عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا
آفلاین shabnam1983
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-03-2014, 10:37 PM
سلام دوستان ، یه سئوالی از شما عزیزان داشتم خواهر من سیتیزن آمریکا هست برای گرین کارتم اقدام کرده در تاریخ 12 نوامبر 2013 چقدر طول میکشه که من برم ؟ و اینکه خواهرم میتونه برای یکی از خواهرم که متاهل هست و بچه هم داره برای کل خانواده ای خواهرم اقدام کنه ؟ با تشکر
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
09-03-2014, 12:49 AM
(08-03-2014, 10:37 PM)'shabnam1983' نوشته: سلام دوستان ، یه سئوالی از شما عزیزان داشتم خواهر من سیتیزن آمریکا هست برای گرین کارتم اقدام کرده در تاریخ 12 نوامبر 2013 چقدر طول میکشه که من برم ؟ و اینکه خواهرم میتونه برای یکی از خواهرم که متاهل هست و بچه هم داره برای کل خانواده ای خواهرم اقدام کنه ؟ با تشکر

پروسه گرفتن گرین کارت برای خواهر و برادر معمولا حدود ۱۰ الی ۱۲ سال طول می‌کشه. در نتیجه برای شما که اخیرا اقدام کرده‌اند احتمالا حدود ۱۰ - ۱۲ سالی طول خواهد کشید. ایشون برای خواهر شما که متاهل هستند و خانواده ایشون هم می‌تونند اقدام کنند. همسر خواهر شما با خواهرتون گرین کارت خواهد گرفت. فرزندان ایشون هم که زیر ۲۱ سال هستند گرین کارت می‌گیرند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین shabnam1983
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-03-2014, 04:58 PM
سلام دوست عزیز ، تشکر که جواب سئوال منو دادید اما یه درخواست دیگه هم داشتم اگه براتون مقدور هست اون لینکی که تو سایت گرین کارت آمریکا نوشته که برای خانواده ای خواهر یا برادران متاهل میشه اقدام کردو برام میفرستید؟ لطفا .تشکر

من خودم تمام این سایت رو زیرو کردم اما چیزی نتونستم در این  مورد پیدا کنم . 
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
09-03-2014, 08:00 PM
شرایط اقدام برای گرین کارت آمریکا برای برادر یا خواهر
- درخواست دهنده خودش شهروند آمریکا باشد
- درخواست دهنده دست کم 21 سال داشته باشد

فرقی نمی کنه که اینها متاهل باشند یا مجرد. هر فردی که دو شرط شهروند بودن و داشتن حداقل سن 21 سال رو داشته باشه میتونه برای برادر/خواهر خودش درخواست گرین کارت بده. از اونطرف برای اینکه فردی برای فرزند خودش درخواست گرین کارت بده می بایست خودش شهروند یا مقیم دائم باشه و اون فرزند هم زیر 21 سال داشته و مجرد باشه. در نتیجه وقتی اون برادر/ خواهر از روش اول گرین کارت می گیره به طور خودکار شرایط برای فرزندان زیر 21 سال و مجرد او هم فراهم میشه و همزمان با او بهشون گرین کارت داده میشه.

همونطور که می بینید در قسمت مدارک لازم اشاره شده که فرم I-130 پر بشه و بعد داخل پرانتز اشاره شده که نیازی نیست برای همسر و همین طور فرزندان مجرد و زیر 21 ساله اون خواهر/برادر فرم های جداگانه ای پر بشه که میشه ازش اینطور برداشت کرد که این افراد هم به صورت خودکار همراه اون خواهر/برادر گرین کارت می گیرن و نیازی هم نیست که درخواست دهنده براشون به صورت جداگانه فرم پر کنه.

You do not need to file a separate Form I-130 for your sibling’s spouse or unmarried children under 21 years of age
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین elieli
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-04-2014, 01:51 PM
سلام,
خواهر همسر من سیتیزن هستند و همسرم از سال 2001 وارد پروسه شده اند ظاهرا سال 2008 همسرم یک update داشته اند که مطمئن نیستم چی بوده, ما سال 2009 ازدواج کردیم و همون موقع من هم وارد پروسه شدم. از اون به بعد ما هیچ update ایی نداشته ایم حتی ظاهرا case number هم نداریم دیگه. ازون طرف هم که خواهر همسرم پیگیری می کنن بهشون جواب مشخصی نمی دن. ممنون میشم اگه  شما اطلاعاتی از روند چنین موردی دارید کمکمون کنید.
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-04-2014, 01:19 AM
پرونده های این گروه به طور متوسط 12-10 سال زمان می بره و خیلی دیر به دیر سراغ یک پرونده میرن.

در کارهای مهاجرتی در اغلب موارد وقتی جواب یک پیگیری ای داده نمیشه یعنی اینکه پرونده داره روال معمولش رو طی می کنه و باید صبر کنید فقط به این دلیل که درخواست ها زیاده پاسخ همه اونها داده نمیشه ولی در مواردی که مشکلی وجود داشته باشه معمولن پاسخ میدن که برای نمونه می بایست فلان مدرک رو می فرستادین یا بفرستین یا یک چیزی شبیه این.

همین طور بررسی پرونده های مهاجرتی معمولن از چند مرحله تشکیل میشه (بررسی مدارک اولیه، بررسی امنیتی و غیره) و وقتی فرد خاصی به پرونده اضافه میشه یا تغییر بزرگی در پرونده رخ میده گاهی یک سری از مراحل دوباره باید انجام بشه (نه همشون) و این ممکنه باعث طولانی شدن بررسی پرونده بشه. به هر حال امیدوارم مشکلی نباشه و کارهاتون زودتر درست بشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

11-05-2014, 07:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-05-2014, 07:34 PM توسط Bahram.)
درود.
۱، اگر از طریق اقوام درجه یک گرین کارت امریکا رو دریافت کنم، و همزمان شهروند استرالیا هم باشم و در استرالیا کار داشته باشم و حضور مستمر داشته باشم، آیا باید مالیات به دولت امریکا هم علاوه بر مالیات استرالیا پرداخت کنم؟
۲، آیا میشه گرین کارت رو باطل کرد؟

ببخشید تاپیک مرتبط به سوالم پیدا نکردم.
.
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
11-05-2014, 09:33 PM
1- بله طبق قوانین مالیاتی اکثر کشورها شما اگر در خارج از اون کشور هم کار کنید و درآمد داشته باشید می بایست مالیات اون رو به بپردازید. کانادا و آمریکا رو که مطمئن هستم به این شکل هست.

2- به دو شکل میتونه اتفاق بیافته: ناخواسته و اختیاری.

ناخواسته: اگر برای مثال عدم حضور شما در آمریکا بیشتر از 6 ماه در هر سال یا تعداد سفرهای 2 ماهه خیلی زیاد داشته باشید در کل به شکلی عمل کنید که احساس بشه در آمریکا زندگی نمی کنید و بیشتر وقت تون رو در کشورهای دیگه ای زندگی می کنند ممکنه گرین کارت شما باطل بشه.

اختیاری: فرم I-407 که مربوط به ترک اقامت هست رو پر می کنید و به همراه گرین کارت خودتون به صورت دستی یا با پست به یکی از سفارت های آمریکا می دهید و اونها هم گرین کارت شما رو تحویل می گیرند و رسید ابطال اون رو به شما می دهند! این فرآیند غیر قابل بازگشت هست و نمی تونید چند روز بعد درخواست باز پس گرفتن گرین کارتتون رو بکنید ولی می تونید دوباره از نو و مثل بار اول برای گرین کارت تشکیل پرونده بدین.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین pharmacist
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-05-2014, 01:50 PM
سلام،
همسر من سیتیزن آمریکاست و در ایران زندگی می کنه برای اینکه برای اقامت من بتونه افدام کنه آیا حتما باید در آمریکا حضور داشته باشد و در آن جا دارای شغل باشد؟ اولین کار جهت اقدام چیست؟ با سپاس فراوان از شما ادمین محترم.
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
23-05-2014, 07:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-05-2014, 08:11 AM توسط M1KE.)
بسته به اینکه نفر دوم (یعنی شما) بیرون یا درون آمریکا باشه مراحلش تفاوت داره. در حالتی که نفر دوم بیرون از آمریکا باشه می بایست شهروند موردنظر فرم I-130 رو پر کنند که در اینجا در مورد خود فرم و چگونگی پر کردنش و هزینه درخواست (در حال حاضر 420 دلار) صحبت شده. زیر عنوان Where to file اشاره شده که اگر شهروند موردنظر (همسر شما) در آمریکا یا خارج باشند می بایست درخواست شون رو به کجا بدهند. 

وقتی درخواست مورد تایید قرار بگیره به یکی از سفارت ها که برای متقاضی مناسب تر باشه (احتمالا آنکارا یا دوبی) فرستاده میشه و بقیه مراحل از اونجا می بایست پیگیری بشه.

لینکی که برای فرم دادم رو به همراه دستورالعملش مطالعه کنید جزئیات و مراحل رو توضیح داده. اگر جاییش رو متوجه نشدید بپرسید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 21 بعدی »