عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-03-2014, 01:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-03-2014, 01:53 PM توسط M1KE.)
در MRI شما به روشنی به Disk Herniation اشاره شده و باریک شدگی کانال تخاعی هم شدید هست. با این شرایط طبق ماده 34 بند 3 معاف میشین.
بند 3- انواع هرني ديسكال با علايم كلينيكي و راديولوژي عمل شده و عمل نشده معاف دائم.

(27-03-2014, 01:06 PM)'farzad_LMZ' نوشته: سلام دوستان و MIKE عزیز
من 6 سال هست که کمر درد و پا درد شدیدی دارم تا حدی که هر بار نشست و برخاست می کنم هم پای راست و هم پای چپم تیر شدیدی می کشه.. برای معافیت پزشکی اقدام کردم و جواب MRI من به شرح زیر است
broad based disk herniation with severe canal stenosis and mild bilateral neural foraminal narrowing at L4-L5 level is seen
central and left paracentral disk protrusion with thecal sac and left neural root impression at L3-L4 level is seen
disk dehydration at these levels is seen
بقیه چیزا نوشته نرمال است
در ضمن پیش دکتر متخصص جراهی مغز و اعصاب بیمارستان 501 امام رضا ارتش رفتم روی برگه معرفی به بیمارستان که از نظام وظیفه اومده بود نوشت:
در معینه لازک پای راست دارد
در MRI نظامی دیسک هرنی L4-L5 و L5-S1 دارد و به من هم گفت خیالت راحت باشه
من لیسانس دارم و متولد 67 هستم
روز کمیسیون من 17 فروردین هستش
به نظر شما معافیت دائم شامل من میشه؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین farzad_LMZ
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-03-2014, 02:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-03-2014, 02:13 PM توسط farzad_LMZ.)
خیلی ممنون MIKE عزیز 
من روز اعزامم بستری بودم و نرفتم و 10 روز بعد از اعزام رفتم نظام وظیفه خودم رو معرفی کردم و اونجا منو معاینه کردن و غیبت رو بخشیدن و به بیمارستان معرفی کردن
من مشکل جدی و شدیدی دارم و در آئین نامه معافیت به وضوح وجود دارد که معاف دائم هستم و پدرم فوت کرده و من خرج خانواده را میدهم
امکانش وجود داره منو به خاطر غیبتی که داشتم معاف نکنن؟
راستشو بخای یکم استرس دارم
شما در این مورد اطلاعاتی دارید؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

27-03-2014, 04:49 PM
خیر وجود غیبت مانع از رسیدگی به درخواست معافیت پزشکی نمیشه و در صورتی که فرد بواسطه یک بیماری نتونه خدمت کنه به هر حال معاف میشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین sina_mc85
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-03-2014, 05:03 PM
سلام
من مدرک کارشناسی دارم و متاسفانه کتف راستم  تو سن نوجوانی چند بار در رفت و من رسیدگی نکردم الان دچار در رفتگی مکرر هستم حتی بعضی اوقات در خواب هم کتفم در میره ؛ وقتی اینطوری میشه تا 5 یا 6 روز دستم بالا نمیاد.
ولی عکس ندارم از این حالت عکس هام گم کردم. به نظرتون من معاف میشم؟
نقل قول  

آفلاین javad90
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-03-2014, 03:04 AM
در رابطه با معافیت دیابت از دوستانی که اطلاعی در رابطه با نحوه معاینه و روند کار دارن میخوام کمی توضیح بدن
  • مثلا چه مدارک یا آزمایشاتی برای اثبات دیابت لازم هست؟
  • بعد از تایید پزشک معتمد آیا نیاز به بستری شدن در بیمارستان هست؟ چه مدت؟ چند بار آزمایش میگیرن؟
  • شرایط بیمارستان به چه صورته؟
نقل قول  

آفلاین محسن2020
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-03-2014, 01:29 PM
سلام خدمت تمام دوستان عزیز.
من سه هفته هستش که متوجه شدم کم کاری تیریید دارم تی اس اچ بنده 11,5 هست . قدم 177 و وزنم 105 کیلو کع حدود 15 ,20 کیلو اضافه وزن دارم . اگه بخام برای معافیت اقدام کنم باید حتما چند ماهی صبر کنم تا پرونده پزشکی داشته باشم ??بعدش احتمال معافیت بنده چقدر است ?
لطف کنید راهنماییم کنید خواهشا .
برای معافیت کم کاری حد میزان وجود داره که کم کاری چقدر باشه ? حاد یا خفیف باشه ?
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-04-2014, 12:47 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-04-2014, 12:56 AM توسط M1KE.)
شاخص توده بدنی شما حدود 33.5 هست که مشمول معافی یا معاف از رزمی نمیشه و فقط نوعی اضافه وزن معمولی به حساب میاد. فکر نمی کنم نیازی به این باشه که چند ماه صبر کنید. بعد از این که درخواست دادین خودشون به یکی از مراکز مورد تایید معرفی تون می کنند و بر اساس نتایج بهتون می گن که معاف هستین یا خیر. در ماده 30 که به کم کاری و پر کاری غدد مترشحه پرداخته، به میزان شدت و حدت این بیماری اشاره ای نکرده و بنابراین نمیشه پیش بینی دقیقی کرد. ولی در منابع و مراجع اشاره شده که حد نرمال TSH در حدود 0.4 و 4 هست و به نظر می رسه 11.5 فاصله زیادی با این محدوده داره. به غیر از آزمون TSH گاهی آزمون T4 هم انجام میشه که میزان تیروکسین موجود برای بدن رو اندازه می گیره و اگر میزان اون هم کم باشه (همزمان با زیاد بودن TSH) بدترین حالت هست. ولی اگر T4 نرمال باشه و فقط TSH زیاد باشه یه مقدار ملایم تر هست. به هر حال به نظر می رسه احتمال معافی تون وجود داشته باشه.

پینوشت: تمام مواردی که در تاپیک معافیت پزشکی مطرح می شوند صرفا برای آشنایی با روش های احتمالی معافی هستند و نه توصیه پزشکی.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین alireza000
**
نقل قول

01-04-2014, 03:59 AM
سوال فوووووووووووووووری
سلام دو.ستان
بچه ها اطلاع دارین برای معافیت اعصاب و روان مثل دو قطبی بودن چه مدارکی رو باید همراه خودمون ببریم؟
اصلا چطوری بیماری رو تشخیص میدن؟
کلا برای معافیت اعصاب و روان باید در حین معاینه چطوری رفتار کنیم؟
خیلییییییییییی ممنون
نقل قول  

آفلاین Mojtaba-021
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-04-2014, 09:09 PM
(01-04-2014, 03:59 AM)alireza000 نوشته: سوال فوووووووووووووووری
سلام دو.ستان
بچه ها اطلاع دارین برای معافیت اعصاب و روان مثل دو قطبی بودن چه مدارکی رو باید همراه خودمون ببریم؟
اصلا چطوری بیماری رو تشخیص میدن؟
کلا برای معافیت اعصاب و روان باید در حین معاینه چطوری رفتار کنیم؟
خیلییییییییییی ممنون
سلام من پشت در کمیسیون که منتظر بودم بچه هایی که میخواستن این نوع معافیت رو بگیرن
نوار مغزی همراهشون بود
تشخیص اولیه هم که تو بیمارستانی که میفرستن و نظر نهایی با کمیسیون هستش
درمورد سوال آخر هم اطلاعی ندارم دوستان دیگه میتونن ج بدن.
در کل من دوبار توی کمیسیون خودم رفتم(از آبان92 به اینور)
3بار هم کار دیگه داشتم و اونجا بودم اینو بگم دکتراش خیلی خیلی خیلی تیزن و احتمال خطاشون 1% هست .
با انسان نادان بحث نکن و بگذار در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
با وقیح جدل نکن چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحت را تباه میکند.
از حسود دوری کن چون حتی اگر دنیا را هم به او بدهی باز هم از تو بیزار خواهد بود.
نقل قول  

آفلاین sina_mc85
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-04-2014, 02:37 PM
دوستان لطفا اگر می دونید به من جواب بدین هر روز دارم میام سر می زنم~~من مدرک کارشناسی دارم و متاسفانه کتف راستم  تو سن نوجوانی چند بار در رفت و من رسیدگی نکردم الان دچار در رفتگی مکرر هستم حتی بعضی اوقات در خواب هم کتفم در میره ؛ وقتی اینطوری میشه تا 5 یا 6 روز دستم بالا نمیاد.
ولی عکس ندارم از این حالت عکس هام گم کردم. به نظرتون من معاف میشم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... 366 بعدی »