عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آفلاین ali90
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-03-2014, 08:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-03-2014, 08:16 PM توسط ali90.)
سلام میخواستم بپرسم شرایط تغییر رشته چیه؟ مثلا لیسانش برق دارم واسه مستر چه رشته هایی میتونم بخونم؟
و اینکه از کجا بدونم چه رشته ای تو کدوم دانشگاه شانس پذیرشش ( و گرفتن فاند) بیشتره؟
اگه راهنمایی بفرمایید که این سوالات رو کجا بپرسم ممنون میشم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-03-2014, 08:36 PM
این نوع سوال ها بیشتر به انجمن راهنمای گرفتن پذیرش از دانشگاه ها مربوط میشن. در انجمن موردنظر هم بیشتر از تاپیک با شرایط من چه کشورهایی رو پیشنهاد می کنید استفاده میشه ولی اگر سوال خاصی مثل همین بحث "شرایط تغییر رشته" رو داشته باشید می تونید در همون انجمن موضوع جدید ایجاد کنید که اون موضوع خاص به طور مستقل بررسی بشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mehrdad73
**
نقل قول

29-03-2014, 09:17 AM
سلام دوستان میخواستم بدونم که این دو تا سوال رو از کجا باید بپرسم؟
1. گرایش های فوق لیسانس صنایع در خارج کشور کدوم رشته ها هستند؟
2.کدوم کشور ها در ضمینه هر کدوم از این گرایش ها قوی ترین هستن؟

در واقع میخوام لیست فوق لیسانس هایی رو که میتونم بدون تغییر رشته بخونم رو پیدا کنم بعد از بینشون با توجه به علاقه و بازارکار یکی رو انتخاب کنم و در آخر بهترین کشور و دانشگاه رو برای ادامه تحصیل انتخاب کنم

ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

29-03-2014, 12:50 PM
سوال هایی که مربوط به رشته خاصی میشن معمولن در انجمن "رشته های تحصیلی" پرسیده میشن. در مورد شما به رشته صنایع مربوط میشه. البته من نگاه کردم تاپیکش قبلن وجود نداشته و می تونید سوالتون رو در قالب یک موضوع (تاپیک) جدید با عنوان پیشنهادی "گرایش های رشته مهندسی صنایع در خارج از کشور" مطرح کنید تا دوستان پاسخ بدن.

سوال دوم رو هم در همون تاپیک اولی که ایجاد می کنید می تونید بپرسید. به عبارتی اون تاپیک می تونه تبدیل به تاپیکی عمومی برای گفتگو در مورد اسامی و زمینه های تحصیلی و کاری گرایش های مختلف مهندسی صنایع مورد استفاده قرار بگیره.

اگر شرایط تون مشخص باشه و به دنبال کشورهای پیشنهادی برای ادامه تحصیل باشین می تونید از تاپیک با شرایط من چه کشورهایی رو پیشنهاد می کنید در انجمن "راهنمای پذیرش" هم استفاده کنید.

موفق باشید
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mahmod
**
نقل قول

29-03-2014, 03:10 PM
سلام ببخشید کسی هست که در دوران دبیرستان جهشی خوانده باشه چند تا سوال ازش داشتم
تنهایی بیشترین مشکلاته
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-03-2014, 07:00 PM
این نوع سوالات رو بسته به مورد می تونید در انجمن راهنمای گرفتن پذیرش یا انجمن سایر موارد به صورت موضوع (تاپیک) جدید بپرسید. برای نمونه می تونید تاپیکی با عنوان "تاثیر جهشی خواندن در دبیرستان بر AAAAA" و بسته به اینکه این AAAAAA چی باشه جای انجمن مشخص میشه (آزمون زبان، پذیرش، سربازی و غیره).

منتهی به نظرم برای اینکه زودتر به پاسخ برسید به جای اینکه دنبال فردی بگردین که خودش دقیقا همون شرایط رو داشته باشه می تونید خود سوال رو مطرح کنید چرا که ممکنه فردی پاسخ از اون اطلاع داشته باشه بدون اینکه لزوما خودش اون شرایط رو داشته باشه. مثلا ممکنه من متاهل نباشم ولی از شرایط ویزای آمریکا برای متاهل ها اطلاع داشته باشم و اگر کسی سوالی در این مورد داشته باشه پاسخ بدم.

موفق باشید
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ilgar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-03-2014, 11:04 PM
سلام.می خواستم بدونم من باتوجه به شرایطی که دارم چطور میتونم از یکی از دانشگاه های آمریکا یا اروپا بورس بگیرم و می خواستم بدونم بورس گرفتن از دانشگاه های کدوم کشور راحت تره
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

30-03-2014, 11:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-03-2014, 11:15 PM توسط M1KE.)
می تونید شرایط خودتون مثل مدرک های تحصیلی، معدل ها، نمره آزمون های زبان IELTS یا TOEFL و GRE و همین طور مقاله های کنفرانسی/مجله ای که داشتین و دیگر سوابق پژوهشی و کاری خودتون رو در تاپیک با شرایط من کدام کشورها را پیشنهاد می کنید مطرح کنید تا دوستان پاسخ بدن.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین deadxxxqueen
**
نقل قول

04-04-2014, 10:48 AM
ميخوام بدونم چطور ميشه دانشجويان ايراني رو تو دانشگاههاي مختلف خارج درس ميخونن پيدا كرد از طريق اينترنت؟ اين سوالو كجا بايد بپرسم؟
پرنده اي كه به كوچ مي انديشد از ويراني لانه اش نمي هراسد
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-04-2014, 01:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-04-2014, 01:32 PM توسط Torkan.)
(04-04-2014, 10:48 AM)'deadxxxqueen' نوشته: ميخوام بدونم چطور ميشه دانشجويان ايراني رو تو دانشگاههاي مختلف خارج درس ميخونن پيدا كرد از طريق اينترنت؟ اين سوالو كجا بايد بپرسم؟

دوست عزیز چند کار میشه انجام داد:
1- اولا تو همین فروم دوستان نتایج پذیرششون رو گذاشتن (البته اونایی که کم لطفی نکردن!) که میتونه کمکتون کنه.
2- هر دانشگاهی انجمن دانشجویان ایرانی داره که معروف به IRANIAN STUDENT ASSOCIATIONهستش که میتونین از GOOGLEهم کمک بگیرید.
مثلا اینجا واسه nmsu
3- سایت linkedin که میتونه کمکتون بکنه واسه پیدا کردن دانشجویان در دانشگاههای مختلف. و یا سایتهای اجتماعی دیگه ! که باز میتونه کمکتون کنه.
همه اینا به شرطی هستش که دوستان اطلاعاتشون رو بذارن و مخفی کاری نکنن!

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 49 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
7 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-06-2025، 04:09 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی