عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور
 
for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 39 بعدی »
 
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA
آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
***
نقل قول
 
ارسال‌ها: 134
امتیاز: 405
امتیاز این پست: 3
#191
27-03-2014, 05:00 PM
(26-03-2014, 02:17 AM)'behnamab' نوشته:
 

 
سلام دوست من
خواهش میکنم
استادا جواب نمیدن چون در روز شاید 100 تا ایمیل این جوری بگیرند و وقت و حوصله خوندن و جواب دادن رو ندارن. خودشون دانشجو دارن که اون 100 تا سوال میپرسه. کارای دیگه هم مثل درس دادن، تهیه مقاله، نوشتن Proposal برای گرفتن Fund از جاهای مختلف و تخصیص دادن اون به دانشجوهای خودش بصورت Grant و ...
نقل قول  

آفلاین eden
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 36
امتیاز: 25
امتیاز این پست: 0
#192
06-04-2014, 01:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2014, 01:11 PM توسط eden.)
سلام دوستان،
من یه کاری کردم که خودمم موندم توش چطوری جمعش کنم Big Grin دو ماه پیش به یه استاد تو اوقیانوسیه ایمیل زدم که خوشم میاد باهات کار کنم . ایمیلاشو اینجا میذارم ببینید.
حالا دوماه از آخرین ایمیل گذشته. به نظرتون چیکار کنم؟ بیخیال شم دیگه یا راهی به نظرتون میرسه که دوباره زندش کرد :O راستی دانشگاهش اوکلنده.
یه موضوع خودم روش کار کردم و میدونم چیه ولی اون زیاد کار نکرده. یه موضوع هم اون کار کرده در زمینش منم نسبتا بدم نمیاد روش کار کنم. حالا موندم اگه بخوام پروپوزال بنویسم کدوم موضوع مناسبتره. اونی که میدونم چیه و نو اینترستش یه جورایی هست یا اونی که اون تو اینترست نوشته و مقاله های اخیرش بهش پرداخته.
یه دلیل دیرکردم همین پا در هوایی در مورد موضوعه که نمیدنم آخه چرا اصلا راهت میگه هر موضوعی میخوای بیا کار کن! این یعنی جدی نیست در این قضیه؟ حالا من پروپوزال بنویسم سر خود رو یه موضوع و بفرستم بهش؟ راستی فک کنم استاده از آسیا شرقیه.
Thank you! I will complete the AfA soon and will keep you update.
______________________________________________________________________________
Both titles are ok. You decide which one you prefer.
______________________________________________________________________________
Thank you for help.
About topic: now I am working on ..... Maybe these general topics:
1....
2....
3....
4....
In your opinion which one is better? are they too general?
_________________________________________________________________________
Don't worry about the exact start date. June will be a reasonable date.
PhD in .... ....
I can be your proposed supervisor.
You should state your research topic. A general title would be o.k.
______________________________________________________________________________
Dear ...,
Thank you so much for your reply. I started the AfA but there was some fields that I have problem about filling them. This is the screenshot:
1. I should apply for PhD in ... in city campus, right?
2. My start date it is not dependent on start time of semesters?
3. Can I write your name as proposed supervisor?
4. My main question is Thesis topic field.
[font]______________________________________________________________________________[/font]

Dear...[dir=ltr]If you interested to pursue PhD you would need to apply online via AfA. They will evaluate your application.
[/dir]
 
“Be yourself; everyone else is already taken.”
- Oscar Wilde -


پوزیشن خالی دکتری
نقل قول  

آفلاین mojtaba16
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 10
امتیاز: 0
امتیاز این پست: 0
#193
08-04-2014, 08:25 AM
با سلام
[align=right]می خواستم برای دسامبر امسال برای اروپا اپلای کنم و پاییز هم می خواهم امتحان تافل بدم و دفاع کارشناسی ارشد هم مونده برای پاییز
[align=right]1- آیا می تونم دسامبر اپلای کنم؟
[align=right]2- لیست لب ها و دانشگاها رو ساختم. همچنین cv و sop . تو متن نامه به استادها چی بگم ؟
[align=right]3- از کی شروع به ایمیل زدن کنم ؟
 
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
***
نقل قول
 
ارسال‌ها: 328
امتیاز: 1,680
امتیاز این پست: 6
#194
08-04-2014, 11:06 AM
(08-04-2014, 08:25 AM)'mojtaba16' نوشته:
با سلام
می خواستم برای دسامبر امسال برای اروپا اپلای کنم و پاییز هم می خواهم امتحان تافل بدم و دفاع کارشناسی ارشد هم مونده برای پاییز
 
1- آیا می تونم دسامبر اپلای کنم؟
 
2- لیست لب ها و دانشگاها رو ساختم. همچنین cv و sop . تو متن نامه به استادها چی بگم ؟
 
3- از کی شروع به ایمیل زدن کنم ؟

 
با سلام 

تجربه شخصیمو میگم خدممتون شایدبه دردتون بخوره.
اول اینکه شما میتونید مکاتبه کنید و تو متن نامه به استاد میگید وضعیتتون رو ، این که هنوز دفاع نکردید، مقاله تون درچه وضعیتیه و نمره زبان ندارید اما مثلا فلان ماه قراره امتحان بدید! ( کاری که من خودم کردم )
اما نکته ای که هست اینه که رزومه های زیادی به دست اساتید میرسه و مسلما هر استادی باشه بین دوتا دانشجو که از زمینه کاری هردوشون خوشش اومده، نظرش نسبت به دانشجویی جلب میشه که یا کارش تموم شده باشه و نتیجه اش به صورت مقاله مشخص باشه یا حتی اگر هردو دانشجو بابت این قضیه هم یکسان باشند، اون دانشجویی که نمره  زبان یا جی آر ایی و..اش آماده اس و مشخصه سطح زبانش چطوریه (یعنی اگه سطح زبانش خوب باشه و اینو با نمره نشون بده) بیشتر به چشم استاد میاد!! 
اما خب اگر دانشجویی زمینه تحقیقاتیش مثلا خیلی زیاد نظر استاد رو جلب کرده ممکنه استاد اینو به دانشجویی که همه نمراتش اومده فعلا ترجیح نده و فرصت بده تا قبل ددلاین نمراتش رو ریپورت کنه!!
قضیه اپلای و مکاتبه و...پیچیده س و خیلی مسائل روش تاثیرمیزاره! بنابراین نمیشه 100% گفت چه فاکتوری یا چه شرایطی الان تاثیراصلی رو میزاره! بنابراین شما میتونید هدفتون رو بزارید امسال که اپلای کنید و استادی هم پیدا کنید که نظرشو جلب کنید اگر شد که چقد عالی اما اگرم بنا به تموم نشدن تز یا نداشتن نمره زبان اپلای فال رو از دست دادید خب اپلای اسپیرینگ که میرسید(البته اپلای فال موقعیت و شرایط وفاندش خیلی خیلی بهتر وترم بهار میگن زیاد جالب نیست بخاطر این شرایط)
البته این مطالب بیشتر برای امریکا و کانادا که به قول معروف دو ترمه هستند یعنی زمان مشخصی برای اپلای دارند بیشتر صدق میکنه ، راجع به اروپا که اپن پوزیشنی هست شما هر لحظه امکان داره بتونید اپلای کنید و کارتون اوکی بشه. اگر این مدنظرتونه که هروقت بخواهید میتونید مکاتبه کنید و ممکنه استاد د راولین موقعیت خالی شمارو برداره ( من با استادی قبلا اینطور مکاتبه کردم و حتی اپن پوزیشن بعدی رو به من اطلاع داد و گفت اگر نمره زبان و...آماده میشه حتما اپلای کن تا بررسی بشه وضعیتت و خودش هم تا حدودی مایل بود چون از زمینه کاری من خوشش اومده بود با اینکه آخرهای تز بودم و بدون مقاله هم بود )

امیدوارم که تجربه ام به درد شما بخوره و موفق باشید دوست عزیز 
 
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین yasmary14
AcademiaCafe Masters Student
***
نقل قول
 
ارسال‌ها: 100
امتیاز: 9
امتیاز این پست: 0
#195
14-04-2014, 04:49 PM
سلام
امیدوارم سوالمو جای درستی پرسیده باشم
بنظر شما سن استاد حدودا تو چه رنجی باشه خوبه؟
آخه من تا میرم تو سایت اساتید و می بینم طرف بالای 60 سال داره، اغلب بی خیالش میشم
چون فکر می کنم فردی با این سن دیگه حوصله دانشجو گرفتن نداره(نسبت به استادهای جوانتر) و نزدیک بازنشستگیشه و رغبت و انگیزه زیادی برای کار نداره.
اگه اشتباه فکر میکنم راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول
 
ارسال‌ها: 3,204
امتیاز: 7,746
امتیاز این پست: 9
#196
14-04-2014, 05:15 PM
نقل قول نمیکنم چون جواب این سوال قطعی نیست:
ببینید بستگی شدیدی به خود شما و روحیات شما داره. البته بالاتر بودن سن به معنی قطعی کمبود انرژی و توان و رغبت نیست. خود استاد پایان نامه من فردی 62 ساله بود ولی باور کنید از خودمن هم رغبت و انرژیش بیشتر بود. البته در حالت کلی نمیشه تعمیم داد این مساله رو.
در ضمن شما اگر میخواید با یک پروفسور کار کنید یا assistant professor  یا associate professor این خودش مهمه. اکثر اونایی که پروفسور شدن خوب سنشون به نسبت بالاست.
راستش من خودم بیشتر سن حدود 35 تا 50 رو ترجیح میدم به دلایل زیر:
1- ببینید شما اگر به یه استاد 60 ساله حتی اگر عالم هم باشه در مورد مسایل جدید نرم افزاری صحبت کنید به احتمال زیاد این فرد آن چنان استقبال نخواهد کرد چون مثلا 30 سال پیش فکر نمیکنم نرم افزارهای مختلف مثل امروز میبود و بیشتر مسایل به صورت تمام عملی و تئوری خالص (بدون valid کردن توسط نرم افزار های جدید) حل میشد و در نتیجه استاد به اینگونه مسایل جدید رغبتی نشان نخواد داد. این در حالی هست که شما میخوای مثلا 20 سال بعد استاد بشی و باید توانایی پاسخ گویی به دانشجوهاتون رو در 20 سال بعد داشته باشی که با پیشرفت اینچنین علم خوب نباید انتظار داشت روشهای 30 سال پیش رو بکار ببنید 20 سال بعد!
2- به نظر من راحتتر میشه با یه استاد جوانتر ارتباط برقرار کرد و راستش راحت تر خواهیم بود.
3- به قول شما انرژی در یک استاد جوان به مراتب بیشتر از استاد پیر! هستش.
فقط یه نکته مهم اینه که میزان فاند چه تفاوتی میکنه و دانشگاه به اساتید مختلف در رنجهای سنی مختلف چقدر فاند اختصاص میده که به دانشجوهاش بده؟
راجع به این مساله در یه جای فروم بحث شده بود که الان لینکش رو پیدا نکردم متاسفانه...

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 656
امتیاز: 1,545
امتیاز این پست: 3
#197
15-04-2014, 01:13 AM
(14-04-2014, 04:49 PM)'yasmary14' نوشته: سلام
امیدوارم سوالمو جای درستی پرسیده باشم
بنظر شما سن استاد حدودا تو چه رنجی باشه خوبه؟
آخه من تا میرم تو سایت اساتید و می بینم طرف بالای 60 سال داره، اغلب بی خیالش میشم
چون فکر می کنم فردی با این سن دیگه حوصله دانشجو گرفتن نداره(نسبت به استادهای جوانتر) و نزدیک بازنشستگیشه و رغبت و انگیزه زیادی برای کار نداره.
اگه اشتباه فکر میکنم راهنماییم کنید.

 
سلام
من بيشتر به رنج فاند استاد توجه دارم تا سنش [img]images/smilies/smile.gif[/img]جداي از شوخي يك دوستي هم بود فقط به بلوند بودن استاد اهميت ميداد و آخرم با يك هندي خيلي سبزه كارش جور شد. اينها سليقه اييه ولي به نظر من به اندازه ي كار استاد و تحقيقاتش و تيمش اهميت نداره. اگر پر تلاش نباشه قطعا فاندي هم جذب نميكنه پس روي سن نميشه قضاوت كرد. من اتفاقا استادهاي ژخته تر رو ترجيح ميدم از نظر توصيه براي كار پيدا كردن در آينده. البته خودم استادي رو كه در صنعت دستي داره ترجيح ميدم. هر كسي فراخور حالش ميتونه اين مورد رو مد نظر قرار بده. به نظرم اشتباه ميكنيد. 
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

 
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول
 
ارسال‌ها: 3,204
امتیاز: 7,746
امتیاز این پست: 3
#198
17-04-2014, 01:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-04-2014, 01:28 PM توسط Torkan.)
سلام دوستان
یه سوال دارم لطفا هر کسی به ذهنش چیزی میرسه بگه:
من دو ایمیل زیر رو دریافت کرده بودم از یه استاد چندین ماه پیش و قرار بود هم january برم ولی به علت طولانی شدن پروسه ویزا مجبور شدم واسه ترم تابستون برم ( دیگه نمیتونستم تا پاییز صبر کنم!!) میخواستم ببینم دوباره واسه این استاد چه ایمیلی بزنم؟ اصلا توضیح بدم ویزام طول کشیده و ایا شما باز جای خالی دارین یا نه واسه پاییز و من چکارایی میتونم بکنم؟(چون ممکنه ترم تابستون اصلا استادا برن سر تحقیقاتشون و نباشن)
البته نکته مهم اینه که زمینه کاری ما یکسان نیست و متاسفانه استادای با زمینه کاری یکسان من full professor هستن و فکر کنم بیشتر دنبال دانشجویان دکترا هستن!
Hi .........,
 
Thanks for your interest. Indeed I'm looking for students and you are a good candidate, my research won't be focused on ....... though. I suggest we talk once you get here, at that time my lab will be more established and we could talk about specific project.
 
Looking forward to see you here in .......!
 
.........
و یکبار نزدیک کلاسا پرسیدم و گفتن:
Hi ........, 
Let me know when you are in ........ and we can talk then, 
........ 
در ضمن میخوام رک راجع به RA هم بپرسم. به نظرتون چه ایمیلی باید بزنم؟ اگر کسی جمله خوبی داره یا قبلا این کار رو کرده ممنون میشم توضیح بده...
در ضمن کلا تا اونجایی که فهمیدم و از دانشگاههای مختلف پرسیدم استادا بیشتر دوست دارن تا فرد نیومده و ندیدنش و باهاش صحبت نکردن اصلا قولی راجع به فاند نمیدن...
بااحترام
 
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول
 
ارسال‌ها: 3,187
امتیاز: 12,758
امتیاز این پست: 3
#199
18-04-2014, 12:15 PM
اینطور که در نتایج پذیرش اشاره کردین شما 6 تا پذیرش گرفتین که 3 تاش دکترا هست و 3 تاش ارشد. ویزا رو برای یکی از دانشگاه های ارشد گرفتین که فاند نداره ولی به نظرم خیلی با دو دانشگاه ارشد دیگه تفاوت چشمگیری نداره. اگر می خواهید ارشد بخونید که بهتر بود به سمت همون دانشگاهی می رفتین که بهتون فاند داده و برای دکترا هم همون دانشگاه University of New Mexico که بهتون فاند داده به نظرم دانشگاه بدی نیست و در رتبه های مختلف بین 200 تا 400 متغیر هست.

از لحن ایمیل های این استاد اینطور برمیاد که این استاد پروژه داره منتهی می خواد مطمئن بشه که شما به اون دانشگاه میرین و با خودتون به صورت مستقیم صحبت کنه. با توجه به اینکه موضوع کاری تون یکی نیست میشه از صحبت هاشون اینطور برداشت کرد که میخواد شما روی پروژه و زمینه ای که مدنظر ایشون هست کار کنید. اگر این ایمیل ها رو دانشگاه ارشدی فرستاده که براش ویزا گرفتین که می تونید باهاش اتمام حجت کنید و بگین که ویزا گرفتین و دارین میاین که در مورد پروژه ای که پیشنهاد داده بودن باهاشون صحبت کنید و به عنوان دستیار پژوهشیشون بشین.

با این حال من خودم شخصا این انتخابی که کردین رو درست نمی دونم و به نظرم دانشگاه ارشدی که فاندش نقد بوده رو نباید به این دانشگاه که فاندش نسیه هست ترجیح میدادین. مگر اینکه سطح علمیشون خیلی متفاوت بود و قرار بود روی موضوعی کار کنید که دست کم بهش علاقه داشته باشین. همین طور دانشگاه دکترایی که فاند داده اگرچه ممتاز نیست ولی دانشگاه خوبی هست.

به هر حال اگر اصرار دارید به این دانشگاهی که فاند نداده برین از همین الان خیلی صریح باهاشون اتمام حجت کنید که ویزا گرفتین و در فلان تاریخ میان دانشگاه و به موضوعی که داده بودن علاقه دارین و می خواهید به عنوان دستیار پژوهشی شون باشید. در ادامه ایمیل ازشون بپرسین که به نظرشون بهتره در این مدت چه کاری انجام بدین و آیا لازم هست قبل از رفتن به دانشگاه، مقاله یا کتاب خاصی رو در مورد اون پروژه مطالعه کنید یا خیر و اینکه وقتی رسیدین چطور می تونید باهاشون تماس بگیرید. وقتی خیلی جدی این موضوع رو بگین که ویزا گرفتین و دارین میرین ایشون هم صریح تر و مشخص تر صحبت خواهید که روی ایشون حساب کنید یا خیر. باز هم تحقیق کنید شاید راه حل بهتری به ذهنتون برسه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول
 
ارسال‌ها: 3,204
امتیاز: 7,746
امتیاز این پست: 3
#200
18-04-2014, 12:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-04-2014, 12:58 PM توسط Torkan.)
(18-04-2014, 12:15 PM)'M1KE' نوشته: اینطور که در نتایج پذیرش اشاره کردین شما 6 تا پذیرش گرفتین که 3 تاش دکترا هست و 3 تاش ارشد. ویزا رو برای یکی از دانشگاه های ارشد گرفتین که فاند نداره ولی به نظرم خیلی با دو دانشگاه ارشد دیگه تفاوت چشمگیری نداره. اگر می خواهید ارشد بخونید که بهتر بود به سمت همون دانشگاهی می رفتین که بهتون فاند داده و برای دکترا هم همون دانشگاه University of New Mexico که بهتون فاند داده به نظرم دانشگاه بدی نیست و در رتبه های مختلف بین 200 تا 400 متغیر هست.
از لحن ایمیل های این استاد اینطور برمیاد که این استاد پروژه داره منتهی می خواد مطمئن بشه که شما به اون دانشگاه میرین و با خودتون به صورت مستقیم صحبت کنه. با توجه به اینکه موضوع کاری تون یکی نیست میشه از صحبت هاشون اینطور برداشت کرد که میخواد شما روی پروژه و زمینه ای که مدنظر ایشون هست کار کنید. اگر این ایمیل ها رو دانشگاه ارشدی فرستاده که براش ویزا گرفتین که می تونید باهاش اتمام حجت کنید و بگین که ویزا گرفتین و دارین میاین که در مورد پروژه ای که پیشنهاد داده بودن باهاشون صحبت کنید و به عنوان دستیار پژوهشیشون بشین.
با این حال من خودم شخصا این انتخابی که کردین رو درست نمی دونم و به نظرم دانشگاه ارشدی که فاندش نقد بوده رو نباید به این دانشگاه که فاندش نسیه هست ترجیح میدادین. مگر اینکه سطح علمیشون خیلی متفاوت بود و قرار بود روی موضوعی کار کنید که دست کم بهش علاقه داشته باشین. همین طور دانشگاه دکترایی که فاند داده اگرچه ممتاز نیست ولی دانشگاه خوبی هست.
به هر حال اگر اصرار دارید به این دانشگاهی که فاند نداده برین از همین الان خیلی صریح باهاشون اتمام حجت کنید که ویزا گرفتین و در فلان تاریخ میان دانشگاه و به موضوعی که داده بودن علاقه دارین و می خواهید به عنوان دستیار پژوهشی شون باشید. در ادامه ایمیل ازشون بپرسین که به نظرشون بهتره در این مدت چه کاری انجام بدین و آیا لازم هست قبل از رفتن به دانشگاه، مقاله یا کتاب خاصی رو در مورد اون پروژه مطالعه کنید یا خیر و اینکه وقتی رسیدین چطور می تونید باهاشون تماس بگیرید. وقتی خیلی جدی این موضوع رو بگین که ویزا گرفتین و دارین میرین ایشون هم صریح تر و مشخص تر صحبت خواهید که روی ایشون حساب کنید یا خیر. باز هم تحقیق کنید شاید راه حل بهتری به ذهنتون برسه.

 
خیلی ممنون دوست من Mike عزیز
بله کلا دانشگاهایی که پذیرش گرفتم خوب هستش ولی راستش رو بخواید من بعد از پذیرش از این دانشگاهها تازه دستم اومد که پتانسیل حتی پذیرش از دانشگاههای بهتر رو دارم حالا شاید بدون فاند. ولی به علت مسایل مالی اپلای و ویزا و ...قیدش رو زدم.
در ضمن اون دانشگاهی که واسه ارشد 40 درصد شهریه رو waive کرده که در واقع مطمینا میدونید در شهر گران قیمت newyork هستش و قید اون رو زدم!
اون دانشگاهی هم که میخوام برم به مراتب رنک بهتر و استادای بهتری نسبت به سایر دانشگاههایی که پذیرش گرفتم داره حتی تو رشته ما UNM درسته دانشگاه شناخته شده ای هستش ولی زیاد هم به گرد پای دانشگاههای بعضا گمنام نمیرسه!
و راستش با توجه به پستهایی که خیلی وقت پیش تو همین فروم گذاشتم و شما و یکی از دوستان هم تاکید کردید که اگر شرایط جور باشه میتونید ارشد رو از یه دانشگاه متوسط و یا خوب بگیرید و دکترا رو برید top30 یا حتی top 20 رنکبندی usnews در دانشگاههای امریکا. بنده هم با توجه به اون هدف گذاری کردم. در نهایت با توجه به صحبت هایی که از چند تا از دوستان در همون دانشگاه داشتم گفتن کلا اینجا استادا میخوان فاند بدن ولی به شرطی که دانشجو بیاد و باهاش جلسه بذارن و زیاد کاری با رزومه طرف ندارن چون پذیرش رو گرفته...
پس من کاری که شما کردید رو انجام میدم فقط یه سوال سرتون رو درد نیارم:
میتونم رک و پوست کنده راجع به RA بپرسم؟ دقیقا چطور بگم؟ چون این استاد خودش یه ازمایشگاه خوب واسه خودش جمع و جور کرده.در ضمن با توجه به اینکه تابستون میرم خوشبختانه وقت هم دارم واسه کارایی که احتمالا بخواد قبل ملحق شدن انجام بدم.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 39 بعدی »
 


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question ضرورت تماس با اساتید پیش از اپلای کردن butterfly 39 29,892 17-07-2018, 10:26 AM
آخرین ارسال: automotive
  تماس حضوری با استادها the_y 25 17,547 06-10-2017, 09:15 PM
آخرین ارسال: pegyyy
  عناوین مختلف اساتید Pejman 36 37,548 28-02-2017, 03:45 AM
آخرین ارسال: Matinking

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

  • AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 23-06-2025، 06:40 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی