سازمان میراث فرهنگی کشور بوده و مابقیشو مدرس زبان بودم.
قصد دارم برای دکترا از یکی از کشورهای فرانسه زبان پذیرش بگیرم. گزینه هامم سوئیس، فرانسه ، بلژیک و دست آخر هم کاناداست.
با توجه به شرایط من و اینکه رشته من آزمون زبان و نمره زبان (البته فکر میکنم) لازم نداره، با توجه به اینکه زبان من فرانسه هخم هست،میخوام بدونم شانس گرفتن پذیرش، ترجیحا فول فاند آیا برام وجود داره؟ و اینکه کدوم دانشگاهها هستن که تو رشته من دکترا با فاند میدن؟
دوستان خیلی خوشحال میشم منو راهنمایی کنین
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 72 بعدی »