عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا
آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
01-05-2014, 05:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-05-2014, 05:20 PM توسط pama.)
(01-05-2014, 09:55 AM)'nsvahid' نوشته: سلام دوستان خوب. من واسه دکترا عمران قصد دارم برای ایتالیا اقذام کنم اگه ممکنه راهنمایی کنید واسه کدوم دانشگاه شانس دارم . الیته من شدیدا دنبال بورس هستم.
لیسانس عمران از داشگاه محقق اردبیلی معدل17.44
فوق لیسانس عمران-راه و ترابری  از امیرکبیر  معدل 17.59
گواهی شاگرد اولی در دو مقطع. فعلا مدرک زبان ندارم. اما تا 2 ماه دیگه آیلتس 6 میتونم حساب باز کنم.
مقله داخلی دارم و یک سابمیت شده isi با ضریب فاکتور زیر 1.
10سال سابقه کار مرتبط همراه با ریکامندیشن خوب.لطفا راهنمایی کنید واسه پذیرش با بورس با شرایط من کجا امکان پذیره. واسه بقیه آیا شانسی هست یا نه؟

سلام دوست من؛ به فروم خوش اومدین.
دوست بزرگوارم؛ شما حتما با شرایط رزومه ای خوبتون شانستون رو برای دانشگاههای خوب ایتالیا امتحان کنید.
پلی تکنیک میلان میتونه اولین گزینه باشه برای شما، ظاهرا اپلایش برای ترم آینده هم باز شده، شما میتونید اطلاعات دقیقتر رو از سایت دانشگاه دریافت کنید، برای این دانشگاه موقع اپلای کردن نیازی به پرداخت اپلیکیشن فی نیست، منتها بعد از اومدن اکسپتتون شما باید حدود 180 یورو پرداخت کنید، در نتیجه چون از همون اول شما نباید فی بپردازیدف پس شانستون رو امتحان کنید، در مورد گرنت های مختلف برای دکترا میتونید این لینک رو ببینید.
پلی تکنیک تورین هم از دانشگاههای عالی ایتالیاست که رنکینگ 41 رو تو Civil & Structural داره، اطلاعات لازم برای این دانشگاه رو هم بهتره از وب سایت دانشگاه و  لینک مربوط به موقعیت های PhD جویا بشید، بنده از فاند های این دانشگاه برای دکترا اطلاعی ندارم، منتها این لینک میتونه کمکتون کنه.
دانشگاه بلونیا هم از گزینه های خوب هست، با قدمت و پیشینه ای بسیار خوب که PhD Programmes دانشگاه رو میتونید از این لینک دنبال کنید. (میتونید Faculty ها و فارغ التحصیلهای دانشگاه رو از اینجا چک کنید)
همینطور دانشگاه ساپینزا، که این دانشگاه هم از دانشگاههای مطرح و خوب ایتالیاست و ظاهرا فاند 19500 یورویی هم برای دانشجویان دوره دکترا داره، پروگرم های دکترای این دانشگاه رو میتونید تو این لینک دنبال کنید.
دوست من؛ همونطور که عرض کردم، شرایط رزومه ای شما به گونه ای هست که شانس شما رو برای دریافت پذیرش و فاند افزایش میده، البته باز هم بهتره نظر سایر دوستان رو هم جویا بشید.
دانشگاههایی هم که عرض کردم از جمله دانشگاههای تاپ ایتالیان، شما بهتره با بررسی دپارتمان مورد نظر خودتون و همینطور ارتباط گرفتن با کوردیناتور رشتتون، از داشتن یا نداشتن اپلیکیشن فی در هر کدوم از این دانشگاهها مطلع بشید، و بعد از اون با توجه به تصمیم شخصی خودتون برای اپلای کردنشون تصمیم بگیرید. کلیه ی این دانشگاهها گرنتهایی رو برای دانشجویان اینترنشنالشون در نظر گرفتند که حتما با چک کردن سایت دانشگاهها و لینک شدن با کوردیناتور میتونید از اونها مطلع بشید.
موفق باشید.

Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین nsvahid
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-05-2014, 09:22 AM
با سلام من واسه دانشگاه ساپینزا رم واسه دکترا عمران می خواستم پذیرش بگیرم کسی میتونه کمک کنه که اولا ددلاین این دانشگاه واسه دکترا کی هست و دوم اینکه آیا فرمها رو باید آنلاین ارسال کنم یا پستی ؟ و نهایتا پروسه بورسیه اش چطوره ؟ حسابی گیج شدم ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه!!!
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
Rainbow  05-05-2014, 12:25 PM
(05-05-2014, 09:22 AM)'nsvahid' نوشته: با سلام من واسه دانشگاه ساپینزا رم واسه دکترا عمران می خواستم پذیرش بگیرم کسی میتونه کمک کنه که اولا ددلاین این دانشگاه واسه دکترا کی هست و دوم اینکه آیا فرمها رو باید آنلاین ارسال کنم یا پستی ؟ و نهایتا پروسه بورسیه اش چطوره ؟ حسابی گیج شدم ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه!!!

سلام.خوش اومدین. لطفا قبل از پست دادن کمی بگردین! دقیقا پست بالایی ارسال شما که pama عزیز زحمتش رو کشیدن توضیحاتی بسیار کامل با لینک دانشگاه ها رو در خودش داره. فقط اینو بگم که برای ارشد ساپینزا که هم ثبت نام آنلاین می خواستن و هم پست مدارک. برای دکترا هم احتمالا همین باید باشه و ضمنا برای مصاحبه هم آماده باشید. ددلاینش 31 مارچ بود ولی شما در این لینک و لینک ارسال قبلی بیشتر مطالعه بفرمایید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
05-05-2014, 04:12 PM
nsvahid گرامی؛
در تکمیل صحبتهای ahmadpashaei عزیز، این نکته رو هم خدمتتون عرض کنم، اونطور که PhD programmes این دانشگاه داره نشون میده، هنوز این صفحه آپدیت نشده و اطلاعات مربوط به ددلاین امسال رو قرار ندادن، بنابراین ممکنه اپلای امسال هنوز باز نشده باشه، برای همین بهترین کار اینه که شما حتما به کوردینیتور رشتتون ایمیل بزنید و سوالاتتون رو هم در مورد ددلاین و هم نحوه ی ارسال مدارک و هم فاند های مربوط به دکترا ازشون بپرسید.

اینجا  هم میتونید لیست کورسهایی که برای دکترا ارائه شده رو ببینید.
 موفق باشید.
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین bm821336
**
نقل قول

08-05-2014, 04:40 PM
سلام دوستان
میخواستم ببینم با شرایط زیر امکان پذیرش در مقطع دکترا ایتالیا وجود داره؟؟
دیپلم ریاضی فیزیک معدل 18.35 رتبه 680 کنکور 82 منطقه 3
کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیراز معدل 12.6
کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر نرم افزار علوم تحقیقات معدل 17
دو مقاله علمی پژوهشی
دو توصیه نامه از اساتید راهنما و مشاور
در حال آمادگی برا تافل امیدوارم بتونم حدنصاب رو کسب کنم
نقل قول  

آفلاین syawash_m17
**
نقل قول

14-05-2014, 11:05 PM
سلام دوستان
میخواستم شانس پذیرش بنده رو برای مقطع PhD حقوق بین الملل بررسی کنید

کارشناسی حقوق معدل 13.52
ارشد 17.92
آیلتس 6 آکادمیک
1 مقاله ISI
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-05-2014, 06:21 AM
(14-05-2014, 11:05 PM)'syawash_m17' نوشته: سلام دوستان
میخواستم شانس پذیرش بنده رو برای مقطع PhD حقوق بین الملل بررسی کنید
کارشناسی حقوق معدل 13.52
ارشد 17.92
آیلتس 6 آکادمیک
1 مقاله ISI

نمیشه خیلی دقیق گفت میتونی فاند بگیری یا خیر. اما احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای خوب رو داری. بهتره اول دنبال موقعیت و تماس با استاد باشی. که روند کارت رو سرعت بیشتری میده. از دانشگاههای تاپ تا خوب برای رشته ات جستجو کن که دامنه عمل بیشتری داشته باشی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین syawash_m17
**
نقل قول

15-05-2014, 06:52 PM
(15-05-2014, 06:21 AM)Mr-Voltage نوشته:
نمیشه خیلی دقیق گفت میتونی فاند بگیری یا خیر. اما احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای خوب رو داری. بهتره اول دنبال موقعیت و تماس با استاد باشی. که روند کارت رو سرعت بیشتری میده. از دانشگاههای تاپ تا خوب برای رشته ات جستجو کن که دامنه عمل بیشتری داشته باشی.

ممنون از پاسختون
بنده از طريق يكي از موسسات اعزام اقدام كردم و اونها هم بهم قول ١٠٠ درصد براي ممتاز يا خوب دادن. ميشه حساب كرد رو حرفشون؟ با توجه به اينكه هيچياز زبان ايتاليايي نميدونم به نظرتون رو پذيرشم حساب كنم و برم حداقل ايتاليايي براي مكالمه ياد بگيرم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-05-2014, 08:20 PM
(15-05-2014, 06:52 PM)'syawash_m17' نوشته: ممنون از پاسختون
بنده از طريق يكي از موسسات اعزام اقدام كردم و اونها هم بهم قول ١٠٠ درصد براي ممتاز يا خوب دادن. ميشه حساب كرد رو حرفشون؟ با توجه به اينكه هيچياز زبان ايتاليايي نميدونم به نظرتون رو پذيرشم حساب كنم و برم حداقل ايتاليايي براي مكالمه ياد بگيرم؟

بنده از رشته شما اطلاعی ندارم. اما اینکه پذیرش بشه گرفت با شرایط شما احتمالش بالاست. ضمن اینکه من به حسن نیت و روند کاری موسسات هیچ اعتمادی ندارم!!! اما به هر حال گرفتن پذیرش از صنعتی میلان یه بحثه! گرفتن پذیرش از دانشگاه خوب مثه پارما یا باری یه چیز دیگه!!! شما مثلاً باید بدونی که در باری یا پارما مردم به ندرت انگلیسی صحبت میکنن! همچنین ممکنه کورس هم به سختی به انگلیسی یافت بشه. بهتره از دانشگاههای مد نظرشون سوال کنید. اما تا اونجا که خاطرم هست بالای 90% دوره دکتری به انگلیسی ارائه میشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mehran65
**
نقل قول

12-06-2014, 12:02 AM
درود بر شما
من رشتم مهندسی مکاترونیک هستش. لیسانشم معدل 16.3 و ارشدم 16 از دانشگاه سرتاسری
دوتا اختراع و  چندتا مقاله داخلی و یک isi هم دارم. به نظر شما شانس اسکالرشیپ دارم؟ کدوم دانشگاه های ایتالیا رشته منو دارن؟
بعد چجوریه. مدرک زبان الزامیه؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 15 بعدی »