عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران راهنما و قوانین استفاده از انجمن v
1 2 بعدی »
مشکل در لود صفحات فروم

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشکل در لود صفحات فروم
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-10-2013, 08:25 AM
بله کلا دیروز هر از چند گاهی صفحات به سختی بالا میومد و ویرایش واسه منم ممکن نبود ولی امروز خوشبختانه درست شدهSmile
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 16
20-01-2014, 09:41 PM
دوستان گرامی

از مشکلی که برای سرور سایت پیش اومده بود و باعث قطع دسترسی شما به سایت شده بود عذرخواهی می‌کنم. متاسفانه این مشکل در ساعات اولیه بامداد به وقت کالیفورنیا پیش اومده بود و به همین خاطر تا من متوجه بشم چندین ساعت طول کشید.
از دوستانی که من رو با ایمیل مطلع کردند سپاسگزارم و امیدوارم که از این دست مشکلات به ندرت پیش بیاد.
من حتما موضوع رو با دقت بیشتری بررسی می‌کنم که ببینم دلیل پیش اومدن مشکل چی بوده تا در آینده جلوی مشکلات مشابه تا حد امکان گرفته بشه.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

22-01-2014, 10:18 AM
با سلام و تشکر از تلاش برای حل مشکلات
بعد از قطع شدن سرور، با اینترنت اکسپلورر مشکل به هم ریختگی صفحات وجود دارد.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

22-01-2014, 10:35 AM
درود. من این پست رو با استفاده از اینترنت اکسپلورر ارسال کردم و مشکلی وجود نداشت. بنظرم تنظیمات Encoding اینترنت اکسپلورر رو چک کنید، احتمالا مشکلتون حل خواهد شد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

22-01-2014, 10:52 AM
(22-01-2014, 10:18 AM)'فرید' نوشته: با سلام و تشکر از تلاش برای حل مشکلات
بعد از قطع شدن سرور، با اینترنت اکسپلورر مشکل به هم ریختگی صفحات وجود دارد.

همچنین گاهی ممکنه cache مرورگر شما به‌روز نباشه. در چنین مواقعی ctrl+F5 رو بزنید و ببینید که آیا فرقی می‌کنه یا خیر.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-01-2014, 01:33 PM
(22-01-2014, 10:35 AM)'MaMi' نوشته:
درود. من این پست رو با استفاده از اینترنت اکسپلورر ارسال کردم و مشکلی وجود نداشت. بنظرم تنظیمات Encoding اینترنت اکسپلورر رو چک کنید، احتمالا مشکلتون حل خواهد شد.

تنظیمات هم تغییر دادم به هم ریختگی بیشتر شد. 
[*]انجمن
[*]جزوه
[*]نتایج پذیرش
[*]نتایج ویزا
[*]دانشگاه‌ها
[*]کتابخانه
با گوگل کروم مثل قبل این اطلاعات بالای صفحه است ولی با اینترنت اکسپلورر پیدا نیست و صفحه کشیده تر شده
(22-01-2014, 10:52 AM)'Babak' نوشته:
همچنین گاهی ممکنه cache مرورگر شما به‌روز نباشه. در چنین مواقعی ctrl+F5 رو بزنید و ببینید که آیا فرقی می‌کنه یا خیر.

ctrl+F5 زدم باز هم این فرقی نکرد.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-01-2014, 08:38 PM
من با IE 10 امتحان کردم مشکل خاصی نمی‌بینم. همچنین وب‌سایت http://netrenderer.com به شما اجازه می‌ده که نحوه نمایش یک سایت رو با نسخه‌های مختلف IE ببینید. خودتون می‌تونید به این وب‌سایت مراجعه کنید و آدرس (http://www.academiacafe.com/pf) رو درش وارد کنید و ببینید که آیا مشابه چیزی که شما در کامپیوتر خودتون می‌بینید هست یا خیر. اگر نیست، احتمالا مرورگر شما اشکال پیدا کرده.

نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

22-01-2014, 09:06 PM
(22-01-2014, 08:38 PM)'Babak' نوشته: من با IE 10 امتحان کردم مشکل خاصی نمی‌بینم. همچنین وب‌سایت http://netrenderer.com به شما اجازه می‌ده که نحوه نمایش یک سایت رو با نسخه‌های مختلف IE ببینید. خودتون می‌تونید به این وب‌سایت مراجعه کنید و آدرس (http://www.academiacafe.com/pf) رو درش وارد کنید و ببینید که آیا مشابه چیزی که شما در کامپیوتر خودتون می‌بینید هست یا خیر. اگر نیست، احتمالا مرورگر شما اشکال پیدا کرده.

وقتی تو این سایت اینکار انجام میدم با اینترنت اکسپلورر 7 همین مشکل منو نشون میده
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

23-01-2014, 02:51 AM
(22-01-2014, 09:06 PM)'فرید' نوشته:
 وقتی تو این سایت اینکار انجام میدم با اینترنت اکسپلورر 7 همین مشکل منو نشون میده
آکادمیا کافه از تکنولوژی‌های جدید وب استفاده می‌کنه که IE 7 ساپورت نمی‌کنه و نمی‌تونه درست نمایش بده. این مرورگر بیشتر از ۷ سال قبل ارائه شده و خیلی قدیمی محسوب می‌شه. اگر شما هنوز از این مرورگر استفاده می‌کنید بهتره که به خاطر مشکلات امنیتی این مرورگر هم که شده، از مرورگر جدیدتری استفاده کنید.

نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-04-2014, 09:55 AM
سلام، 
یه چند روزی هست که من در مشاهده سایت مشکل دارم. بدون استفاده از فیلطر شکن نمی تونم سایت ببینم. اگر از فیلطر شکن استفاده نکنم یا خیلی طول میکشه تا سایت ببینم گاهی هم خوب لود نمیشه گاهی هم اصلا لود نمیشه ولی به محض اینکه فیلطر شکن اجرا می کنم مشکل حل میشه. 
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »