عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-06-2014, 02:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-06-2014, 02:34 PM توسط Karim.)
راستش با عرض پوزش، من پاسخ بابک وcharming عزیزرو دیدم بنظرم زیادی واقع ببینانه هست یعنی یک مقدارنکات منفی بولد شده!
چون پیدا کردن کار مخصوصا هییت علمی شدن به چند عامل بستگی داره:

1- میزانcollaboration فرد با مراکز علمی مختلف،
آمریکا مراکز دانشگاهی قوی زیاد داره و فضای collaboration  هم باز. پس، توانایی فرد در برقراری همکاریهای مشترک افق های جدید را باز خواهد کرد.

2-مقالات معتبر،کسانی که قصد هییت علمی شدن دارند باید پایان نامه های خود را قوی انتخاب کنند تا مقالات قوی بدهند.

3- گذراندن دوره پست دکترا، یعنی افزایش مقالات و همچنین فرصتی برای کار کردن با اساتید بزرگ و پیدایش فرصت های جدید

4- استادی که فرد در دوره تز دکتری و پروزه پست داک با او کار می کند، هم نقش مهمی می تواند در آینده هییت علمی شدن ایفا کند.

این 4 آیتم 4 نکته طلایی در هییت علمی شدن در تقریبا اکثر نقاط پیشرفته دنیاس

ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-06-2014, 03:16 PM
سلام
من تجربه دوستام از خوندن رشته های مهندسی نفت و مشتقاتش را در آمریکا عرض می کنم امیدوارم به کار دوستان بیاد
تقریبا محال شما از دانشگاه های تاپی مانند Austin یا Texas A&M فارغ تحصیل بشید و در شرکت خوب مشغول نشید
الان شرکتهای بزرگی مانند شورون، هالیبرتون و اکزومیبل هستند که نیروهای فرش را سریع جذب می کنند البته بسته به رشته و توانایی ها
حقوق نفت هم حدودا بالاست، اینکه عرض می کنم حدودا چون نسبت به رشته های مدیریت و مدیریت انرژی پایین تر
اما دوستام هستند که با دوسال سابقه حدودا ماهی 20هزارتا هست
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین pooriya2014
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-06-2014, 05:32 PM
بنظرتون من با مدرک فوق لیسانس (فعلی) مکانیک جامدات در شهر نیو یورک چقدر میتونم حقوق بگیرم ؟ با مدرک دکترا چطور؟
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-06-2014, 11:37 PM
(06-06-2014, 05:32 PM)'pooriya2014' نوشته: بنظرتون من با مدرک فوق لیسانس (فعلی) مکانیک جامدات در شهر نیو یورک چقدر میتونم حقوق بگیرم ؟ با مدرک دکترا چطور؟

برای اینکه حدود میزان حقوق برای کارهای مختلف رو بدست بیارید میتونید از این وبسایت استفاده کنید. (اسم کار و شهر رو وارد کنید - بصورت تقریبی به شما میگه کارهای مشابه چقدر حقوق میگیرن. البته بهتره description کار مورد نظر رو هم بخونید)
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

06-06-2014, 11:48 PM
(06-06-2014, 03:16 PM)'AitUniversity' نوشته: سلام
من تجربه دوستام از خوندن رشته های مهندسی نفت و مشتقاتش را در آمریکا عرض می کنم امیدوارم به کار دوستان بیاد
تقریبا محال شما از دانشگاه های تاپی مانند Austin یا Texas A&M فارغ تحصیل بشید و در شرکت خوب مشغول نشید
الان شرکتهای بزرگی مانند شورون، هالیبرتون و اکزومیبل هستند که نیروهای فرش را سریع جذب می کنند البته بسته به رشته و توانایی ها
حقوق نفت هم حدودا بالاست، اینکه عرض می کنم حدودا چون نسبت به رشته های مدیریت و مدیریت انرژی پایین تر
اما دوستام هستند که با دوسال سابقه حدودا ماهی 20هزارتا هست

ممنون از توضیحات خوبتون
فقط سوال من اینه که دوستان شما جدیدا وارد بازار کار شدن و مشکلی نداشتن؟
چون طبق شنیده های من متاسفانه به دلایل مشخص جدیدا مخصوصا در فیلد نفت و گاز شرکتها به سختی ایرانی ها رو میگیرن.
ممنون میشم اگه اطلاعات بیشتری دارید بنویسید که ممکنه برای بقیه دوستان هم مفید باشه.
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین pooriya2014
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-06-2014, 12:32 AM
این اعدادو ارقام ب نطرم درست نمیاد چون دایی من الان با مدرک دکترا مهندسی مکانیک داره سالی 170/000 $ میگیره در صورتی که اینجا نوشته 65000 $ یا من دارم اشتباه میکنم؟
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-06-2014, 01:15 AM
(06-06-2014, 11:48 PM)'mahyarelc' نوشته:
ممنون از توضیحات خوبتون
فقط سوال من اینه که دوستان شما جدیدا وارد بازار کار شدن و مشکلی نداشتن؟
چون طبق شنیده های من متاسفانه به دلایل مشخص جدیدا مخصوصا در فیلد نفت و گاز شرکتها به سختی ایرانی ها رو میگیرن.
ممنون میشم اگه اطلاعات بیشتری دارید بنویسید که ممکنه برای بقیه دوستان هم مفید باشه.

بله
دوستام دو دسته بودن، عده ای که با ویزای کار رفتند، از مهندسای شرکت نفت که برای آمریکا رفتند
دسته دیگشون هم که دکترا از یکی از دانشگاه های آمریکا بخصوص تگزاس فارغ تحصیل شده بودند و واقعا هیچ مشکلی برای کار نداشتند
آخرین نفرشون 7 ماه پیش شرکت هالیبرتون جذب شد و دکترای نفت از آستین داشت
البته این مورد رو یکی از اساتیدمون که استین رفته بود این نقل یکی از مسئولین بخش پذیرش اونجا تعریف کرد که بچه های دانشگاه صنعت نفت و شریف خیلی شانس بالایی دارن برای یک آینده کاری خوب در بخش نفت آمریکا
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-06-2014, 04:56 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-06-2014, 04:57 AM توسط Torkan.)
(07-06-2014, 12:32 AM)'pooriya2014' نوشته: این اعدادو ارقام ب نطرم درست نمیاد چون دایی من الان با مدرک دکترا مهندسی مکانیک داره سالی 170/000 $ میگیره در صورتی که اینجا نوشته 65000 $ یا من دارم اشتباه میکنم؟

دوست عزیز شما خودتون سوال پرسیدید خودتون هم جواب دادید!
برای اینکه راحت تر پی ببرید مساله رو مثال بسیار ساده ای میزنم:
آیا حقوق یک مهندس مکانیک که در شرکتی در شمال تهران کار میکنه با حقوق همون فرد در یک شهرستان کوچک برابره(با فرض عدم دو شغله بودن و یا یا یا های دیگر!!)؟ این سوال همون جواب سوالی هست که شما میپرسید!(چی گفتم!)
همینطور ساده: هزینه اجاره خانه در نیویورک 3 برابر هزینه همون خانه در حتی یک شهر 200 کیلومتری اون هست چه برسه به ایالت دیگه مثل تگزاس!
زیاد به نوشته های اینترنتی هم اعتماد نکنید. آمریکا خودش یه دنیایی هست که درش بیفتی تازه میبینی چه خبره!

بااحترام

(06-06-2014, 02:33 PM)'Karim' نوشته: راستش با عرض پوزش، من پاسخ بابک وcharming عزیزرو دیدم بنظرم زیادی واقع ببینانه هست یعنی یک مقدارنکات منفی بولد شده!
چون پیدا کردن کار مخصوصا هییت علمی شدن به چند عامل بستگی داره:
1- میزانcollaboration فرد با مراکز علمی مختلف،
آمریکا مراکز دانشگاهی قوی زیاد داره و فضای collaboration  هم باز. پس، توانایی فرد در برقراری همکاریهای مشترک افق های جدید را باز خواهد کرد.
2-مقالات معتبر،کسانی که قصد هییت علمی شدن دارند باید پایان نامه های خود را قوی انتخاب کنند تا مقالات قوی بدهند.
3- گذراندن دوره پست دکترا، یعنی افزایش مقالات و همچنین فرصتی برای کار کردن با اساتید بزرگ و پیدایش فرصت های جدید
4- استادی که فرد در دوره تز دکتری و پروزه پست داک با او کار می کند، هم نقش مهمی می تواند در آینده هییت علمی شدن ایفا کند.
این 4 آیتم 4 نکته طلایی در هییت علمی شدن در تقریبا اکثر نقاط پیشرفته دنیاس

کریم جان تمام این موارد کاملا درسته منتهی بعضی ولی های بزرگ داره بازم میگم این رو احساس میکنم)
1- در مورد اول شکی نیست ولی بستگی به استادی داره که کار میکنید. باور کنید فردی رو شنیدم که واقعا باهوش هست و خودش هم 2 تا مقاله قبل اومدن داشت ولی متاسفانه استاد ایشون انچنان نتونسته روحیه collaboration رو ببره بالا. یعنی توانایی ارتباط با حتی دیگر مراکز علمی. در عوض فردی که مقاله نداره و استادش ا شانسش خوب هست و ...
2- من در مورد مقاله یه نکته بگم. مقاله خوب دادن هم کار راحتی نیست. متاسفانه دیدی که در ایران از مقاله دادن داشتیم یا داریم خیلی خیلی با آمریکا فرق میکنه. واقعا هم فرق میکنه. اینجا اینطوری نیست که بنویس و سابمیت کن 100 تا جا یکیش اکسپت کنه. یه استاد چینی به شاگردش گفت دیگه نشنوم این رو ها! مقاله رو یک جا میفرستن از همون جا هم اکسپت میشه(یعنی میگفت کار خوب و با کیفیت همینه) مقاله ای که از 10 جا ریجکت میشه (البته اگر انتخاباتون درست باشه!) و 11امی اکسپت میکنه باید گفت ایراد داره. استادی که مثلا اینجا هست میگه من تا زمانی که بر قابل قبول بودن مقاله ام مطمین نشم اصلا نمیفرستم!
3- دوست من این دومین post doc هست که در رشته عمران میگذرونه ولی انچنان وضعیت جالبی نداره! دومی رو به خاطر این برداشت که بتونه در ایالات متحده بمونه!
4- درسته!
بااحترام

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

07-06-2014, 06:35 AM
(07-06-2014, 01:15 AM)'AitUniversity' نوشته:
بله
دوستام دو دسته بودن، عده ای که با ویزای کار رفتند، از مهندسای شرکت نفت که برای آمریکا رفتند
دسته دیگشون هم که دکترا از یکی از دانشگاه های آمریکا بخصوص تگزاس فارغ تحصیل شده بودند و واقعا هیچ مشکلی برای کار نداشتند
آخرین نفرشون 7 ماه پیش شرکت هالیبرتون جذب شد و دکترای نفت از آستین داشت
البته این مورد رو یکی از اساتیدمون که استین رفته بود این نقل یکی از مسئولین بخش پذیرش اونجا تعریف کرد که بچه های دانشگاه صنعت نفت و شریف خیلی شانس بالایی دارن برای یک آینده کاری خوب در بخش نفت آمریکا

اگه اون دوستانتون که مخصوصا با ویزای کار اومدن امریکا اخیرا اومده باشن خبر خوبی میتونه باشه برای بقیه دوستان.
چون قبلا اعلام شده بود در رشته های مرتبط به انرژی ویزا تعلق نمیگیره (و دوستانی بودن که متاسفانه ریجکت شدن)
در همین زیمنه هم من شنیده بودم اعلام شده به شرکتها که ایرانی نگیرن دیگه.
برحال خبر خوبیه ومخصوصا اون قسمت ویزای کار بعد آگوست ۲۰۱۲ بوده باشه
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-06-2014, 06:40 AM
(07-06-2014, 12:32 AM)'pooriya2014' نوشته: این اعدادو ارقام ب نطرم درست نمیاد چون دایی من الان با مدرک دکترا مهندسی مکانیک داره سالی 170/000 $ میگیره در صورتی که اینجا نوشته 65000 $ یا من دارم اشتباه میکنم؟

بطور میانگین نوشته. توجه کنید که ممکنه برای شروع کار باشه و نه برای یک فرد سابقه دار. خود دکترا معادل ۴ سال کار هست و کسی که بیشتر کار کرده باشه و سابقه خوبی داشته باشه قاعدتا باید حقوق خوبی بگیره. ضمنا قرار نیست همه متوسط حقوق رو بگیرن خیلیا ممکنه حقوق بسیار بیشتری بگیرن (با توجه به تخصص و تجربه)
این سایت معمولا برای یک تخمین هست که دوستان استفاده میکنن
(07-06-2014, 04:56 AM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز شما خودتون سوال پرسیدید خودتون هم جواب دادید!
برای اینکه راحت تر پی ببرید مساله رو مثال بسیار ساده ای میزنم:
آیا حقوق یک مهندس مکانیک که در شرکتی در شمال تهران کار میکنه با حقوق همون فرد در یک شهرستان کوچک برابره(با فرض عدم دو شغله بودن و یا یا یا های دیگر!!)؟ این سوال همون جواب سوالی هست که شما میپرسید!(چی گفتم!)
همینطور ساده: هزینه اجاره خانه در نیویورک 3 برابر هزینه همون خانه در حتی یک شهر 200 کیلومتری اون هست چه برسه به ایالت دیگه مثل تگزاس!
زیاد به نوشته های اینترنتی هم اعتماد نکنید. آمریکا خودش یه دنیایی هست که درش بیفتی تازه میبینی چه خبره!
بااحترام
من فکر میکنم شما درست نوشته ها رو نخوندید. من در جواب ایشون وبسایتی رو برای تخمین درامدها معرفی کردم که ایشون به نظرشون اعداد اون وبسایت غیر واقعی بودن. مطرح شدن ایالت تگزاس مربوط به پست دیگه ای بود.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 26 بعدی »