عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
آفلاین amir37002
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-05-2014, 03:45 PM
سلام ,
بلاخره نامه دعوت به کمیسیونم اومد , فقط یه توضیح کوچک بدم که من ابتدا از شهرستان اقدام کرده بودم و خیلی اذیتم کردم تا اینکه با رییس دایره پزشکی ن.و تهران حضورا صحبت کردم و ایشون هم لطف کردن و راهنمایی کردن که از شهرستان اعزام بگیر و بعد هم تغییر آدرس بده به محل سکونتت تهران , و از اینجا ما درخواست معاینه میدیم که ادامه کارهات تو تهران انجام میشه . الان دعوتنامه کمیسیونم برای فردا چهارشنبه هستش که تو قسمت مدارک مورد نیازش این موارد برام سوال پیش آورد ؛ ۱ برگ معاینه اولیه دخترچه ۲ رونوشت ثبت دفتر الکترونیک انتظامی +۱۰ .
برگه معاینه اولیه من داخل پرونده ای هست که شهرستان هست ولی به من نمیدن که بیارمش .
برای رونوشت هم +۱۰ رفتم و یه برگه داد اطلاعات مشمول گفت فقط همینو میتونم بدم .
الان من فکرم شدیدا درگیر این موضوع شده که چه باید بکنم , راهنماییم کنید , ممنونتون میشم
نقل قول  

آفلاین siamak_3000
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-05-2014, 04:39 PM
سلام دوستان
بنده واسه آسم اقدام کردم.
تا قبل از کمسیون 2 جا واسه اسپیرومتری فرستادنم
سوالم اینه که روز شورا بازم ازم اسپیرومتری می گیرن یا نه؟
ممنووون
نقل قول  

آفلاین mohsen az
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-05-2014, 03:34 PM
سلام.2 تا سوال داشتم
1.امروز رفتم پلیس+10 دفترچه خدمت و برگ معاینه اولیه رو گرفتم بالای برگه اسم و ادرس دکتر کاظمی اقدم رو نوشته میخوام بدونم برای پر کردن برگه معاینه فقط باید پیش این دکتری که اسمشونو ذکر کرده برم یا پیش هر دکتری برم فرقی نداره؟؟ ؟چون دکتر خودم که در جریانه مشکل من هست گفت برگه را بیار پیش من برات پر کنم
2.اگر من برای معافیت پزشکی اقدام کنم ولی معاف نشم و تاریخ اعزام به من بدهند ولی برای خدمت حاضر نشم ایا سرباز فراری محسوب میشم یا همون سرباز غایب میمونم -در ضمن اینکه مشکلی به وجود نمیاد برای من اگر به  خدمت نرم؟؟
ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

17-05-2014, 11:42 PM
فقط در مورد سوال دومتون باید بگم وقتی تاریخ اعزام شما مشخص شده باشه و شما به خدمت نرین سرباز فراری محسوب میشین و مشکلاتی که می تونه به صورت بالقوه به وجود بیاره بیشتر از غایب هایی هست که کلن هنوز خودشون رو به نظام وظیفه معرفی نکردند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین nchshm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-05-2014, 12:46 AM
سلام . وقت بخیر دوستان
از دوستان کسی هست که از شیراز معافی پزشکی گرفته باشه؟
میخواستم بدونم از تارخ کمیسیون چند روز بعد کارت معافی پست میشه؟
(گویا شیراز با شهرستان های دیگه و پایتخت -  متفاوت هست)
سپاس
نقل قول  

آفلاین آرشی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-05-2014, 10:31 AM
سلام دوستان
من چند سال پیش بر اثر یک تصادف دوتا از مهره های کمرم شکست و در حال حاضر پلاتین توی ستون فقراتم هست.
متاسفانه مدارک پزشکی اون سالها رو گم کردم و می خوام الان برای معافیت پزشکی اقدام کنم.
ممنون می شم اگه به سوالاتم پاسخ بدید:
۱. آیا مدارک اولیه بیمارستانی که من توش چند سال پیش بستری و جراحی شدم لازمه؟
۲. حالا که مدارک ندارم باید به کدام پزشک ارتوپد مراجعه کنم برای شروع پرونده؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-05-2014, 04:34 PM
در بند 10 از ماده 34 اشاره شده:

بند 10- هر نوع جسم خارجي در داخل جمجمه و كانال نخاعي معاف دائم.

با توجه به این موضوع به نظرم بعد از تشکیل پرونده، شما رو به یکی از بیمارستان های مورد تایید نظام وظیفه می فرستند که با انجام یک MRI ساده وجود این جسم خارجی مشخص میشه و بنا به این بند معاف میشین.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین آرشی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-05-2014, 11:31 PM
بسیار سپاسگزارم که پاسخم را دادید.
فقط می خواستم بپرسم که آیا به مدارک و پرونده‌های بیمارستان امام خمینی که چند سال پیش درش بستری بودم احتیاج می شه؟ یعنی من رو می فرستن که دوباره پرونده‌ها رو دربیارم یا نه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-05-2014, 06:09 AM
خیر تا جایی که من دیدم بیشتر نتایج بیمارستان های مورد تایید خودشون رو که بهتون معرفی می کنند رو نگاه می کنند ولی به هر حال داشتن اون قبلی ها هم ضرری نداره. مورد شما هم خیلی روتین و معمولی هست و با یک MRI ساده مشخص میشه و نیازی به پرونده قبلی برای اثباتش وجود نداره. حالا مثلا اگر بیماری صرع یا در رفتگی کتفی چیزی بود داشتن سوابق برای اثبات اون مهم بود ولی برای شما نتایح همون روز هم وجود جسم خارجی رو ثابت می کنه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین siamak_3000
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-05-2014, 09:43 PM
با سلام
دوستان در صورت معاف از رزم شدن یک درجه کم تر می دن تو آموزش و خدمت؟
راست می گن؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 366 بعدی »