عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی انگلیسی v
1 2 بعدی »
شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون)

صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 22 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون)
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
Star  14-04-2014, 09:49 AM
(13-04-2014, 06:24 PM)'mahmod' نوشته: دوستان عزیز کسانی که به زبان انگلیسی تسلط دارن یه سوال من زبان انگلیسیم  تعریفی نداره به نظرتونچی کار کنم خوب بشه
بعدش کلاس های زبان تو استان خراسان رضوی شهر های مشهد کاشمر بردسکن و تربت حیدریه اگه کسی کلاس خوب بلده بگین 
ممنون

سلام.در مورد کلاسهای انگلیسی به این تاپیک رجوع کنید،فکر کنم در مشهد هم آموزشگاه هایی معرفی کرده بودن، صفحات رو از اول ببینید[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]. در مورد نحوه خوندن: بهترین کار البته به نظر من برای کسی که زبانش خوب نیست اینه که چند ترم کلاس بره تا روال کار کردن رو یاد بگیره ولی بدون کلاسم میشه و بعضی ها تونستن به نتایج عالی هم برسن. شما مثلا میتونید از یک کتاب استاندارد مثل TopNotch, English Result,Interchange, Four Corners, Headway و بقیه استفاده کنید و در کنارش هم از خوندن لغت غافل نشید. احتمالا ضعف گرامرم دارید که مثلا میتونید از کتابهای کمکی گرامر مثل Grammar in Use استفاده بفرمایید. 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین seorooz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-04-2014, 08:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2014, 10:27 AM توسط Babak.)
دوستان عزیز کسی میتونه ضمانتی دوره کامل آموزش انگلیسی رو در مدت کمی حضوری یاد بده.اگر آدرس یا شخصی انجام میده خوشحال میشم راهنمایی کنید.متشکرم
نقل قول  

آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-04-2014, 11:19 AM
(16-04-2014, 08:52 AM)'seorooz' نوشته: دوستان عزیز کسی میتونه ضمانتی دوره کامل آموزش انگلیسی رو در مدت کمی حضوری یاد بده.اگر آدرس یا شخصی انجام میده خوشحال میشم راهنمایی کنید.متشکرم

سلام دوست من
دنبالش نباش چون این هایی هم که تبلیغ میکنن  فقط میخوان جیبتو خالی کنن. زبان مث هر علم دیگه ای نیاز به استمرار و زحمت برای یادگیریش داره. شما نمیتونی با 3 ماه کار کردن ولو 24 ساعته کاری که یک فرد در مرور زمان 7، 8 ساله کرده اونم فقط با 30 دقه زمان در روز رو انجام بدی. این مال زمانیه که صفر باشی یا مبتدی ( lower intermediate) و بخوای تو مدت کم همونطور که خودت گفتی دوره کامل یاد بگیری.
موفق باشی
[font][font][font]برای کشف اقیانوس های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشیم؛ این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر.[/font][/font][/font]

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Thumbs Down  16-04-2014, 02:32 PM
(16-04-2014, 08:52 AM)'seorooz' نوشته: دوستان عزیز کسی میتونه ضمانتی دوره کامل آموزش انگلیسی رو در مدت کمی حضوری یاد بده.اگر آدرس یا شخصی انجام میده خوشحال میشم راهنمایی کنید.متشکرم

سلام.به این سایت خوش اومدین
راستش من متوجه نشدم از کدوم دوره حرف می زنید؟ اگر چیزی مشابه این تبلیغاتیا هست باید در ادامه صحبتهای yousi عزیز بگم که اصلا چنین چیزی معنی نداره.بجای پول دادن به این زرنگا خودتون زیاد بخونید و حرف بزنید و پارتنر بگیرید تا باهم حرف بزنید و به هم برای خوندن فشار بیارید.راهش همینه بتونید زودتر پیشرفت کنید و جملات معمول و گرامر تا سطح متوسط رو در حرفاتون استفاده کنید بدون لکنت. یادتون باشه: ما زبان خارجی رو learn می کنیم چرا که زبان غیرمادری ما محسوب میشه،چون بزرگ شدیم و حافظه تصویری ما از بین رفته. ما دیگه نمیتونیم زبان خارجی رو pick up کنیم.پس گول تبلیغات وو روش ها و ... رو نخورید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین mahmod
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-04-2014, 09:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2014, 09:56 PM توسط mahmod.)
سلام دوستان عزیز
اگه این سوال یه جور تخلف محسوب میشه و با قانون سایت مشکلی پیش میاره  از مدیران عزیز خواهش میکنم سوالو خذف نکن تا جوابمو بگیرم چون سوال خیلی برایم تعجب انگیزه
دوستان من چند وقته از اموزش زبان نصرت استفاده میکنم به یه مشکلاتی بر خوردم تو تلفظ  تو اموزش زبان نصرت مثلا کلمه 
welcomeرو من از بچه گی با تلفظ(ویلاکام) یاد گرفتم ولی تو اموزش نصرت یه تلفظی مثل (وولکام) یه همچین چیزی میگه
یا مثلا کلمهThank you با تلفظ(تنکیو) رو به اول sمیده و میگه(سنکیو) یه چیزی تو همین تلفظ  
به نظر شما مشکل از اموزش زبان یا ما اشتباه حفظ کردیم تلفظ ها رو از بچه گی  ... چون معلم ها هم بعضی وقت ها اختلاف دارن سر تلفظ 
ببخشید طولانی شد  فقط من باید از کجا بفهمم که  تلفظ صحیح کدومه ممنون
تنهایی بیشترین مشکلاته
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
16-04-2014, 10:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2014, 10:30 PM توسط M1KE.)
بهترین راه برای یادگیری تلفظ های درست برای زبان های خارجی اینه که از منابع اصلی (فایل های صوتی و تصویری آموزشی زبان که توسط افراد Native اون زبان تهیه شده باشند، فیلم های زبان اصلی، شبکه های اخبار خارجی و مواردی از این دست) استفاده کنید.

در یک حد کمی داشتن لحجه ایرادی نداره برای نمونه عرب ها، هندی ها، چینی ها، روس ها یا فرانسوی ها هر کدوم زبان انگلیسی رو با یک لحجه خاصی صحبت می کنند که دلیلش نداشتن یا متفاوت بودن برخی آواها در زبان خودشون هست. در مورد فارسی زبان ها تقریبا همه آواهای انگلیسی در زبان مون وجود داره (مثلا پ، گ، چ و ژ در عربی وجود نداره ولی در فارسی وجود داره) فقط در یک موارد محدودی مثل تلفظ Th در کلماتی مثل They و Think در فارسی یه مقدار سخت هست که اون هم خیلی متفاوت نیست و در مجموع فارسی زبان ها در مقایسه با خیلی از ملیت های دیگه ای که در ابتدای کار اشاره کردم با لحجه بهتری صحبت می کنند و مشابهت زیادی با لحجه اصلی (معمولن انگلیسی آمریکایی و به ندرت انگلیسی بریتانیایی) دارند.

در هر حال سعی کنید تلفط واژگان رو از روی دیکشنری های چاپی تلفط دار مثل Oxford یا دیکشنری های صوتی که روی کامپیوتر نصب می شوند یاد بگیرید و منابع اصلی رو هم زیاد گوش کنید که گوشتون به تلفظ های اصلی اونها عادت کنه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-04-2014, 12:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-04-2014, 12:32 AM توسط Torkan.)
راستش اگه بخواین پایه ای و اصولی تلفظ رو یاد بگیرین(هر چند به قول MIKE گرامی هیچ وقت خود نیتیو نخواهید شد) من کتاب زیر رو همراه با فایلهای صوتیش پیشنهاد میکنم. خودم البته نخوندم کامل ولی فکر میکنم این کتاب بتونه تلفظ دقیق انگلیسی اونم از نوع آمریکایی رو بهتون یاد بده یا حداقل یه پیش زمینه ای ایجاد کنه اگر وقت کامل ندارین واسه خوندن ( که معمولا اینطوریه!)
Improve Your American English Accent (ebook+3 audio CD's)
میتونین دانلود کنید و استفاده کنین...میتونین فقط PDF ش رو یه نگاهی بندازید ولی اگر وقت دارید به فایلهای صوتیش هم گوش بدید...
راستش امضاتون رو دیدم یه نکته یادم اومد !!  تا فرد در فضا قرار نگیره و با افراد اون کشور گپ و گفت نداشته باشه نمیتونه بیشتر هم انتظار پیشرفت لهجه و سخنوری رو داشته باشه.
همچنین ایرادات فرد هم برطرف نمیشه آنچنان.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
Sad  17-04-2014, 01:10 AM
(16-04-2014, 09:55 PM)'mahmod' نوشته: سلام دوستان عزیز
اگه این سوال یه جور تخلف محسوب میشه و با قانون سایت مشکلی پیش میاره  از مدیران عزیز خواهش میکنم سوالو خذف نکن تا جوابمو بگیرم چون سوال خیلی برایم تعجب انگیزه
دوستان من چند وقته از اموزش زبان نصرت استفاده میکنم به یه مشکلاتی بر خوردم تو تلفظ  تو اموزش زبان نصرت مثلا کلمه 
welcomeرو من از بچه گی با تلفظ(ویلاکام) یاد گرفتم ولی تو اموزش نصرت یه تلفظی مثل (وولکام) یه همچین چیزی میگه
یا مثلا کلمهThank you با تلفظ(تنکیو) رو به اول sمیده و میگه(سنکیو) یه چیزی تو همین تلفظ  
به نظر شما مشکل از اموزش زبان یا ما اشتباه حفظ کردیم تلفظ ها رو از بچه گی  ... چون معلم ها هم بعضی وقت ها اختلاف دارن سر تلفظ 
ببخشید طولانی شد  فقط من باید از کجا بفهمم که  تلفظ صحیح کدومه ممنون

سلام.
راستش نمی خوام ناامیدتون کنم ولی شما متاسفانه دست گذاشتین رو بدترین منبع و روش یادگیری زبان خارجی در ایران،واقعا بدترینی که من دیدم و شنیدم!! ببینید اولین چیزی که در مورد یاگیری زبان باید یادتون باشه اینه که یا  بگیرید چجوری بخونید و چی بخونید.برای همینه که من تاکید دارم کسایی که پایه حتی متوسطی دارن چند ترمم شده برن کلاس زبان تا روش کار رو یاد بگیرن. روش موسسه نصرت آموزش زبان خارجی به زبان فارسی و به شیوه مدرسه های ایران هست و اینجوری هرگز نمیتونید انگلیسی رو خوب یاد بگیرید،بیشتر برای کنکور آماده میشید اونم برای درصدهای نهایتا متوسط[img]images/smilies/sad.gif[/img] زبان رو باید از خود Native ها یاد بگیرید به شیوه پویایی که در آموزشگاه ها کار میشه.یعنی هی متن بخونید و حرف بزنید و با لغات تو دیکشنری ور برید و اونقدر تکرار کنید تا براتون به مرور word formation جا بیفته و اونقدر حرف بزنید و تمرین کنید تا روان بشید و در این اثنا فارسی رو نهایتا گوشه چشمی بندازید(مثلا کنجکاوی برای به درد خوردن در ترجمه) ولی بهتره اصلا وقت براش نذارید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین mahmod
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-05-2014, 03:35 PM
سلام دوستان عزیز یه سوال برای تقویت زبان از بین این لینک کدوم نرم افزارو دانلود کنم بهتره  فایل ها صوتی هستن
http://p30download.com/fa/audio/category...ing/page/2
تنهایی بیشترین مشکلاته
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
28-05-2014, 08:56 PM
در هر زبانی چهارت مهارت اصلی وجود داره (شنیداری، گفتاری، نوشتاری و خوندن). برخی از کتاب ها یا سیستم های آموزشی برای تقویت یک مهارت خاص در نظر گرفته شدن و برخی هم برای مهارت های ترکیبی. شما برای شروع می بایست با مهارت هایی کار کنید که تقریبا هر چهار مهارت رو به یک میزان بهبود بدن (مثل Interchange و Headway) وقتی شما در هر چهار مهارت یک حداقل هایی رو یاد گرفتین می تونید به تدریج به سمت کتاب ها یا روش هایی برین که فقط روی بهبود یک مهارت خاص تاکید دارند. البته می تونید اگر فرصت داشتین در کنار اون سیستمی که هر چهار مهارت رو آمورش میده به صورت فوق برنامه اینهایی که تک مهارتی هستند رو هم کار کنید و بالاخره باعث بهبود یک سری از مهارت های زبانی شما میشه. مثلا کتاب های Just Listening & Speaking بیشتر برای افرادی مناسب هست که قصد دارند مهارت های گفتاری و شنیداری خودشون رو بهبود بدن. کتاب Dynamic Listenin & Speaking هم همین طور روی بهبود مهارت های شنیداری و گفتاری کار می کنه. یا مثلا English Songs for Kids فقط روی مهارت شنیداری شما کار می کنه.

جدای از این که اون سیستم یا کتاب چه مهارتی رو در شما بهبود میده به سطح اون هم نگاه کنید (مقدماتی، متوسط یا پیشرفته). برای نمونه کتاب Just Listening & Speaking برای سطخ متوسط در نظر گرفته شده ولی کتاب Dynamic Listenin & Speaking برای سطح مقدماتی و پیش از متوسط در نظر گرفته و برای شمایی که در ابتدای راه هستین این کتاب به نسبت قبلی بهتر هست. English Songs for Kids هم که از اسمش مشخصه برای سطح های پایین در نظر گرفته شده و به نظرم خوبه که در اوقات فراغت به آهنگ هاش گوش کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 22 بعدی »