عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم

صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 51 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم
آفلاین xdimox
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-08-2011, 10:18 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-08-2011, 10:32 AM توسط Pejman.)
سلام به همه شما دوستان
من چند لحظه پیش تو این سایت شما عضو شدم و خیلی خوشحال شدم از این که با سایت شما آشنا شدم .
آرزو می کنم موفق باشین و با قدرت ادامه بدید.
یه پیشنهاد هم دارم، اینکه اگه امکان داره واستون رو سایتی به غیر از رپید شیر آپ کنید،امکان اینکه بتونم از این سایت واسه دانلود استفاده کنم اصلا نیست.
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-08-2011, 10:04 AM
از اینکه فروم ما رو انتخاب کردید، بسیار خوشحالیم.

در مورد پیشنهادتون باید بگم بخشی از فایلها که لینکشون در سایت ما هست و در Rapidshare آپلود شده را ما خودمان آپلود نکردیم، بلکه کاربران فروم این لینکها را از منابع مختلف اینترنتی جمع آوری کرده اند و در اینجا قرارش داده اند. اما به نظر من هم ضوابط استفاده از سایت Rapidshare از سایر سایتهای به اشتراک گذاری مشکل تره، بنابراین همینجا از کاربران عزیز خواهش میکنم تاجایی که براشون ممکن هست، ازسایر سایتها نظیر 4shared ، megaupload یا hotfile استفاده کنند.
.
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

21-08-2011, 11:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-08-2011, 11:10 PM توسط mohamad0014.)
سلام

پایین هر پست چند لینک از جمله پیغام خصوصی وجود دارد از جمله پست های مربوط به خود کاربر. وجود اینک برای پیغام خصوصی به خود اشکال محسوب نمی شه ولی خوب شاید خیلی ضروری هم نباشه.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

21-08-2011, 11:19 PM
محمد جان
بیشتر نرم‌افزارهای فروم امکانی شبیه به این رو دارند تا سایر کاربرها در صورت نیاز بتونند سریعتر و با تعداد کلیک کمتر به ارسال‌کننده پست پیام خصوصی بفرستند. شاید وجودش ضروری نباشه ولی کار رو ساده می‌کنه و ضرری هم نداره. آیا منظور شما این بود که این لینک باید حذف بشه؟
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
نقل قول

21-08-2011, 11:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-08-2011, 11:25 PM توسط mohamad0014.)
(21-08-2011, 11:19 PM)Babak نوشته: محمد جان
بیشتر نرم‌افزارهای فروم امکانی شبیه به این رو دارند تا سایر کاربرها در صورت نیاز بتونند سریعتر و با تعداد کلیک کمتر به ارسال‌کننده پست پیام خصوصی بفرستند. شاید وجودش ضروری نباشه ولی کار رو ساده می‌کنه و ضرری هم نداره. آیا منظور شما این بود که این لینک باید حذف بشه؟
منظورم این بود که اگر بشه مثلا پست هایی که مال خودمه این لینک پ.خ نشون داده نشه(چون یه پ.خ به خودم ارسال می کنه)شاید بهتر باشه، البته نمی دونم شدنی هست یا نه
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

21-08-2011, 11:28 PM
نرم‌افزار این قابلیت رو نداره که اون لینک رو در پست‌های خود شما نشون نده، ولی اگر کلیکش نکنید و پیام خصوصی نفرستید طبیعتا چیزی براتون نمی‌فرسته.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
نقل قول

24-08-2011, 02:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-08-2011, 02:42 PM توسط mohamad0014.)
سلام بابک عزیز

امکان نصب فونت های بیشتر برای ویرایشگر وجود دارد؟ یه علت نصب تعداد محدودی فونت با انتقال یک کلمه از جای دیگر باعث عدم شناخت فونت مورد نظر توسط ویراشگر می شود. فونتی مثل , sans-serif یا tahoma که خیلی استفاده می شوند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

25-08-2011, 12:37 AM
محمد جان
فونت Tahoma در ویرایشگر وجود داره و فونت پیش‌فرض هم همون Tahoma است. وقتی متنی رو از جای دیگه‌ای منتقل می‌کنید که فونتش وجود نداره، بهتره که فونت رو به Tahoma تغییر بدید.

نقل قول  

آفلاین m.arash
Honored Graduate
نقل قول

06-09-2011, 02:21 AM
درود

زمانی که کاربری دو پست با فاصله زمانی کم در یک موضوع ارسال می کنه هر دو پست در قالب یک ارسال دیده می شوند که از دید من در اغلب موارد ایراد محسوب میشه! و بهتر هست که این مسئله رفع بشه.

سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

06-09-2011, 02:46 AM
این امکان برای این هست که پست‌هایی که توسط یک کاربر با فاصله کم از همدیگه و در تکمیل پست قبلی ارسال می‌شن ترکیب بشه، اما در چند روز اخیر چند مورد پیش اومده که پست‌ها در تکمیل همدیگه نیستند و این ترکیب پست‌ها بیشتر باعث خراب شدن کار شده تا ساده‌تر شدن. به همین خاطر با پیشنهاد شما موافقم و این قابلیت رو غیرفعال کردم.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 51 بعدی »